Висока избирателна активност в Русия, 127-годишна гласува

Избирателната активност на произвежданите днес президентски избори в Русия е 59% към 19 ч. московско време, сочат данните на Централната избирателна комисия.

Обратно в новината

Коментари - Висока избирателна активност в Русия, 127-годишна гласува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом е за вдигане на участието и Путин ще гласува. И от оня свят са гласували.

Luna0102

Най-възрастната жена е била на 122 години- французойка. В момента най-възрастната е на 117, така че това бабе което е уж на 127 не съществува. И в България доста мъртви гласуват, не е нещо което света не е виждал.

Flioink

Няма официално потвърден човек живял над 122.

Поздравления за Тереза Мей. Добре си свърши работата. Вдигна процентите. И ако сега някой каже, че тя не е агент, работещ за руските интереси!

Само да попитам. Тая 127 годишната, жива ли е гласувала?

абе видех я казвам ви колежката 3 пати гласова та им обра консервите-и оше искаше да гласува ама сваршиха храната -инак на1000 години щеха да я пишат и пак да се реди..

Тук русоФОБИТЕ твърдят,че днес,гласуващите в Русия ги черПАВАЛИ с хапване и пийване.Аз гласувах за банкянското слънце,а то ме почерпи само с два лева към пенсията. Те пък ми изядаа милостинята за Коледа и Великден от 40лв,щото с тези два лева станах богат. Е,тогава що да гласувам.....

89 или 68%? Каква разница? Той ще си прави каквото си иска, точно както нашите от всеки цвят, боя и миризма! ВАС НЕ ВИ РАЗБИРАМ, форумците, гражданите! Това ме плаши. Разбирам "фобите" донякъде/убит прадядо и те още страдат/. Но "филитата" -НЕ! Не Ви харесва тук, а ТАМ... ? Защо тогава сте ТУК, а не ТАМ? Кой Ви спира? Бъдете там където Ви харесва- Русия, Америка, Германия, Северна Корея и др. Бъдете щастливи!

ти като пишеш на китайски комунистически компютър що си тук, а не в Китай ?

В Крим при 11% обработени бюлетини - 93% от гласовете са за В.В.Путин!!!! Очаквам сега либералите да кажат, че там изборите са проведени под дулата на автоматите, както разправяха за Референдума преди 4 години! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Русия е обречена на успех!" В.В.Путин

Ужасна присъда - предвид путиновото понятие за 'успех'..

не позволи на руснаците там да гласуват ?!?!?!!?! Що така бе, нали демокрацията е правото да гласуваш !!!!!

Украйна е посткомунистическа, постсъветска измекярска държава! Ох, пардон, даже не знам тя наистина ли е държава!

Абе, от ЕС що не изкоментират тези толкова мили и любезни управляващи в Украйна-та,а !?!? Ако бяха руснаците щяха вече да са се разпадна вили !!!!

от кумири и им ги намират, дори да са най-посредствени люде ???

Все пак ТЕХНИ ХОРА...Не са ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ И АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ.....И ПРОДАЖНИЦИ.

това е прекрасна новина! от осем сутринта, като отворят банките и чейнджа, за един долар ще дават три кила рубли, ако някой има глупостта да ги иска де!

Западните помиарчета лаят ли лаят, а много добре знаят, че нищо не могат да постигнат, напротив, обединяват руския народ срещу себе си. Честито на всички губещи

Към тези избори мога да подходя единствено с презрение - те са една огромна манипулация.

манипулация са, щото не ти отърват

Какво толкова се е случило? Че какво ще се случи го знаехме месеце преди случката. Путин утре отива на работа, както десетки години го прави. Това е. ----------------- На Путин пожелавам Спорна седмица. Това пожелавам и на Вас.

Та какво точно работи г-н путин, бихте ли споделили ???

Е как какво работи? Работи президент на РФ! Като в онази приказка "мой баща работи цар"!

Аз работя митничар. Тировете пускам. Сухо не изпускам.

Присъединяването на Крим е кулминацията в управлението на Владимир Путин. Неговият рейтинг достига рекордните над 80% одобрение. В същото време това е началото на силно противопоставяне със Запада, което не е завършило. Страната плаща висока цена девалвация на рублата, понижаване на жизнения стандарт на обикновения руснак, налагането на санкции, което силно засяга самочувствието на Русия, претендираща за ролята на една от водещите световни сили наред със САЩ и Китай.

кулминацията на путиновата власт е свалянето на бвп на россия от 2 231 000 000 000 $ през 2013г., на 1 283 000 000 000 $ през 2016г. а за 2017 е още по зле!

ВП-то на Россссссссссия се мери с рубле, бе некадърник ! В магазините искат рубли или юани, не щат долари !

това ли ви е мярката? браво, редно си е. ама ти сравняваш различни величини. герб спечелиха 32% от гласувалите. 16% от всички възможни гласове. Значи, трябва да сравянваш 42% с 16%. само казвам, де.

Последни данни 76,3% за Путин . За целите ГЕРБ 16% !?

аи сега не с тея номера-знаеме как е станала 127 годишна и жената се реди така 3 пати да избира бсп-то у един ден онае 42 години и станаха 126-7-тея руски пинизи и ние ги правихме вече

Може да не вярваш, но съобщиха за феноменални неща в една от избирателните секции. Намерени са бюлетини на гласували духове комунисти от времето на Сталин.Ще се признават ли бюлетините или не Световната общност ще си каже тежката дума. Чакаме

Съобщиха в новините, че Путин е заминал да посети и поздрави 127годишната бабка и да я помоли да му даде рецептата за дълголетието.

150 милиона 60% гласували - 90 мил. 73% за путин - 65,7 мил. путин харесват 43.8% от руснаците

как може да си толкова глупав бе ?? Само 110 милиона имат право на глас !

процентите са същите неук троле

Избиратели - 110 млн. Гласували - дявол знае. 72 % за Путин уж.

още 6 години гърч на соросите !

Къв гърч бе смешко, ще изкарваме кинти да го плуем.

Ще плюеш на оная му работа за смазка , ха ха

гърч??? за нас???? живота тук в България е недостижим блян за 97% от русские! гърча си е тав!

97% от руссссские имат по няколко имота по цял свят,и сравнение с тях ти си дрипльо и бъркач по контейнерите с боклуци !

Гледам транслация за сега е 72%

Използвам възможността да изкажа моите съболезнования към западните режими. Путин пак е президент на РФ!!!!

И тъй, резултатите на В.Путин се очертават да са около 42% от всички имащи право на глас. А. Меркел спечели 32% от имащите право на глас при последните избори и това предизвика бурни отгласи, че резултатът й е много слаб и дълги, мъчителни 6-месечни преговори за съставяне на коалиция. Виждаме, че разликата е само 10%. Е?

разликата е 17%, тъй като Меркел е спечелила 25% от бройката на всички, имащи право на глас. голяма ли е тази разлика или малка, преценете сами.

Браво на Путин. Голям да порасне.

ВЦИОМ: Путин с 73,9% голосов побеждает на выборах президента РФ в первом туре

По предварителни резултати 74% са гласували за другарят Путин! Ураааа!

хахахахахахаха

Тези, които гласуват за Путин не са чели нашата преса, която пише колко зле е в Русия. Но, явно е обратното.

Дълго време залъгваха БГ чекистите, че путин щял да посети България, но като осъзнал че ще си тръгне огорчен като папуренто отче и се отказъл, а за БГ чекиститите поръчал новичок антифриз да глътнат за кураж...

Време е вече да обявят резултатите, нали отдавна знаят кагебейците с колко точно трябва да спечелят.

Знаеме го тоя Путин. Нарочно прави всички да мразят руснаците. Мръсен соросоид и джендърин.

тия прости селяци защо си играят с огъня.

тая 127 годишна българка е родена в годинате в която умира големият враг на България, александър три, и на престола на руската кочина се възкачва николай две! да ли не си е мислила , че гласува за коронясването на синът му алексей, дето го заклаха комунделите?

Избирателната активност на произвежданите храни и консерви е насочена строго избирателно кам путинисти

Путин президент с над 70%! 1 мин. до края на изборния ден в РФ. Честито!

Браво на Путин! Пожелавам му здраве и щастие, и да продължава да движи родината си към дъното и мизерията. С Уважение!

с над 70% от какво? - от гласувалите? от имащите право на глас? от цялото население на РФ?

От гласувалите.

Безпрецедентната атака срещу Путин и Русия на база опита за отравяне на двойният бивш руски агент сплоти руснаците още повече.С тези простотии , недоказани обвинения и без съдебна санкция Мей,Меркел ,Макрон и САЩ помогнаха на Путин даже колебаещи се и противниците му да гласуват за него.Затова Путин получи днес много повече гласове в тези избори от предишнште за руски президент.Просто правило е ,че на всяко порочно действие на запада има равно даже поголямо противодействние.Това е действието на всяка самоуважаваща се и силна нация.

Изборите в Русия са един фарс, сравним само с така наречените избори при социализма. Всички задължително пожелание гласуваха за нашта Партия любима В интерес на истината, Путин вече е един издухан политик, абсолютно неадекватен на променената обстановка в света. Той няма никаква предизборна платформа, отдал се е на ретроспекция на спомените: как спал с пистолет 90-те години, защо потъна Курск, дядо му как живял в дача (комунистически дворец с прислуга) и тн Никакви идеи за бъдещето, а и при едноличната монархия никой няма да иска да дава идеи. Едно безвремие за Русия

Признай си плюнчо как ти и твоите боклуци продадохте България и я разсипахте окончателно

Пример за фалшификация на избори и изборен фарс са българските избори.Русия може много да научи от нас за това как се печелят избори.Достатъчно е да вземат за консе;ултант др.Цветан Цветанов и част от екипа му от комунодоиди.

Дачата била комунистически дворец с прислуга? Ма верно ли? Ибаси, хората послъгват, ма ти караш на едро... Щом за такива дреболии лъжеш като дърт циганин, смятай за останалите... Дачите са с максимална площ 60кв.м. и един етаж. В повечето случаи дървени. Ти си егати дървения професор.... Дрънкаш си там, да минава времето....

127 годишна рускиня, а официално в момента най-възрастният човек е на 117. Забравих, това е продажния пропаганден руски сайт, в който се пишат само лъжи. Гледам всичките родоотстъпници са се активизирали и под коментарите.

Третополовият Запад вече пикае кръф

ама сега слезнахме от автобусите на бате путина де и още разтоварваме консерви -бате путин е злато еи всеки ден ша му гласуват наще ако требва

За украинските власти - ПОЗОР! Що се отнася до високата избирателна активност - заслуга за нея имат най-вече тъпа.ците от МИ6, които изфабрикуваха случая със Скрипал. Тези нещастници твърде малко познават Русия и изобщо не им мина през ум, че безобразната им инсценировка само ще консолидира руснаците.

Преди 1 г. българите в Бесарабия подадоха молба за самоопределението си като Автономна република. Не се чу и дума от българските власти, нито от украинските

Мархаба! Да подам и аз от Смолян за автономност някъде? Къде да подадем?

ся вече руснаците няма да бягат у Ингланд. Хеле па милиардерите. Щото нали знаеш, ще им се случи случка. Я полоний я нещо по-така

Наистина много безобразна инсценировка! Този Скрипал и дъщеря му са живи и здрави и гласуваха за Путин.

Позор за Русия Когато Русия върне заграбените Крим и Донбас на Украйна и си плати за войната, тогава ще има и избори за руснаци в Украйна

Майко мила, ако и Путака я докара до 127г ще падне яко преизбиране

Ще я докара и ще разпути окончателно всички извратеняци като теб

Господ здраве да му дава! И на тебе също :)

до 127г?? та путин е кашчей безсмъртни бе! 127 са нищо!

Има и клоуни-ветерани, закичени с ламарини, които са участвали в боевете при Ленинград и Сталинград.

Тези клоуни-ветерани накараха немците в Сталинград да стигнат до канибализъм, а после пуснаха 2 милиона пленници да си ходят в къщи вместо да строят до живот това, което са разрушили. Е това е престъпната хуманност на руснаците.

Точно така. Те са юнаци на възраст от 99 до 119 г. А може и повече.

Изрод

Бабата е била на 27 години ,когато се е установила изродската власт