Гергов пусна бюлетина за Путин в Пловдив

Почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов призна, че е пуснал бюлетина за Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Гергов пусна бюлетина за Путин в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пича, който открадна панаира. надяваме се някой ден да влезе в затвора

Голяма реклама на Гошо Свинаря. Кой го интересува какво е правил в неделя? Същата противно-мазна мутра като Боко Тъпото, чак се чудя как не са в една партия като са еднакво безмозъчни.

Значение на думата мекере: подлец,подлизурко...

не са ли пуснали бюлетинка за путин ???

Едва ли името на Руския посланик е Анаталой. Освен ако Дир-ките не са му станали кръстник.

Чета и ми става срамно, че и гнусно даже...

Е как иначе ще стане олигарх, па макар и български. Тя Нинова за това иска само на думи лекичко да се разграничи от него, но не и от парите и влиянието му. За това уж отлъчения на думи от партията е на първия ред на конгреса на БСП!

А от къде идва тази дума "почетен". Жалка история.

дори червените го изхвърлиха от управата си като уличен в корупция и разговори на уше с главния прокурор и един газов доставчик.

Този фокус с двойното гражданство е абсурд. Гергов трябва да избере - или български гражданин или руско-съветски роб-гражданин. Ако утре русия обяви война на България, той в коя армия ще отиде - например.

Той няма да отиде в никоя армия. В армията ще прати твоето дете!

Защо не отиде да пусне бюлетината в ЦУМ ? Срамота е да няма една урна там.Там е мястото.

Абе, що не вземе двойно руско-българско гражданство и Болен Сидера ?! Тъкмо ще си гласува за началника !! Що ли се запъва ?!

Гергов,Гергов жалък си като Путин и ти !

При такива русофили, русофоби не ни трябват:)

Хей Българииииииии!!!!!!Управляват ви свинари от село Маноле и Банкя!Безкрайно алчни и прости крадци!Всъщност те са като вас,защото ги търпите.

Изглежда Путин го подвеждат често за това което се случва в България.

каквото посее това ще жъне!!!

А бе като гледам Гергов и Волен, че подкрепя излиза, че не сме му интересни въобще.

Този не го знам, кой го е лансирал като почетен консул на Русия в Пловдив, но изглежда, че някой от съветниците на Путин или говорителя му трябва да бъдат сменени. Не може от името на Путин някакъв си селяк и златен пръст да крепят връзки с Русия.

Всичкото бесепе са пуснали бюлетината за същия и скоро ще се изнасят към кремъл.

Модераторче, много се стараеш. Няма ли да си лягаш веч?

Заради теб не можем да напсуваме свинаря както му се полага.

Ако не пусне за Путин, може да го накарат да напусне почетното консулство.

...искам още веднъж да го кажа: МРЪСНА СВИНЯ !!! Благодаря за вниманието!

Съвремен наследник на двуликия Янус т.е. нищо ново под слънцето. Будь здоров дорогой !

двуликия Янус.

Двуликия Анус.

И аз това викам ама... туй модераторче.

Нужно е да си припомним нещо съществено - Гергов е единственият член на ИБ на БСП, който настояваше БСП да влезе в колаборация с ГЕРБ и да управляват заедно. Има хора, за които е важно да са близо до властта и парите, другото няма значение.

Интересното е, че тиквеника посредством цацата, предпочита да комуникира с този двоен българо-руски гражданин и "почетен консул" пред Корнелия, майка на постоянно пребиваващ в САЩ син. Както казват братушките: Сердцу не прикажеш! Тегли ги един към друг.

а аз имам само един въпрос. на какво основание свинаря е станал руски гражданин!

Също в разрез с всякаква дипломатическа практика е назначаването на двоен гражданин за почетен консул. Почетен консул може да бъде само лице, гражданин на държавата, в която е почетен консул. Тук у мен възникват въпроси не само към Русия, но и към българските институции, които са дали съгласието си за подобна свинщина.

Гергов.... ако беше жив Левски...

А Румен потника, ИлиЯна идЙотова, Курналия, Румен Овч, Таско Ерменковъ, и др. известни русофилистици...рубладжии, къде и за кого гласуваха???

Елементарно! Сменете опорните точки, че само вдигате рейтинга на изброените личности. Ако не го направите своевременно, вас ще сменят с други, по-способни тролове.

Ти със всичкия ли си ?

интензивно помогна на Путин за преизбирането му за президент.

Чудя се, че не го разбират. Нямат понятие от манталитета на руснаците. Колкото повече ги нападат, толкова по-силно ги консолидират. Харесват Путин, а Западът се опитва да ги разубеди, от което се получава обратен резултат.

Потресаващ е самият факт, че Русия е избрала за почетен консул силно политически ангажирано лице - независимо от коя партия. Дипломатическата практика по света не е такава. Държавите, по принцип, избягват да ги свързват с вътрешнополитически интриги и мръсотии в други страни. Не мога да си обясня подобно поведение на Русия, освен с глупост или с корупция. Гергов може да е шарил пари я на предишен посланик, я на друг високопоставен руски чиновник. Амин!

да си стяга куфарите, такъв който не може да каже/или се прави/ България или Раша му е на сърце и да хваща първия аероплан за по-бързо измитане от свещената българска земя :(((((((

Крейг Мъри, бивш посланик на Великобритания в Узбекистан и политически анализатор, споделя в блога си още по-обезпокоителна информация. Той твърди, че разполага с достоверни сведения за оказан натиск върху учените от Портън Даун да потвърдят, че химическият агент, с който е атакуван Скрипал, е руско производство....Цялата статия в Между редовете сом. Доволни ще останете - поне някой ще ви каже цялата истина.

Не може да има друга версия, защото руснаците трябва да са виновни така, както ние бяхме виновни за атентата срещу папата. Виновният се определя според момента, все едно кой е в действителност. Ах, тези американски екшъни! Научиха ни на толкова много неща, най-вече да не вярваме никога на официалните позиции.

А курнелата къде гласува????? Може би при ген. Решетников в някой потаен хотел!!!

Днес бюлетина утре ще му направи свирка !

Пролича си по коментариите и по одобренията/неодобренията включването на миячите и чистачите от братска щатскостания... Те тия са вече с тотално полирани мозъчета, доколкото са имали тоз анатомичен орган.

Разликата между Румъния и България е в това че там нема руски кавали а тука са много

нямаше и няма мутри следствие на това, че разстреляха този, който можеше да ги създаде. За разлика от България.

СВИНАРЯ-МИЛИОНЕР е МАСОН 32степен Ложата Сльнцето над Тракия кьв Християнин кви 5 РУБЛИ

да бяха дошли с чайка или москич да ги уважаваш! гергов... айде стига

"Един руснак можел по един начин да изказва мненията си, а за човек с двойно гражданство като него било по-сложно, особено когато живее в държава член на ЕС." Я си признай, че си почетен член и на българо-руската мафия! Какво общо имат бедните хора в България които са окрадени от такива бандити като тебе???

Разбира се че ще пусне бюлетина за Путин и най-важното е да го опповести така че всички, и най-вече Путин да разберат! Така се става от свинар мулти милиинер политик!

Усещането за Близост с Русия е естествено състояние на всеки Българин . Номално положение в продължение на стотици години ! ... НеЕстествено и Ненормално е имитацията на близост с държави които Исторически Винаги са ни Мачкали и Избивали ...дори сега ! ... Германия е Единствената Причина за Двете ни Национални Катастрофи след Двете Световни Войни ! Започнати от ...Германия !! Англия и САЩ са Избили 5 000 Цивилни Българи ,и Разрушиха София само преди 60 години ! ... Само за 29 години Подчиненост на Запада ...9+ Милионна България остана 6+ илиона .. ..и Загуби Икономика,Индустрия ,Производства,Историята си,Гордоста си, Културата си,Децата си ...остана Унижена ,мизерна страна !!! След 11 години в ЕС и НАТО и 9 години с ГЕРБ !!! Баста !

Всеки път когато българина сипва гориво в колата си финансира руската олигархия. Как де не се чувстваме близки до Русия?

организирай си внос от братска мамалигария или гърция... евтино, голяма печалба. айде почвай.

Ами замисли се на кого плащаш вода, ток, газ, плодове, зеленчуци, всякакви храни, техника и т.н. Като унищожихме всичко свое, за да се харесаме на "началниците", ще има да пълним чужди касички. Не е от много акъл, да знаеш!