Стотици почитатели на трабанта ”атакуваха” Велико Търново

Повече от 100 трабанта от страната и чужбина се събраха във Велико Търново на деветото издание на „Трабантфест“

Обратно в новината

Коментари - Стотици почитатели на трабанта ”атакуваха” Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е как в коментарите на разни теми се повтарят разни чути неща и се потвърждава правилото, че многократно повторената лъжа става истина. След като пишете тук имате достъп до Интернет и най-вероятно сте чували за Уикипедия. Ами прочетете от какво е направен Трабанта. Няма нищо общо с картон. И след като повтаряте и други "факти" се задайте въпроса колко глупости пишете.

Трабантът е символ на социалистическият застой в икономиката и технологиите. Само една идиотска система на производство може да произвежда десетки години една и съща малка, неудобна кола, замърсяваща природата. Колекционерската стойност е нещо друго. Да си ги държат.

радвам се на бе ем ве, на трабант глупак се радва.

"Ден на Книжнината" във В Търново...

Свидетел съм как баща ми с Трабанта си теглеше закъсалия ни Москвич 412 нагоре из баира с торба цимент на предния капак! Жестоко бръмбар!

Какъв е смисъла изобщо да се повдига въпроса с чистотата на въздуха, щом това токсично двутактово недоразумение още е допускано да се движи!?

В старата столица въздуха е един от най-чистите в България. Лошото е, че при предишния кмет се направиха някакви мръсни сделки с гората и от защитена местност сега е разпродадена на частници които ще я секат и ще строят къщи. Иначе този фест го има всяка година от центъра на града към Царевец. Само за един ден. Аз лично не ходя на него, тъй като тази "кола" трабант не ме интересува въобще.

Те и с една мозъчна клетка се допускат!!!

"Трабант е Тръпка" ... "Няма да те остави на пътя" ... "Железните мъже карат коли от картон" ... Всичко това е вярно!

10 г карах трабант. не ме е оставял, на море 600 км отиване и обратно 35 л бензин по 1 лв,, е, вярно. че за 5 часа