Създателят на ”Новичок”: Моля за прошка

От 28 г. публично се боря срещу "Новичок". Това е едно ново поколение на руските отравящи вещества. Така че опит имам в това отношение.

Обратно в новината

Коментари - Създателят на ”Новичок”: Моля за прошка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:) Брей! Абе това, руснаците са голяма работа! Само дето ма не знаят израза "Крокодилски сълзи". Ей го и тоя - съжалявал, молел за прошка... Ама сега. На времето и Сахаров беше същия - направил водородната бомба (първата в света!) пък после - борец за човешки права, дисидент... Крокодилски сълзи!

Първо казва че трябва да се вземе антидот после заявява че лекарство нямало.Този никой няма да го вземе на сериозно

Не се моли, а се гръмни !!! Тогава евентуално може и да ти простят !

Защо публикува формулата?! Моли за прошка, каква наглост. Каква е разликата между него и убийците.

Наивно е да се смята, че формулата в книгата е истинска... Никой проектант, разработчик или автор на нещо подобно няма да публикува нещо подобно просто така... По - скоро ще публикува нещо такова, каквото онзи, който се опита да го направи доста ще пострада...

Такива из...ди като теб унищожават света , със своите изобретения - та закаква прошка ревеш ?! Да не си създал кисело мляко , или ново лекарство ?!

Тоя дето е показал в книгата си формулата на това което е създал седнал да говори едва ли не че никой не я е прочел и за това само Русия ''има'' таи отрова.. Предателите винаги са мръсници по душа и за някой лев и майка си и баща си продават без да осъзнават че предателите никъде не ги обичат...

Наивно е да се смята, че формулата в книгата е истинска...

Само не разбирам как технически е осъществено отравянето. Щом е такава силна отрова, то извършителят е трябвало да бъде с противогаз , със защитни дрехи. Кка така никой не го видя и не му направи впечатление?

Га яде кифтетата не рева сега молиш за прошка нещастно старче такова!!!!!!

Замириса ти и на тебе на гробища , и се сети за прошка !!!! Когато си създавал смърт за пари ти е било добре , а сега -''прошка'' ?! Да гориш в ада дано !!!!!

"За целия свят "Новичок" не съществува" - Ами като живееш от 28 години в Сащ сливи ли имаш в устата, та не си го казал и не сте го разтръбили по света? Или и САЩ са си го произвели и си го " кътат" като БОВ за всеки случай?

Ето кой трябва да осъди Тереза Мей!!! И сам си признава!

!Е как така от 28 години е в САЩ и не е уведомил властите какво оръжие е създал??!!И то било неизвестно на света. Предателоте са си предатели, лъжите им за оправдание нямат край, но все пак не всички хора са безмозъчни и немислещи

Цяла книга е написал и издал с формулата:(((( ама само Русия ''имала'':)))))Изкуфял предател е по лош от новоизлюпен защото вече няма какво да предава и се надява на стара ''слава'' да аработи някой лев..

тоя мазник Светослав Иванов не си беше направил дори труда да се научи как се произнася Новичок, а седнал да прави интервю ав дйствието му. На челото му пише, че е соросоид.

Дирничок :) Чакай и аз да ви накърня доброто име :)

Престанете вече с тоя ''всезнаещ'' всичко дето от 28 години служи на сащ и цру за разработка на такива вещества.. Само пълен глупак може да вярва на ''извинението му'' ..Незнам от какъв зор го тиражирате непрекъснато заблуждавайкии се че хората не виждат, не мислят не анализират реалността..Такова прегъване в кръстта пред запада направо си е за 190 място в света по ''свобода на словото'' която зависи единствено от мангизите и властващите..

пита"Българин",кога тези със руско самосъзнание ще помолят за прошка в България за предателството ,което извършват срещу народа и Родината си ,в интерес на чуждите руски имперски амбиции със диктатор който иска да властва и до сто години.

Върви да скачаш!

Е да върви, ама никой не е казал. че ще му платят и реститутките няма да му носят манджа! Впрочем, къде са тези, дето се хвалеха, че ходят да хранят лежащите в палатки на площада?

Този трябва да моли за прошка в Русия за предателството, което извърши срещу народа и родината си.

Товарищ Путин си знае работата и вече сигурно се е произнесъл по въпроса.И този ще опита от вкусните КГБ-иски гозби скоро,ако не си отиде по биологичен път.Лошо е ако "нахранят" и семейството му.

прошка искал ама бая пари е прибрал и сега живее охолно. И освен това не е руснак. Да ври в ада.

да му правиш компания

На стари години , иска да бъде известен, като наговори куп глупости.

Потърсете в Google: Of A Type Developed By Liars Учените в Портън Даун не са могли да идентифицират нервнопаралитичен газ като субстанция, създадена в Русия, и са възмутени оказвания натиск върху тях. Статията на Мъри са разпространили на страниците си в социалните мрежи няколко депутати от британския парламент. Те съобщават, че изявленията на британския премиер Тереза Мей за руска следа в отравянето на Скрипал пораждат въпроси.

И защо някой слага минуси на човека? Това не е "фалшива" новина - Крейг Мъри е британски общественик, бивш посланик, който проявава "нахалството" да задава логични въпроси, на които от неговото правителство не дават адекватни отговори. Човека казва накратко - едно е да си разработил нещо, съвсем друго е кой го произвежда и кой го използва. Това могат да са десетки държави или дори не големи организации. Същността на този тип вещество е именно в производството му от широко достъпни компоненти. Здравият разум все още присъства в много британци, но няма да видите това по новините или СМИ.

Никаква прошка за този изрод. Да го обесят в Гуантанамо.

Пълно с олигофрени тук, бе!:) Пълно! Много прост народ, еййй!

Прошка искал ?Господ да те съди безбожнико , предателю и душегубецо!И стига плю и лъга за страната си ..друг нямал такива технологии , не могат да го произведат ....Кого лъжеш бре , уж лесно се правил , а САЩ и Англия няма да може ли...Дребна мизерна душица!

Поредната пропагада от Запада. Англия се тресе от изнасилвания на деца, а тези пуснаха 100 ношини за Русия. Ама хората вече не са овце.

Стига бе! ТРЕСЕ СЕ от изнасилвания на деца!!!!:))))) Аз що не съм усетил това ТРЕСЕНЕ поне малко? Живея в Англия, пък никакви тресения не усещам. Сигурно Сорос ги е заглушил:)

Ами чети бре...Дано нямаш деца...: "...Добре организирани педофилски мрежи от пакистанци са дрогирали, пребивали, продавали, изнасилвали, забременявали и унижавали стотици бели английски момичета в продължение на десетилетия из цяла Великобритания. След 18 месеца разследване изданието Sundаy Mirror публикува опустошително описание на близо 40 години системна експлоатация на деца в английския град Телфорд. Същият модел на безобразно и безнаказано посегателство беше разкрит преди това в Родъръм. И в Рочдейл. И в Оксфорд. И в Нюкасъл. И в още много, много други градове и градчета на Острова..."

... такива като тебе го усещат само като резонанс...

Названието "НОВИЧОК"не е ли наименованието на програмата за производство на БОВ ?А дали е реализирана?

И Алфред Нобел остави парите за награди, след като разбра за какво ползват откритието му, и Айнщайн се извини, а Дарвин направо ни закле от смъртния си одър да не вярваме в маймунджулъците му! Атавистичен белег на човечеството е да ползва нещо авангардно първо за самоунищожение и това скоро няма да се промени. Детските игри на "Стражари и апаши" и милиардните интереси друсат яко войнолюбците, иначе какво ще правят и работят?

Понеже говориш като свидетел, разкажи ми по-подробно за Дарвин и смъртния му одър. Би ли цитирал думите му, без свои измислици? Предполагам че не е бил многословен по онова време. Забележи, пиша в преразказно наклонение, понеже не съм бил свидетел на последните дни на Дарвин.

Мръсно копеле. Първо изобретил, а после го предал и на американците. Лежжал в затвора за разпространение. Боклук.а сега съжалявал. Мръсник. Милко ти е бил затвора. Град с гад.

ЗА ТАКИВА ИМА НОВА ДУМА.....РЕНЕГАТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ Е ЧИСТ ....ИЗМЕННИК И ПРЕДАТЕЛ ЗА МАЛКО ...СРЕБЪРНИЦИ !!!

този господин незнае ли че, почтенни хора не се вземат в разузнването, военна индустрия и националната сигурност къде е бил тръгнал ?????.....

деер

Каква прошка, бе пич? Нали нямаше да ти помогнат на Запад, ако не беше химик от такъв ранг?! Много е интересно като цял живот сереш и накрая "Извинавайте"....... Демократични ценности!

деер

Защо цъкате минуси? В колко сфери има такава логика?! Много...

Мирзаянов бе категоричен, че отравянето с "Новичок" е неизлечимо. "Това вещество не влиза в списъка на забранените отравящи вещества. Не влиза в конвенцията за забрана на химическите оръжия. За целия свят "Новичок" не съществува", каза още руският химик, който живее в САЩ. . Май веществото е дошло от САЩ. Няма как да се знае едно ново поколение дали има характеристиките на предишното , защото се предполага ,че е подобрено.И сигурно като толкова много медикаменти, действа по различен начини с различни симптоми. ай- после се изясни. САЩ - Англия

Този е изкукал вече. Интересното е, че не обявява какъв е антидота?

Не го е казал защото е всеизвестен. Антидота при отравяне с ФОС (фосфорорганични съединения) се знае дори от всеки войник. АТРОПИН (беладона, извлича се от татул)

за отравянето и той каза, че ако е направено с бойно отровно нервнопаралитично е изключено жертвите да изкарат повече от 5-10 минути. Все да е върхвен главнокомандващ и да е обсъждал тоя въпрос със специалисти и лекари. Освен това каза, че ако поискат помощ за разследването - ще я получат.

Крейг Мъри, бивш посланик на Великобритания в Узбекистан и политически анализатор, споделя в блога си още по-обезпокоителна информация. Той информира, че разполага с достоверни сведения за оказан натиск върху учените от Портън Даун да потвърдят, че химическият агент, с който е атакуван Скрипал, е руско производство.

Я кажи за изчезналите 300 руски шпиони. Кажи и за свекървата на Юлия Скрипал, как я е отровила. Давай там, ти си знаеш... по опорните точки. Папагала Коко!

Е нали уж Русия беше средновековна изостанала държава. Как сега изведнъж стана високотехнологична? Че нещо не проумявам как за една нощ става тая промяна? От крайно изостанала във високотехнологична, която по думите на Мирзаянов единствена има такива уникални специалисти, които да работят с отровата. И никой друг в сета ги няма тия химици и спецове. Баер на Германците е едно голямо нищо. Франция също няма химици, нито наука. Америка и Англия тоже. Единствено Русия в целия свят има такива високо квалифицирани, знаещи образовани кадри. Ама никой друг.

Горкото русофилистиче:) Само Русия има всичко моето момче, само тя! Успокой се! Всичко и все най-голямо! Никой друг нищо няма...само Русия! :))))))

Да, не съществувало. В Уикипедия има статия отпреди понр 5 години за веществото. В армейските и химическите форумите поне отпредо 10 години разни се опитват да намерят повече информация и да я публикуват. А то, видите ли, според един контраразузнавач - не съществувало. Смесх, смех....На дърти години тоя се опитва да изкара някой долар.

Едно не се съобщава, води ли се нормалното за случая криминално разследване. Ако има отрова, търси ли се директния извършител. Какви показания има от пострадалите ингилизи, или се изчаква да не стане някой гаф с политическите обвинения. Има ли говорител на полицията или по примера на нашите Цвъчко и Боко, техните "партнери" Гей и Сламеният Джонсън поемат тези функции. Има с какво да се гордеем, и ний сме дали нещо на света.

тоя е пълен кретен...дребен предатели идиот

"От 28 г. публично се боря срещу "Новичок". ..." Вярваме му! Бори се като през 2005 година публикува формулата му в книгата си в САЩ, за да може всяка държава да го синтезира и използва! хахахаха

между този продал се руснак и Опенхаймер - бащата на атомната бомба. Все са "творци" на оръжия за масово поразяване...

Покрай ползата за оръжия, Опенхаймер има голям принос за куп други неща, полезни за човечеството. А това, че някой му е плащал за да сее смърт с помощта на откритията му, Опенхаймер няма вина. Нали вие сревете, че учените трябва сами да си заработват заплатите от бизнеса - твоят аналог с Опенхаймер е чуден пример, как ако се остави бизнесът да плаща на учните става опасно.

Нещо не се вързва. Ако този човечец наистина е този, за който се представя, не би си отворил устата.

Мирзаянов е толкова руска фамилия колкото Юзил е българска. Един от избягалите престъпници в САЩ, които нямат нито родина, нито съвест.

Интерсно заглавие което първо казва че това е създателя а по надолу се чете че бил участвал в създаването на бов?!? Нека и някой о Русия да каже тяхната версия за мнението на този господин? Кой му плаща за да живее в сащ и кой му казва какво да говори?!? Дане би в сащ и западна европа да не се разработват такива отрови и да не ги използват в т нар черни операции?? Аа това май нее удобно да се коментира хахаа

А накрая Светослав попита какво си пожелава след изборите в Русия. И Мирзаянов отговори, че това е разпадането на Руската федерация. Путин трябвало да даде независимост на татарите, башкирите, калмиките и чеченците. Както и на останалите в Руската федерация. Самият той бил татарин по неговите собствени думи.