Към 30 000 са потенциалните терористи в Европа

Според шефа на Европол Роб Уейнрайт, основните заплахи срещу Европа са много комплексни - киберзаплахи и много групи, които наподобяват мафии в много държави.

Обратно в новината

Коментари - Към 30 000 са потенциалните терористи в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха... Добър ден... Преди колко години една истинска родолюбива българка, Меглена Тачева ви предрече този резултат! Ама, такива продажни европейски политици досега не е имало! А такива като тоя на фотото какво си е бъркал в гъ.а, та освинихте континента?

Хе, хе...и лаврова клонка му дали на тоя миндил. Ами нека да ги гърмят, нали мути ги покани, а германците за благодарност я избраха пак начело. Хайде тая година още 30000.

На това му казват: кой ми се изака в гащите... Кой ги пусна тия орки в Европа?

От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

30 000? Само толкова ли ги обявява този мушморок? А останалите ислямски мърши, които полазиха Европа а те са милиони? Те не са ли потенциални терористи? Ще го повярвам тогава, когато жените им тръгнат незабулени а мъжете спрат да се обрязват и започнат да се бръснат.

Малко са,ще вкарваме още!! Важното е работна ръка да влиза,да се пробират роби,които да ни работят без пари,не е важно,че сред тях ще има убийци,изнасилвачи,педофили,камикадзета и терористи,важното е да влезе евтина работна ръка... Парите са по важни от живота на хората,не разбрахте ли???

Тоя дето му свършва мандата взел да говори ама през целия си мандат освен да брои колко са тези ''потенциалните'' май друго не е правил....

важното е евролибералния принцип за свободно движение на хора и капитали да се спазва

това си е цяла армия явно добре са ви плащали щом сте докарали нещата до тук ами вземете се стегнете щото нали виждате какво става с предателите

НЕКА СА ВИ ЧЕСТИТИ! НАЛИ СИ ГИ ДУНДУРИКАТЕ.

те са тяхно производство на 100 процента .целта е да ги рекламират и увеличат ,на което само ние можем да намерим разрешение !

чудно как са ги броили или изчислили .и потенциален терорист е този,който може да бъде използван като росен Ангелов в нови искър ли ?

Дирчеееее, ще ти г онапиша по цензурно, щом се смущаваш толкова: Добро утро на всички назначени да всяват паника, страх, психоза сред мирното, работещо и плащащо данъци население! На всички, които помагат на пънчетата, на който се секат дърва зимата за огрев/ накратко знаете как се нарича/, които ни управляват. Внедряващи и използващи похвати, с които пък ние, майките на агънца яко се влияяем и позволяваме опостушаване на душите ни с празнословие и нищосмисленоправещи/ щото е по-лесно/,с които ни психясват, невротизират/ пак сами го позволяваме/. Та, исках да кажа: много искрени поздрави на цялата ви рода- от женски и мъжки пол/ може и джендърски-ако ползвате модата/.С пожелание жезъла да не стои изправен.Колената меки.Да не може правилно да ви функционират половите жлези и органи. Да ви бъгне ДНК-то и да изчезне завинаги. Та, тогава язък ви за за милионите, офшорките и ошафите. Да са ви яки пръстите и езиците! И в историческите хроники да останете, като бели красиви птици /спящи/ и Penicillium хванАли! Дирчеее, хайде, да видим сега за какво ще се хванеш?

или нещо,което го няма в речника са тези нечовеци.Самите им сурати нямат израз,нямат нищо човешко.Това което се изкензва,този промит дебил извинявам се за израза и баба го знае ,въпросът е защо,защо тези сатани в човешки образ допуснаха тази ислямска вакханлия.Разрушиха арабските държави,убиха им вождовете,които удържаха фанатизираните племена,създадоха лабораторни ислями,за да ги противопоставят един на друг,създадоха кръвожадни убийци и ги пуснаха в Европо.Всичко е програмирано,всичко е режисирано.Разпиляха и ограбиха ценности ,артефакти от цивилизации в Ирак,визирам арх.музей в Багдад,разрушиха палмира,може и пирамидите да разрушат,тези пирании.Това не са хора,а може би дрогирани,умопомрачени,човекоподобни,на които им дърпат стрените,задокеонците,подкрепяни от "ценностите"?????????????

ChatGPT

Тури още 2 нули и може и да уцелиш колко са...

Абсолютната справедливост във вселената е гарантирана, но тя и спасението от грехът и смърта няма да дойде от човека, а от светият Господа. Който търси Господа докато може да се намери, ще намери и тях. Който търси любов, справдливост и бъдеще, не може да търси или толерира грях. И който търси грях, не може да търси любов, справедливост и мир. Не търсете спасители сред хората защото гарантирано няма да намерите. Господ е единственият ни Спасител от грехът който е несъвместим с живот в дългосрочен план и като тумор разяжда обществото и проваля бъдещето ни. И в последствие от смъртта, която е ненужна във вселена очистена от грях.

Опита е показал ясно, че мюсюлманите мразят европейската култура и начин на живот. Какво повече има да се говори. И не са 30 хиляди, а в пъти повече потенциалните терористи. И никой не може да изчисли какви точно бръмбари ще има в главите на децата и внуците на тези хора. Хич да не са терористи, да са мирни граждани, те ни мразят, не искат да са като нас, налитат на бой, на жени, на кражби и всякаква престъпност, за най-малкото се нахвърлят срещу полиция, както тук стана с Харманли. Е какво още трябва да стане, за да престане фрау Меркел и мишката Макрон с безобрадното заселване? Защо зорлем ни правят антиевропейски настроени? Защо трябва на власт да идват радикални и националистически партии? И няма сила, която да вразуми брюкселския "елит". Не им стига това, но и измислиха джендърски конвенции да дразнят. Сякаш си нямаме достатъчно реални проблеми, та ни стоварват на главите и тези идиотщини.

Жалко е че хората толкова малко разбират какво в действителност става в света. Слугите на лукавият стоящи от двете страни на барикадата ги водят за емоциити и им крадат единствената смислена алтернатива в живота, докато конфронират обществото в безмислени конфликти отвлечени от истинаската същност на нещата. Жалко е защото юмнозюинствот не четат словото на Господа, което открива всичките истини за които си струва да живее човек. Без Господа нямаме живот, истина, правда, любов, мир, смисъл и бъдеще. Имаме само техни фалшиви имитации в лъскави опаковки.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Този майтапи ли се с нас? Не 30 хиляди , а 30 милиона ще станат когато се активират всички кюрдски и мюсюлмански единици! Истината е много по жестока, идеята е да се противопоставят всички слоеве на населението за да има обективна възможност за налагане на пълна диктатура над ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ! Край на ИГРАТА на ДЕМОКРАЦИЯ!

Матей 24 "6 И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът. 7 Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове. 8 Но всичко това ще бъде само начало на страдания, 9 Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 10 И тогава мнозина ще се съблазнят, и един друг ще се предадат, и един друг ще се намразят. 11 И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина. 12 Но понеже ще се умножи беззаконието, любовта на мнозинството ще охладнее. 13 Но който устои до край, той ще бъде спасен. 14 И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът. 15 Затова, когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, стояща на светото място, (който чете нека разбира), 16 тогава ония които са в Юдея, нека бягат по планините; 17 който се намери на къщния покрив да не слиза да вземе нещата от къщата си; 18 и който се намери на нива да се не връща назад да вземе дрехата си. 19 А горко на непразните и на кърмещите в ония дни! 20 При това, молете се да се не случи бягането ви зиме или в съботен ден;"

Не можеш да си представиш КОЛКО си прав с прогнозата! СКОРО, съвсем скоро ще прочистя глобално човешкият РОД от консуматорските паразити!

Толкова ли са американците в Европа?30 000?Мислех че са повече.

Този сигурно ходи с пижамка и с възглавничка на работа. Както всеки друг брюк-селски бюрократ?

Тоя не знае за какво получава заплата- куха лейка.При него отлежават и бая българчета на мвр издръжка, отделно има полиц. представители в чужбина,които също много активно си клатят кайсиите.

Правилно казват "Който сее ветрове , ще жъне бури" За какво им трябваше да подкрепят арабската пролет.Още тогава беше ясно че вместо местни диктатори които тероризират своя народ ще дойдат джихадисти които ще тероризират своя народ и Европа.За какво ги създадоха, за какво ги поканиха. Сами са си виновни.

След време ще се разбере че им е пробита системата и че от тях изтича информация.Липсата на компетентност и безхаберието дотам води.

ЛИЧНО ЛИ ТИ СЕ ЯВИХА НА ОТЧЕТ?!? иДИОТ! Има милиони араби в ЕС,ако още не си разбрал!

А МИ-ЧЕСТИТО ВИ УМЕРЕНА ОПОЗИЦИЯ!!!

че БЪЛГАРИЯ е част от ДЖЕНДЪРСКА ЕВРОПА? На 26 МАРТ ще стане ясно в чия душа се намираме - на РУСКИЯ ПАТРИАРХ, на приятеля на БОРИСОВ - Тейпи , или пък на вас ДЖЕНДЪРИТЕ ОТ ЕВРОПА. Мисля, че вас ЕВРОДЖЕНДЪРИТЕ отвана са ви отсвирили в САЩ. ОСТАВА ПУТИН И ЕРДОГАН ДА СЕ РАЗБЕРАТ. Могат да ни пратят на ПОПРАВИТЕЛЕН ЗА ОЩЕ 500 ГОДИНИ.

Дето се вика, а дано! Да не стане като със Скрипал, вместо да ни изплашите да ни обедините? Това е същата форма на славянски инат, нали знаете. Поне под шапката на султана, България беше обединена, а не като под шапката на северния император разединена на 5 части.

Много малко са дали. Само Босна може да извади 30 000 крайни джихадисти. Като добавим демократично Косово и Албания, бройката спокойно може да достигне 300 000.

Я да каже тоя какъв му е бюджетът! И да каже къде спаха неговите служители, докато оня камионджия от Ница обиколи половин Европа, без някой да го забележи! Накрая италианците го хванаха при случайна проверка. Да каже тоя от снимката какво направиха, за да предотвратят атентатите в Брюксел и Париж! Баси паразитите, ей!

Като знаем, че средната смъртност при атентат е около 30 човека, то 30 хил. готови да се взривят в името на Аллах биха отнели 900 хил. живота и оставили инвалиди още толкова. Ако може всичките жертви да са само либерали или от онези, които защитават диваците, тогава може и да се намери решение.

"Българските власти ни дадоха пълен достъп", по-скоро сме били удобно надупени. Без всякакво самочувствие.