Инерком не може да е страна по арбитражното дело

Инерком не може да е страна по арбитражното дело срещу България, това твърдят от фирмата купувач.

Обратно в новината

Коментари - Инерком не може да е страна по арбитражното дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов за сделката с ЧЕЗ: Оказа се, че единственият незаподозрян съм аз! "От това, което чух вчера от ръководството на ЧЕЗ, единственият незаподозрян съм аз" , заяви Борисов по повод медийните изявления на председателя на Надзорния съвет на чешката компания Вацлав Пачес, че българският премиер не е искал ЧЕЗ да работи у нас. Подкрепихме за анкетната комисия за ЧЕЗ в парламента, така че г-жа Петкова и дружествата да се извади всичко през годините, защото от изказването вчера разбрах, че аз не ги обичам. Довчера опозицията ме обвиняваше, че ги обичам и че през годините аз съм им пречел." Гълъбицата ни пак в бяло... ... "Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) няма да проверява произхода на парите, с които "Инерком България" планира да купи българския бизнес на чешката енергийна група ЧЕЗ. Тя няма да оценява и дали договорът, сключен между двете компании, може да бъде обявен за нищожен, защото противоречи на закона или е привиден. Това се уточнява в съобщение на антимонополната комисия, след като вчера дружеството купувач поиска проверка дали сделката нарушава конкуренцията. "Не е в правомощията на КЗК да изследва произхода на финансови средства, с които се предвижда финансирането на нотифицираната операция. Също така, извън правомощията на Комисията е да извършва оценка за нищожността или унищожаемостта на договори по смисъла на чл. 26 и чл. 27 от Закона за задълженията и договорите", се казва в съобщението. Комисията ще провери дали след преминаването на контрола върху продаваните компании към "Инерком" ще се промени структурата на пазара." Това не е държава. Живеем в Мутростан!!!

"Въпросите около сделката за ЧЕЗ са няколко. Първият е кои са "Инерком"? Кой ще връща кредите на тази фирма? Къде в крайна сметка е държавата при продажбата на ЧЕЗ? Да не се окаже на финала, че аз и вие ще връщаме кредите на "Инерком"?" - КАЗВА ОВЧАРОВ

къде скрихте Гинка?

Международното право дава възможност за това дълга да не се изплаща.Но в Еквадор президент става Кореа.Учил в САЩ и Европа.Първото нещо ,което направил,да се заведат дела за нанесени щети на държавата.Обявяват дълговете към СБ за незаконни.Удовлетворяват исканията на гражданите.Гражданите информирани,че някои от дълговете са незаконни и се спира изплащането на дълга.Изкарват всички лъжи наприказвани от правителства и фирмите,заедно с марионетките на които плащат.Никое правителство няма право да ощетява гражданите си.Правата се връщат борейки се ,а не подчинявайки се. Еквадор са стигнали до там,че товарят на самолети техните управници ,които не работят за народа и ги изхвърлят от страната.

Само да напомня. Когато преди време се опитахме да изгоним ЕРПредприятия, чешкия министър на финансите каза: Това ще се отрази много зле на чешките пенсионери.

Инерком груп ЕАД ЕИК 204 347 623, седалище и адрес на управление: гр. София, Околовръстен път 3, ет. 7, ап. 72., с уставен капитал от 50 000 лв. В Съвета на директорите са Гинка Николова Върбакова, Петрана Пайтакова, Малина Иванова Върбакова.Собственик на капитала е Инерком инвестмънтс ЕАД , същата фирма има ЕИК 204594851 и е със същия адрес на регистрация, като едноличен собственик на капитала е Гинка Върбакова, в Съвета на директорите отново е етървата на Върбакова Малина и Маринела Василева Пенева. Няма обявен нито един отчет на тези дружества, тъй като са създадени през 2017 г.написано в днес новината си ти.Но няма такъв адрес.Околовръстен път 3 ет.7. Може да се провери в Google earth.Такива постройки на 7 етажа няма.Има постройка,ниска за Auto България

Но вероятно имате скрито или договорно споразумение с вносителя на иска срещу България за съдействие и документална помощ !!

Експерти им работят по предварителния договор, а в същото време документите са подадени в КЗК.

И "Виваком "си направиха платено обаждането от зимата до 123.Ако не знаете,вече се таксува !

И да искате страна няма как да бъдете защото изначало сте бушон и подлога.. Ще давате каквото ви поискат от тук защото иначе няма как да се перчите като гез и това го знае всяко дете ...

вСЕ ПО СЪМНИТЕЛНА И КОРУПЦИОННА СТАВА СДЕЛКАТА

След като са активите на Чез,тогава Гинка какво е купила???????

И тая кака на снимката и Гинка мога да ги по*ба яко. Хич не са лоши.

Интерком може и да не може,ама ЧЕЗ може.А кой е ЧЕЗ?!?Отговор -Интерком!Нима това дружество ме поема всички активи и пасиви на ЧЕЗ?Всичко без остатък?Интереси и т.н....Плещят ги едно през гьотере!

А какво сте щом купувате акциите на ЧЕЗ и приемате техните задължения в дружеството ЧЕЗ - Бългрия? В това дружество освен ЧЕЗ има и едни БОЙКОВИ АКЦИОНЕРИ закупили през борста 33 % от бългрското дружество. Те нямят ли интерес към "сделката" или ГИНКА е техния човек? Утре, когато зпочне ревизията на "инвестициите" и създадените паралелни структури на ФИРМАТА довели до НЕПРАВОМЕРНО оскъпяване на тока , ВИЕ също ще сте в кюпа. Нали знаеш - ПОЕМАТЕ КАКТО АКТИВИТЕ , ТАКА И ПАСИВИТЕ НА ПРОДАВАЧА. Хайде , хаирлия да ви е "сделката"

Тази сделка просто трябва да се спре.Но като гледам как правителството подпомага тая фирма,създават имидж на Гинка ,реклами по всички медии и т.н. е ясна работата.

Ми бегай я спирай, кво само зяваш от 10 дена насам!

Инерком не може да е страна по арбитражното дело срещу България. България не може да е страна по търговската сделка между частни фирми... Аман бе - в цялата каша само народа" знае от коя страна ще е - от страната на булката! От тази страна обикновено се озовава винаги, когато управниците се "загрижат" за него така страстно, както в случая ЧЕЗ!;)

Да се намери поне един показател по който българите абонати на ЧЕЗ да могат да съдят и да спечелят срещу ческата компания и тогава поне 1 милион българи да заведът дело срещу нея.Не може да са били изрядни на 100% спрямо потребителите си.

Е ПОНЯТИЕ СЪЩЕСТВУВАЩО В МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО И Е ПРИЛОЖЕНО В САЩ И ЕКВАДОР. Точно за това, че някаква ГИНКА договаря с КРЕДИТОРИ заем по който залага БЪДЕЩИТЕ ВЗЕМАНИЯ на ТРИ МИЛИОН БЪЛГАРИ ЯВАВАЩИ СЕ НЕ САМО НЕПРЕДСТАВЕНА СТРАНА ПО ТОЗИ ДОГОВОР , НО И ДЛЪЖНИЦИ ПО НЕГО , ще е основние да се заведе иск в който като ОТВЕТНИЦИ ще бъдат призовани ГИНКА и КРЕДИТОРИТЕ Й!!! Нали разбираш, че ЗАЕМА го плаща не ГИНКА, а тези МИЛИОНИ БЪЛГАРИ, които не само не са представени в сделката , но и които ще трябва да плащат едни 100 милиона € НАДЦЕНЕНА стойност по сделката. Чакаме сделката и обявяването й от КЗК!! ПОСЛЕ ЗАПОЧВАТ ИСТИНСКИТЕ ДЕЛА!

Българския народ е като брашнен чувал колкото го чукаш повече пуща:ЧЕЗ,КТБ,Софийска вода и месните данъци ама нали ви увеличиха средната работна заплата,а и безработицата намаля.

ОТ СТАТИЯТА: Междувременно експерти вече работят по сроковете, които са заложени в ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ договор. ЗНАЧИ НЯМАМЕ ОЩЕ ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР! НЯМА СДЕЛКА ! НЯМА И КАК Д ИМАМЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ Е ПЛАТЕНА ЦЯЛАТА СУМА ОТ 320 МИЛИОНА ЕВРО! Няма как да сте подали документи с ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР в КЗК и да очаквте без дА са платени парите той да се превърне в ОКОНЧАТЕЛЕН. КЗК може и да са всякакви, но не и престъпници които ще допуснат подобна "грешка". ЗНАЧИ НОВИНАТА,ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ПОДАЛИ ДОКУМЕНТИТЕВКЗК Е ФАЛШИВА!!

ОТ СТАТИЯТА: "Дружеството вече е подало уведомление в Комисията за защита на конкуренцията. Антимонополният орган трябва да се произнесе по процедурата в рамките на 25 работни дни, но този срок може да бъде удължен до 3 месеца, съобщи Милена Стоева." КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА ПРИЕЛИ ОТ КЗК , КОГАТО още се рботи по ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ договор, а ОКОНЧАТЕЛЕН още няма и няма как да има без тези 320 милиона кредит? АКТИВИТЕНА ГИНКИНИТЕ ФИРМИ СА НЕ ПОВЕЧЕОТ 6 МИЛИОНА ЛЕВА. Товасе виждаот отчетите които фирмите с подавали. Какво друго освен ОСОБЕН ЗАЛОГ набъдещите вземания ще учредява ГИНКА с кредиторите си. Тогава ще докарат нещата до един "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" сключен без предствителност на милионите българи които ще са СТРАНА -ДЛЪЖНИК плащаща ЛИХВИТЕ и НЕРЕАЛНАТА договорена ЦЕНА на КРЕДИТА!

Някой здраво прецака България. Адвокатите, подготвили сделката не може да не знаят КОЙ е той?

Леле как тоя народ не хвана по една неокастрена дряновица!!! Ще видят звезди посред бял ден!!!

да се успокои народа,а после си следва естествения ход и замисъл на сделката.

В КОЯТО ЛИПСВА ПРЕДСТВИТЕЛНОСТ НА ОНЕЗИ ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ, които ще плащат ЛИХВИТЕ и НЕРЕАЛНАТА ДОГОВОРЕНА ЦЕНА на кредит по който те не са конституирани като ДЛЪЖНИЦИ. ТЕЗИ КОИТО НИ СПРЕТНАХА КТБ, този път не ся познли.

Крайно време е това правителство да си ходи. Видяхме на какво са способни.

Щом от една неграмотна женица (леля гинка) зависи нац.сигурност на страната ни то значи, това наистина е територия а не държава.Пълен цирк.

леля ти гинка нито е пожaрникарка нито даскалица(зелен кон)

страхът на новоите правителствени новобогаташи хвърля в паника народа страх някои да не стане по богат от тях а самите те ше бъдат оставени по далеч от кацата с мед един път продадоха на чез и сега същите грабители искат нов паи а делото в стразбург пак ние народа ще го плащаме защото това правителство ни забърка тази каша както и със здравната каса влачеща се от години

То това е ясно. Въпросът е като се гледа делото дали ще съдейства на една от страните или ще гледа като външен наблюдател. Естествено е ЧЕЗ да искат от новия собственик да съдейства.

зависи от много работи. Ако новият собственик е възможно да претърпи някаква щета, естествено, че ще подкрепи когото трябва - държавата или ЧЕЗ. Никой не бива да позволява да му бъркат в джобовете. Тук няма място за гол патриотизъм.