Путин: Вотът показа доверие и надежда за развитие на Русия

Руският президент Владимир Путин благодари на своите привърженици за подкрепата на произведените днес в страната избори, на които бе преизбран убедително, предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Вотът показа доверие и надежда за развитие на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралицата да награди Тереза Мей за това, че допринесе за изборната победа на Путин! Стана много готино-уж искат санкции за Русия, а помагат на Путин в изборите! Ето къде са кибер атаките-във Великобритания.

Блестяща победа на Путин и руския народ!! Русия е вилика!!!

"...който се провежда тази вечер на Манежния площад в руската столица по случай четвъртата годишнина от "съединяването на Крим с Русия"." И те вече празнуват "Съединението"...

За форекс търговците ще е добре да управляваш сто години, така ще им донесеш несметни богатства от срива на рублата. А дано, амана дали!

Шило

Радвай се, бе! Грантовете продължават!

Вова, само с доверие и надежди никоя страна не може да се развива, пример - Северна Корея! Иска се акъл и яко, яко бачкане, пример - мъничката Южна Корея, която още през 2015-та изпревари "великата" Русия по БВП!

поне открито ги управлява КГБ, а нас тук ни заблуждават, че уж е демокрация.

КГБ може да накара хоата да гласуват за тях, реално,а тук не става,и на запад не ства вече.

Напред към светлото бъдеще, където дори колите се движат с бояршник...

..Еех, след цензурата на ДИР-а, ще се пробвам пак: )..Та, като се позамисля, 4-ти мандат е много за един и същи човек. От друга страна обаче, днес, времената за Русия са по-съдбоносни от всякога. Затова ми се струва закономерно, че Владимир Путин остава на власт.Браво на руския народ - руснаците не искат една слаба, разпокъсана Русия, залята от западните "ценности", а искат една силна държава на Православието, която да съхрани руският дух и руската култура и самосъзнание. Искат силен Лидер, който да укрепва руската държавност.Путин е въплъщение на всичко онова,което Западът не иска да има и да се случва в Русия. Какво стана обаче? - "новичок" трябваше да нокаутира Путин, ама се върна като бумеранг и ...прас, по главата на когото трябва. Снощи една наша телевизия излъчи интервю с един от създателите на веществото. Руският учен обаче си живее от 20 години в САЩ.Нали ви я ясно, че не сади картофи там.Той сам си призна в прав тест - че разкрил формулата на "новичок" на янките. Без коментар.

Вотът показа доверие и надежда за развитие на Русия Ами то...другарю Путин...смее ли човек да има недоверие. Така де...

ами смеят, който не го кефи не си дава вота за него - сред кандидатите имаше и комунисти, и либерали, който не го кефи Путин е "посмял" да гласува за тях, какъв е проблема?

Току що гледах по телевизията репортаж от митинга за изборната победа на Путин. Честно казано и 200 години може да управлява! Невероятно зомбирани индивиди бяха интервюирани на площада! Жал да ти стане за тоя нещастен народ. Започват да заприличват на севернокорейците. А вчера гледах в интернет и видео на песен посветена на Путин изпята от 6-7 годишни деца...в песента се пееше как ще нападнат Запада, как ще си върнат Аляска, как ще вървят след вожда си до смърт! Деца! Трагедия!

"трагично"? че чак и те е жал? а за какво те е жал за тях изобщо? Що не погледнеш нашата кочина - предвиждат ни тотално изчезване от картата на света, запознай се с прогнозите на НСИ и докладите на Световната Банка - скоро няма да ни има. Няма нужда да те е "жал" за нация чиито граждани имат по-висока средна работна заплата от нас, и няколко пъти по-голяма покупателна способност (коетоп е по-важно) - виж им цените на вода, отопление, електричество, горива.... Жал те е за държава попритежаваща 10% от сушата на земното кълбо, лети в космоса, развива всякаква индустрия, авиация, абсолютен лидер в атомната енергетика, а последно време така си разви и селскотостопанския сектор, че в момента хранят половината свят с пшеница (по производство минаха рекордна на СССР за миналата година). Ти къде си на картата изобщо? Dead pixel на картата на света! И те е жал за тях???

Трагичното е, господине, когато деца пеят за смърт и завоевания!

Докато станеш на 100 години(хипотетично) батакът ще е пълен ... Но и резултатът тогава ще е 100% за него "Руският президент заяви още, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал ..." Друго всичко знае иначе, това не

ЛЮБОПИТНО: Потърсете в Google: Of A Type Developed By Liars Учените в Портън Даун не са могли да идентифицират нервнопаралитичен газ като субстанция, създадена в Русия, и са възмутени оказвания натиск върху тях. Статията на Мъри са разпространили на страниците си в социалните мрежи няколко депутати от британския парламент. Те съобщават, че изявленията на британския премиер Тереза Мей за руска следа в отравянето на Скрипал пораждат въпроси.

Така ли?-Те знаят какво създава Русия!!! Сигорно имат МОСТРИ за сравнение!!?

Шило

Че като нямат, как обвиниха руснаците?

Колкото и да управлява, все кочина.

Казало едно дръгливо и гладно прасе от най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност кочина в Европа, наречена Блгария

То затова ли толкова руснаци има в българската"кочина"а в руската няма българи, само "кандидати" като теб?

Цяла нощ пищяха линейки и закараха Плевналиеф, ГЕРП, бидона Йорданов, ИК русофобските соросоиди в Пирогов.Оттам в Орландовци

Мотото на Путин е - Ние сме сдин отбор! И руснаците отговарят - Да, ние сме един отбор ! А какво е мотото на Борисов??? И как отговарят българите ????

Овчаря вика: ние сме един отбор! И стадото отговаря: Да, ние сме един отбор:) И овчаря лежерно ги води към кланицата:)

Ти вече си там, И касапинът е наточил ножа

Отървахме се от тази фалшива и гнусна опека на московските крадливи лъжци. Скотски живот в скотобойна. Разни цървули късат рубашки по терора. Ама и тяхната не е лесна. Пропилян живот на неудачници, гаснещи самотни и изоставени в нета. С Путин.

Уви, не сме се отървали. Чета тук - българи ще се изколим, заради... руснаците. Обичай си народа, шарен и свободомислещ, останалите можем само да ги коментираме. А ние мразим своите, щото не обичали някой си. Аз съм благодарна на руснаците, били се за нас, ама после са ги изкомандвали и са тръгнали СРЕЩУ България. Та командването им ме плаши.

Аз съм горд, че безспорният световен политически лидер не е американец, германец или французин, не е католик, протестант или мюсюлманин, а православен славянин от братския руски народ.

Да , и получи 93 % в мюсулманска Чечня , докато се бие с православна Украйна . Гордей се

не Путин воюва с Украйна, православните украинци воюват със западните униати.

Бие се с Украйна? Кои са Украйна? Фашисткото правителство, за което се доказа че избивало хора на Майдана с цел ескалиране на безредиците? И нещо любопитно: веднага след изборите на въпрос какви мерки ще предприеме срещу Украйна заради това, че правителството ѝ възпрепятствало гласуването на руснаци там, Путин заяви - "абсолютно никакви, даже напротив, ще продължим да се стремим да правим условията за украинците в страната ни по-добри за да се чувстват като у дома си!" - Та разбираш ли, как Путин "воюва" с Украйна?

Нито е православен, нито е славянин, нито пък нещастният му народ ни е братски!:)

да, на рязаните не ви е братски

Тиквата спешно да изпраща на Путин поздравителен адрес, че вече мандатът му ще се определя от изток. може например да напише - Да знаете Владимир Владимирович, че и аз гласувах за вас от Банкя.

в условия на външна агресия, руснаците се консолидират, но и късметът работи за тях: днес в света има две движещи историческото развитие фигури - Путин и Си Цзинпин; от това и ние намазваме, щото кървавите западни режими ще опустошат планетата, ако се остави на тях

Ами Ким Чен Ир къде го забрави !?

младите растат скудоумни и необразовани - това ни е наследството от загубата на студената война

Малеее. КРАВУЧКИТЕ бел ден нема да видят. Поне ще има хляб за троловете от Козяшкия вилает.

А пък аз знам кой е отровил Скрипал. Садам Хюсейн.

Ако си жив - да. Комунистите сдават властта само с кръв.

Верно - те са желязо - сърпове и чукове, без мозък :)))

Абсолютно предвидим резултат, след като през последните 2 седмици лично г-жа Тереза Мей агитираше за Путин.

Ще засвири,цигулката и в дома на путин.

С такива русофили, не ни трябват русофоби:)

Трудно може да се промени манталитет на народ, в който вече 100 год. господства т.н. работническо-селска власт. И президента им като нищо може да управлява до 100 год.

отравянето на скрипал беше опит за промян на вота и путин да е вън от власта но тези които си мислят че могат да го направят жестоко се лъжат , руския народ е наивен , горд и лесно маниполативен ,,,,,,,,,, при нас българия е твърдоглавост и инат възможно наи лоша комбинация затова си патим ,а руснаците мизерстват но гордо по добре от нашя ганиовия гол задник ,,,,,,,,русофилите са по банкети а русофобите лаят с лажнометите

всъщност май е точно обратното. Демонстрация, че руската отрова може да те настигне навсякъде.

Ако отровата , приятелю , наистина беше Руска , досега щяха да я извадят на показ не 100 , ами хиляда и сто пъти ! Те обаче Я СКРИХА и до ден днешен се правят на шантави ! Ти лично , КАК РАЗБРА , че е Руска ???

Ако беше руска, Скрипал и дъщеря му щяха да са покойници след 15 минути.

Над 50% от руснаците имащи право на глас са гасували за Путин. При това без да са отчетени гласовете на руснаците в Украйна, на които им беше попречено да гласуват от киевската хунта.

Научи се да смяташ! При избирателна активност около 60% и 75% гласували за Путин = 45% от имащите право на глас са гласували за Путин, а това е ПОД 50%:) Айде сега заминавай да решаваш задачи от учебника за 5 клас!:)

обаче които ша си изгубат парите заради кгб-еиските му подвизи вече са го намразили и скоро ша го разкарат

Защо ми се струва, че пишеш за ОЛИГАРСИТЕ в Германия? Колко бързо клекна Меркелунда пред тях? Става дума за СП 2 и за други икономически проекти. А дали само тя клекна? Май всички западни олигарси, накараха своите партийни и държавни ръководители да клекнат пред Путин.

в крим гласуват руските туристи и окупатори а местните се скатават

Даже мисля, че и 200 можеш да останеш, стига да ти намират двойници-джуджета. Тя КГБ ще си управлява, ти си само пионка

Нямаше толкоз коментари, когато Бою Тиквата спечели 3ти мандат!:))))) Робски душици сме, мааму стара!:)))))

ГЯУРА БЕЗ АГА НЕ МОЖЕ ТОЙ ТРЯБВА ВСЕ ДА Е ЕБАН :)

По-скоро крепостния не може без господаря.

Гяур, крепостен...все тая! Иска си я ага, я батюшка царь:)

Сложете две снимки , сороси недни! и честито ...

Тинвата да 'земе да прати накоя пържолка на кучето на Путин! Стига се е мазнил само на Меркел!

у нас специалните служби избиха всички знаещи и можещи българи ,които мечтаеха да направят България силна,велика държава ! тези служби са активирани може би още повече в настояще време . затова, хора бъдете много умни и КРАЙНО предпазливи !!!

Потрес!!!! Западът е отчаян!!!! Санкциите, ограниченията, натискът, обвиненията, забраните, атаките срещу РФ... всичко това трябваше да свали Путин от власт!!!! А каква стана тя??? Смях! :)))))) Резултатът на Путин на тези избори е най-високия от всички досега резултати на Путин на президентски избори...

На тази снимка Путин поразително прилича на д-р Ахмед Доган!

Да не се притесни ,че някой те измести?!

КОИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАГАДКИ В РУСИЯ , БЪЛГАРИЯ И ИНДИЯ ? ... АМИ НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ КАКЪВ СТРОЙ СТРОИТЕ ... В АМЕРИКА СТРОИМ ИМПЕРИАЛИЗЪМ , В КИТАЙ ПЕРВЕРЗЕН КОМУНИЗЪМ , ВЪВ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ХИЛЯДОЛЕТНИЯ ЛЬО РАЙХ ... :))

... Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?"... - не мислим, сигурни сме ! Все пак добре, че хората още не са станали безсмъртни !!!

Цифровите имена са на платените тролове. По лесно се идентифицират за заработката. Имайте предвид

Товарищ, верь: взойдет она, Звезда пленительного счастья, Россия вспрянет ото сна, И на обломках самовластья Напишут наши имена!"

МАЙКА И НА КРАЛИЦАТА :))

Навремето така се радваха по кръчмите като "избираха" с 80% Хитлер, сега по форумите, такива са времената!!!

А КОГАТО ТУРЦИТЕ ИЗБИРАТ МЕРКЕЛ ЗА КАНЦЛЕР 18 ПОРЕДНИ ГОДИНИ - ОТ 2000 ДО 2018 Е ДЕМОНОКРАЦИЯ :))

Нейното се превърна в шундокрацкя!

Бе като гледам следващите двама идиота в подреждането, Путлер е може би най-малкото зло. Всъщност джуджето си подреди така нещата, че да няма алтернатива.

ЗАПАДА МУ ПОМОГНА С 25%

А Тереза Мей изпрати ли поздравления? Тя все пак помогна малко с безпочвените си обвинения и непоказаните "доказателства" срещу Путин, но всъщност срещу Русия, руският народ да се консолидира още повече в подкрепата си за него. Добра работа свърши жената, нека да и го признаем.:-)

Терезка си има други проблеми, в момента се чудят как да с еоправят с поредния педофилски скандал - огромна педофилска мрежа с пострадали около 1000 деца, типично по английски. Най-извратената и болна нация!

Над 91% от гласувалите в Крим са дали вота си за Путин. Искам да попитам седерастията - хората там пак ли са главуали "под дулото на автомати" или е било нещо още по-страшно?

Леле сега как искам да видя физиомутрата на Баба Терезка , когато ще , не ще - ще трябва публично да признава изборите в Русия ; сиреч - триумфа на Наш Друг Товарищ Путин !

Тоя след избори винаги си говори едно и също, после почва някоя война. Вредно е ниски хора (особено от мъжки пол) да стават политици.

"На високите тополи,само гаргите кацат!"Йес!Даа...Да!