Сестра преби до смърт брат си в Разград

67-годишна жена от Разград е пребила до смърт 70-годишния си брат, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Разград.

Обратно в новината

Коментари - Сестра преби до смърт брат си в Разград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По разпореждане на окръжния прокурор случаят се разследва."от текста

Познавам 3 жени от Разград, и трите са превъртели в определена степен. Едната е женена за един съдържател на бар, и ме разпитваше как може да започне работа там където работя. Обясних с думи прости, че не става толкова лесно, защото чистачката при нас е на 900 лв, а тя искаше някаква декоративна и намазана длъжност. След като разбра, че няма да стане както тя си представя започна да ме заплашва че мъжът й щял да се разправи с мен, защото не искам да я назнача там където работя аз :) . Другата беше женена за един моряк, който й купи апартамент, кола, и обзавеждане, след което тя го изгони и се разведе. Случи се обаче така, че човека си пазил всички документи, и касови бележки, и след развода си прибра всичко , а женицата сега живее с майка си, и покрива им тече на главите им когато вали дъжд. Третата жена, търка билетчета като луда, и я е страх да се вози в автобус. И трите са от Разград.

d4

и в този "битов" казус какво е мнението на ИК?? на 4 ракии на гладно тя няма думата!

Случва се. Жената се оплакала от пияндурника, но псевдодържавата не реагирала. Тогаз бабата пуснала последния аргумент- крошетата, явно добри. Проблемът за нея е вече решен- един месец у психушката и свобода.

Да се сезора истанбулската конвенция веднага!

пишете им имената и от къде са за да се дистанцираме това е логиката на вс жени от рз

Възможно е тази жена да даде "тон за песен".

И са кво прайм с Изтърбушената Курвенция, като тя е предназначена да защитава жените? А? А нас клетите мъже кой ще ни защити от защитените ни жени? То стана като с мечките - по закон тя има право да те убие, ти нея, не! Единственото спасение е да стоиш далеч от територията й, особено когато има малки.

Какво казва Истанбулската конвенция в този случай?

Е, нали уж мюсюлманите не пиели!?

Правилно! Да живее Софийската конвенция!!! :)

Дядото да излезе и да каже, че се е чувствал жена за да мине като защитен вид. А бабата, бидейки мъж - в мъжкия затвор.

Ти тая баба ако я вкараш в мъжкия затвор, цял живот мед ще ти носи. Да му мислят мъжките затворници. Няма не искам, няма недей!

Цигани ли са били?

Къде е Истанбулската конвенция?!!? Защо в нея няма нищо за насилието срещу мъже?!?!?

И какъв е извода - приемете истанбулската конвенция, че на подобни убийци да им се разминава безнаказано?

Изчакайте до вечерта и ще се окаже , че тя не го е била , а той е паднал сам докато се е опитвал да и посегне , защото е бил пиян.Дайте им време.

И къде е сега онзи идиот от БХК да прожектира на фасадата на парламента?

Бабата ще я оправдаят ,убитият дядо не влиза в защитеният вид от истанбулската конвенция .

А кой е "защитеният вид", бе другарю, след като е имало системен тормоз (поне според статията, че после току-виж, че не тя го е убила)? Бабата е решила проблема "по мъжки", каквото е преобладаващото мнение за решаване на проблеми в нашето общество. Да ме извиниш, ако си от онова малцинство, дето мисли по "друг начин" и все не става мнозинство...

Бабата е сестра а не жена на убитият ,въобще не и е работа да се занимава с брат и ,тук намирисва на някакви имуществени претенции ,сигурно делят някакви имоти .

Стари ''новини'' за запълване на обем че иначе за нещо стойностно си трябва работа:(((((((

13 март, 16 март... днес е 19 март... Новините от разград пътуват бавно...

Искаме истамбулска конвенция за защита на мъжете!!!

ИстаНбулската конвенция е за защита от насилие. Кажи от какво да бъдат защитени само мъжете? Като те гледам как пишеш, едва ли и да напишат нова, ще можеш да я прочтеш...

От същото от което се защитават и жените.От убийства , посегателства и психическо насилие.Мъжете ако не ти е известно са от човешкия вид и умират по същия начин като жените.Жената не е извънземно или някакъв друг вид същество.

анадолскут ферман зашитава швестите бате ман си гун чел ну не ут забременени а ут бои чати бе миндилот ми чати бре

Трябва закон,койтодапази хоата от техните роднини ако са агерсивни,независимо от пола. Не разбирам тази евроидиотщина да делят престъпниците по полов признак.

Защото им е толкова акъла на тези дето делят хората по полов признак. Просто съвременното развитие на обществото ги "кастрира". Равният старт и права на половете ги местят от предните редици (по рождение) към опашката на обществото (по възпитание, възможности и интелект).

Спокойно в Швеция от юли месец ще пишат декларации ако искат да правят секс.Ще се появят и две нови понятия: изнасилване по невнимание и изнасилване по небрежност.Колкото може повече глупости се измислят за да се разбие не само семейството , но и нормалните взамоотношения между двата пола.

Тук не сте написали, че това е по повод домашното насилие и Истанбулската конвенция. ;)