Силен вятър в София, събори дърво в парк

Силен вятър бушува в столицата, съобщи репортер на Дир.бг. Стихията вдига много незакрепени предмети, дрехи и ги размята из улиците.

Обратно в новината

Коментари - Силен вятър в София, събори дърво в парк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само простотия и обиди ръсите всичките

Я по-положително да гледаме на вятъра. Някой да се оплакал от фини (фандъкови частици) във въздуха? Така че драги софиянци да кажем "ДА" на силния вятър. Искаме вятър, силен вятър и настояване СО да го осигури 365 дни годишно.

И дърветата вече не издържат на тази крадлива сган!

Парк заимов нямна в София некадърници!

Заимов е парк в София, който носи името на генерал Владимир Заимов. Драматичен театър София, Театрална работилница Сфумато и Районният център по здравеопазване се намират в парка. Граничи с бул. Янко Сакъзов на юг, ул. Кракра на запад, а на север основният път в близост до парка е бул. Александър Дондуков.

се казва. Селски и панелски да не дават мнения по въпроса!

Бре, съборено ЦЯЛО дърво, аман от репортажите ви.Ами простряно бельо особено дамско няма ли окичено по дърветата.

Значи в София силния вятър не е добър показател-ако дойдат тъмни облаци откъм "Сухата река ",ви чака буря с гръмотевици !Точно така е !От там идват бурите в София !

дошлЕ ,,на София" са цялата измет от по селата. Така е, защото няма какво да губят и юруш с мешерето. ОсраАте градО, не е за живеене вече.Овунясахте го на чесън и ЕВТИН ПАЗАРСКИ ПАРФЮМ ЕКСТРАКТ ОТ ОПИНЦИТЕ.

Добре, че има останале тук-там такиви куриняк совиянци като тебе, да балансират с добри обнозки простотията.

ама още не си си платил наемО,Оти се бавиш?Продай Яйцата и нЕкоя Овца, че ще те МАЩИНЯМ ВЕКЕ.

Във фирмата, в която работя, почти всички сме от селата, имаме двама софиянци. Софиянец 1: всичко знае и всичко може, но никой не е виждал уникалните му способности, защото го мързи да гледа и да диша дори. На 40 години живее с майка си, ако не е тя - този ще умре до седмица от глад ... което е добре, защото след толкова се очаква да му свършат и праните дрехи. Софиянец 2: истински кореняк. Дядо му е бил царски офицер, майка му пък е реститутка. Лъха на чесън от километър, сърба, уригва се ... страхотни обноски, уникален стил! Парите от наемите не стигат, затова му се налага да работи, това му е голямата драма в живота. А колко хубаво щеше да е ако може да се издържа с с наема на една двустайка в Овча Купел ...

Характерното за сегашните е липса на знания по всички дисциплини. Ако не оставяхте дърветата единични,- вятъра няма да ги събаря; ако имаше по вече дървета и зелени площи, а вместо асфалт - улици и булеварди, които да попиват водата при дъжд и сняг -нямаше да има при всеки дъжд потоп. НЕГРАМОТНИЦИ , мога да продължа, но е дълъг списъка. Азне съм трол ,който пише за пари. Така, че искам РЕШЕНИЯ , а не тъпи новини и заглавия

Та те /управляващите/ ,които и да са ПРЕВЪРНАХА ОБЩИНСКАТА И ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ В ЧАСТНА И СИ ПОСТРОИХА БЛОКОВЕ.Нищо чудно и на мястото на мавзолея да издигнат частен блок. Кой пита хората и законите. Важното е да бачкаме и умираме на 65 за да не вземем пенсия. Цветенца? Айде де.

ветъра ще измете боклука на голямото село

тукмо ще го върне обратно от където е дошъл

и тебе ще те върне на село,нали селяндурче софийско