Лондон дава проби от „Новичок“ на експерти

Утре експерти от световната Организация за забрана на химическите оръжия ще пристигнат в Лондон, за да получат проби от отровата „Новичок“.

Обратно в новината

Коментари - Лондон дава проби от „Новичок“ на експерти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вакансии в рязани без опыта работы свежие вакансии для девушек http://web-model.info/page/vakansii-v-ryazani-bez-opita-raboti-svejie-vakansii-dlya-devushek/

Автоюрист ставрополь вакансии http://avtouris.info/page/avtoyurist-stavropol-vakansii/ .

Sm3hurk0

Ако беше оригинален НАВИЧОКА - до сега да бяха измрели..., ама западняците едно копие не могат да направят като хората.

Те пробите лесни, как ще установят дали е произведено в Русия преди 20-30 години е, меко казано, съмнително. Интересното е кой ги е отровил и с каква цел, не къде е произведена отровата. Много ясно, че техните експерти ще посочат това, което им е удобно. Между другото, за Даяна признаха ли си вече, или и там са виновни Руснаците?

В екипа ще включим и представител на Русия. Така че не се надявайте много госпоа англичани.

"Резултатите, които ще са готови след няколко седмици, ще покажат кой е производител на веществото." Е,това вече е признание, че има и други производители на този Новичок. И има разлики с другите производители. Американците на първо място, верният им съюзник Англия на второ. Нали един от откривателите на Новичок е емигрирал в САЩ. Изцедили са го още на летището. И сега той бърбори по медиите. След време може и да му се случи нещо, напълно заслужено. А между другото, дали има въобще Новичок?

Какви няколко седмици? Първоначално руснаците ги набедиха няколко дни след случая, а сега СЕДМИЦИ?

Кога Виктория Нюмън ще забременява отново....за да обвинят руския президент отново?

"Експертите" ще установят това,което се чака от тях!

Експертите ще установят това, което чакат Англия и САЩ. Всички са една мафия

А документорано ли е от къде са взети тези ''проби''????Снимката как 4 се правят ма ного отговорни а други ''безотговорни'' гледат отстрани е много показателна за това какви измислени ''проби'' ще дадът

Убеден съм, че специалистите ще са от Горна Волта, Боливия или друга световно известна с учените си държава.

Путин спечели, не харчете пари за глупости

а не мен ми харесват зелените костюми на англичаните. приличат на "Телетъбис" английския детски сериал

Нещо не разбирам. Щели да проверяват пробите, за да се установи дали е "Новичок" или не. Веществото е създадено още по времето на Съветският съюз. Заводът за производството му се е намирал в Узбекистан. Утилизацията на този завод преди години са извършвали американски инженери. Значи, американците всичко знаят за това вещество, а и разполагат със самото вещество! Та какво се опитваме да докажем? Не разбрах! Че земята е кръгла ли?

Не само, че земята е кръгла, но и че за всичко, което се случи нейде на земята, е виновен Путин - няма значение кой го е извършил! На енгелезите не само хуморът им куца, на тях много работи им хлопат, а логиката отдавна ги е напуснала, още от времето на сър Исаак Нютон ... Последният, дето имаше някакъв мозък, умря преди седмица - Стивън Хокинг, така че днес вече слушаме и гледаме само шашавата Тереза и нейния рошав пудел Борисчо, които си дрънкат, квото си искат, а краварите се правят пък, че им вярват ...

В света навсякъде се стреля с Калашников- значи ли това че всички са руснаци?

зависи според случая. Ако трябва руснаците да са лошите, да , всеки с калашник е руснак.

Мотив за престъплението имат преди всичко англичаните. Русия трябва да са луди с подобно нещо точно преди Световното по Футбол.

Англичаните бяха готови с "изводите" 2 седмици преди назначаването на експертизата. Кой нормален човек би повярвал сега на тъпите им експерти?

За да има "доказателства" си трябва технологично време!

Само болен мозък може да измисли такова жестоко и ПОКАЗНО убийство !

И този мозък живее под една червена петолъчка на червен площад !

ТИ си ги отровил, за да направиш мръсно !

Ако се окаже съветски, ще има ли някакви санкции и за Украйна, която също беше част от този съюз и дори, една украинска армийка, лекичко ни поукопира след Втората Световна войничка. Без да сме пратили нито един войник срещу СССР.

защо трябват "няколко седмици" ? след като на 2-рия ден в англия бяха готови с анализа ?

В отровата ще намерят текст "Путин е виноват". Като първо, в било кое вещество не пише кой го е произвел, всеки който има формулата, процедурата и технология, навсякъде по света може да произведе веществото. Има известни тънкости при сложни вещества с което може да се различи производителя, примерно ядрено гориво, има си различни маркери и технологии и може да се проследи къде е произведено, но при достатъчно желание САЩ може да произведе идентичен продукт на Руския, и обратното важи също. За прости вещества като Новичок всеки може да го произведе. Няма смисъл да търсиш американска следа ако някой е застрелян с М16 или руска следа ако някой е убит с калашник. Явно нещо става в Британия, дали проблеми с брекзита или с фунтата, виждаме че целенасочено влошават отношенията с Русия.

Англичаните изпълняват поръчки от отвъд океана, САЩ не искат и биха направили всичко Европа да не е в добри отношения с Русия. Защото това е заплаха за самите тях.

?

вътре ли е?

Това че Лондон дава проби от Новичок на експерти е разумно и най-вероятно според законовите разпоредби, само не разбирам как неспециалистът по тия вещества, другарката Тереза Мей, успя толкова бързо да установи и да заяви пред света, че газът е руски, а баш експертите от известни химически лаборатории ще могат да кажат кой е производителят едва след няколко седмици?! Мисля, че това е логичен въпрос, който ще си зададат повечето и наши и западни читатели и затова моля, ако някой знае отговора да каже!

Просто е тъпако. Англия си има лаборатории и те са стигнали до тези резултати. Сега други експерти ще проверяват дали това е така САМО за потвърждение.

следователно отровата е произведена в англия или сащ.

Да бе. стигнали до тези резултати за нула време, а на експертите от известни химически лаборатории ще са им нужни седмици. Логиката Ви изключителна, умнико!

Други експерти не може да кажат нищо, първо трябва да получат тетрадката с формули от тези дето я имат, САЩ, Русия, Англия. Предполагам че веществото е Новичок, Мей не толкоз тъпа и отровата да не е Новичок. По мое мнение отровата е произведена от МИ6 с цел провокация.

идете във FB, па си пуснете Vil Mirzayanov... И си четете сами.. На информация - "Подробности за Vil" казва САМ, че е публиикувал формулата в САЩ. Баснята - не съм издавал нищо секретно на ЦРУ, МОНСАТО и т.н. днес я опровергава САМ с публикуването на секретен материал от 04 05 1990 г.. Па си вЕрвайте колкото искате, че от 2002 год. един руски инженер-химик, работил за КГБ е даянил в САЩ само на фотосинтгеза.. Или, че 14 години ЦРУ не е претарашило поне десетина пъти дома му..

Ясно като бял ден какъв ще е резултатът, познайте от раз!!! Техни си хора ще проверяват така безпристрасно, че чак да не повярваш!! Гнила и тъпа лъжа!!!

Все едно на някой му пука какво стана по света /кочината/ Само огънят пречиства от отровната смрад.

целта на мей била, да плати брекзита с парите на руските богаташи в Лондон .това го писаха преди около два месеца ,а сега вече имаме и потвърждение .

Хм хора които имат такива пари няма да си оставят магарето в калта и като нищо могат да и намерят Светеца на Тереза Змей

,,Лондон дава проби,,- това ли са доказателствата им? А от къде са дошли тези проби май е по- интересния въпрос? Във всеки случай не от Русия.

казват ,че дъщерята на скрипал в последното си пътуване е била приближена от някаква украинка,за която се ПРЕДПОЛАГА ,че е успяла да вкара новичок в багажа на юлия . възможно е да е една чиста хипотеза ,но...

Вече никакви машинации от страна на запада не могат да учудят нормално, логично мислещите хора.

100 години все едно и също, никакво творчество, никакво разнообразие. Как не измислиха един нов повод, една нова методика, един нов проблем.

Нали знаете,че който плаща той поръчва музиката. Обвинението вече е написано чака се само да мине необходимото време и готово има "доказателства" нищо, че досега плямпаха едно към гьотере.

Узбека, който измислил веществото е в Щатите (от 15-20 години) . При унищожаване на инсталациите за производството на отровата, Щатите са изнесли част от машините - уж за да ги унищожат екологично. Как точно ще установят дали отровата не е произведена точно в Щатите??? Много, ама много фалшива новина!

А какво става със скандала за прикриването на над 1000 престъпления на педофили в англиското градче Телфорд??? И там ли е виновен Путин? Или пък "руските хакери"?

Та - тези "експерти" по какво ще разпознаят тоя "газ", като е разработен и произвеждан в Русия? :))

По указанията на този, който им плаща заплатите.

Лондон дава проби от Новичок на експерти. В епруветката на Колин Пауъл, която той размаха пред ООН!

Струва ми се ,че тази новина говори много !Значи сега ще вземат проби ,ще установяват с какво са отровени Скрипал и дъщеря му,ще установяват къде евентуално е произведена отровата и т.н.!Само че, доколкото разбрах още от първия ден за всичко това е виновен Путин!Мисля си ,че той наистина е виновен ако се приеме за вярно твърдението на един бивш офицер от КГБ - "Бойно отровно в-во Новичок няма.Има операция на КГБ със шифър Новичок за разкриване на каналите за изтичане на информация и подаване на дезинформация по тези канали!"И това вече 30 години!Припомням, че Путин беше 1 година шеф на ФСБ,приемник на КГБ!Можем да се досетим защо сега англичаните са бесни-да те водят за носа 30 години не е особено приятно!

"В британския парламент се разпространява информация, според която разследването за отравянето на Скрипал не потвърждава, че отровата Новичок е произведена в Русия, информират осведомителните агенции. Собствено разследване и резултатите от разговорите си със специалисти от лаборатория е публикува писателят, правозащитник и бивш британски дипломат Крейг Мъри. В статия публикувана на интернет страницата му той заявява, че експерти от лабораторията на британското Министерство на отбраната в Портън Даун са се съгласили само на формулировката вещество от разновидност, разработвана в Русия. Мъри, като се позовава на експерти от лабораторията съобщава, че към типа Новичок се отнасят нервно-паралитични вещества, които може да бъдат произведени от общодостъпни компоненти като торове или инсектициди. Но реални химически оръжия от този тип никой не е произвеждал: в докладите, представяни от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО), се е посочвало и по-рано, че Новичок всъщност си е останал на хартия, и нито СССР, нито Русия са постигнали успехи в производството на токсични вещества от този тип. На страницата си в Twitter Мъри пише още, че учените в Портън Даун не са могли да идентифицират нервнопаралитичен газ като субстанция, създадена в Русия, и са възмутени оказвания натиск върху тях. Статията на Мъри са разпространили на страниците си в социалните мрежи няколко депутати от британския парламент. Те съобщават, че изявленията на британския премиер Тереза Мей за руска следа в отравянето на Скрипал пораждат въпроси."

Значи до няколко седмици ще е готово. А англичаните за няколко часа го разбраха какво е. Само да не стане като черните кутии на самолета. Пуснаха някакви предварителни версии и пак се забиха в работа. И така докато забравим. Те в Англия и Америка вече забравиха, де. Нали постоянно нови неща им се сервират.

Борис Джонсън заяви, че ще помоли руската страна за съвместно разслезване на делото по Скрипал и помощника на Березовски

в същия този кадър, но на едър план, полицаите се разхождат в обичайните си ежедневни одежди - без противогази, без защитно облекло

Kalin

Да ама тоя кадър не го показват и е пожарникар на него -едните в пълни химико защитни облекла а той пи нормалните си дрехи без никакви предпазни средства точно до тях.

Да ве и аз гледах една подобна снимка даже пуснах един коментар в по долна статия че обяснявах някои положения как стоят на една куха толерастка лейка-пълен цирк са тия !!!

Това е Бонд, Джеймс Бонд, под прикритие. Той е обучен на специални техники как да абсорбира съветските и руските БОВ и да ги преработва до изворна вода и кислород.

И експертите са като тия на WADA, които "откриха" допинг във всеки първи руски спортист.

Kalin

От 9 кладенеца вода събират дано напълнят един.Никой не твърди че това вещество не е руско друг е въпроса че и в Англия и в САЩ имат документацията за него и са в състояние да го произведат.Проблема на Англия е че Русия няма сметка преди избори,световно и историята с Крим да премахват когото и да било особено такава бита и невзрачна фигура като този бивш шпионин.Там им проблема че няма как да докажат че руснаците са го извършили защото единствените печеливши в кавички от това са тези които в момента раздухват антируската истерия.

Било му е поставено в багажа. И, дъщеря му го е разнасяла без да иска от Русия до дома си, оттам в колата и след това в ресторанта. Изакал му се е някой в гащите, както казва народа.

Лондон действа по вече утвърдената и прилагана нееднократно нова схема: Първо се повдига обвинение, след това започват да се произвеждат "доказателства", които да обслужват обвинението.. :)) Това го видяхме и в Югославия, и в Ирак, и в Украйна, и в Либия, и в САР.... Сега разликата с предишните случаи е тази, че западът не може да си позволи да нападне РФ!

Руснаците ще се радват на новите партии,но нищо няма да направят за държавата,като тук !

Чудни "експерти"! Две седмици не могат да установят какво всъщност е станало. Имат пълен достъп до местопрестъплението, до жертвите и тяхното жилище... и още се балтаят и чудят. Само ми е чудно как успяха да установят в Сирия кой и как използва зарин в град Хан Шейхун, като изобщо не отидоха на терен. При това бяха и повече от категорични.

Говорим за газ. Какво е характерно за газовете? Летливост. Как ще вземат проби? Как точно се доказва производител на газ? Нали се бърка от елементи намиращи се на свободния пазар. Така каза създателят му, в интервю от америка.

Заслужаващи доверие експерти в случая ще да значи - "наши хора, които ще кажат каквото трябва". Да видим докъде са готови да стигнат англичаните със своята провокация. Война ли целят или просто отклоняване на вниманието от вътрешните си проблеми.

А кога ще дадете проби на Русия ве! Фекални евротелета! Дори в съда, защитата има право да се запознае с доказателствата на обвинението!! А британските луди телета, без доказателства серат! Че вие имате формулата ве малоумняци! И лудите крави имат не само формулата но и създателя му живее в Краварника, където и произвежда Новичок за краварската армия!