Приели сме само 60 мигранти по квотите на ЕС

България е приела досега 10 мигранти от Италия и 50 от Гърция по квотите на ЕС, показват последни данни на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Приели сме само 60 мигранти по квотите на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки с начално образование, ако тръгне от Халите край Синагогата и през Женския пазар до Лъвов мост, ще преброи много повече гаджали от посочените 60/шестдесет/ броя. Представете си колко са в страната и не се броят. ОПГ ГЕРБ трябва да бъде унищожена.

Колкото, толкова. И тез са много са!

българина иска на запад да го пускат, но тои никои да не пуска.

Не знаех, че българи се промушват през оградите по границите и правят морски пътешествия с надуваема лодка. Можи ли да дадеш подробности?

Движение на хора в ЕС,,а паразитите идват извън ЕС,от друг континент.Евала на Вишеградската четворка. А нашите подмазвачи им е за последно,щом не работят за нас.И друго,българите не правят атентати да убиват невинни граждани на ЕС.Та има голяма разлика .

Да бе, то другите хиляди, които щъкат в София, Пловдив и къде ли още не в България, не са бежанци а ИНДЖИКИПЛЯКТОРИ ! ИНДЖИКИПЛЯКТОР = СТРАННА КРЪСТОСКА МЕЖДУ ДЖЕНДЪР БЕЖАНЕЦ И ЯЛОВИ ПОЛИТИЦИ.

Че аз десет пъти повече виждам всеки ден из центъра на София бе:))))Те от небето ли са паднали или са по споразумение с ердоганя????

то по времето на соца една гъркиня със семейството си побегнали в Полша, но децата им получили алергия и тъй като не могли да се завърнат в Гърция ги препратили в България и казвала на една жена, с която работили ... при соца де, тук пари няма, пари, ударението ...и като отвориха границите през 1989 и дим да ги няма от България. Заможни са, но война, кой луд да остане в България, по времето на соца работиха в Германия и минавайки през Хасково, отсядаха в ресторант Аида, красота, тоалети, автобуси, но тогава ни беше интересно, макар и много млади, Не е важно парата, но и с 350 лева млад човек със семейство , деца, не става, дали тук ще загинеш от глад, или навън от свръх работа, каквото ти е писано, по-добре си е в Родината, но те мислят ли, виж ги колко горе някои са задръстени, с разбирания , не одобрявам, но кой нас ни пита, циганите гласуват, дадат им по 2 лева и всички, а може би и всичко е нагласено предварително, не ме интересува, важното е , че имаме и много нисък стандарт на живот, в някои забутани малки вече градове, сравнявайки преди и сега, сега сме стократно по-зле от преди. имаше ред, дисциплина, а сега навсякъде е мръсотия... отвратително е..., а и работните места и там е леш

харесва ми стила ти :)

Дааааа, 60 официялно и 5000, които се мотаят навсякъде свободно, Нали!!!!! Ама за тях не трябва да се говори щото са "слабост" на държавицата ни....

НИКАКВИ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ!!!

трябва да ги завържеш и застреляш бе, ако искаш да ги задържиш мигрантите в българия....деееееба и тъпанарите тъпи, оснали двама шопа и бойко в мизерната държава и мигрантите им били първия проблем проблема...

само дебил и кретен може да твърди, че българия не била приела еди колко си мигранранти , при положение, че тия мигранти бягат от тука като от чума...

хахаха направо Амед да ги праща в Плевен, Враца, където гарга не каца, Видин, и за една година икономика ще е на шест, шест, шест, седем е за Кърджалийският регион хахаха ГОЛЯМ СЕИР АМЕД, те не хапят, познаваме много от Враца, Плевен и затова им пишем, много страх, аз страх от булгар, от турчин страх нямам, поне ще ти дадат филия намазана с екологично чисто масло, а и месце, а и баклава, млеко и сие, човечни са обикновените турци, за разлика от алчните и мързеливи горе булгар

Е, сега съгласно ИК ще трябва да се приемат и семействата им и ... Затова е зорът.

Да се връщат там, откъдето са дошли!!! Не са желани, не са канени. Да ходят при Ангелина Дойчова!!!

Немската га д да ги взема всичките

Чак пък толкова да са закъсали, че да дойдат в България ?

да си рискуват живота, за да ги пратят тук - леле

Къде са настанени, да ходим да им покажем характерното ни българско гостоприемство ...........

И те са много!

..ти да видиш! А Нинова и Йончева говориха за стотици хиляди, дори подозираха за милиони емигранти.. Нищо, объркали са се..

ти се разходи по лъвов мост. и стига вече с тая повръщня. когато станат пенсиите, ама средните 1000 варо, когато същите заплати биват 2500 евро, тогава ще ми се лигавите за ИК и орките. приятен ден.

Ааа, не ми стига само пенсия от 1000 евро. Искам да забранят и остеопорозата и старческото слабоумие. И хляба да е 20 стотинки!

по интересно е що обаче минават през Гърция

Като прочетеш ИК и разбереш кой ще дойде след тях и без право да го върнем няма да ти е толкова смешно. Добре, че сме до уши в калта.

той е ларж да ги настани у тях под магнолията

Въобще не ни трябват тези хора. Много по-добре е да си платим глобата и да си живеем спокойно.

papion

По квота 60, а колко сме хванали на наша територия и са останали у нас? Най-вероятно са хиляди пък тези дето не са хванати и се разхождат на воля в страната, живеейки при роднини и познати. Тя Меркел не знае къде са около 600х. , влезли в Германия та ние ли.

А защо не си платим глобата на ЕС и да не ги приемем ? Много по-евтино ще ни излезе ! Така правят от Унгария , вместо да прибират бежанците , те си плащат глобата за КВОТАТА която им се полага , и излиза ПО-ЕВТИНО !

Кой нормален имигрант ще се засели в България !? Че защо ще слиза от дървото за да дойде ТУК !?

Приели сме само 60 мигранти по квотите на ЕС. И още 60 000 ей така, щото са ни платили- на кого по границата, на кого по полицейските управления, че си затваряме очи, а на Боко лично Меркелица- за това, че са си тук, а не е в Германия!

брей, брей, каква информираност-60 060 орки си имаме вече, така ли? орките, където и да отидат си личат, защото са напълно неинтегруеми! нали се сещаш, че в малка България 60 000 орки не могат да се шмугнат просто така, дори въпреки видимото им сходство с циганите-и като визия и като поведение.

ами то само около джамията до Халите колко са се шмугнали, ако знайш...

И колко от тия 60 са избягали ? Останали са само терористи разпределени в България !

какви 60 мигранти нали са бежанци