Цветанов дава част от глобите в КАТ на общините

Ще помогнем на общините като им дадем възможност процент от глобите от нарушителите по пътищата да отива за тях.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов дава част от глобите в КАТ на общините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЙТЕ ИМ 10/11 от субсидиите на партиите!!!

"Цветанов дава част от глобите в КАТ на общините". Досега само Баце даваше, а от сега вече и Цвинокио-6те апартамента! Явен напредък.

Кой е тоя нещастник та ще раздава пари да не е продал някой апартамент или пази боже книга да написал ебати тъпата гуменка.

Пичове, докато се дразним на комунисти и антикомунисти герб профанизира държавната власт и унищожава обществения строй като въвежда феодализма. Трябва да бъдат изгонени, защото ще ни затрият държавата тия. Вчера КС одобри закона за бюджета, днес Цв.Цв, който не знае кой е Цв.Цв говори за изменение изискващо изменение на поне два три закона!! Безпокоя се, че следващите избори ще се спечелят отново от герб поради пълната профаизация на бсп и сдс и отново ще гледаме тържествен марш на профани върху главите на цял народ. Друга новина говори как герберските кметове искат да стават катаджии, сякаш вече не им се работи като кметове и рекета от туризма ги блазни повече. Време е за отпор, но с хора като Москов,Кънев, Хр.Иванов, Ем.Джасим, К.Нинова, Ерменков няма да стане промяна за нормален живот. Всички виждат идиотията на герб и бсп, но никой не променя нищо - трябват нови хора без партийно минало, че заразата им е умила мозъците на всичките.

Можем да помогнем на общините като дадем възможност част от този процент да отива и за тях. Знаем, че общината, респективно кметската администрация може да бъде по-добър стопанин, поясни Цветанов. Процента хубаво го даваш,ама кой ще даде парите.

Още не мога да разбера, как Цв. раздава пари, сигур са на тъщА му? Да не е станал финансов министър пък аз да съм изпуснала момента?

Цветанов дава част от глобите в КАТ на общините КАТ и без това не ги събира,да си ги събират общините , ако могат.

Досега само едно божество имаше, сега и второ се е самовъзпроизвело. Цветанов давал!!! Не правителството, не бюджета, а той. Явно МВР му е бащиния.

Когато "спиш" до божество е така.

Прозират - елементарно. Дават им, за да си купят частни охранители за изборите....Прозирен от детска градина Фандъкова.

Тия от ГЕРБ съвсем се раздадоха. Добре че имат заделени собствени средства, за да не посягат на държавните.

Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви! - Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

камерите ? в повечето случеи се поставят на опасни кръстовища и на опасни участъци като задължително се обозначават , само че у нас се поставят на места за да се види кой на къде ? с кой? с коя ? пътува , и това се води пътна безопасност ? дивашко-селския-милиционеризъм със който са закърмени нашенските ;лидери; няма как да си тръгне от тая територия , освен с ......

Тъй като Цветанов няма такъв пост в държавата за да "дава", то логично е че ще дава от собствения си джоб. Така че да престанем със заяждането. Адмирации за г-н Цветанов!!!!! Робин Худ на нашето време.

Цветанов ДАВА?! Борисов дава... Шефовете на ОПГ ГЕРБ дават :) "Тук мога да кажа, че както общините Стара Загора, Варна, Пловдив, София, си създадоха възможност да създадат такава общинска полиция." Цвъки е цар на недовършените изречения. И на синтаксиса: Колеги, издръжката на един полицай, когато се създава общинска полиция, са необходими финансови изражения от 2400-2700 лв. :( Аутист :(

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи. България бе продадена от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Ние българите не ценим свободата, нито се стремим към нея, ние ценим сигурността, и предпочитаме да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили. Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

Е как така"Цветанов дава..."!?Че КОЙ е Цветанов,че да дава?Финансов министър ли,Премиер ли,що ли? Давал той...що не даде от джоба си парите,за които беше осъден българският Народ в Страсбург по десетки дела,за цветановата полицейщина навремето? Много жалка ситуация.Основен бенефициент на евро парите би трябвало да Общините.Уж много пари ни дават,всичко е цветя и рози,пък на,закъсали общини.....Ама,така е,то не бе гепене,не бе чудо!Колко поколения ще осигуряват от родата,вече не знам.Лакомия. Полицаите на село си останаха предизборен балон-лъжа.Много са скъпи,няма що.За Властта,нищо скъпо няма,там се лее бюджетна пара за страх.2 млрд.изхарчиха предколедно за глупости и администрация.За хората на село....като казармения виц-в таратора няма мляко,защото не ни докараха краставици......

Тия цървули от БСП само за пари мислят. Камерите нямат и не трябва да имат икономически ефект. Това са мерки срещу нарушителите.

Аз си мислех, че били загрижени да намалят жертвите на пътя, а те тъсели икономически ефект. Ирония, не съм толкова тъп. От години е ясно, че на глобите се гледа като на стедство за пълнене на бюджета. Нещо като стригане на оФце.

това е изменение на закона на държавния бюджет, което не знам дали е допустимо. За него може да се говори едва до година . То изисква изменение на още два три закона. Не го знам как ги мисли тия неща Цв.Цв. който не знае кой е Цв.Цв....

СМЕШНИК !!!!!

Това е, държавата ви го казва с преки думи, че няма интерес да не мрете по пътищата и да не нарушавате ПДП, само си плащайте и со кротце, со благо. Погнусяващо е. Тая простотия не би трябвало да ни минава, би трябвало да сме пред парламента като през 2013-та.

Така е. Вчера пак бяха направили засада, точно на излизане от Видин. За целия си шофьорски стаж съм видял само 1 /ВЕДНЪЖ/ да следят скороста в центъра, беше в Берковица. (запомнил съм щото явлението беше уникално). Инак винаги пазят в полето на излизане или влизане от населено място. Т.е. работата им е само за пари.

Айдаааааааа,видехте ли че пари нема у държавата.Цървуланко ви го казва.Че плащате глоби и ушите ви че пукат.Аз кола немам.

Много точно си се кръстил. Продължавай да си нямаш нищо.