Киров: Шпионският скандал бе предназначен да удари Путин

Успя ли скандалът с отравянето на Сергей Скрипал да дискредитира Владимир Путин?

Обратно в новината

Коментари - Киров: Шпионският скандал бе предназначен да удари Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А помниш ли случаят с Георги Марков, другарю червендалест плондер?

мръсен селянин комунист, тъп и с 910 лв. пенсия и заграбени пари за милиони и нагъл

забравих-лицето комунистът осъдения на 15 години затвор кирчо киров типичното дс ченге защо не е в затвора и дава интервюта по телевизията?

браво на кирчо.основното:кои печели от скандала?отговор:владимир путин.руснаците изпаднаха в екстаз защото един предател е ликвидиран.не бива да се вземат лидерите на цивилизования свят за некадърници-те добре познават политическата реалност в русия.. дир.бг е цензурираща медия която или изобщо не публикува коментара или го публикува някъде назад за да не го чете никои или пише че съдържа цинизми и го трие ако: 1)не е проруски настроен 2)идва от мобилни устроиства намиращи се в_близкия изток,африка,северна америка използвах прокси за да успея да прекарам този коментар-ако мине де. същевременно откровенни цинизми,псувни на маика и баща и меко казано нецензурен език се допуска ако е про руски. всички коментари с много плюсове са само и единствено проруски което навежда на мисълта за фабрика на тролове вадете си заключения каква медия е дир бг и чии интереси обслужва

Поне на нещо от писаниците вярваш ли? Че тук е пълно с платени мижитурки, като теб. И да те попитам, Коя от версиите ти е по-достоверна? Путин убива агента, понеже знае, че ЦРУ е малоумно и ще му помогнат да консолидира Руснаците? Путин управлява ЦРУ? ЦРУ с помощща на Английските пудели убива агента, за да повлияе на изборите? 3 Въпроса.. Кой е правилния?

чи то туй упръжнение на ЦРУ и МИ5 и на дебила му светна.

И тук пълни глупости, шпионския скандал дигна рейтинга на Путин! Ясно е на кого е изгоден и кой го е организирал! Киров явно е в пълно противоречие с действителността! За такива, като него другаря Лавров казваше "дебил бля"!

Тоя вместо да е в затвора му дават да коментира в национален ефир. Жалко че сме по цивилизовани от путинофилите по които толкова е привързан тоя,иначе щеше да му се случи случка ала Скрипал.

Професионалиста казва, че това е дело на специалните служби на САЩ и Великобритания в навечерието на изборите в Русия, като отговор на измислената руска намеса в американските избори. Това го казва специалиста генерал Кирчо Киров. Не специалиста и сам може да се досети затова, защото руснаците съвсем трябва да са обезумели да предприемат ненужни акции срещу "прочетен вестник" и то в навечерието на изборите в Русия! На всичко отгоре да използват "Новичок" за да е ясно на целият свят, кой го е извършил! А виж идиота, той не се сеща за нищо. Той си пише, че това е по заповед на Путин и нищо друго не го интересува. "Най-мразим да мислим" рекъл шопът! Нали така беше?

За този професионалист ли става дума? Военният съд с председател полк. Цанко Грозев след много заседание постанови осъдителна присъда за ген. Кирчо Киров от 15 години затвор при първоначален строг режим, обясни прокурор Алексов от Военно-окръжна прокуратура.

Това, че този професионалист не те устройва, наистина си е твой проблем. Ако можеше малко да мислиш, щеше да видиш абсурдността на британските обвинения! Ти си като американската и британската публика. Каквото им кажат по телевизията го приемат за 100% истина. С мисловни и логически процеси, не се занимават. Уморително е!

ВБА

Браво на ЦРУ и МИ-5/6, особено на първото, защото по този начин вдигнаха рейтинга на Путин поне с 7-12% с тази измислена провокация с отравянето. Сигурно Тръм си връща помощта на Путин ха ха ха. Франсетата, и германците са послушковци и са само за миманса, но в недалечно бъдеще това, ще изиграе много лоша шега не само на тях, но и на ЕС, като цяло. Кукловодите ги водят за носа, както си поискат, но това преди всичко се пише на гърба на народите в ЕС и Европа в частност. Без да е доказана вината, а и да не дадеш достъп до фактите на тези, които обвиняваш говори много лошо за съдебната система и контраразузнаването на дадена страна. Това, че разузнаванията си бъркат по дупките е ясно на всички, които отбират поне малко от тези неща, но също е ясно на повечето нормално мислещи хора, които и да са, че ...вместо да извадят очи на Путин те му изписаха вежди на него и Русия...Някои разузнавания се оказаха големи некадърници и човекомразци, а такива искат да управляват и защитават ЕС... Всичко лошо се връща рано или късно, но на доброто се отвръща с добро, а това си го пише в Книгата. Много от нас не вярват в тези неща, а когато закъсат се молят за помощ, но тези неща не стават така, а се гледа, какво мислиш и правиш не само за себе си, но и за другите през целия си живот.... Отърване няма, ако си взет на прицел отгоре по ред причини известни и неизвестни на нас....

Отново "отлично" телевизионно попадение! Вместо да стяга багажа за затвора, тази национална телевизия лъска имиджа на един бивш началник на националната разузнавателна служба и както се оказа нагъл крадец! А и какви "мъдри" мисли и изводи... Сигурно е от домашния арест...

ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ.

Осъдени за присвояване защитават Путин. Класика :-)

защо тогава плачете че не са допуснали Навални ? той също е Осъдени за присвояване

В края на миналия месец Софийският военен съд наложи на Кирчо Киров наказание 15 години затвор и конфискация на половината от притежаваното от него имущество. Призна го за виновен за това, че от 2007 г. до 2011 г. като директор на разузнавателната служба в съучастие със свой подчинен е присвоил от бюджета на службата пари в различна валута - евро и щатски долари, които според прокуратурата представляват "особено голям размер" и се равнявали на повече от 5.1 млн. лв.

Каква връзка има това с темата? Понеже бедните ви мозъчета не могат да разнищат темите, започвате да нападате коментаторите. Форумни дебили.

ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ДЕБИЛ.И за КАКВО ТОЧНО ги е похарчил?????

Двойните и тройните шпиони никой не ги обича. След като е продал едната служба, може да продаде всяка следваща. Така че след кат руснаците не са го отстранили, остава да се видят следващите му господари!

Тоя е събирателен образ на българското комунде русофил ! Крадливо и лъжливо ченге от кариерата , разнасящо чантата цял живот , лапащо от заплатка и далаверки , и готово да служи на всеки който е на власт ! Даже цялата им фамилия е в "бизнеса" . Брат му беше шеф на ДАИ , племенника зам. министър на транспорта при Орешарски . Цялата им лява партия е от такива крадливи фамилии !

Русия е била най-силна когато е подлагана на санкции и изолации. Спомнете си студената война. Народът на Русия се мобилизира като един срещу външен враг и е готов да търпи всякаква мизерия, а враждебни действия от НАТО напоследък бол (нека си спомним, че трябваше да се разформирова след разпадането на варшавският договор).

и така се мобилизираха, че взеха и спечелиха студената война.... И сега всички западни държави си ближат раните и тънат в нищета, а комунизма покори света....а СССР е най-силната и развита икономика.... Вземи да се събудиш...това никога не се е случвало и никога няма да се случи....

Този охранен шопар трябва да е в пандиза, според присъдите които има и там да чете лекции на съкилийниците си. Какво може да повлияе на предрешени избори с огромни фалшификации? И този е бил шеф на разузнаването ни. Нагледно показва, че е бил шеф на разузнаването само за да краде и очевидно не може и един реален анализ на предрешената ситуация да направи. Да бега при Путин, че тука ще лежи в затвора

Поздравления за Тереза Мей. Добра работа свърши и постигна добър резултат, всъщност НА ИЗБОРИТЕ вдигна процентите за Путин. И ако тая не е руски агент, не знам кой друг.

си затънал в знаеш какво, а си се загрижил за злото ленинградско жуже ???

Кирчо, ти чак сега ли разбра?!? То и за това разузнаването ни е като другите ни работи - винаги последни!

Поздрави за Победата на Путин ! Удариха го в " шестък"

Уран излиза от сферата на Сирия и Израел през м.май и навлиза в тази на Швейцария, Кипър и гръцките острови. Вероятно "двубоят на ченгетата" ще премине на територията на швейцарските и офшорни банкови сметки и скандали около тях...

Е па, удари му едно рамо то 7до 12%... Ма големи репи управляват тоз т.н. "европейски" т.н. "съюз", т.н. "велика" британия и прочие клоуни от политическата география на света.

като какъв го търсят от нова телевизия, както бъдещ затворник или като бивш престъпник? и двете нямат нищо общо с тема по която той малоумно разсъждава.

За Цветанов ли става дума?

Аз се чудя както как човек който е под домашен арест отива до телевизия за да дава интервюта.....КАКВО ТОГАВА ВСЪЩНОСТ Е ДОМАШЕН АРЕСТ???

Стига сте си правили гаргара с тази тема! Никой не е тровен! Утре тези двамата ще "оздравеят" с помощта на "великите английски учени". Не ви ли прави впечатление, че не е показан нито един "отровен"? Няма достъп до тях. Всичко е медийна заблуда. Още преди 30 години филма "Да разлаем кучетата" показва как и защо се прави товае

Най-доброто на този "генерал" е че е "бивш", ама защо изобщо е ставал началник?!?

Или може би инициаторите познават много добре психологията на руския народ и целта е била да се капсолова обществото. Тоест видиш ли пак си създаваме студена война и надпревара във въоръжаването. И ми писна да слушам руски марионетки да излизат по медиите и да дават "експертно мнение". Очевидно Русия страда по едни стари времена и е с накърнени импески желания.

Кирчо - първо да върне парите , оито е гепил и после да дава акъл по международното положение

е какъв беше тоя зор този да говори против англия от домашен арест :)))) май яко са го притиснали :)))

Много наивен опит за внушения и манипулации на Кирчо Кирчев, ниюо чудно, че с този негов акъл и манталитет се отзовава в затвора. Да се твърди, и то от шеф на разузнаване, че западните служби не познавали добре Русия и Путин е наистина много тъпо и напълно в духа на бившите ком. служби от преди години, които все се самовеличаеха и проповядваха колко велики били те и колко прости и неориентирани били техните противници, докато цеия им ЛАГЕР се сгромоляса! Този хем казва, че бил сигурен, че това било дело на Запада срещу Путин и той се бил провалил, хем че всички на Запад са се консолидирали в тази история! АМИ ТИ ОТКЪДЕ СИ ТОЛКОВА СИГУРЕН, ЧЕ НАПРИМЕР ТОЧНО ТОВА НЕ Е БИЛА И ЦЕЛТА ИМ, БЕ Кънчо! А, забравих, ти си много умен и велик, а те всичките завалиите са много прости! Ей, това школата на КГБ и ДС, на Москва е голямо нещо, до шия в лай.ата, но продължава ей такава голяма уста да отваря и да кряка!

И на Тереза Мей беше много наивен опитът! За Борката Джонсън да не говорим, както и за неговите "доказателства"! Треторазрядна сценка!

Абсолютно съм сигурен , че нито ти, нито морския вълк можете да мислите. Вие сте просто едни заблудени соросоиди, които поддържат тезата на САЩ и англия, без значение дали е истинска или не.

Глупакът никога не се съмнява! Само откровените идиоти са абсолютно сигурни винаги, вкл. по отношение на въпроси и хора, които НЕ ПОЗНАВА! Характеристика само за интелигентния и мислещия човек в винаги да подлага на съмнения и да проверява от достоверни и независими НЯКОЛКО различни източници важната си информация и тези! Така че няма смисъл да се обясняваш, пределно ясен си.

А бе и аз това си мисля---ТОВА Е ЦЕЛТА!!!!Да запазиш Путин-познаваш го/РАЗУМЕН,НЕ РИСКУВАЩ,СКЛОНЕН НА ПРЕГОВОРИ/КАЗВА ИМ ,,ПРИЯТЕЛИ/....ТОЙ Е ПРЕДВИДИМ.....На запада не им трябва откровен националист,идеалист,расист!!!!С Путин си имат ОБУЗДАН ВРАГ.....ЗА ДА ХАРЧАТ ПАРИ И ПОДТИСКАТ ХОРАТА С ОБРАЗА НА ВРАГА....

Стига сте си правили гаргара с тази тема! Никой не е тровен! Утре тези двамата ще "оздравеят" с помощта на "великите английски учени". Не ви ли прави впечатление, че не е показан нито един "отровен"? Няма достъп до тях. Всичко е медийна заблуда. Още преди 30 години филма "Да разлаем кучетата" показва как и защо се прави товае

това са провокациите на запада, но сами попаднаха в капана. както засекретиха английските служби делото за отравянето на нашия предател, защото щеше да лъсне истината, че след като са го употребили самите те са го ликвидирали.

Целта на Запада е да разкости и подчини Русия.И винаги е било така,знаем го от историята. Но няма защо да се връщаме толкова назад,позорният и непочтен сценарий,приложен към Украйна е достатъчно доказателство за "приятелските"чувства и намерения към руската държава.

тоя кирчо май ще отърве панделата

Кире, ми ти се оказа некадърн крадец и за крадец не ставаш , не можа от тайна сметка без контрол пари да вземеш без следи и те осъдиха, тръгнал си на експерт по международна политика да се правиш с празната си тиква, глей си тайната банковата сметка и процеса и не ни занимавай, ти има пари да ни връщаш , дето си ни окрал , тръгнал си акъл да даваш.

Естествено. Не им мълчи и ги разобличавай. Империята след Чърчил е вече = 0.

Абсолютна съм съглсасен - руския народ в резултат на тази антируската кампания се сплоти около президента. А това, че всики европейски държави са в единен фронт срещу Русия не е за пръв път в историята. Надявам се, че Русия ще се справи.

Кирчо Кирчоо ... комуняжка издухана, вас все ви нападат и все войни водите и все победи на невидими фронтове ковете ...

Да приемем, че лъже. да приемем, че Путин лично, след осем години се сеща и е убива агента. Преди убийството за Путин, за него щяха да гласуват 60%, а сега над 70%. Та ЦРУ и МИ6 малоумнили са, та веднага обвиниха Русия, а не изчакаха да проведат поне някакво следствие? И ако не са малоумни, то за Путин ли работят?

Позна ! Ако беше някой друг , трябваше да му дадат достъп до новите технологии , до световната банкова и кредитна система , Русия наистина щеше да се изправи на крака, а сега - санкции до дупка и назад към каменната ера със стари ракети облети с нова боя

Ккъв е Киров,какво е казал или какво е станало с изборите в Русия, не е толкова важно за нас.Важното е, че бяхме подмамени и продадени на западните мизерници , които пет пари не дават за нас, и не само не дават , а водят политики на жесток геноцид спрямо нацията ни.В по-новата история не са един и два случайте на явно вмешателство и потискане на развитието на народите от Балканите и Източно православната общост.Французи,Англичани и Германци винаги са ни държали в изолация.Подлеци от класа.Намериха един предател-Горбачов-разби източния блок,унищожи социално и икономически изградени държави, но НАТО не пипнаха.Сега когато виждат, че руснаците са като юмрук с доста солидна армия и въоръжение което няма да прости никому,тези сатрапи от Запада се посират от страх и като глутница хиени вият против Русия.Да не дава Господ да се натисне копчето.А шепата тъпаци -джендъро-соросоиди се опитват с клишета да джавкат против очевидната истина.

Някой е избягал от 4 - км....

Ники

Ти си избягал драги! tel казва самата истина, колкото и неприятна да ти е. Като изключим свободните пътувания и още някои много по-дребни положителни промени нищо не спечелихме, а сме яко назад. Само да те светна, че и от Путинова Русия можеш свободно да емигрираш, като уви направиха 2 милиона наши сънародници.

Спокойно всички които се тревожите от тази вонлива англосаксонска партенка. ИДЕ ВРЕМЕ,НОСИ БРЕМЕ!!! За всички мръсотии на този свят се заплаща,рано или късно!

Нищо ново. Народопсихологията на руснаците е такава. Нападат ли ги, се обединяват. Де да бяхме и ние така.........

Проследи парите и стигаш до истината. Британската политика, усъвършенствала мурафетите на империите преди нея, знае какво прави и чрез своите тайни служби винаги разчиства пътя на своя интерес. Огромни пари с руски собственици са в Британия. Срахът да не би да се преместят другаде движи британската политика. Много бързо бе забравено как Кадафи от враг на Британия беше превърнат медийно в приятел и бе подмамен да вложи 200 милиарда суха пара в брит банки, малко преди да бъде ударен от ЕСо. Не се чу Британ да е върнала парите. С тези пари може да се подобрят условията за живот в Либия за да не бягат в Европа.

А му покачиха процентите на Путин западните тъпоглавци.

Това, че този човек вади категорични заключения при липса на пълна информация и детайли по случая показва изключително ниското му ниво като професионалист.

да кажем тогава за овцата Тереза Мей и кухата лейка Борис Джонсън?

Много си надменен, момче. Явно се имаш за нещо повече от тях. Я се потапяй обратно в кофата за боклук да си потърсиш нещо за ядене.

Тоя го осъдиха за 5 милиона лв злоупотреба и се явява по телевизията да ръси акъл!Бил невинен уж...е, къде са тия 5 млн - в руски джоб ли, ако не са в неговия?!

"къде са тия 5 млн - ..." ? Очевидно не ги е откраднал ! Това не ти ли мина през главата ? Този го осъдиха защото защити България и нейните малко на брой останали разузнавачи в чужбина и не изпълняваще поръчките на ЦРУ срещу България. Схвана ли или ти е трудно ?

Да не сте делили заедно с него, че знаеш??? 5 млн са си пари!

ЦРУ за пореден път показа пропуски в информацията си. Или пък по-лошото... Вече въобще не ги интересува истинността и достоверността на събитието. Убиха човека и казаха вервайте ни. За стадото, облъчвано от пропагандата с поколения явно върши работа, но за мислещите хора не е достатъчно.

Украинците умират от злоба че нищо не стана с тяхната провокация срещу Путин ,заедно с англичаните ! В киев и на други места с кордон от Полицаи спираха хората с руски паспорти да гласуват ! Днес Руснаци спират утре Българи , Унгарци , Румънци и Поляци , много мръсно племе са Укрите ! Киров говори като библиотекар ,а не като Разузнавач ! Всичко шито с бели конци ,случая с отравянето и криенето от англичаните на веществени доказателства и разни тъпи версии ,донесени с куфар , пуснати в кръчмата където са пили с дъщеря си !