Само Сталин е управлявал по-дълго от Путин

След днешните избори без интрига Путин ще остане президент на Русия до 2024 г., отбелязва Франс прес

Обратно в новината

Коментари - Само Сталин е управлявал по-дълго от Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

управлява от 1964 до 1982. Непрекъснато. И засега бие Путин. Я Сталин за периода на управлението си вдига малко над 700 пъти БВП-то на СССР. Но това не се споменава почти. Както и се пропуска задължително да се отбележи, че нямаше друг на този свят, който да унищожи кафявата чума. СССР унищожава 604 елитни немски дивизии. Целият останал свят, начело със САЩ и Англия, разбиват 147 дивизии. Само това да е , си струва уважението най-малко. Да е жив и здрав Путин, още 100 години да управлява все така.

До края на живота си!!! До тогава краварника ще се разпадне...

диктатори - путин зодия везни ,сталин зодия стрелец.все пак един ден и той ще приключи земния си път.каква ужасна негативна енергия притежава владимир.

Карнеги? Колесников? :) хахаха Какво завиждате на Путин, че и на Сталин? Живков цяла държава изгради за 30 години. А баба Меркел за 4 мандата цяла континент опропасти. И то не кой да е континент някакъв неизвестен, а западна(ла) европарабия. Лесбийското и управление очаквано до това довежда. Да видим нашата гей-мутра кога ще я гръмнем на жълтите павета? И фашиста Сорос, дето от 70 години управлява дййп пърпъл стейт ФАЩ.

Къде се беше скрил о вашето джудже, когато избиваха ватенките от Вагнер в Сирия ? Страхливеца се скри в бункера си от недоволните ватенки, които започнаха да го псуват за безпомощността и страха пред Америка. Две седмици се кри в бункера страхливото ботоксово плашило

Това лилипутово диктаторче един ден ще увисне на въжето като садам. Дребно, злобно, агресивно, некадърно и лъжливо.

трябва действително да поблагодари на Запада заз преизбирането си...те го бетонираха със своитезаплахи , санкции и неадекватна политика

ББ ще го задмине под телешкият възторг на маргиналите,гласуващи за него

Всяка коза за свой крак. В Германия пък само Бисмарк е управлявал по дълго от Меркел.

На СМРАД франс прес и Дрис. Иван Грозний е стоял 50 лета.

Рано е да се каже!!!

е управлявал по-дълго от Борисов!

Колко путинофила познаваш? Дай данните на някой, поне да има полза и за мен.

не може да се мери с нашия бай Тошо!!! Той от раз речелеше с 99,98% всички избори!!! На него не му бяха нужни марионетни други кандидати...Печелеше си човекът сам!

Бай Тошо не е избиран на всенародни избори. Избираха го членовете на БКП на съответните конгреси - вътрешнопартийни избори. Нещо като изборите в Герб, СДС, наскоро и БСП си оправиха станишевото недоразумение.

има сериозен опит в ликвидирането и низвергването на своите кумири, на които са се кланяли доземи... Берия, в съзаклятие с Хрущов, Молотов и сие убиха въпросния Сталин - великия вожд и учител. Поживем, увидим...

Хрушчов в съгласие с други хора, които ти не знаеш, разстрелва Берия веднага след смъртта на Сталин. Не го разстрелва лично. Но смисълът на твоето съзаклятие изчезва.

пет-шест документални руски филма за убиването на Сталин в кинозал.тв. Ако имаш познания по руски, гледай ги, за да не ръсиш глупости...Но ако си спромит мозък, нищо няма да ти помогне.

Какъв успех може да е скарването с целия цивилизоват свят, яростното военно противопоставяне и помпенето на мускули за сметка на спадането на жизнения стандарт на населението? Студената война донесе развала на "великият и нерушим" СССР, в резултат на което съставящите го държави избягаха презглава и за кратко време повишиха многократно жизнения си стандарт... Забраниха "великата партия" на Ленин - КПСС, вдъхновителка на многобройните "успехи". А всъщност - на провали... Сега върви нова витка на спиралата на военно противопоставяне и охлаждане на отношенията със запада. Ако това е успех...Ще видим до къде ще доведе той.

Най-голямата грешка на лекуващия те доктор е тази, че не си признава неуспеха. Смени го, или си направи лоботомия.

Един от изводите, който може да се направи след президентските избори в Русия е, че западните демократи "отровиха" опозицията на Путин .

Тошо, момче лошо, я кажи как е в ада дребна душице грешна. Пържи се вечно - чак до свършека на света.

То, пък, все едно, има значение, к'во си казал, точно ти!... :-D

Само Сталин е управлявал по-дълго от Путин - лилия го разправя. Защо така нагло лъжеш лилия? Опираш ли се на неинформираност на хората или отвътре ти идва? Защо мериш с различни аршини различни страни? Меркел остава за сега безсменен лидер и ще кара четвъртия срок. Тук нормално било и демократично? А в Русия лидер, имащ масова подкрепа на население, която е получена в резултат на прозрачните и конституционни избори не може да кара четвърти срок защото на теб ни хареса Русия? Що касае Германия. Меркел в последните избори има минималната подкрепа от населението си, но там изборната система е по-специфична и там се избира не личност, а партия. Меркел ще кара четвърти срок не от мандата на народа , а от мантата на своя партия. Канцлер на ФРГ Гельмут Кол се намирал на своя пост четыре срока наред (19821998) Президент на Исландии Оулавюр Рагнар Гримсън проведе пет срока наред (20 лет от1996 до 2016 г.). Шарл де Гол 25 лет начело на държавата.В палата на лордите в Великобритания попадат там по наследство. Демокритично, нали, лилия. Примери за демокритичния Запад са много. Оставете Русия намира.Тя не ви закача.

Ти ме разсмя бе човек "прозрачните и конституционни избори" - при хиляда и отгоре РЕГИСТРИРАНИ сигнала за пускане по няколко бюлетини от едно лице, пускане на бюлетини от името на неявили се избиратели и манипулиране на списъците. Просто са Руски избори - ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР!

без каквото е политизиране, е такава: 60.74/100 = 44,4% Т.е. 44,4% от имащите право на глас са гласували "за" Останалите 55,6% не са гласували "за". Просто не са гласували. Защо, те си знаят...

Франс прес се опитва да се подиграва ? Да, разбира се - ако в Русия бяха махнали Путин и сложили някой геронтофил като Макрон, сигурно щеше да има аплодисменти... те по-добре да напишат за това на каква кочина е заприличал Париж с тия всичките араби и африканци - но едва ли ще го направят...

Горките руснаци. Много има да препатят с този си избор. "Семён Слепаков: "Денег нет,но вы держитесь"!" Това е истината за Русия

"Путин обеща да използва новия си мандат, за да укрепи защитата на Русия срещу Запада и да повиши стандарта на живот." Руснаците винаги са били за "Най-добрата защита е нападението." Да му мисли Запада. Опппааа ... май ние сме Запада - нали сме в НАТО и ЕС. Значи ние трябва да го мислим. Какво да го мислим. То е ясно. Политиците ни са половината от ДС (верни на КГБ), другата половина са боядисани комунисти, които празнуват 9.IX. и поднасят цветя на Т. Живков или са прокси-партии, финансирани и организирани директно от Москва. Русия нагло и откровено ни разузнава (летят по границата ни) и води хибридна война срещу България на всички нива. Двете най-удобни места за дебаркиране на десант са купени от тях и са превърнати в екстериториални зони, където не допускат влизането на органите на реда на Република България. Министъра на отбраната (агент на ДС-КГБ) даде самолетите ни в ръцете им - дали ще могат да излетят срещу Русия когато потрябва? Съмнявам се. Агентът Буда пък им дава АЕЦ - Белене. Рублофилите вият като чакали срещу България и ЕС и само чакат да им подсвирне Москва. Затова да се стягаме! Да защитим България от чуждите и нашите врагове, както го направиха истинските българи на ген.Колев през 1916г. За БЪЛГАРИЯ!

Лъжата ти започва много рано. С думите "Руснаците винаги са били за.."

Победата на Путин на вчерашните президентски избори не е новина. След титаничните усилия , които положи Западътза неговият рейтинг , резултатът с който побеждава , също не е новина. Ако има някаква новина около изборите в Русия, то това е факта, че за пръв път в коментар на западен вестник за избори в Русия не се говори, че те са фалшифицирани.

От сега да му строят гробница , мавзолей най -големия в света ! пъти по голям от Хеопсовата пирамида !

Даааа, щото хеопсовата пирамида е Боко.....даааа!

...е За Боко...

Българите трябва да знаят едно важно нещо! Нито руснаците, нито американците, нито европейците харесват лизачи, нагаждачи и лицемери! Всички те са стари империи с огромен колониален опит и прекрасно знаят и държат на подчинението на малките народи, но също така знаят какво да очакват при първата проявена слабост на техните империи, спрямо тези малки подчинени държави. И че народ, който лесно се е извъртял на 180 градуса, ще го направи при първа възможност. А това никак не предизвиква уважение, напротив. Американците прекрасно знаят българо-руските отношения и не искат от българите да ги обичат, искат единствено подчинение. Така нар. предизвикана обич към тях от българите предизвиква у тях единствено криви усмивки на съжаление и презрение.

Соросоидният проект Елцин-Путин отново не беше подкрепен от поне половината руснаци. Руското общество отчаяно вижда в какъв капан го напъха международната либерална олигархия. Промени неизбежно ще има още преди края на мандата на платения колониален чиновник Путин.

МЕРКЕЛ НА ВЛАСТ ОТ 2000 Г. ПУТИН НА ВЛАСТ ОТ 200О Г. :))

А Меркел колко години управлява? А с отровеният агент, само му направиха добра кампания на Путин. Трябва да изкаже благодарности на Тереза Мея и Борис Джонсън. ;)

Намерили сте с кого да го сравнявате ! Путин е избран от народа си ,най-успешния управляващ на Русия ! В България 3 пъти ни Назначават Тикви и Кауни да ни управляват новите ни господари САЩ !

Русия е най богата в света на нефт, газ, злато, диаманти, никел, най обширни гори, най много морета и океани, а при управлението на Путин минимални заплати по ниски от тези в най бедната страна на ЕС България. Защо бе русофили?

Кой ти ги каза тези работи бе, дебил? Те защото са много бедни ли ни изкупиха Черноморието?

Що бе, не е ли богата на нефт, газ, злато, диаманти, никел, най обширни гори, най много морета и океани?

Заради армията и оръжията. Всичко се хвърля за разработки на нови оръжия, като последните които Путин представи наскоро. Руснака никога не е живял в охолство, за да се уплаши от глад или неудобства. И все пак всеки руснак средно ниво си позволява 2 седмици почивка в България, Гърция или Турция без проблем, а доста руснаци дори си купиха жилища в тези държави.

Ару! Пардон, УРА!

не руснаци изкупиха нашето черноморие,а руската мафия го изкупи благодарение на продажните русофили български! А западната мафия е бебенце в сравнение с руската мафия! Доста е писано за това. Добре е да се чете по малко.

В някой държави сигурно няма дефиниция за минимална работна заплата. Какво ли да говорим за тях? А и е въпрос на средна работна заплата, а тя май в Русия е по-голяма.

В Украйна не пуснали хора с двойно Гражданство 36 хиляди и с Руско 128 хиляди човека ,да гласуват ! Потрошенко е задействал Полиция и те са преградили с кордон и не пускат никого в местата за гласуване ,ега си и Тъпите изроди са Тези Украинците в Коя Демократична страна забраняват на хората да ходят на избори ?

Сам няма да си иде от Кремъл. Враговете му ще го извадят оттам с краката напред.

Според вътрешни хора в Кремъл президентът не е избрал ясно кой ще го замени. Припомнете ти, моля, в коя демократична страна президентът си избира кой ще го замени, че нещо аз не се сещам?

Кравучките ще съборят оградата на обора. Така са се размучали. Знаят, че бел ден нема да видят до 2024

ЧЕСТИТО !

А Тато забравихте , нали ? Колко години управлява Тато ? А Йософ Брос Тито ? А Чаушеско ? Нелепо е сравнението ви със Сталин, защото Сталин не е бил избиран на преки избори.

Кой би искал да го сравнят със сатрапа Сталин?

Нелеп е коментара ти - сравняват Путин с държавни ръководители на Русия(СССР).

ЧаушескУ

Освен това ,Сталин реално управлява от 29-30 година .Преди това е имал власт колкото Федерика Могерини .......

С Путин напред! Русия е неоспорим лидер по брой алкохолици, наркозависими, СПИН болни, бедни и гладни в Европа и не само.

А България е заседнала на всички, наистина всички, последни места в Европа!

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО и Ройтерс, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

Само Сталин, ами ТЖ. По БНР повтарят че 56млн. гласували за Путин,но не казват че е спечелил 76% от гласовете, на това не му ли викат фейк нюз за слушателите,които са 90% от населението над 50те години.

Сталин е управлявал като диктатор СССР, а Путин управлява Руската Федерация като законно избран президент. Има разлика между едното и другото. Ако искаме да правим произволни сравнения трябва да включим в списъка и царете.

Убедителната победа на Путин е неоспоримо доказателство за това колко е далеч от демокрацията мизерстващият и изстрадал, алкохолизиран и наркотизиран руски народ.

И ако сравним положението на руснаците и на българите - в чия полза е ще е това сравнение !

"Мизерстващ и изстрадал, алкохолизиран и наркотизиран руски народ" няма как да строи атомни централи, космически станции, свръхзвукови ракети, самолети, атомни подводници, огромни ледоразбивачи, кораби, да поддържа най-ефективната армия в света, да строи спътници, да изпраща хора в космоса и т.н. ОбъркАл си се!

Какъв е рейтинга на нашите политици?Неговият бил към 80%.

За нас като българи е много важно Русия да е слаба. От тази гледна точка е добре, че Путин спечели. Под негово ръководство мизерията се разрастна главоломно (като изключим два-три града).

"Бългрин" Научи се да пишеш и пак ела.

Иска ти се , ама няма - не виждам държава, която да ев по - окаяно положение от България.А да се сравняваме с Русия просто е смешно - България никой не я забелязва на глобуса.