Великобритания трудно намира съюзници за случая ”Скрипал”

Усилията на Великобритания да събере съюзници по случая с отравянето на Сергей Скрипал може да се окажат напразни.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания трудно намира съюзници за случая ”Скрипал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя рублата от 2 стотинки може да падне на 1

Мен ми е интересно Ходорковски ,как е здрав ли е сънят му, има ли апетит

Във Великобритания за Брексит гласуваха бабките и старчоците и хора,които понятие си нямат що е това Европейски съюз!Мей е от същата категория!Изтрещяла баба!А пък за Борката да не говорим!

Във Великобритания за Брексит гласуваха бабките и старчоците и хора,които понятие си нямат що е това Европейски съюз!Мей е от същата категория!Изтрещяла баба!А пък за Борката да не говорим!

Голям резил си организира Великобритания с това бясно бабе Мей! Какви още санкции, какви глупости - бизнесът в Европа иска газ, иска проекти заедно с руски предприятия, туристите от ЕС искат да ходят в Крим, в Сибир, Алтай, Далечния изток ... Докога ще се разделят и противопоставят хората от тоя стар и толкова малък континент - най-малкия, за какво им трябва на самите англичани такова глупаво нещо?! И не разбраха ли вече от собствения си горчив опит тия задръстени западни политици, че на Русия със сила не може да се въздейства?! Не остана ли вече ни един трезвен специалист по руското направление в техните прогнили държави - да ги съветва тия, дето вземат решенията?! Сбъркани хора!

Британските служби са царе на лъжите. Какъв компромат спретнаха на Русия. Няма логика и защо ако пуснаците ще го убиват не са го зачистили с американска отрова например ами с вещество произвеждано в Русия и то точно преди изборите. Ха ха и сега руснаците да доказавт, че нямат сестра.

Като имам предвид, че това е публикация на "Гардиън"... отново - хихихихи!

След като орева орталъка сега Мей ще си седне на мястото, защото не получи подкрепата на Вашингтон, напротив предизвика изхвърлянето на държавния секретар от поста му, не получи търсеното от НАТО задействане на чл.5, не получи подкрепа за санкции от ЕС, не получи подкрепа за обвиненията си към Москва дори от собствения си Скотланд Яр... Аз ви казах вчера, че планината ще роди мишка! :)))

Каква ЗАПЛАХА представлява Русия на Западните Балкани или където и да е. Я вижте,че в Европа вече няма де да стъпиш от НАТОвски бази. Колко бази има Русия,бе? Аман от мръсна антируска пропаганда.Въоръжили се до зъби,а Русия била заплаха.ХАЙДЕ,КАЖЕТЕ! С КАКВО,КАК И КОГА ВИ ЗАПЛАШИ РУСИЯ- МЕРЗАВЦИ????

руснаците отровиха човека и дъщеря му, сега от 10 кладенци вода носите.каквото и да пишете, то си е ясно!!!

Отровиха хората, свалиха самолета, направиха Тръмп президент, хакнаха сървърите, дадоха на Асад химическото оръжие и на Ким ядреното. Онова кучешко лайно дето вчера го настъпих пак те ще да са го сложили на тротоара гадовете.

И аз споделям позицията на европейските държави по случая: рамо до рамо съм с биртанския народ (що за животно е това не знам), но считам, че Т Мей е ку_унделка...

NO TRUST IN MI - 5 !

100% ФАЛШИВА,ФЕЙК НОВИНА ЗА ДВА-ТРИ ДНИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ И РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ СЕ СОЛИДАРИЗИРАХА СЪС ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И СТОЛТЕНБЕРГ.ЩЕ ВИДИМ ПО КЪСНО ДАЛИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ ДЪРЖИ КАТО ВИШИНСКИ,ИЛИ РУСИЯ КАТО ОТ ВРЕМЕТО НА СТАЛИН И БЕРИЯ.

За възраженията на сърбите относно лъжите за руска намеса на Балканите е ясно, но по-интересното е дали и наш'те краваро-джендърски политически марионетки ще се намърдат най-угоднически и раболепно сред съюзниците на Великобритания в подкрепа на лъжите й срещу Русия, или ще покажат поне малко достойнство и ни спестят този позор?!

ами сега -садеиствието е всичкото руски шпион в затвора ами ятаците, после троловете- цялата англииска армада дали ша стигне да ги извозиме кам руссията им

путин е супер мрачен ами луд човек ша излезе накрая

Борис Джонсън---тия дни , съвсем без коса остана!:))))))))) .....скубе кечето и реве хюмнето:"Save our souls!":)))))))))) ....ихи-хи-хи-хи-хи....!;))))

абе на путинизма му се види краят ша го свалат неговите олигарси инак им заминават парите зад граница

Смисълът на съюза е именно в това, да сме заедно, обединени. Великобритания се цепи от колектива, а после се сърди, защо другите не искат да си играят с нея. Ами няма как хем това в онова и другото на другото място!

Да предположим,че наистина руснаци са го направили защо ръководителите на МИ5 и МИ6 не са си подали оставките.

Кой би искал да застане срещу една велика сила заради номерата на мъгливия пакистански резерват?

тая дъртата няма кой да и удари рамо и е подпухнала като английски пияница. сори мама така не става да говориш измислици!!!!!!

Руснаците, ако са искали да го отровят с газ щяха да ползват някакъв типично западен!

англо-саксите си смучат от пръстите "доводи" за нови санкции срещу Русия и Путин. Толкова жалка провокация като тази надали може да измисли друг! Вече само тъпите вярват на тези измислици.

- вече 1 седмица не могат да измислят що-годе смислен мотив за това покушение.... - нито имат заподозрян изпълнител... - нищо нямат освен едни голи твърдения за руски хим.газ!

Паисий

За Ирак поне показаха някаква фалшива епруветка. Сега и това нямат!

Тази статия само ме укрепи в убеждението, че изгода от случая има Великобритания, а не Русия. Тоест мотив за извършване на престъпление.

осигуриха още 2 мандата на Путин

Плоските лъжи не се котират? Ми да измислят нещо по-така. В случая единственните които имат мотив за убийството на Сергей Скрипал са британските служби. На хората явно им писна от британски некадърници...

"Струва ми се, че ще да е била Русия". Кът нищо, бай Дончо, тя ще да е била, кой друг, поразницата !

Май на европейците им писна от двуличието и наглостта на англичаните! И май англичаните тоя път ще се насерат от напразно напъване!

ChatGPT

Никой не им се връзва на малоумните сценарии... така и трябва!

САЩ и Великобритания не са това, което бяха. падна им пердето... дето им скриваше срамотиите.

Мотив липсва, в тези обвинения. Макар че трябваше да са само подозрения до приключване на разследването. Руснаците са последни които имат някакъв интерес от този случай. За това пък братовчедите американци много държат на тези санкции .

И защо все във Великобритания ги тровят, все руски бивши разузнавачи, и все руските служби???.и все във "подходящ" момент си ги тровят- нещо като английска точност....тъй ли някъде другаде не се случи да отровят някого от друга държава и от друга служба? Май са "отровени-заразени" самите англичани и имат някаква фобия - "отрова". И вече е късно, Стивън Хокинг го няма вече и не може да им подскаже...ужас

Една жена пред блока, каза, че отровената дъщеря е закупила препарата от руската мафия, за да бъде извършен с него терористичен акт. Дали в тази работа участват и британските власти, жената не знае, но, каза, че до седмица ще разбере.

Украйна е пръв съюзник! Те (украинката и агетите на МИ-5) заедно извършиха този атентат. Новичока е разработван в СССР. Украйна по това време е била част от СССР. Не бива да се изклюва възмоността част от производството на това БОВ и сега да се произвежда в Украйна или това са останали количества в Украйна, защото както знаем в Русия всичкото БОВ е унищожено под контрола на САЩ, а в Украйна не е. Смотаните европейци сами си туриха таралеж в гащите като разрешиха куцо и сакато от Украйна да пътува в цялото ЕС без визи. Сега ще берете плодовете на това което сте засяли. Нищо чудно един ден и някоя съветска ядрена бомба да гръмне в Париж или Лондон останала на територията на Украйна. От бандеровските фашистите всичко може да се очаква!

Така отминава световната слава. Но те самите британци са си го казали - няма вечни приятели, има вечни интереси. Очевидно отминава времето, когато всички се правеха че вярват на каквато и да е простотия, стига да е казана от Вашингтон или Лондон.

света се движи напред и в дясно тия наопаки и в ляво като и затворниците им от оня остров и те май така.че сега и съюзници ще търсят за нещо което никой не е доказал !!!