Средно с 18% са повишени заплатите на служителите от РЗИ

Всички служители в 28-те структури на РЗИ ще получат увеличение на работните заплати, считано от 1 януари тази година.

Обратно в новината

Коментари - Средно с 18% са повишени заплатите на служителите от РЗИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служителите които работят в РЗИ са с длъжности здравен инспектор и здравен експерт, но тези служители са с дипломи за доктор, инженер, здравен инспектор. Свободни щатни бройки надали има 2. Преди години с големите съкращения са съкратени както работещи служители така и щатни бройки. Има една приказка: На глухият и на слепият никой не върва. Така, че надали някой ще повярва на тези хора как съществуват.

За коментиращите: Заплатите на служителите от РЗИ не са увеличавани от години. Увеличава се минималната работна заплата и от там все повече от служителите със стаж над 20 години за които се казва, че им е повишена заплатата взимат минималната. Във всяко РЗИ 1/4 от служителите са на минимална заплата. Назначават се служители също на минималната заплата. Ако някой е запознат с естесвото на работа няма да пише глупави коментари. Хората който работят с тези заплати не живеят те просто съществуват, а определено има много специалисти, както няма и в самото НС.

ми аз, като дилетант в тази област, бих искал да попитам, каква точно е работата за която се плаща на здравните инспектори? аа, и като са толкова ниско платени, колко свободни щата има в тази професия?? благодаря ти предварително

640 лева означава, че са взимали 555 лева след данъци и осигуровки. 754 лева означава, че ще взимат 653 лева след данъци и осигуровки. Ау-у-у-у, колко много. Май са ги сложили на минималната заплата от 510 лева и за 20-30 години трудов стаж има още малко и за клас и ето ти бъдеща средна от 754 лева. Е, не всички са на МРЗ, има и началници.

640 лева, 754 лева ... как се живее с тези пари?!

гледайте "Абсурдите" по БНТ, това с РЗИ-Русе беше направо фрапиращо, шокиращи, кретенско като кретенията на всички кретени от минитерския съвет на българия умножено по некадърщината и некомпетентността и престъпността им и всичко това на квадрат .....като го сметнаха в предаването сметката излезе 3 000 000 лева хвърлени от държавата на боклука РЗИ-Русе във вид на огромен гълъбарник , все едно диви кретени управляват тая ненормална българска държава

и защо не се увеличават заплатите ,ето и в НАТО сме и в ЕС и пак сме не доволни Какво при Тошо по ли беше добре

няма 1 % увеличение

КОГАТО НА ПРИКАЗКИ (ВСИЧКО СОЦИАЛНО ОТКАКТО УПРАВЛЯВА бкп-герб СА САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ) ИМ ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ЛИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЗИ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА.

Странно! Защо до сега служителите не са протестирали!? Дали да не попитаме проверяваните?

Заплатите в България от 2009-та година досега не се увеличават. Увеличава се само минималната заплата, а чрез нея и средната заплата, което създава илюзия, че заплатите в България се повишавали. При мен е още по-трагичен случай - заплатите не са повишавани от 2004-та година, а ние сме много хора, над 1000 и то от най-различни специалности.

Това за средните заплати е доста спорно.

те са много корумпирани, навсякъде се пуши въпреки забраната и то наргиле от подрасрващи!