Пучдемон: Има алтернатива на отцепването от Испания

Независимостта на областта не е единствената възможност за уреждане на най-тежката политическа криза в Испания от десетилетия, каза Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон: Има алтернатива на отцепването от Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швейцария е добър и уникален модел, но само за швейцарците. Никой не може да ги копира и да се сравнява с тях, това е един етнически толерантен модел създаден и укрепван от векове. Който се опитва механично да ги копира и създава подобен модел в други нетолерантни държави е осъден на неуспех. Жалко, Пучдемон даде заден ход, а не трябва. Единственото спасение на Каталония в условията на католическа и изостанала демократично държава като Испания, е да се бори за независимост.

За външен човек те са много толератни ! Иди поживей там и се опитай да заемеш някакви държавна служба(дори учители там са държавни служители) и ще видиш колко са толератни !

Нали това казах, моделът е добър, но само за швейцарците. За тъмните балкански субекти се предвиждат други форми на модела. ;)

Много е лошо е да не познаваш европейската история и да ръсиш глупости ! Тези преди Наполено са били разни княжества.Той ги прави Испания и сега искат да се върнат към това което се били.Нищо ново под слънцето !

Тоя тип няма връзка с действителността, живее си в свой измислен виртуален свят, но вече отдавна е станал за посмешище и никой не го възприема насериозно

простак на тоз сайт...ужас...чалгарийски грухтящи свини,които НИКОГА не са се освобождавале,неистово мразят един човек,който нищо лично не им е сторил,и иска да сътвори Република на своч народ-каталунският...ама чалгарийските роби квичат,ш си помислиш че тях искат да освобождават от яничерите-комунисти

Никой не може да ме убеди, че зад този не стои Путин. Путин печели и този веднага се изстрелва по случай победата.

Пучдемон е Предател, Комплексар. За да я има Испания, трябва испанците да у.б.и.я.т предателя, както ние сме у.б.и.л.и Стамболов.. Вероятно е свързан с испански Крадци- Предатели- комплексари.

Тази кривоока кратуна защо не облечена в райе. Какво шета престъпника из Европа

не се кахъри бай Пучо, защото вече има партии в Каталуния, които искат да се отцепят от Каталуния по същия тертип и да се обединят с Кастилия и Комунидад Валенсияна. Една бита карта броди из Европа, ама да видим и теб кой ще употреби, както руско-британските шпиони, че и испанците си имат своите "закачки" с англичаните.

Ами да беше го казал решението преди да предизвикаш половин гражданска война. Сега когато те търсят да те осъдят ПОУМНЯ и смени плочата.

бита карта

Абе тоя с перуката, още ли е жив?

Пич демон