Русия подозира UK лаборатория по случая Скрипал

Руски дипломат намекна, че лаборатория в Обединеното кралство може да е източникът на нервнопаралитичното вещество в случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - Русия подозира UK лаборатория по случая Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да! "Небивалици"! Точно толкова, колкото са "бивалици" твърденията на Търиза и Боби...

Слава на Русия ! Долу лицемерните нагли ингилизи !

Има много подозрения, че британските зелени човечета завладяха Крим. Британците подозрително нападнаха и окупираха част от Грузия - Южна Осетия. Подозрителните британци - и англичани и шотландци поддържат голям военен контингент в в Източна Украйна. Британците без подозрения свалиха холандкия самолет на Украйна. Путинските империалисти са невинни.

Още подозрения: Ти стреля по папата и Али Агджа беше дублиращия те стрелец. Ти произведе оръжия за масово поразяване в Ирак, заради което искаше нападането му, после ги скри и сега си пазиш. Ти насочваше привлечените грузински и други снайперисти на киевския майдан, а приятелката ни Виктория Нюланд ги череше с курабийки и викаше Fасk EU! Ти си за свободата на словото и затова атакува телевизията в Белград и бомбандира мостовете в Сърбия. Ти дипломатическата работа я разбираш като да постреляш по Китайското посолство в Сърбия, да създадеш Косово, но да не признаваш възстановяването на Крим и Севастопол във Руската федерация. За Афганистан, много арабски страни, Гренада, Чили, Никарагуа, с нейния диктатор-признат от теб за кучи син, но твой си, няма да разширяваме упреците.

СТРАХОТЕН РУСОФИЛСКИ САЙТ!

цял ден варя боб и пърдя в дира червени тролчета жалки гласувайте за путя;)

НЕБИВАЛИЦА, А???? Мръсни интриганти. Дано се затрият сами.Ще им се върне....Тепърва ще им гледаме сеира.

Колкото и да не одобрявам руската имперска политика, еднаква с английската и американската, не мога да не се съглася с Путин в интервю от последния филм за него:С Русия така не може да се разговаря. Т.е. Путин официално обяви, че с Русия трябва да се съобразяват "партньорите". От тези политически циркове отново пострадали ще са малките съседни държави на Русия, които Атлантиците ще използват в "санкциите".

За всички нормални хора е ясно че това е дело на англичаните. Руснаците прекаляват с тяхната предпазливост и дипломатичност. Спокойно можеха да заявят че англичаните са тези които имат интерес в случая. Русия най-много да и прецакат Световното по Футбол, ползи от престъплението нямат, само вреда.

"Русия подозира UK лаборатория по случая Скрипал"..... Нашта поговорка за случая е " А, КОЙ ми сра в гащите"...

Тези дни прочетох поредната глупост - била ги отровила бъдещата свекърва на Юлия Скрипал. Ще взема да записвам всички руски лъжи, които пускат за да разводняват престъплението си. Дали ще си подобрят рекорда с малайзийския боинг?

Машутка Захарова обяви официално, че това са били "зелени човечета"

Току що прочетох във френския Акс дьо ла резистанс, че Сергей Скрипал е искал да се върне в Русия и е преговарял с руските власти чрез дъщеря си, като в замяна е предлагал да им предостави доказателства, че МИ6, по поръчка на Обама и Клинтън, са организирали създаването на т.нар. досие Тръмп за опорочаване легитимността на избора на Тръмп, което е било и причината за нападението над тях от английските тайни служби, придружено и с опит за компромат на Путин преди изборите. Очевидно събитията се следят и от честни и достойни хора, като например бившият посланик на Великобритания в Узбекистан Крейг Мюрей, чиито публикации за британските лъжи по случая Скрипал всеки може да прочете на сайта му, а ние може би съвсем скоро ще станем и читатели на скандална за британското правителство развръзка, подобно на Оръжията за масово поразяване в Ирак. В същата публикация е цитиран и шефът на Бъкигамския Сентър фор секюрити ен интелиджънс стъдис, професор Антъни Глийс, който казва, че ако Русия наистина е отровила Скрипал, никой повече няма да разменя шпиони с нея, а после добавя и логичния въпрос, защо не го е екзекутирала, докато е бил в руския затвор.

и със сигурност е най-достоверният източник на информация.

Оказахте се прав. Подведох се от френския текст, но всъщност в него е цитирана публикация от Уот дас мийн под заглавието "За да се върне в Русия руският шпионин в Обединеното кралство е предложил да предостави доказателства, че МИ6 са създали досието Тръмп". Остава да ми кажете чий Уот дас мийн и защо да не му вярваме!

Дай линк на това, s'il vous plaît.

От къде се пръкна партенката за "Новичок"? Един руски имигрант в САЩ подхвана тази версия. Оказва се, че тепърва ще се разседва с международни експерти какво е това вещество. А някакси много бързо заглъхна "разкритието", че дъщерята го е пренесла (разбирай подхвърлили са го) при скорошното си завръщане от Москва. То какво да коментираме, никой не го е грижа за истината, важното е да се следва линията на разкол в Европа, да се демонизира Путин и да се харчат още пари за военните. Но да попитам на какво се радват русофобите, я си представете разклатена Русия и преврат на военните? То янките един Виетнам не можаха да пречупят, с цяла Азия ще се бият. Но Европа да му мисли, най-вече ние, които сме ма топа на устата.

От толкова много думи, накрая стана ясно, че опасността (на топа устата) е Русия.

PO-DALE4 OT MI6

Нормална практика е руснаците да тровят хора. Никой нне вярва на кагебейските лъжи.

Нито една мозъчна клетка ли нямаш?

Добре де, пич, колко са отровените? 5, 10 или ти знаеш по-добре. А колко са затритите от САЩ от 1945 до сега. Атомни бомби, напалм, крилати ракети, дронове, пиратски набези на чужда територия и какво ли не още. Май сметките ти няма да излязат, кой има по-голяма практика да убива.

А индианците. Забрави за индианците. Ти наистина ли смяташ, че така можеш да ги оправдаеш тези гангстери в Кремъл.

Изродите от Запада са способни на далеч по-зловещи престъпления от това! Например търговия с детски органи от Сирия извършвано с помоща на "хуманитарната" им организация "Белите каски" в Сирия работещи в тясно сътрудничество с техните главорези там! Болните им мозъци мислят като Холивудски филм на ужасите!

путин ал асад саддам кадафи са добри а запада са лоши добре ...

асад ,кадафи и садам НЕ позволяваха скакалците да нахлуят в европа и за мен са ....добри или поне това не е проблем на европа !! а това , че запада бомбандира сърбия за да създаде изкуствена измислена мюсулманска държава косово добре ли е ??

моме, толкова си куха, че ако знаеше, щеше да вземеш мерки.

според ученика ви Гьобелс, колкото по-наедро лъжеш и колкото е по-невероятна е лъжата, толкова повече има възможност нещо да полепне в умовете на хората. Вие подлежите на тотална изолация от нормалния свят. Плуйте там и се самоизяждайте, изроди!

нов ден нова истина това е русия а немцов го убиха чеченски патриоти

че англетата за да имат повод да премахнат садам ИЗЛЪГАХА , че оня имал и използвал БОВ а накрая си признаха , че били излъгали за да убедят обществеността .

Каква лъжа ще ми дръпнат от дира от както ми писаха минуси върху стих на Висоцки. така ще е и тиражирането на руски версии съшити с бял конец. Как само им вярвам.

Странно е поведението на англичаните.След като твърдят,че руснаците са ги отровили,а Лондон няма хабер от отровата,защо не са поискали помощ за антидот от руснаците?Не дават никаква информация за състоянието на отровените.Изобщо олигофренски скалъпен компромат.Ще остане неразкрито това престъпление поради нежелание и некадърност.

абсолютни измислици от началото до края! Щом казват с каква отрова са нападнати, значи много добре знаят, т.е. имат си хабер за това каква е отровата. Как е възможно хора, считащи се за нормални, да защитават убийци? При това поне убийците да са българи, може да се приеме че защитата е резултат на криворазбран патриотизъм, но да защитават чуждестранни убийци???...

разработчика на отровата живее от 20 години в америка и смяташ ли , че за да остане там не е информирал краварите за разработката си ?? а те и за садам твърдяха , че имал БОВ но накрая службите им си признаха лъжата

Нещо българските медии не искат да дадът гласност на резултатите от английската лаборатория дето са се появили в парламента им???Явно и 119 място за ''свобода на словото'' ще да ни е малко

- Великобритания? - ЦРУ? - Украйна? - Чехия? - Словакия? - Швеция? Утре чакам поредната руска версия, този път че дъщеря му е откраднала отровата и нарочно са се отровили с баща си, за да злепоставят Русия и Путин.

ако ще убиваш някого би ли използвал нещо уличаващо те ??има толкова други отровни вещества достъпни за по-широк кръг ...защо руснаците да използват нещо толкова уличаващо ги ?? просто англетата и американците преиграха

1.Изпуснати нерви след клането на руски наемници в Сирия, дето още не са събрали парчетата; 2.Демонстрация на сила, че Русия може да прави каквото си иска. На Путин и шайката му и без това им е ясно, изолацията им ще се засилва, та им е все тая. Нищо не губят, само втвърдяват руснаците около "западните врагове", които "са виновни" за мизерията на множеството руснаци.

настоява най-много за санкциите срещу русия ....ами щатите и англия защото така забиват клин между ес и русия . доста удобно като повод ми се вижда за да останат и наложат допълнителни санкции. та нали англетата и хамериканците нападнаха ирак щото садам имал химически оръжия аааа после се оказа , че английските тайни служби излъгали и нищо не бещше намерено

руснаците пак със 100 версии както при свалянето на гражданския самолет.... жалка работа пълна некадърност

живее единият от разработчците на това вещество...май беше в америка ...а американците воще НЕ изгарят от желание да злапоставят руснаците. пак добре , че не са намерили наблизо бутилка водка е селиодка...тъйде за да подсилят версията

Сега ако и успееш да обясниш защо точно с експериментално БОВ им е да го тровят. Комбинацията от 9мм в челото, паве за крачето и гладна популация от акули в Северно море или Атлантика не ти ли се струва по-лесно осъществима, ако толкова им е трябвало да го очистват? И за финал помисли - един разконспириран двоен агент е ЕДНАКВО неудобен и за двете страни за които е снасял... А близката европейска, че и българска история показват, че англичаните не страдат от особено високи морални скрупули.

който трябва и може, е направил проучвания и е дал обяснения комуто трябва и когато трябва. Едва ли някой пък точно на теб, трола, ска.паната мур.зилка, ти дължи някакво обяснение.

е нали беше от чехия или словакия?? дайте една версия

Все повече ми се струва, че скоро някой ще проговори. Въпросът е тогава как ще се оправдават англичаните.

Ще се оправдаят, че този който изнася информацията е луд, а след това ще го подгонят за някакво изнасилване :-)). После човека, ще трябва да търси убежище в някое посолство(например в Еквадорското).Познат сценарии.

Шило

Де бре, британски клоуни, цял свят разбра, че руснаците нямат нищо общо, ама не млъквате!

Ти РФ за целият свят ли я имаш? Щото само в рефия твърдите, че отровителите не са от вашите служби. Земи някъв учебник по география или за по-лесно надникни в гугъла, да видиш, че светът не е само РеФия!

Минаха години, а в Лондо още не могат да открият, кой уби английската прицеса Даяна. Но за Скрипал имат готов отговор, още преди да са го отровили ...

Браво! Много точно сравнение.

От самото начало беше ясно че е "операция под фалшив флаг" на англичаните. Не разбирам защо Русия мълча до сега. Мотивите на Англия са очевидни, а Русия е последната държава която би имала интерес.

По умния винаги премълчава и отминава защото разбира че с кухилейки лъжливи няма как да се води нормален разговор,, Поискаха среща с ''отровените'' т.е. с техен гражданин а не британски отказаха им, поискаха проби - отказаха им....

Докато им беше дадено време гледаха като бурсуци и мълчаха в унес. сега лъжат като казаци. Такива са нещастници престъпни, че няма накъде! В случая няма показан извършител и обявен механизъм на извършване на престъплението. Средството е ясно, жертвите, квалификацията "опит за убийство", останал недовършен, също. До момента, когато ще лъсне кой е извършил опита за убийство руснаците ще лъжат и мажат. Не може единствено да замажат, че са изтървали бойно химическо оръжие за масово поразяване да се използва в кръчма в мирна държава..Това е страшно безхаберие и безогледност.

гума ти е изтрила мозъка.

Не бе, ПРОСТО е ОБИКНОВЕННО ЗОМБИ!

А кажи кой какво доказа, съдебно дело да е имало? Или ?

Не се размножавай, моля те!

То е ясно отдавна това.Русия е Велика страна и тия безмозъчни същества скалъпили тоя водевил ще го дух'т.

Джонсън е информиран отвсякъде, а пък нищо не показва.