Шефът на Европол: Работим с лекота с българските служби

Изпълнителният директор на Европол Роб Уейнрайт даде висока оценка на работата на българските служби. Той получи "Златна лаврова клонка" на церемония във МВнР.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Европол: Работим с лекота с българските служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

работа для девушек в италии эскорт http://web-model.info/page/rabota-dlya-devushek-v-italii-eskort/

такси на вокзал люберцы http://taxi-vovrema.info/page/taksi-na-vokzal-lyubertsi/ .

то с лекота се работи нищо като не се работи

Голем майтап. Награждават тоя льольо, че поръчково изкарал избухването на битова газова бутилка за терористичен акт на летището в Бургас. Не се наядоха нашите дебилни хиени.

Толкова много приказки без съдържание ! Това го могат само от ЕС и затова се случи BrEXIT !

Реалността е такава, че нито културата на чалгата, нито културата на мутрата може да се доближи до някакви общочовешки ценности. Чалгата е изградена върху първичното , доближаващо се до животинското в човека, а рекетъора не е научен да получава от труда си, при него правото е правото на по-силния. Просто ни управляват хора с такива ценности. А едно общество е пълноценно и изпълнява общочовешки функции, когато почива на трудолюбие и правото на индивида, а не на безправието му. За съжаление в нашата държава се ценят все неща, които съсипват човека в него.

Само не можах да разбера какъв е приносът за България на този господин,че както Цв.Цв. така и Захариева му се сваляха толкова много?

Ти пък сега. Подмазват се на по-силния. Психология от комунизма. Началниците обичат да ги четкат - та и с този така. И защо да не правят? Само така могат да разчитат на чадър върху безобразията си в държавата. Мачкай българина и се подмазвай на началника- не ти ли е познато? Духовни уроди.

естествено с лекота. Равнис; мирно; сега задачите и изпълнявайте. Това е.Ние знаем резултата. Така работят - командват, а бг МВР изпълнява

Всъщност " европола" е европейската пощенска кутия и този е началник на пощата.Доста се съмнявам дали е виждал на живо транс..... нам кви си айдуци.Освен тия двамата,които го награждават със ведомствената значка.

На Екатерина З. й омекнали краката от кеф: "За мен е чест да ви удостоя със специалния знак на МВнР - "Златна лаврова клонка". Това не е първото отличие, което вие получавате от българската държава. С г-н Цветан Цветанов явно оценяваме вашите заслуги, защото преди няколко години получхте и почетния знак на МВР. Нямаше никакви съмнения в мен за тази награда, защото вашите заслуги към България са много големи. Убедена съм, че и занапред ще продължим да работим така добре."

Абе да се връща Костов - той поне управляваше добре, намали дългът наполовина. Ако Костов не бъде избран обаче, да се избере някой НЕЗАВИСИМ ЧОВЕК ДА УПРАВЛЯВА, КОЙТО ДА МОЖЕ И ДА ЗНАЕ КАК СЕ БОРИ КОРУПЦИЯ И СЕ ОЗДРАВЯВАТ СОЦИАЛНИ ФОНДОВЕ. Ако не с епояви някой да н аправи това, държавата загива.

Когато Уеинраит СЕ СРЕШНАЛ с Боико и Цецо после споделил с колеги че никога не е предплогал че ще бьде толкова близо до босове на Мафията

И защо тогава не пускате цецовците в Шенген? Ъъъъ?

Съвсем, съвесем се обърках с тези служби. Уж са работили за руснаците и са били под тяхната шапка, след 1989 г. за някои няма лустрация и продължават да работят. Като се знае, че руското и западното разузнаване се мразят, да му се не види за кого работят нашите? Сега и този от Европол е доволен от тяхната работа. Руснаците и те ги държат. Абе то вярно, че няма държава- все нашите служби са слуги на някого, ама да му се не види кога нашите служби ще станат под контрола на държавата и ще спрат да работят ту за онзи, ту за този или за лични интереси. Все пак от 1989 г, ни е сме все зависима държава. И все се саморазрушаваме.

С подлизурковците винаги и навсякъде се работи много леко- пет за четири му казваме ние.

Кво ли си е казал Роб Уеинраит;Е баси филма кво диря в бьрлогата на Балканската МАФИЯ

Ако Европол влезе в ОПГ ГЕРБ, ще падне голям урожай :)

Няма български служби. Има зависим слугинаж.

В погледа на човека от снимката чета (дано бъркам)огромно отекчение.Явно е нямал представа къде идва и с кого се среща.Предполагам,че като делови човек е очаквал делови срещи а не награди и общи приказки,но в страната на рязането на лентички е така

В очите му чета - " тия ме набутват в нещо..."

Аз същото видях. Казал е театрални думи на театрално събитие.

В гейса няма дрога няма трафик на хора . Всичко лети!

Лесно се работи в разграден двор

Каквото искаме от българските служби, те го правят без да мислят. Каквото те искат от нас не го правим, защото това са маловажни въпроси за нас. Затова около 1000 осъдени от български съд престъпници се разхождат без проблем по света и никой не ги търси.

Много подозрително взаимно разбирателство демонстрира Европол с българската мафия , която е превзела управлението на държавата!ЕВРОПА Е ТРЪГНАЛА НА ЗЛЕ!

Очевидно Роб Уейнрайт и Цецо са разговаряли как вървят цените на апартаментите у нас и в Англия.

И Европол ли работи за престъпниците?

Четах вчера във Фейсбук, че връщат казармата за всички набор от 93 до 99. Правилно решение, за да не разчитаме на такива като този господин. ДАй Боже народът да се дигне!

А тези набори като ги вземат в казармата ще има ли и психолози да им обясняват,че с оръжието не е както в електронните игри,гръмнал си го и после рестартираш играта и той пак е жив:)))

Щом Цв.Цв. е разговарял, ясна е работата. Политиката на ГЕРБ е за пред света - да ни потупват , да ни хвалят, да си замазваме вътрешните проблеми, само и само да се чуе конгратюлейшън!

Чакайте бе!!! Ама тя клонката била дадена от нашто министерство на него!! Те го награждават, а не той тях. ХАХАХА... Е, немам думи начи!!

"с лекота" в смисъл "изпълнителни са момчетата, слушкат"

да, работят с лекота с българския милиционерски режим

Шефът на Европол: Работим с лекота с българските служби Това е така,защото българските служби са в "безтегловност",както и цялата държава.

Раздават си разни значки и клонки,самопохвалват се, а айдуците се разхождат необезпокоявани.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

това което го е казал този Шеф е голямо признание най-вече за Бойко Борисов и неговият Екип. Респект!

Абсолютно точно!

Абсолютно точен коментар!

Абсолютно така е! Хубаво е да казваме нещата със истинските им имена!

Гледайки правописа Ви, съм силно "респектирана" от стадния електорат на "Бойко Борисов и неговияТ Екип". "Респект"!

не говорете глупости, не сте интересен

Шефа Голямата перука от Вашингтон управлява американските посолства, които посолства ясно са написали в официални доклади, че Боко е престъпник. Каква е държавата, която се управлява от организирана престъпна група с Шеф Пашата?

Абе много го хвалят Бойко, защото е прост Андрешко и много се навежда.Той не разбира езика и се съгласява с всичко! А иначе хвалбите и респекта са без резултати за обикновения българин!

Явно не разбират от алегория. Знаят си Гойко и това е. Четете Алеко Константинов. Все едно е писал за днешно време, Бай Ганьо е жив!

С голяма лекота и съвместно с българските служби, много бързо хванахме братя Галеви и подобните им!

Златни лаврови клонки, но "Шенген" през крив макарон...