Меркел: С ”Божията помощ” в 4-ия мандат

Германският канцлер Ангела Меркел положи днес клетва за четвърти мандат на поста.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: С ”Божията помощ” в 4-ия мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен това лично много ме притеснява!Светът и Германия се оставиха една шизофренична бабичка да вилнее и да ни разиграва както си поиска!Не ми е ясно как и защо оставяме тази смахнта Бабка на власт?!

Чудно защо и как емигрантският поток към Германия не секва, има все нови и нови кандидати да ги управлява шизофреничната бабичка и да запълнят милион и половина свободни работни места. Същото нещо не може да се каже за великата Путинова губерния, за Бойковата феодална територийка и за държавите и управлението на ред други велики, прославени и нешизофренични мъже.

Фрау Меркел, недей призовава само Бог и неговата помощ! Вземи призови и Аллах и неговата помощ...така, за всеки случай, че след някоя и друга година само той и неговите поклонници ще могат да ти помогнат, ако речеш да се кандидатираш за 5-ти мандат...

Не е лошо да пратим на меркел 300-400 хиляди цигани. Мултикултуризъм, селфита, не виждам как някой може да откаже.

таман да дозакопае Европа

Айде, почва се.Отваряй бабо порти, и елате хиляди младежи.

Г-жо не сквернете Бог. Вие подкрепяте едини престъпникци който унищожиха цяла държава ,вие сте сляпа или се правите на такава. Цял един народ ви проклина.

Г-жа Меркел,Вие направихте това че в Европа не можеш да разчиташ на "БОЖИЯТА ПОМОЩ" а само на "ПОМОЩА НА АЛАХА"!

ТОЛКОВА МНОГО БЕЛИ НАПРАВИ ТАЗИ ФРАУ, ЧЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ НЯМА ДА СЕ ОТЪРСИМ ОТ ТЯХ. ДОБРЕ ДОШЛА МЮСЮЛМАНСКА ЕВРОПО!!!!!

и тая коза нема да искара много!!!

и си мисля,пред корана ли се е заклела тая.

Господ да ни е на помощ! Дъщеря на свещеник станала секретар по пропагандата на централния комитет на германския комсомол, агент на ЦРУ, лява резба, начело на партия уж изповядваща християнски ценности, морал и вяра , унищожава собствения си народ, християнството и бялата раса. Дано Господ да ни даде просветление по-скоро!

умен! Разказа ни толкова нови /мъкар е невени/ неща. От къде ли си ги научил? Може да те направим на Канцлер!!!!

Е, явно Господ не е германец! Преди време Адолф, сега Ангела, все унищожители от ранг, ама като им е толкоз акълът на германците.

"аритметична регресия" - тази нова математическа редица е интересна с това, че намалява с растенето на номера, като величината е качеството на живот на германците: М1>M2>M3>M4; тенденцията е М5 вече да е отрицателна величина

Режимът на Меркел има 4-ти мандат. Леле.

abasador

жалко, това не е най-добрата снимка на баба Меркел, за случея! В доста немски медии е побликувана снимка на която бабата изглежда като кокошка насадена на пачи яица, а заглавията на новината е.... Това въобще не е добро начало за новия мандат на Меркел 4!!! Много неща ще измъти изтрещялата Меркел, докато не я изхвърлят от политиката! Лек ден.

Марш от тука русска свиньо. Руснаците вървете си пишете в руските форуми и се наслаждавайте на собственото си ботоксово кремълско джудже!

abasador

чукча, прав, чукча купил контакт, а сега без капка майтап... казах си марш и от 30 години живея в ... Германия! Лек ден.

"Германският канцлер Ангела Меркел положи днес клетва за четвърти мандат на поста." Пожелания за пълен провал на смахнатия бабишкер.

Фюрерката Меркел е искала да каже, че се надява с помощта на аллаха до края на четвъртият си мандат да замени германците в Германия с турци, араби и африканци!

Смятайте Баба Меркел и ординарецът й Боце какъв геноцид налагат с безумието си над собствените си народи, та залагат на Божията помощ...

Рахой е премиер от 2011 г. Меркел 4 мандат. борисов от 2001г е в управлението на страната, а от 2009 премиер. И тримата да голям провал, но ги избират "демократично".Не така стоят нещата с Путин, той е диктатор и него го избират, но недемократично. Соросоидите и проданите медии ни манипулират от сутрин до вечер колко е лош, лош Путин, все едно, че ние ще го избираме.

В Руската конституция изрично пише, че президент не може да е повече от два мандата (последователни или не). Просто Путкин е противоконституционно президент а на ватенките от това не им пука, даже се кефят. За това сте Рашка Говняшка - сърдете се на себе си

Покажи това "последователно или не". Щото таквоз нема.

Каква Божия помощ? Такива като Меркел вярват не в Бог а в Истан. конвенция. Някой да е чул да има деца?

раждат по много деца. Това не е критерии за колко си способен човек. Нямала деца и да не е само тя?

бог не може да е замесен в тази работа!

С помощта на Сатаната.

Фторатамимислае: сега просто се налага Путин да остане и той четвърти мандат. Иначекойшеяузаптитаянедоебанъта?

Уеуееееее.... Добре, че фанАх самулета за Лондон увремето.....че си правех сметки за Германия, уеуеееее.......има ГоспоТ, казвъм ви..... Добре че идва Брекзитзамени, амивиепиуенцакаквашеякъдрите?

Кой бог? Алаха ли?

И тая ДЪРТА ЛЪЖЛИВА КРАВА, ЛЮБИТЕЛКА НА ДЮНЕРИ ОТ МЮСЛИТА АКО НЕ Е ДИКТАТОР!! ИЗКАРА ПОВЕЧЕ МАНДАТИ ОТ ПУТИН!!!!

Лъжливите западни медии се спукаха да плюят по Путин, че бил президент до живот, а не виждат как дъщерята на Хитлер, изкукалата Меркел, се е превърнала съвсем в диктатор до живот!

С Алах напред и вовеки, бабо Меркел :)))

Само мен ли тази величествено-колосална снимка на политически свръхпотентната интелектуалка, изтъкната атомна физичка, фина жена и майка на германската и световните нации, фрау Меркел, ме хвърля в небивал екстаз, разтърсващ духовен оргазъм и проникновено-космическа нирвана?! Поклон, дълбок поклон пред най-успешния нов-стар германски канцлер вовеки веков в световната история! Поклон пред толерантно-човешкия ѝ миграционен повей, задухал отначало като свеж бриз, прераснал по-късно в един силен вятър на надеждата, на любовта и почитта към милионите мигрантски душици, един вид духовен мистрал, психическа бора, ментален пасат, майчински мусон - не вятър, а мощен атлантическо-натовски циклон, обхванал във вихъра си и в своите дълбоки обятия 2 000 000 мигранти, завихрил ги със страшна сила в посока към най-развитата страна в света - Германия, стоварил ги директно в пулсиращо-очакващите ги пазви на тяхната европейска майчица-сенчица - Фрау Меркел или по турски Меркел-ана, с ударение на последното а!!! Дълбок метан пред тази велика дипломатка, успяла да вкара в руслото на Истината разюздано-плешивия Шулц и неговата партия-гном, убеждавайки ги да подкрепят нейното правителство на Надеждата, Песента и Мирозданието!!! Аз вярвам в Меркел!!! Всичките 6 000 000 турци в Германия и 15 000 000 мюсюлмани-мигранти сме впили жадуващо-изпиващи погледи в нейната политическа програма, чиято първа точка е построяването на 20 000 нови джамии през 2018, предоставянето на 4-стайни жилища на клетите бежанци, социални помощи по 3000 евро на чалма реципрочно бурка, безплатни детски градини "Егалия", училища и следване на майчин език, като в учебните заведения се осигурят общо 4 500 000 молитвени килимчета за изпълняването на сакрално-религиозните ритуали към Аллаха по 6 пъти на ден, а през Байряма и ежечасно!!! Иде ми да сграбча Меркел и да я смачкам силно от искрящо-маалцинствена любов в моите нежни обятия!!!

салам далеко...

Ханъм, престани с тия словесни полюции и словоблудство, защото не мога да ги понасям.

айде по малко богохулство, а! Ако имаше Господ , ти точно и един мандат нямаше да си канцлер! То бива наглост ама прекали отдавна!

Дано тази дърта вещица не се задър- жи дълго време.

Тази е наместник на Сатаната на Земята,имащ за цел да разруши Западната Цивилизация

Странно нещо са това клиентите. Плюят по Меркел, пък си купуват все немски коли.

колите не ги произвежда Mеркел,бе cоросоид!!!

Желаем нови успехи!

Натази и Бог не може и помогна!

Не мога да повярвам, че това се случва.Тя съсипа Германия и Европа и ще я довърши, както се вижда.

Наистина съсипа Германия това всеки германец го потвърждава. А тези статистики, че са с огромен ръст на БВП и недостиг на работна ръка са фалшиви новини за да дойдат още емигранти!!!

Статистиките действително са фалшиви, в действителност БВП на Русия е наполовината на този на България! Въпреки, че по население сме 20 пъти по-малко!

Не само Германия, покрай нея ще ликвидира и Русия!

Това е то света е развратен ! Тази трябваше да е в ЦБЗ ,тя е на свобода ! Светът се Саморазруши !!!!!

Путин: "С божията помощ мандат вовеки"!

превод на немски : Инш-Аллах

Бог да пази Германия и Европа.На тази това е последния мандат ако е цял.

Странно как западняците опищяха, че Путин си удължавал мандатите и това било в разрез с демокрацията, а като стане дума за Меркел и дума не обелиха.

Той и Путин си удължава мандатите, ама сам, ама отгоре го дебне Господ!

Дяволското изчадие Меркел говори за Божия помощ. Господи, прибери вересиите си!

много се изселиха на изток, а който можеше отдавна напусна клоката меркеландия. На останалите нормални се препоръчва да се приведат в изкуствена кома до следващите избори. До тогава и последният идиот ще е схванал картинката, ако е успял да оцелее, разбира се...

Интересно е наистина!Според официалната немска статистика 281000 германци са напуснали германия през 2017г -това е много голямо число за Германия!

Баба Ангела ще става хилядолетна канцлерка. Хилядолетна като третия райх.

И нашият райх е четвъртият, След Визатия,след Османите, след царизма и пр. Кво завиждаме? И ние сме добри!

По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава.

Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

Изцяло подкрепям коментаторите, които са на мнение, че евентуалното абсолютно мнозинство на ХДС, което нямаше да наложи търсенето на коалиционен партньор, щеше да е по-добрият вариант за Германия.

Значи разсипията на християнска европа ще продължи! Жалко!!!