Пипнаха тинейджъри, продавали дрога в училища

Столичните полицаи задържаха трима тинейджъри за разпространение на наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Пипнаха тинейджъри, продавали дрога в училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Софосбувир и даклатасвир купить в тамбове http://gepatitu-c.net/page/sofosbuvir-i-daklatasvir-kupit-v-tambove/ .

Автоадвокат отзывы иркутск http://avtouris.info/page/avtoadvokat-otzivi-irkutsk/ .

такси город люберцы дешево http://taxi-vovrema.info/page/taksi-gorod-lyubertsi-deshevo/ .

Нормално, щом има търсене има и предлагане. Проблемът е в това, че българинът е много комплексиран и иска да се хареса на другите. Когато компаният употребява никой не иска да е аутсайдера с когото се подиграват. И не може да каже не. Същото е с алкохола и цигарите. Родителите дават също ужасен пример, пушат, пият. Посланието към децата е, че в това няма нищо лошо. Детето си мисли ами те и за цигарите и алкохола казват, че са кофти, но ги употребяват, следователно ме лъжат. Следователно ме лъжат и за наркотиците. Ако няма кой да им продаде трева ще гълтат паркизан, акинестат и каквото там намерят. Както се казва и витамин Ц щяха да взимат ако беше незаконно. Отделно това, че правиш нещо незаконно и ти се разминава е важно за тях, защото за тях престъпниците са интересни, а нормалните хора са тъпаци и мухль;вци, на които не им стиска. На тях няма кой да им обясни, че истинския мъж е този, който си скъсва седалището от работа за да издържа семейството си. Истинският мухльо е този, на който не му стиска, който е потърсил лесния начин, защото го мързи да бачка. И всяко поколение расте по-тъпо от предишното, неспособно и нежелаещо да различава между добро и зло. Идеализират Иво Антонов без да осъзнават, защото е куул без да осъзнават, че той е една отрепка. Израства с нагласата, че всичко става по втория начин и с пари всичко се оправя. И нека не се залъгваме, материалът си е лош. Думите на Алеко Константинов за солунската митница не са ли до ден днешен актуални? Бай-Ганювците не са ли повече от всякога? Не сме народ, а мърша е казал Ботев и нищо не се е променило. Нация от болни тарикати.Така е в Абсурдистан, страната на неограничените невъзможности.

и при живков, и сега болшинството ученици са глупави и дразнещи, които се дрогира, пуши, напива, не учи, готин, популярен, секси, които наобратно е задръстен, захлупен, подиграван, осмиван, избягван, обиждан. млада българска интелигенция.

Защо пипате децта . Те работят по капиталистически . Търсене и предлагане........

А имаше времена в които журналистите знаеха български.

Хванали ги.И какво от това?Все едно не са ги хванали.

Тия се лигавят с най-дребната риба

не е точно така. Те и дъщеря ти хванаха...

А кога ще пипнете другарите които ги снабдяват с дрога

Другите са ''застраховани''.

Трима хванати! Лелеее, колко много! А, останалите хиляди - кога? Или просто пускате "новина" за да видим, че работите, нещо!

А оня щангиста с,,,9кг Кокаин в куфари.......

Горките деца. Защо им нарушавате правата? Или каквото им се полага там?

Пипанаха ги, погалиха ги, после ги пуснаха...

Пипнаха ги...

...дфа му ги закарат на борисов ...да покаже колко сме успешни евро председатели !!!...поглащаме евро ценности...а борисов ни осигурява средата за това !!!

Мой приятел е с психично разстройство след употреба на амфетамини и трева ! Не ясно кога ще се оправи ! Държавата и полицията нищо не правят, законът не ги "хваща", изобщо до кога ще се мълчи за тези престъпления срещу хората и цивилизацията?

За амфетамина питай другарите от ДС- те са в тоя бизнес

Добро утро, стрино Калинке!

Един млад съсед продаваше дрога заедно с негова приятелка по жилищата на учениците, но никой нищо не му направи, даже се опитва да прикрие следи като дружи с местен функционер който го покрива и прикрива волно или неволно, но много лошо е това.....

Красимир Тодоров, моля по внимателно с правописа (общата количества) и стила! Поздрави

той толкова си може

няма ли охранители, камери, дежурни учители в тая гимназия, не се ли провеждат разяснителни мероприятия за вредата от дрогата, значи задължават ни да си пращаме децата в училище, а там ги превръщат в наркомани

не е лесно да превърнеш нормален човек в джендър ,но с помощта на дрогата процесът се улеснява все пак .

"По случая е образувано преюдициално производство" Това пък какво ли е?

"Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" 17.03.2018 20:05 Коментарът ми бе скрит от автора Красимир Тодоров по простата причина да не ползва "пипнаха", а синоними.

Нарушавате им наркоманските ценности дошли с демократизма.

За какъв демократизъм говорим в пост социалистическа държава? Кой събира парите от продадената в България дрога? Кой поддържаше трафика на наркотици по соц-а? Да, не ги допускаха в страната, но поддържаха трафика и от това падаха пари. Кой взимаше тези пари? Кой си има връзки в тези среди от онова време? Появилите се незнайно откъде "демократи" или дс?

Колко са непипнатите? Това би било ИСТИНСКАТА НОВИНА!!!

да си помисля какво щеше да им се случи на тия пикли по татово време.

Hищо нямаше да се случи, достъп до такива неща имаха само децата на цк-а

недоклан петел......сега се продава под път и над път.....на 63 съм и такава гадост не съм пушил.

Що за закон е това, значи са достатъчно големи, за да са наркопласьори, но са малки когато трябва да понесат наказание. Преди поне ходеха в трудово възпитателно училище, сега ги връщат на родителите им, които ще са същите помияри, щом не им прави впечатление, че детето им разполага с повече пари, токолкото му дават. Безнадеждна работа е нашата държава, тотално безнадеждна.

че никой не пита за върха на пирамидата, а се мотаем в подножието й.

проблема е,че нищо няма да им направят и след няколко месеца ,пак ще продават в училищата...

Проблем е и това, че са ученички на 19 и 17.

Проблем е, че продават във всички столични училища, а в най-елитните сякаш най-много.

Смешници. 69 грама е нищо. Да не говорим пък за колко опасен наркотик говорим.

"...операцията за противодействие на притежаването и разпространението на наркотици" Не разбра ли, че това е ОПЕРАЦИЯ на МВР?