Педофилски скандал гръмна във Великобритания

Независимо разследване започна във Великобритания след разкритието на педофилски скандал в английския град Телфорд, който потресе обществеността.

Обратно в новината

Коментари - Педофилски скандал гръмна във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирове, защо премълчавате това, което и англичаните обявиха най-накрая, че насилниците педофили са почти всички с южноазиатски произход. т.е. пакита и тям подобни с мюсулманска ралигия. Изобщо целия този скандал е страшно гадна перверзия. Първо си пълниш страната с измет и после се чудиш кой я осира изнасилва и убива?!

Това обяснява защо е нервна Мей. Май много гафове и се събраха.

това беше публикувано преди няколко дни. всички педофили са пакистанци с изключение на един, който е англичани. полицията е потулвала случаите 35 години.

спри се. не сме балъци - през годините такива скандали редовно стават в твоята британия. пиъ нущо успокоително и престани да ни тормозиш с твоя отвратителеен български, бълхарко.

преди години избухна подобен скандал в Германия-за изнасилвани с години момчета от детските хорове главно към църквите...Ставаше въпрос за много дълъг период и за стотици деца...Говори се, че затова предишният папа-Бенедикт XVI, се е оттеглил, не е могъл да понесе този позор...А пък аз си мислех, че ще се приобщим към западноевропейските ценности-към философията на Кант, Хегел,Шопенхауер...към поезията на Байрон, книгите на Дикенс и т.н. Блажени се верующите!

Путин пак се е намесил....

Няколко часа се рових в нета. Новината не е от днес, просто след натиск на англичаните чак сега я качват в БиБиСи. По темата трудно ще намерите информация, дори и на английски. Но от прочетеното и видяното в ютюб това е не просто скандал, това е нещо страшно. Историите на децата са брутални, а изнасилвачите са цели пакистански фамилии. За това и не се говори в медиите. Много хора от малките градчета споделят, че са сигнализирали на полиция и медии, но никой не е направил нищо за прекратяването на тези изродщини. Във Великобритания хората са настроени много срещу медиите, цензурата и мълчанието им, както и към политиците. Говорят и за всекидневно убийство на млади британци из страната, което отново не се тиражира в медиите! Сами ще се досетите защо! ДОри и тук новината е кратка, и веднага е изместена от новините за занкциите към Русия. Сякаш е нищо кой знае какво и не заслужава голямо внимание. Но едва ли сайтът има вина, все пак превеждат от световните медии. Ако знаете английски поровете се из гугъл и ютюб, случващото се във Великобритания е нещо шокиращо, за което и аз не бях подготвена. И тези изродщини продължават с пълна сила. Хората там са портесени. Цензурата обаче е нечувана.

Пакистнаци ..това ли са англичаните? Не обиждайте една дрйпжава изградила добра система зя гражданите си.

за съжаление това са новите англичани - пакита и подобни второ и трето поколение, които обаче изобщо не се подлагат на културна адаптация а по-скоро имат ролята на асимилатори. трета поредна година в обединеното кралство най-популярното име е Мохамед... много е трудно вече да се намери и месо, което да не е 'халал'... виж колко джамии са се пръкнали на острова... не е коректно вече да си казваме 'честита коледа' или да си честитим великден, а да си пращаме 'сийзън грийтингс' че току виж сме ги засегнали... колегата обаче си носи молитвеното килимче и в офиса... в конкурси за работа те са с предимства пред белите, хетеросексуални християни ... 'добрата система' за която говориш не ти позволява да кажеш дума срещу тях защото веднага ще ти лепнат етикет расист... и за зла беда и европа това я чака

Потресен съм от масираното прикриване, цензуриране и изопачаване на факти, което извършва ДИРНИК БЕГЕ от няколко месеца насам - от както празнуваха някаква годишнина и май смениха собственика ! Ето това, което ПРИКРИВА редакторката и и дри.бг : В прикриването на истината участва британската полиция.... от 35 години до сега ... участва местната прокуратура .... Жертвите и техните семейства са се оплаквали хиляди пъти .... НАЧЕЛО НА ВЪРХУШКАТА ПРИКРИВАЩА ХИЛЯДИ ИЗНАСИЛВАНИЯ И ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ НА ДЕСЕТКИ ДЕЦА СТОИ ... ТЕРЕЗА МЕЙ !!! Тя лично е прекратявала прокурорски преписки и разследвания и е тртирала жертвите като проститутки ! ... деца между 11 и 22 г. ! ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ СПОМЕНАВА ТЕЗАТА, ЧЕ СЛУЧАЯ "СКРИПАЛ" Е ИНСЦИРАН ЗА ДА СЕ ЗАБРАВИ И ПОТУЛИ ТАЗИ АФЕРА, КОЯТО ГРЪМВА ДВА ДЕНА ПРЕДИ "ОТРАВЯНЕТО" НА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛ С ЦЕЛ ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО. Дори компроментираните и зависими английски медии (между другото "значимите" са собственост на Мърдок или Ротшилд) казват, че брекзитовата лелка е пътник от политиката и всеки момент ще бъде изметена, чрез предсрочни избори ...

Руснаците и Путин са виновни...Пуснали са някакъв газ и така са се навъдили педофилите...Какво казва лея Тереза по случая.Няма ли да размаха пръсче и да призове съюзниците на помощ.

Само в двете английски градчета има 2400 изнасилени момичета. А това: 1. Не са големи градове 2. Всеки криминалист знае, че на три жертви на изнасилване една съобщава за престъплението.Става въпрос за учдовищно цунами от серийни изнасилвани, десетки години. Иначе Англия гордо подпиШа Истанбулската конвенция.

Спри дрогата,че си взела- дала.

Днес е събота - явно е в домашен отпуск и няма кой да и даде хапчетата.

А какъв е броят на изнасилените от бандите от Азия англичанки в цяла Англия? Защото пакитата в Манчестър, Бирмингам и Ливърпул едва ли са с по-различни обичаи. А в цяла Европа?

АЗИЯ Е ПЪЛНА С БАЛХАР ПРОСТИТУТКИ. ИЗНАСЕТ ГИ НА КОНВЕЙЕР. ОРГАНИЗИРАНО. НЕКОЙ ТУКА НЕКОГА ДА СЕ Е ЕНЕТЕРЕСУВАЛ, ИЛЕ ПО-ЕНТЕРЕСНО Е ДА СЕ ПЛУЕ ПО БРИТАНЦИТЕ.

Абе ей, ДИР-аджии толерастни! Защо не кажете основната "особеност" на станалото?! 99.99% от извършителите на т.нар. "grooming" са мюсюлмани, най-вече от пакистански произход. И ВСИЧКИ жертви на тези изверги са бели момичета, немюсюлманки. Същото беше и при другия такъв скандл - в Ротердам (не холандския а английския).

РОТЕРАМ.

Вярно! Моя грешка. Благодаря за поправката!

Ротердам (на нидерландски: Rotterdam) е вторият по големина град в Нидерландия, част от метрополиса Рандстад. Разположен е в провинция Южна Холандия, на един от ръкавите на река Маас. Скапана простачко

Г-жо Тереза Мей, да знаете, педофилите ги изпрати в Англия Путин. Предупредете съюзниците си.

Светът би бил едно по- добро място,ако тестостеронът не замъгляваше съзнанието на една част на населението...уви,и природата не е съвършена...Толкова жестокост спрямо себеподобни е ненормално.

Тестостеронът на сегашните мъже е по-нисък от нивото му на мъжете през 20 век...Значи предлагаш още да го намалим? Ей, как авторите на конвенцията не са включили искане за задължително намаляване на тестостерона у мъжете. Поредната радикална феминистка глупост...навсякъде гледате да си пробутате доктрината...Ама за жените-педофили, които нападат момиченца, си мълчите, а?

Ясно е кого имаш предвид - мъжете, те трябва да се унищожат, така ли. И явно войнстващите феминистки и тук се множат, както си личи от плюсовете...Я, кажи, как ще се размножавате без тестостерон бе, като жабите-хермафродити ли?

Нали триете расистски коментари, бе! Тука тая предлага скопяване на едната половина на човечеството...

ни се пробутват и на нас, като юридическата основа е ИК /ако бъде ратифицирана/...Но и без нея-тази седмица по разните български ТВ имаше 4 игрални филма за обратни и 2 документални за травестити и тяхното перобразяване от един пол в друг... Каква е тази ИНВАЗИЯ? КОЙ има полза от нея? Зле сме с образованието-над 1500 училища са закрити през последните 15-20 години, старци са обирани и убивани за едната пенсия, закриват се болници и т.н. и т.н....Те ни занимават с проблемите на "различните", които нямат никакви проблеми...НЕ на ИК!

Глуууупостииииии!!! Педофили, деца, хапчета против забременяване на 14 годишни....., дрееболии! Важен е "НОВИЧОК" и предателя Скрипал! Целта на Тереза е да спаси света от "НОВИЧОК", педофилията си е английски патент. Английските патенти трябва да се уважават! !ашръМ

Такова поразяващо лицемерие в тази Англия... Потресени те... че не са разбрали по-рано и не са успели да участват в извратените наслади с детска плът.

Англосаксонски инцести и извратеняци.

За съжаление промиването на мозъци на запад е стигнало неимоверни размери. Германците прдължават да избират лудата бабка, въпреки многократните случаи на изнасилвания и убийства на германски жени и момичета от ислямските маймуни.

Куманягата Дзверкел, в деня в който встъпи в длъжност, плати мелярди на Ердуан да вкарва още мигранти в Европа. Б.Б. не е и спирал да вкарва мигранти. Енджой. Радуйтеся, куманяги ви управлввът. Чистито. Скоро, и истанбулската конвенция. Самия СтаниШеф, я прокарва. Некой да помни, че е куманяга?

Manifesto of the Communist Party by Karl Marx and Frederick Engels February 1848 пдф The bourgeois clap-trap about the family and education, about the hallowed co-relation of parents and child, becomes all the more disgusting, the more, by the action of Modern Industry, all the 25 Chapter II: Proletarians and Communists family ties among the proletarians are torn asunde r, and their children transformed into simple articles of commerce and instruments of labour. ... The working men have no country. We cannot take from them what they have not got. Since the proletariat must first of all acquire political supremacy, must rise to be the leading class of the nation, must constitute itself the nation, it is so far, itself national, though not in the bourgeois sense of the word. ..... The Communist revolution is the most radical rupture with traditional property relations; no wonder that its development involved the most radical rupture with traditional ideas. ........ 10. Free education for all children in public schools. Abolition of childrens factory labour in its present form. Comb ination of education with industrial production, &c, &c. ...... In short, the Communists everywhere support ever y revolutionary movement against the existing social and political order of things. ....... ПС: ПРЕВОДА НА БАЛХАР Е РЕДАКТИРАН И НЕ ПОКАЗВА ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ КАКТО Е ПУБЛИКУВАН НА НЕМСКИ И АНГЛИЙСКИ. ПАК СИ ПОМИСЛЕТЕ, ЗАЩО КРИЯТ ОТ ВАС ТОВА, И ЗАЩО ИЗДАНИЯТА НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ СЪДЪРЖАТ РАЗЛИЧЕН ТЕКСТ. Който говори езици, да си провери. Ас веки проверила.

Близо 40 години, над 1000 деца са систематично, многократно, групово изнасилвани и всичко това се прикрива... Пишете още за "ценностите на западната демокрация" и се радвайте за ВЧК и за бояришника, соростутски отрепки.

Който сложи минус явно иска същото за своите деца.

Еми куманягите го вършът бе. В Мидландс, доминират Лейбъристите. Това са британските куманяги, като самите те се самоопределят като централно леви. Има и КуманиЗка партия, най-старата в света, и те имът преТставителство в парлиаменто. Там, дето лейбъристите са стъпиле, почвът подобни програмки и отнемане на децата от родителите им. Да се отбележи, саму на белите британци, не на цветнокожите. Куманягите открито вкарвът мигранти и чернокожи в Европа. На ви куманягата Дзверкел, в деня в който встъпи в длъжност, плати мелярди на Ердуан да вкарва още мигранти в европа.

Западналите наркомани това са им традиционните ценности. Луди инцестоиди.

Странно! Пропускат да споменат главния, демек дежурния виновник Путин!

А въпросните пакистанци британски граждани ли са? Не че е от толкова голямо значение, но все пак... И дали са само те? Или ще операт пешкира... Много въпроси, ама Путин е виновен, шЪ знаЙте!!!

ТА ТЕ НАЛИ ПОДПИСАХА КОНВЕНЦИЯТА?

Прочетох в други сайтове, че педофилската мрежа, която е извършвала поединичини или групови изнасилвания, е съставена от ПАКИСТАНЦИ. Защо ли ми се струва, че дир.бг политкоректно спестява тази важна информация?!?

Ами сигурно защото всеки пише според мангизите...Или може би сега Пакистан трябва да е виновен за английските мизерници дето са си закривали очите и ушите толкова години и чакат официалното обвинение от страна на мей към Пакистан...Няма никакво значение какви са защото по важното е че никой не го е спрял..

Точно това исках да питам и аз!!! Вярно ли е,че педофилите са САМО мюсюлмани- пакистанци, бангладеш и шри-ланка и т.н.??? Правели го защото смятали белите момичета за "низши същества", а изтрещелите английски полицаи и държавници не смеели да кажат истината ,за да не ги обвинят в расизъм????!!!! И тези ненормалници английски ни говорят за демокрация и защита правата на жените, и ни размахват пръст,когато не им играем по свирката,нали???!!!!

А вие да не би да очаквате англичаните католици да са виновни???, нищо че те са тези из службите дето не са си мръднали пръста с години..Освен това тези неща бяха публикувани ПРЕДИ ''отравянето'' на предателя явно направено с тази цел да се замажат там нещата..Сега ще излезнат всякакви други ама не и истинските виновници защото за да правиш престъпления безнаказано си облагодетелствал властващите..

Азиятци, е точната дума, защото са тъмнокожи, мусулмани, и са предимно пакита, но не саму, а има и афганистанци, африканци, араби, иракци, и прочие, но са от исламски религиозни оПщности. Изнасилванията се извършват организирано, в 'гангбанг', ЦЕЛИ ГРУПИ МУСУЛМАНИ ГО ИЗВЪРШВАТ, И ТО ОРГАНИЗИРАНО. В ислама и а Талмуда е записано, че гоите (инфиделите) не са човеци, и ако извършиш сексуален контакт с дете инфидел, това не е престъпление. Детайлно се описва как точно да се извърши изнасилването. И се давът наградни точки и насърчение да се избиът неверниците, да се изнасилват жените и децата им, и се проповедва, че неверниците са роби на ислама и на евреите (съответно). Тоест, има открита пропаганда на расизъм срещу белата раса. А увредата на деца от една нарочена за целта раса, директно попада в дефиницията за расисъм, както и на дефиницията за геноцид. Срещу белата раса, ОРГАНИЗИРАНО, СЕ ИЗВЪРШВА ГЕНОЦИД, ОТКРИТО ПОРПОВЕДВАН ОТ КУМАНЯГИТЕ ЕВРЕИ ЗИОНИЗТИ, И СЕ ИЗПОЛЗВАТ РЕЗНЯЦИТЕ И ПРИКАЧЕНИТЕ КЪМ ТЕХ РЕЛИГИОЗНИ ОПЩНОСТИ КАТО МАША И ИЗВЪРШИТЕЛ.

Бабо Роханке, десетгодишният ми внук би го написал МНОООГО по-стилно, и ПО-ГРАМОТНО разбира се. Я си карай с ОЛИГО-СТИЛА, там не ти личи Ентелекта.

Съжалявам за пострадалите! Крайно време е и "великите" британци да слизат на Земята овреме, щото стават за смях. Просто да започнат да смятат другите за не по-глупави от тях. Като начало. Значи в този случай ще разследва "независима комисия", а в този със Скрипал ще сипят закани и ще обвиняват преди да е завършило каквото и да е разследване.

Даа, "Винаги ще правим това, което е необходимо, за да защитим себе си, съюзниците си и ценностите си...", каза британският посланик в Русия. Бах тия ценностите! Че и на нас искат да ни ги натътрузят!

С интерес очаквам да чуя кой външен е ''виновен'' за това нещо:))))))) Толкова интересни истории разказват властващите кога им стане напечено че няма нужда да чета фантастика..

ми то там в мъглата ...кои когото хване ...и които пръв го докопа ... и тръгнали да раздават демокрация по света !!! ха ха ха

Ане моля ви се:)))това е работа лично на Путин дето толкова години развива там кралските ''ценности'':)))))Англия се чуди с какви лъжи да замазва ежедневните скандали дето избухват около властващите но реални действия бе предприема защото и те като нашите властващи си гледат интереса ..

Не не и не ... Путин е организирал това ! Той той, тоооооооййййййй

За жертвите ами пишете кои са педофилите и има ли между тях министри и депутати от извратения албион?

Сичките са у кюпа, не бойсе. Иначе, подмена и послушко е инсталиран на местото на непослушника. И отровата идва от ноо високи, рибата мерише от главата. Схемата е извесна, доказана, който се интерише, да си намери обеснението, и се случва пред очите ви, и вие блеете. МИБЛЕЙТЕ, МАЛКОВИЕ.

А забравихте ли за 14 годишната тенисистка Сесил Каратанчева на която 1 тенисист от БАНКЯ и цькал смс-за мрьсни секс предложения

Да не забравите, кой сложи в полИтическата си програма, в КуманиЗкия Манифесто, една точка, че децата требе да бъдат отнемани от родителите им. Рави Мордехай Леви, ака Карл Маркс. Потомствен рави (еврейски свещеник) и братучет на Ротчайлдс. Пръф преател на Херцл, друк евреин, основател на Зионизма. Понеже не е можело открито да проповедвът геноцид над белата раса, са измислили куманизма, за да постигнът избиване на белата раса. И досега си ви избивът, и ви отнемът децата, стерилизират ви и продават бели жени в простиТуЦия. БЛЕЙТЕ, МАЛКОВИЕ, ОЩЕ МОЕ, ПОДАЙТЕ СИ ОЩЕ ГЗА, МАЛКОВИЕ.

Сложи си термометър.

ШАВАФГЗАТИ, РАЗТВОРИСЕ, ДАНЕБОЛИ. БОЛИ ИСТИНАТА, ЦЕЛАТА НАВРЕНА ФГЗАТИ.

Но педофилската мрежа започва от ватикана и се разпростира по целият свят на "високо ниво",крале,политици,йезуити-католици,с една дума Сатанизъм и всичко това,за да се прикрие,се измислят ковенции,харти,фондации.

А КОЙ СПОРЕТ ТЕБИ СМЕНЯ ПАПИТЕ, И ЗАЩО БЕНЕДИКТ ПОДАДЕ ОСТАФКА, ЗА ПРЪФ ПЪТ ОТ 400 ГОДИНИ???? И защо сегашния аржентинец слушка, и проповедва спасеване на мигрантите? а предишния не щеши, и беши сменен?

Страшна цензура има в този сайт от няколко месеца... По-долу написах, че още преди седмица дена гръмна този скандал в Англия (два дена преди "Скрипал") и че в Англия смятат, че Тереза Мей е предизвикала "кризата" с руснаците за да потули факта, че лично тя като прокурор е покривал десетилетия наред следствията и игнорирала оплакванията на жертвите. Тереза Мей е твърдяла, че това не са жертви, а проститутки - става въпрос за деца 11-22 годишна възраст. КОМЕНТАРЪТ МИ Е ИЗТРИТ, ЗАЩОТО ДИРНИЦИТЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ НЕ Е ПО ТЕМАТА ?! Оня ден без следа, без обяснение изчезна друг коментар, който беше особено нелицеприятен са соросоидното виждане на редакторите от дир.бг ЦЕНЗОРА ли има в ДИР ?!

Така се работи в Бг.информация се пуска само след нареждане отгоре.

Потвърждавам. И аз чух за това още миналата седмица. Чак сега оубаче, на вас ви се представе редактираната версия на политическите събития. Сметайте, как ви будалосвът. МАЛКОВИЕ, ОЩЕ МОЕ, ПОДАЙТЕГОТОЯНАЕБАНГЪЗЗАОЩЕ.

Какво да ви кажа, ако тука е такава цензура, представете си там. Има хиляди статии в нета за скандала с Русия, но не и със секс робите деца. А малкото неща които открих бяха ужасяващи. Тази държава не я чака нищо добро. Не се и съмнявам, че всичк става с политически чадър след като продължава с години.

Ето защо казват: Дявола като си няма работа си "обича" децата! ДА ЖИВЕЕ КОРОНАТА!!!

Да, ама не смеят да кажат, че тези работи ги вършат резняците, на които им целуват задниците тук и за които християните нямат никаква цена. Даже и чер#ьото Тревър Филипс, който с подкрепата на Тони Блеър прокара Акта за равенство /Equality Act 2010/ и той се скри, когато трябваше да им се противодейства, нищо че всички точки в този акт дават ясни очертания за действие - ама не ставаше въпрос за права на черни срещу бели, а на християни срещу мюслита и там права няма, защото върховенството е винаги за мюслитата, даже и пред черните християни. И ББС са направили предупредителен клип, но цензорите са го спрели, защото на кобилата Тереза и клоунът Борис много им знаят човките да оправят света, а не смеят да разровят ла#ната в тяхната кочина, щото много добре знаят колко ще осмърдят целия свят.

Резняците са използвани като маша. Те не биха могли да го правът, ако немаха политически чадър, като баба ви Дзверкел, и Макарона лефтиста, и Мей, която открито искаше Брекзита да пропадне и беше активиЗка за оставане в ЕС. Това политически се прикрива и прокарва от куманяфите/лефтистите/цоциалистите/зионизтите, различни имена на хора под една и съща адженда. Сменят си имената за будали кату вас, да мислите, че е нещо различно и че е плуралисъм а не една и съща партия. Но са под един чадър сичките, под чадъра на зионизма. И дотук успевът, будалите сте вие, а те успевът да ви избивът, да си стерилизират, да ви отнемът децата, да ви поробват.

Roxana, теб пак ли те изпуснаха и забравиха да ти напъхат хапчетата - виждам, че си особено hyper dear!!! Go find your carer - come on sweetheart, chop, chop!