Пипнаха двама педофили от Дупница

Двама педофили от Дупница са задържани през тази седмица, съобщи комисар Явор Колев от ГДБОП.

Обратно в новината

Коментари - Пипнаха двама педофили от Дупница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, тия кретени от бопа, що не вземат да се гръмнат. Пак ми опандизиха колегите. Всички суксуални малцинства вече ги легализираха, ние кога бе. Педофилията трябва да се легализира напълно. Трябва да имаме право да се изразяваме свободно и да се показваме такива каквито сме. Нашите права трябва да бъдат защиттени. Нашите свободи трябва да бъдат гарантирани. Нашият глас трябва да се чуе. Ние също сме хора и заслужаваме да бъдем свободони. Ние сме уникални и това не ни прави по - малко хора. Трябва да имаме свободате да бъдем такива, каквито сме. Тва, което правят срещу нас е расистко и престъпления против личността и човечеството. Трябва да бъдат спрени, осъдени и затворени завинаги. Тези нямат място сред нас.

е сега бащите на тия деца,да раздадат правосъдие,щото ако чакаме на държавата......

тe тва са джендъри, обаче къде са сега нпо-тата?!

Кой е клуба?

За къде ги е пипнал Колев? ако е за едно място може и да им хареса...Въобще много дим от "ГДБОП"...

Заглавието наистина е много первезно, може би даже преднамерено.

Аман от двойни стандарти. Припомнете си ЦИГАНЕТАТА забременели и родили на 11-12 години. Осеменителите им са били пълнолетни. Тях защо не ги хванахте бе? Защо не са в затвора - цяла България знае кои са, ДНК тестове има - доказателства-слънца!!! Аз се вписвам в профила. Ако опъна едно 13 годишно напращяло и дащно (има ги) мен ще ме вкарате в затвора за нула време. Защото съм българин ли бе, михлюзи???

Самия факт, че се съпоставяш с тоя етност и фантазираш да повториш подвизите им, говори достатъчно. /Напращяло, дащно... нямам думи/

Реално и ти си за затвора заедно с циганите.

Атакисти или социалисти ? Или и от двете партии като Владо Кузов и Иван Евстатиев !?

Лак се отнесохте

Що за идиотщини, комисаря няма да каже кой е този детски клуб? Че той се превръща в съучастник на педофила тогава! Кой е издал разрешително на осъждан педофил да отвори детски клуб?....

Гледат порно децата !

по скоро тази статия ми прилича на подкрепа за ИК. Само пак общи приказки. Явно за пореден път полицията си прави сценарий, защото им трябва за защита на джендърите Защо не вземат отношение към непълнолетни, които пият на обществени места ? И не ме разбирайте погрешно- против педофилията съм, но тази статия ми прилича на пиар за ИК

Тука нищо не знаеме за тези педофили,града не е голям. Ама нали името ни е примамливо.

"Градът не е голям", но е по - голям от някои областни градове.

Знаехме, че убийците в България получават най-малките присъди в света, а сега разбираме, че и за педофилите живота не е много тежък. Гнус и повръщане...

Къде ги пипнаха?????

е НАЛЕ БЕШЕ САМУ И БРИТАНЦИЯТА? И НАЛЕ ВИЕ НЕМАТЕ ТИЯ ПРУБЛЕМИ. И НАЛЕ КУМАНЯГИТЕ НЕМЪТ НИЩО ОПЩО. САМУ ДЕТО КУМАНЯГИ СА НА ВЛАСТ, И КУМАНЯГИ ВЪРШЪТ ПЕДОФИЛИЯ, И КУМАНЯГИ ГИ ПРИКРИВЪТ, И КУМАНЯГИ ФКАРВЪТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. НЕМА НИЩО СЛУЧАЙНО ТУКА, СЕ Е КУМАНИЗАМ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТО, ПАК СИ ГИ ИЗБИРАЙТЕ, И ДАНО СЛЕДВАЩИЯ ПТЪ, ВАШТО ДЕТЕ БИДЕ ИЗНАСИЛЕНО ОТ ПЕДОФИЛ. ДОКАТО ДЪРЖИТЕ КУМАНЯГИТЕ НА ВЛАЗТ, ТЕКАВИСЕПАДА. МАЛКОВИЕ. ОЩЕ, И ДЕЦАТА ВИ ИЗНАСИЛВАНИ, И ВИЕ. МАЛКОВИЕ.

Бе ти у ред ли си, ханъм? ДиеПиСието или гаДОСТ ти е в куфалницата, я си оди в анадола или си кютай в сайванта да сушуш тутуна.

В циганската махала ако момиче на 13 години не е родило,значи има някакъв проблем.Там това си е норма,даже вече се смята,че на 13 години малко са закъснели с раждането.

Формално погледнато, ако не са използвали насилие, за педофилия у нас полицията може да преследва само тези които са правили секс с индивиди под 14 годишна възраст... защото у нас възрастта за сексуално съгласие, покрай новите ни ценности, от 16 беше намалена на 14 години.

vasil

Лъжеш,комуняго! Възрастта 14 години за сексуално съгласие датира още от комунистическо време.Текстът за разврат в чл.149 от Нк е от 1982.На калпав чеп Европа и демокрацията са му криви!

И що онова време на тия под 16 години им викаха прокурорски щерки-)

който е в сила и до днес започва да действа през 1968, членът за блудство е допълнен към Кодекса през 1982... промените касаещи възраста са публикувани в ДВ, бр. 107 от 1996 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г, все по евродемократично времееее. Споменавам това защото явно не правите разлика между блудство и изнасилване, като дори и при изнасилване годините като утежняващо обстоятелство също са намалени през демокрацията последно през 2006 година.

Не вярвайте на полицията. Вероятно не са хванали престъпници, които са изнасилвали деца, а са арестували някакви нещастници, които имат на компютъра порно с актьори, които "изглеждат като ненавършили 18 години" - т.е. според действащото законодателство си виновен, ако те спипат да съхраняваш порно с пълнолетни актьори, които изглеждат като ненавършили 18 години.

На гилотината!!!!

Не бързайте да ги осъждате. Ако изобщо има кого. Знаеме си родната полиция колко са й силиците, само не ми е ясно защо българинът редовно го забравя това, а тоя конкретно Явор Колев е пълен с клоунски изяви. Любимата му е да води война с Читанката като крупен нарушител на световното авторско право и рушител на държавата. Последно беше излязъл да разправя как съдии и полицаи пращали голи снимки по същите тия негови любими "комуникатори" и после ги изнудват с тях, но така и не разкри имена, та да се знае кой съдия например го държат с компромати. Я са хванали истински педофили, я тоя клоун се старае да покаже, че ведомството му не е за закриване.

А кога ще се подгонят тъмно зелените ,че на 13 са с вече с количката и чакат 2ро?

В пандиза и там да им разкопаят задния двор !

Има си и начини извън закона да се оправяш с такива хора..... и това е правилния подход.

Направо да ги качват на самолета за Англия с джобни пари за първия месец.

иначе са първи по плюнки по нас, румънците и поляците.... понякога ми писва от тази престорена евро-гейщина.

оставетр ги хорицата ве. това е дискриминация. начи за джендъри може, а за педофили неможе.

Е па няма да оставяме сами нашите ''същзници'' ингилизи с педофилията я:)))))Няма как такива закъснели действия да върнат вярата с професионализма на ченгетата... А дали ще издържи в съда е друга работа и много се съмнявам..