Акценти на националната сигурност - миграция и корупция

Миграционният натиск, корупцията, кибер сигурността са сред основните акценти в актуализараната стратегия за национална сигурност, одобрена от парламента.

Обратно в новината

Коментари - Акценти на националната сигурност - миграция и корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато боко тиквата и неговата клика герп са на власт няма да има бъдеще за бг.

Според мен България вече няма шанс Късно е да вдигаме заплатите - бачкаторите избягаха Късно е за здравеопазването - работят вън идват само да се лекуват А образование защо ни - учат само тези които ще работят зад граница Няма да се оправим - работната сила в България не може да се възпроизвежда - 30 българи правят общо 10 деца От тях 4 ще заминат зад граница а едно е наркоман Залеза на България е близо Какво ще ома след това не зная но и нас няма да ни има

Абе каква корупция бе??? Нали ББ ви каза: щом в БГ няма осъдени за корупция - значи у нас корупция НЯМА! В Румъния има осъдени за корупция - значи там има! Толкоз!

Кой прави реформи против себе си , особено в България ?

нищо няма да се случи в Кърджали. винаги е така, от 1984 при смяната на имената им, и именно те сега са същите от бсп,сдс,ндсв,герб,дпс и др. в народното събрание. има много по-важни неща за решаване. наложи се за справка. младо девойче в интернет не може да работи, няколко пъти и накрая нещо каза, ама ... и какво като си с висше, а има хора, които са на ти с много неща. прости им иде отвътре. младите неграмотни, а възрастните до кога питаме и отговор не желаем, след пенсия работят, техните хора, лесно е на хранилка, а иначе демократи, а за работа със социалистически разбирания, депутати идвали, разговаряли с народа, да тръгнат за някоя услуга, ако трябва и ще цитираме, но като се замислим, не трябва да ги упрекваме, защото непрекъснато едни напускат, други идват, ... навсякъде табели - Търсим ... , търсите, ама няма желаещи за жълти стотинки да ви работят, дори се чудим понякога, жена на около 50, с две големи деца, студенти в столицата, а тя пуши, пие кафета, а цигарата наполовина я хвърля, два три пъти наблюдавам и хвърля, а получава около 450 лева, аз ли не мога да смятам, аз ли сметката си не зная, а и сутрин и вечер винаги с таксита се прибират у дома си, на обяд хапне и капризничи, и

Документът е в резултат на общо съгласие, постигнато на КСНС миналата година в отговор на променената среда за сигурност, припомни Мустафа Карадайъ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви! - Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте е разстрелял около 3000 кумуняги и около 14000 точно такива слугинажи на упраляващите (митничари,даначни,апаратчици на държавна служба) е вкарал в затворите и държавата се е оправила за по-малко от три години. У нас кумонягите от герб и бсп нямат и толкова барабар със слугинажа.

Т.н. "политици и народни представители "дали са обърнали внимание на "случайните" изцепки на Ердоган за Кърджали!? Които също така "случайно" се повтарят периодично?! Същите да обърнат внимание, какво е отношението на Турция и към Гърция! Изглежда са забравили поговорката за "Огъня дето пламва в комшиите...",който по правило се пренася и при нас колкото и да не им се вярва! Дали не са "малко" позакъснели с грижата за националната сигурност....!!?

и какво ще ти вземе ер доган, скъсаните цървули сигурно....притрябвали са някой бедняшки територии и кенефи

Наскоро слушах анализа на един експерт по национална сигурност , забележителен професионалист , Симеон Иванов . Сподели факти , които ние знаем , но трябва да не забравяме . Всички ' крупни бизмесмени" по време на нескончаемия Грабеж / няма никакъв преход / , са били просто назначени като такива . Целта им е била и в момента е унишожаване на икономиката и стопанството , като цяло на Държавата . Срещу гарантиран луксозен начин на живот , какъвто семплите индивиди не са и сънували , отчисляват заграбеното към черни партийни каси . Работят изцяло под външен , враждебен към България , диктат. Подбират се простовати и послушни , при гаф се елиминират . Около триста фамилии са , знаят се с три имена и егн .Освен липсващ интелект , добре е да имат и тъмно криминално минало , с която да ги държат в шах.Познато , а :)))) Добрата новина е , че след десетилетия безнаказаност , гореспоменатите малоумници са си повярвали , че са голямата работа и от алчност започват битка помежду си .Г-н Симеонов предрече тяхното взаимно самоунищожение.Подчерта ,че в България има достатъчно кадърни и почтени специалисти , които могат да ни измъкнат от блатото . Злоумишлено тъпкани и държани настрана , здравите сили започват да се организират по гилдии и скоро ще напомнят за себе си . Разполагат с подкрепата на цялото изстрадало общество , чийто търпение свърши отдавна . Чакат ни интересни събития . Оптимист съм !

Ще стане, ама след 100 или 200 години. Тогава може и да се измъкнем от блатото, в което ни вкара демокрацията и пазарната икономика. В обозримо бъдеще забрави.

Блаженни са вярващите.... .

Да бе, тези които ни докараха до тук-хладнокръвно и съзнателно, сега щели да ни оправят...... Ама то и ние, матрялът, сме им съучастници със своята пасивност... И както е тръгнало, така и ще си изтече...спасяваме се поединично...

Доналд Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това в името на някаква абсурда идея, че атлантизмът ще ги направи богати и силни.

Всички политици в България си мислят че не се отнася за тях ,...корупцията !

Всичко е политизирано , и има само политически назначения , политиците не са образовани . Това е проблемът !

Мафията, която ни "управлява"вече 9-а година е най-голямото зло за България и е време вече да си ходи.

Приоритет за националната сигурност трябва да е премахване на политическата мафия, която е окупирала властта.

Най-голямата заплаха за България е мизерията и причинената от мизерията деографска катастрофа и така е от 28 години. За това виновни са политиците от всички партии, които са били в управлението на България и най-вече СДС, БСП, ДПС, НДСВ и ГЕРБ разбира се. ГЕРБ май вече са направили повече за мизерията от всички останали партии взети заедно.

ГЕРБ е плодът , детето на изброените политич. партии . По-важното е че те не си искат ''детето'' ГЕРБ !

държавата е абсолютно обезлюдена, провинцията е нещо средно между гето и пустош, дори софия вече прилича на не повче от 300 000 град , в нашия блок в младост, софия вече няма хора на асансьора, пълна тишина, като в гробище

Ето. Помислили сме за спокойствието на живущите на 1ви етаж. Вече ще има много по-малко шум от вратата на асансьора ви.

живущи на 1вия етаж са вече само плъховете и мишките от мъзетата. повечето апартаменти на хората са заключени, а хората ги няма. Лятото положението става още по-страшно, цели улици в центъра например около руски паметник или в кварталите между блоковете няма жив човек през деня и започваш да притичваш уплашено, че ако някой реши да ти дръпне чнтата няма кой и да види.....къде е националната сигурност в тая връзка на затлъстелите дупетати!? Къде е националната сигурност и в преминаването на цели стратегически сектори от икономиката в ръцете на тъмни индивиди - лица на скрити субекти с мръсни милиарди от оШфорни сметки

Най-голямата заплаха за България са гладните ни политици! Всичко друго е следствие на действията им!

Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви! Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи.

работа не вършат. Няма кадри които да ги изпълняват, защото ще настъпят на някой интересите.

кадри никога не са ви трябвали, роднини ви трябват навсякъде

То проблема е, че почти навсякъде останаха само роднините. Кадрите са вече кът, а от роднините да свършат работа ако чакаш все едно от умрял писмо.

това го знаем от началото на прехода. Резултати няма. Съдават се само структури, които да лапат и да не правят нищо. Ислед още тридесет години ще е така.