”Инерком” подаде уведомление до КЗК за закупуване на ЧЕЗ

"Инерком" България е подала уведомление до Комисията за защита на конкуренцията за закупуването на българските активи на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - ”Инерком” подаде уведомление до КЗК за закупуване на ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИСЛЯ , ЧЕ ТРЯБВА ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА АНУЛИРАТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА СДЕЛКА КОЯТО БЕШЕ СКЛЮЧЕНА ЗАД ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ А КАСАЕ ИМЕННО НАС НАЛИ ТАКА ...ЩЕ НИ УВЕЛИЧАВАТ ТОКА И ДОКОГА ТАКА БЕ ХОРА ИСКАТЕ ДА НИ УНИЩОЖИТЕ ТАКА ЛИ ? ЗАЩО СЛЕД КАТО НЕПРЕКЪСНАТО ОТ 2001 ГОДИНА УВЕЛИЧАВАТ ТОКА НЕ ВЗЕМАТ И ДА ВДИГНАТ МАЛКО СТАНДАРТА НА ХОРАТА ТА ДА НЕ СТИГАМЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА...МЕРЗАВЦИ ДАНО ГОСПОД НАКАЖЕ ВСИЧКИ КОИТО СИ ИГРАЯТ С ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ И СЕ ГУШАТ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!!А НЕГОВИЯ ЖЕЗЪЛ КАТО СЕ СТОВАРИ НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ...

Колко % ще притежава другарят Бойко Борисов от ЧЕЗ ?

Как ще узяконямате ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОРс внесени само 5 мил.€ на КУПУВАЧА?! Превръщанетона ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ ДОГОВОР в ОКОНЧАТЕЛЕН минава през плащането на 315 мил €!! Ако КЗК допусне УЗАКОНЯВАНЕТО на ПРЕДВАРИТЕЛНИЯ ДОГОВОР и го приднае за ОКОНЧАТЕЛЕН то наистина може да се каже, че МАФИЯТА ТОТАЛНО Е ПРЕВЗЕЛА държавата.

ББ към Маргина - Шефе, търсят те по интерком-а

Формалностите по сделката приключиха драги сънародници. Тя е вече факт. Сега искам мощно и целокупно да каже те ясно "Беееее...."

Много шум за нищо! явно всички ще се облажат,защо БСП не я спряха сделка?

защото нямат правомощия. то кзк няма да може да я спрат при формално изрядни документи та вие искате от една политическа партия да стане стопирането. само народа ако се надигне тогаз...

Сделка няма да има. Дори и Тиквата разбра, че "гадовете " го направиха на глупак. Кои са "гадовете" ? БГ банките, които "искаха " да финасират вкл. държавната ББР. Мавродиев е пътник, а другата с "проблеми" ще се позамисли.

СДЕЛКА ЩЕ ИМА! КЗК ще узакони един ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ВНЕСЕНИ САМО 5 МИЛИОНА КАПАРО. За да се превърне в ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР трябва да бъдат внесени и останалите 315 мил.€, което ще стане след 9-т месеце. КЗК обаче ще се произнесе не след ДЕВЕТ МЕСЕЦА а сега. ИНТЕРЕСНО ЩЕ Е ДАЛИ ЕДИН ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР ЩЕ БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА ОКОНЧАТЕЛЕН БЕЗ ДА СА ИЗПЪЛНЕНИ УСЛОВИЯТА ЗА ВНАСЯНЕНАЦЯЛАТА СУМАОТ 320 МИЛ. € !!!

Kalin

С тая фирма нали вече съда се занимава и ДАНС за кви разрешителни тук говорят?

Сега се навлиза в истинската част на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО. Ще наблюдавме как един ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР, без да се е превърнл в ОКОНЧАТЕЛЕН, не само е внесен и ПРИЕТ в КЗК , но и ще бъде УЗАКОНЕН с липсващо плащане от 320 мил. €. ГИНКА Е КАШИРАЛ И УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ. ВСИЧКИ МЪЛЧТ И НЕ ЗАБЕЛЯЗВТ СЛУЧВАЩОТО СЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ПРОБЛЕМ Е,ЧЕ ГИНКИНИТЕ ЗАЕМИ И ЛИХВИТЕ ПО ТЯХ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ. Искаш или не си във ФИНАНСОВАТА ПИРМИДА на ГИНКА.

Защо не се казва от къде ще вземе пари Гинка. Само малоумник може да вярва ,че Гинка е купувач.Защо не се обявяват банките ,които ще отпуснат парите. Това е пране на пари!!!

Не са важни банките !!! Важно е кой гарантира на банките! Всяка банка трябва да дава кредити, за да се издържа! Но за да даде пари, трябва някой да има зад кредитоискателя с гарантирани доходи и имущество, кой е този , това е важното! Парите не миришат и е все едно кой ги дава, важно е кой ги взема !

Кучета лаят кервана върви,нас ни смятат за глупаци.......Кой е принципала на Банката за развитие която е дала писмо държавата ама там никой не знаел,Гинка ще участва с 20-30% собствени средства как като има 90 000 оборот,ще я финансират международни банки кои само тя знае ,освен 320 милиона ще и остане и кредит 120 милиона + оборотни средства май ще и трябват поне 500 милиона.... и преговаря с ЧЕЗ за участие на държавата,кой я упълномощи и още си мислят че сме глупаци ,дано скоро свърши това лъжливо управление.

Мама ще реши...

Мисля си - тихо и кротко са работили по сделката месеци на ред, с една нищо Нескандализирана провинциална фирма, с някакъв опит в бранша. И изпързаляха май Изненадващо "Слънцето" и шутовете около него. Сега "комисионна йок". Комисионна ще приберат Заслужено консултантите и "търтеи" няма да има.

Той им е съучастник, слепецо! Чети Бивол да се светнеш какво се случва под носа на цял народ! Управлява ни една партия, която лъже, че е пет партии. И тъпаците се карат помежду си и мислят, че гласуват за различни.

Чета това, което преценя, а не това, което друг ми казва да чета.

Пряката връзка на герб пеевски/дпс/ и бсп е случая с инерком и чез. Бивол са абсолютно прави! Като приложим към тях пунтипластиката с КТБ и ПИБ, народът се управлява от престъпна хунта, която лъже граби, използва властта си с престъпни цели и никой нищо не прави. Ако Шишо е фалирал КТБ, но е в партия с ББ, значи схемата е била да бутнат борда и още са партия всичките тия. значи Цв.В от Белград освен да жули дюлевица и да гледа мача по телевизията, друго няма нужда да прави, защото тук и без това не са навити да му правят нещо. А БСП брои грантовете и тихо ги отрича... Ако този народ продължава със скодоумието си да им помага да го правят беден и крив никой няма да му е виновен за нищо. Шишо, Пишо и т.н. парцали газят цял народ, но ББ ни лук ял ни мирисал! Хайде де!

Хубаво е, че все пак българско електрорапределение отива в ръцете на българска фирма а не индийска, американска или руска.

Още по-хубавото е, че ние ще плащаме кредита и лихвите по кредита, токът ще поскъпва "плавно", с което всичко ще поскъпва "плавно" и ще догоним европейците по цени. Абсолютен повод за гордост!

че държавата смята да се намеси в сделката...КЗК даде ли одобрение означава че я признава и даже като държавен орган я легитимира пред банките. Какво разследване ще и правят в парламента? Смехории за пред хората.

КЗК няма нито една причина да не одобри сделката. И за какво и е на държавата да купи за 320млн. евро изгнили жици и скапани трафопостове.

държавата да изкупува при форсмажорни обстоятелства....

Сделката е Премислена и то от Капацитети в материята, не от Гинка ли беше, ква беше. Не е ли ясно, че СДЕЛКА ЩЕ ИМА.

Няма нито една причина да няма.

Браво гинке, браво бойко. Днес Чез, утре друга от малкото останали компании. Стъпка по стъпка, всичко ше отиде при мафията.

Гинка купува на практика една транспортна фирма. Само дето тази фирма не транспортира компир и патладжан а електроенергия. Но невежата и проста сган орева орталъка за нищо.

Проблема е че без компир можем но без ток не можем. Ако утре не ти доставят ток какво правиш? Пак ли ще си купуваме газени лампи като едно време при бай Тошо.

Що ако не е Гинка а е Джордж доставките по сигурни ли щяха да са? Или ако е Серьожа от Москва?

INNERCOM преведено на български е ВЪТРЕШНИ КОМУНИСТИ

Уведомление или искане за разрешение е подала Гинка? Защото тази сделка трябва да се одобри от КЗК. Тогава какъв окончателен договор са подписали? Подмирисва, ама многоооооооо...

И сега КЗК ще забрани сделката, поради високата концентрация на това производство, както и поради естествено монополния характер на този бизнес. След задълбочено разглеждане на структурата, историята и активите на ИНЕРКОМ, че установи, че тази фирма НЯМА КАПАЦИТЕТ да обслужва енергоразпределението на западна България И НЯМА ДА ДОПУСНЕ сключването на тази сделка. Разбойници, изтръпнахте ли? :Д. Шегувам се. Това би станало в една бяла държава. У нас КЗК и ДКЕВР вкупом ще дадат благословията си, най-късно след седмица. Спете спокойно.

И при първият проблем с ел.снабдяването ще хвърчи и правителство и парламент и "97 ще се завърне.

От нищо правим новина. Естествено, че монополът не е застрашен. Гинка не владее останалите 2/3 от пазара.

На местно ниво ТОВА Е монопол. Нарича се "естествен монопол". На национално - олигопол. Структура, контролирана даже и по-строго (в белите страни), поради голямата вероятност от договаряне между конкурентите (картел).

бавно.

С Инерком по-бързо.

Що? Гинка с какво е по-различна от Ковачки и останалите разбойници в енергетиката? Ние 500 години робство без едно национално въстание изкарахме, вие за глупости се тревожите ;) Уверявам ви, няма да останете без ток, докато си го плащате!

от много Искане..... да не стане д*искане....

сделката. Ако КЗК и даде резрешение...то значи че държавата я легитимира пред банките...още на предварителен договор.

ГЕРБЧЕ

Зависи Борисов какво ще каже на КЗК.

Какво да каже? Не я ли купува той?

когато плати. Сделката не е финализирана.

Разрешение се иска преди сделката.

Инерком подаде уведомление до КЗК за закупуване на ЧЕЗ От КЗК- питахте ли първо Борисов.Квото каже това ще стане. Даже и уведомление не е необходимо , ако ни каже "да" по телефона. Все пак "ние" сме не/зависима/ институция.

хахаха немаме нищо против