Манекен с противогаз на метри от Столична община

Манекен със зимно яке и противогаз "наблюдава" минувачите от балкон на улица "Московска".

Обратно в новината

Коментари - Манекен с противогаз на метри от Столична община | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откакто забраниха пушенето в закрити помещения, в частност заведения, от тогава се заговори за мръсен въздух! Предлагам, отново да преберат пушачите в заведенията и въздухът ще се изчисти! А Зелените и тем подобни джендъри да отиват на полето на чист въздух и да работят. Иначе полза от тях, никаква.

иДВА КРАЯ НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН И ЩЕ СТАНЕ ЯСНА ПРИЧИНАТА ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕТО - ДАЛИ Е ОТОПЛЕНИЕ, АВТОМОБИЛИТЕ ИЛИ А НАЙ-ВЕЧЕ ЙИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗАПРАШЕНИТЕ УЛИЦИ - С ЛОПАТИ ДА ИЗРИВАШ КАЛ, КОЯТО СЕ НОСИ ИЗ ВЪЗДУХА ШОМ ИЗСЪХНЕ.

Европа се осъзна - трябва и София да направи същото - Пълна забрана на Дизелови Автомобили - Лични , частни , Фирмени без компромис .

Дай да почнем от тези на държавата, НПО-тата и особено с тези, притежавани/използвани от такива, като тебе. Вече над 10 пъти София остава практически без автомобилен транспорт (пада до 1/4 от делничния трафик) и въпреки това въздуха не се подобрява. Аман от идиотски внушения.

Ако беше казала 60% от отопление, 40% от автомобили, повече щях да и повярвам, макар, че си мисля, че са 80% на 20% отопление плюс мръсни улици към автомобили...

Още малко и ще изкараш, че автомобилите отделят кислород, обогатен с витамини ....

Да се намери на кой е балкона! Баш хващам че е някой соросоид!

да се сложи дирчо с противогаз на блакона, вместо манекена!

тези апартаменти са присвоени от комундета след 9.9 и никога не са били върнати на предишните им собственици.

Aма това е 4ерешката, манекен юрде фандак!

Много готино! Тези дни,се редуваха дъждове и вятър. И при най-лекото засъхване на пътните платна,вятърът разнасяше облаци от свръх едри прахови частици,по нашенски-дивен прахоляк.Защото всичко е точно и улиците са ни безкрайно чисти,според Фандъкова.Това обаче не се отчита.Пак според нея,40%-печки,60% дизел и всичко е точно,въздухът бил мръсен. Коли,като моите,тъмни цветове. 2 часа след щателна автомивка на улицата и са целите в прах.....направо да напишеш с пръстче"Измий ме!".

Като ИМПЕРИАЛИСТ съм бил в редица европейски столици. Бях изненадан, че много от тях са по-запрашени от София, но никой и дума не обелва. Индикатор ми е яката на бялата риза. Например, в Прага за два часа и яката на ризата вече е мръсна. Хигиенните ми навици са едни и същи независимо от промяната на географското ми местоположение. София е много по-малко запрашена от която и да било европейска столица, което според мен се дължи на многото зелени дървета по улиците и централното отопление обхващащо повече от 2/3 от града.

Добре бе. Разбрахме, че си на държавна хранилка и с ниска хигиена. Няма нужда да цвъкаш под всяка тема за чистотата в Булгаристан.

Какво е общото между следните конспиративни теории ? Че всички те са измислени за да се направи някой на интересен, други да бъдат подплашени и да работят без да приказват, а трети (или май пак същите) - да спечелят (не)малко пари. Болести: грип птичи грип спин луда крава антракс ебола спин ваксинации (!!) Радиация глобална ядрена катастрофа радиация в атмосферата от ядрените опити чернобил облъчване от рентген HAARP Климат фини прахови частици (модерен хит) озонова дупка изсичане на горите глобално затопляне свършване на водата Замърсяване глобално замъряване генно-модифицирани организми нитрати тежки метали живак кондензии (ръсене на отрова) Космически Удар от метеорит Падане на космически апарати Замърсяване на космическото пространство Завземане на земята от извънземните Други Тотално проследяване Вграждане на чипове Свършване на местата за изхвърляне на боклука Свършване на местата в гробищните паркове Уврежане на очите от слънчевите очила Увреждане на кожата от слънчевото излъчване Превземане на земята от роботите (компютрите) Край на света през 20xx г.

по селата всички се отопляват с въглища и дърва,но няма коли и замърсяване на въздуха няма.....докарайте още коли-таралясници втора ръка по 1000 и се насерете да виете срещу отоплението

цели градове като Самоков също се отопляват на дърва и въглища, а въздухът им е кристално чист

Цяла Америка го кара на барбекюта и дървени въглища, но не са се оплакали, даже за пример ги (се) дават.

за барбекютата е така, иначе синьото гориво (природен газ) в Америка е доста по-евтино от руското такова

Виж данните за Велинград и ще ти се дореве... Трафика е в пъти по-малък от София, нивата на прах са 3-4 пъти по-високи. Проблема на София е, че е в котловина. Ако не духа, всичкия боклук остава тук. Ако духа, цяла София е зелена, независимо дали има трафик или се палят печки. Вчера духаше и до преди 3-4 часа беше чисто. Сега започва да се насища с прах, вижте картата - Факултета, Разсадника, Коньовица, Сердика, Враждебна, Яворов, Гърдова глава, Карпузица, Бистрица, Симеоново, все селски райони с къщи и печки. Трафик там в момента няма, но замърсяване има, айде убедете ме, че е от колите...