Паника сред руските олигарси в Лондон

Великобритания е на път да обяви "икономическа война" на Русия след отравянето на Сергей Скрипал, бивш полковник от руското ГРУ.

Обратно в новината

Коментари - Паника сред руските олигарси в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се благодарим на Русия, че единствено тя се бори срещу американският сатанински фашизъм! Аз за олигарсите, "каквото са си надробили това и ще си сърбат"

Еми, той Путин им казваше да се върнат с парите си в Русия, ама сега май ще духат супата.

Нещастен ватен трол... От двете злини избират по-малката. Причината и проблемите им във Великобритания е отново Путин. Ако се върнат Путьо веднага ще им открадне парите. По добре за тях е да останат във Великобритания, колкото и да им струва това.

Ти какво очакваш, като са крали от страната си да ги наградят ли? Въпросният Сергей Скрипал в годините си когато е работил за английското разузнаване и изнесъл около 30 000 секретни документа! Така че не знам какво е очаквал да му се случи!

Че има някои притеснени има, то си им личи по реакциите и поведението.

Големите пари винаги са имали усет за развитието на бъдещи събития... Така преди около месец и половина забегналите руски олигарси поискаха прошка от Москва и възможност да се завърнат в Русия ! Явно в Англия ще са останали най-тъпите и най-оакалите се ..За такива не е жалко да ги ушушкат ! Аз бих предложил на Мейчето да блокира, арестува сметките на Путин ! Да вземе и да пусне Ми6 , а в помощ и ЦРУ, АНБ и сие да му ги намерят и да им сложат една алчна англосаксонска ръка.... ! Може би тогава ще им стигнат парите да си направят и хиперзвуков влак който да плава между Англия и САЩ !

И те ще се върнат с парите си. това само ще помогне на Русия.

Нещастен ватен трол... лъжеш. Абсолютно никой не се върна в блатото Раша. Ако това беше станало дори с един олигарх, то ватната фашистка пропагандна машина щеше да ореве всичко чак до Сатурн. Причината и проблемите им във Великобритания е отново Путин. Ако се върнат Путьо веднага ще им открадне парите. По добре за тях е да останат във Великобритания, колкото и да им струва това.

наи сигурното място за православните братски нам руски олигарси е задунаиская губерния болхария(bulgaristan)!тук те имат горщи любтели на техните пари!

Да ги върнат в Русия си е жива присъда.Тя русия се самоизолира от света

изглеждат доста притеснени ..,,,, реакцията на лондон е страх лозе пази , разрабочикът избягал в америка тои знае съставката ??? чакаме доказателства

Кои са притеснени? Англичаните ли? :)))) Толкова са "притеснени", че не спазват нито един международен закон. Защото ще им лъснат мръсотиите на показ. Но всичко това е добре донякъде - злото се локализира. Вече се самоизолираха от ЕС, сега може да потъват спокойно във фекалната яма на нравите си.

Нещастен ватен трол... лъжеш. Кой на времето изработи чадъра за Георги Марков - доказано - КГБ, Кой на времето отрови литвиенко - доказано - КГБ, и т. н. Ако в този момент Русия изчезне от картата на планетата, никой няма да съжалява за нея. И много страни, които са били окупирани от червените фашисти, ще си отдъхнат. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Ложь и россия стали синонимами. Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове.

според мен това е изценировка кои къде защо незнам но е факт че ефекта е получен , разкол между лондон москва , но ако бяха руснаците малко по умни можеха да излезат от положение и това е че ако бяха дали обяснение нямаше да се стигне до тук а руснака обикновенно затръшва вратата и отрича .......ниска дипломация , лондон деиства импулсивно в момента което не е като за тях изглежда че ги е фанал страха , силно претеснени и в шок

И какво обяснение може да се даде на тези масонски английски престъпници? Да обяснят те, защо всички тези странни убийства се случват само в Лондон и никъде другаде в Западна Европа или по света!

бг.трпловете резват им заплатата а то и кво ша купат с тея рубли скоро

Ей тея искат да останат изглежда екслузивна собсвеност на арабските олигарски - принцове и други пряко свързани с управялващия клан на Демократична Саудитска Арабия... Добре че има шофьор, щото там е такава демокрация, че тереза мей ако им отиде на гости няма да има право да каро кола, а пък ако изнасилят случайно (въпреки че кой ще се прежали) по заръка на аглийското външно министерством не трябва да се оплаква в полиция, че ще я вкарат в нея затвора за прелюбодейство!

маа каде се сдухахте бе руски смотаняци напалнихте валянките от страх а ...

и сега с какво ш си плащате тока руски партизани -аиде на работа сабираите русските газети от мазето и у пнкта -ако ги земат тея миризливи хартии за 1,2 лева

с трепет очакват в англииския пандиз гастрола на касия и дружина-руските олигарси сас кеф ша се о т а р в ат от диктатора

русофобите получават мензис във момента особено когато единия пръст им е отзад наврян

тереза и да не забравиш руските подметки в балгария да натириш

тереза ти си светица направо ще смажеш империята на злото-благодарим ти

Това напомня историята на руските белогвардейци, избягали някога в Западна Европа. Разказват съвременните французи, че като дошли някога във Франция белогвардейците с парите си, били ограбени и оставени без нищо. Жените пратени да проституират, мъжете ,... в мините. Ограбете олигарсите, нека се научат най-сетне всички източно европейски богаташи, че вие не ги обичате тях, а искате просто да им вземете парите - прави сте си. Е, няма как да ги изтровите всичките, ама може пък и да успеете - бяхте оставили Индия да мре от глад, възможностите ви са големи както показва историята. Няма да ви се опрат една шепа милиардери от Източна Европа и Русия. Ще гледаме сеира.

Руснаците са умни, находчиви и много темпераментни. Наистина ще гледаме сеир.

Ватенките са тъпи, алкохолици, и бедни мутри

А дали покрай "разправата" на Мей с руските олигарси, тя няма да се сети, че имаше преди много години един банкер Максеул (той пък взе че се самоуби - пак по английските официални версии)_- който е съдействал за изнасяне на милиарди (пенсионния фод, здравния, оборотът на някогашните предприятия,...) извън България и сигурно и в Англия. Та, госпожата дали няма да вземе и да върне на България ограбеното преди 29 години и преди това. То приналежи на българския народ, а не на английския - ясно, че с него си спасихте кризата в 1989 година, ама сега като ще си играете на честни и почетени - вземете и ни върнете това дето ограбихте. Може и с лихвите. Ах, колко хубаво ще е. Нали от днес сме вече честни и почтени.

Само забравяш да споменеш чии приятел беше Максуел и кой и защо го доведе в България. Отговорът е Андрей Луканов и БКП мафията, за да да гушнат парите на народа!!!

Е то това е отлична новина ве! Федераса Мей направи страхотна услуга на Путин:) Човека им беше казал на руските олигарси, да си приберат парите в Русия:) Който слушал, слушал..Който не, сега патки ще яде:) А които са по умни, за тия няколко дена, вече са си прехвърлили паричните в Русия:)

Литва изгони реуски дипломат. Молдова изгони петима руски дипломати. Сащ изгони 35 руски дипломати и затвори две руски мисии. в Аржентина заловиха 400 кг кокаин в руското посолство, има арестувани. Лондон изгони 23 руски дипломати! очертава се голяма безработица за русские " дипломати"

Това е любимата ми снимка на Тереза.

Наистина, позата на Наполеон Бонапарт на кон пред армията или на Ленин на трибуната.

Събитията в Англия: Поставете се в мястото на Путин. Той знае, че поради редица причини и най-вече на него, страната не е следвала китайския начин на интензивен икономически растеж и дори е видно, че никога вече няма да се постигне икономически растеж заедно с путинизма. Икономиката е закотвена на дъното и масите постепенно стават все по-бедни. Въпросът за Путин е как да запази силата на клана си в Русия в продължение на много години напред в тази ситуация? Това е единственият важен въпрос за Путин. 1. Ние руснаците трябва изкуствено да раздухваме конфронтацията със Запада, да се опитаме да отслабиме, да дезориентираме, да подкопаваме, да внасяме хаос и объркване в западната ценностна система. 2. По този начин , постепенно всичко се променя в Русия-масите вече не се замислят за проблемите и застоя в руската икономика, за липсата на пари, за падането на собствените доходи Ватенките са наплашени от войната, и те включват аларменото подсъзнателно мислене. Те се страхуват от нестабилността, страхуват се че всичко в русия е рухнало и се консолидизират около съществуващата власт и започват да ценят дори и малкото което все още им е останало и имат сега. Да бедни сме , но ние винаги сме били бедни, но за това имаме мирно небе и в домовете все още имаме вода, електричество и топлина и всичко разбира се благодарение на Путину. А на практика той е виновника за нищетата на ватниците. 3. Насоките се подкопават и дневният ред за руското население се променя. Той може да бъде убеден, че Западът е в криза и че Западът води война срещу Русия. Войла, това е фокусът и редът. Променете дневния ред, променяйте ценностите на масите и тук отново те са послушни и няма да ви изискват да имате икономически растеж, например, и ватната маса да е доволна, дори от малкото, което имате и все още е останало.

с какво новината за Газпром е спам, но вие си знаете. ако е заради линка - да. нали става дума за олигарси, а газпром ги спрягате за такива?

някакъв линк и с право ще го изтрият - рипит- Газпром закриха офиса си в Лондон. Това сериозно. А сега малко майтап: британските юзъри са измислили химическо оръжие "Брексичок" и уверяват, че Мей трови с него кралството.

статията е жестока - Большое британское наказание России: почему мир в изумлении

Ето това..Вече е чудесна новина! :) Лошо няма да ограбят либерастите олигарси, които изнесоха и скътаха паричките си от Русия. Тия които са се усетили по отвреме, са върнали награбеното в Русия..За разлика от нашите помияри БГ ГРОБарите от ГРОБ, които си изнесоха паричките в чужбина! А Путин може само да каже благодаря на Федераса Мей :)

Глупакът си остава глупак и зад какъвто ник да се скрие....съболезнования...

Да коленича до теб ли? Аз имам достойнство и не коленича пред никого. Правя поклон единствено на родителите си. А ти,можеш да се дупиш дето завариш. Може би очакваш някой да те зарадва отзад. Сещам се кой ти дава пример. Имаме си един постоянно коленичил. ПРИ МЕН- НЕ ВЪРВИШ..

Ха-ха... Синовете на дървари от Коми дето довлякаха руски пачаври пак се активираха, но са винаги в поза партер

Крадците на руския народ трябваше да имат поне пилешки мозък, за да проумеят, че като си държат парите извън Русия, ще бъдат окрадени! Така им се пада, а руската мафия е еврейската мафия в Русия.

А ако бяха в путинска раша, до сега той сто пъти щеше да ги окраде. За това хората са ги изнесли в чужбина.

30 фамилии са назначени от Елцин. Путин досега не можа да се пребори с могъществото им. Случая и Тереза ще направят мечешка услуга на Путин, който преди 2 г. обяви амнистия на тези капитали. Проблема на олигарсите е, че в САЩ не пускат тези капитали. Или в Англия или в Русия :)

Така им се пада на родоотстъниците и крадците!!да видят как е при демокрацията!да ги върнат в първи клас!предател един път ,цял живот предател....

Само в Русия забелязваме: желанието на ватенките да си купуват само маркови стоки от внос и да се пъчат. И в същото време да оскърбяват Запада и неговия начин на живот. Откъде идва всичко това? Това дори не се наблюдава в Африка. Това е раздвоение на съзнанието. Раша това е Габон, но съ сняг.

кой спря репортажите за белите роби на Острова секнаха изведнъж? Лош имидж май им спретнахме на тия. Не ни обичат още от турско робство.

този скрипал хем се продал, хем нищо голямо не взел, евтина, малка къща в селски град солсбъри, хем натровен, диша с вентилатор, мъки, страдание, е, за какво беше цялата работа? ни пари, ни здраве, ни добро име. па дано господ го помилва.

И там едни мръсни игри се играят във Великобритания, никаква принципност и последователност. Имали закон за мръсните пари ....но го прилагат според както зависи, тоест както дявола чете Евангелието. Някой може ли да обясни един неграмотен и доказан наркотрафикант какъвто бе Косьо Самоковеца как се сдоби с английско гражданство? А нима на британските власти не им ясно от къде и как са придобити капиталите на руските олигарси? И когато ги устройва ситуацията си траят и затварят очи, а иначе е вой до небесата. Гнусна история, никаква принципност. И в Австрия е така и в САЩ също. Ай сиктир. А нас критикуват за корупция и какво ли не. Гнил свят.

такива като полковника са редки случаи и са част от външната политика, враг е на путин.

Западът иска да свали Путин на всяка цена, защото го смятаха за техен човек, а той имсе опълчи. Сега цялатриско-еврейска олигархия по света се организира за свалянето на Путин.

показалец за чесане на вагина

Ха-ха, нещастните , безпомощни , импотентни, и най-вече тъпи путински мурзилки пак са налазили форума с безмислените си опити да защитават един престъпник и диктатор, като путин, остамал сам самичък в света, който за това им плаща жълти копейки Тъпи , защото едно елементарно изречение не могат да напишат... повтарят го като развалена грамофонна плоча. Но от това лъжите им няма да се превърнат в истина.

Няма нормален руснак в Лондон. На никой не му трябва,' дъжд, вмирисани къщи, цигани, лицемерни грозни хора с лоши зъби и хигиена. Единствените, които са тук, са рускоговорящите от бившите соц. Страни, които Европа ограби и сега те се радват да слугуват. Другите са руснаци и такива от бившите републики откраднали баснословни суми от родина и криещи се на мъгливият остров от закона в Русия. Печелят само беззъбите пирати, които ще им откраднат парите , както направиха с Кипър. Това пък за Русия и Путин е абсолютно без значение. Крадците са прецакани от техните покровители. Иначе ЮК никъде ги няма на световната сцена и нищо не зависи от тях. Могат само да се прочуят с някоя кражба на нещо или слугинаж на някой. Това е положението.

Иванчо, прегледай се спешно при психиатър моето момченце.

Прави отчаяни опити да си върне имиджа. Бръчките и староста раждат злоба.Тереза вече е стара песен,която отива в политическия кош........Терезоо! Не режи клони,върху които седиш. Забравяш накъде си тръгнала..

Можете само да коленичите пред нея както коленичи вашата Илияна Йотова... друго нищо не ви остава.

На мен ми се струва че тая се напъва да заприлича на Тачър ама нещо е пропуснала че ни акъла и има ни подръжката и има а само един мерак безпокритие..

И до кога ще манипулирате???Паника има ама сред англичаните дето незнаят какво забъркват тия докато преговарят за брекзита.. Повечето живеещи и работещи са в невидение какво ще става и за това тая дето за малко да не остане на тоя пост се чуди какви лъжи да ръси за да отвлича вниманието от нея..

Абе бая е пресилено да рсавневъш руснаци с цигани, неадекватно е просто. Ас сам за раснаците и Русия, и никак не одобревъм действията на мей, за която се знае със сигурност, че е зиониЗка и куманяга, нищо че декларира да е лидер на консерваторите. За нея твърдо се знае, че е лефтиЗка, димек куманяга, от тея гнусните, зиониЗките. Та, за мени си е клевета срешу Русия, нагласена, разбийсе. Нито един факт и доказателство не беши показано. Сичкоту си беши истерия бес доказателства. И парлиаменто гледъх чера, и днеска, и новините четъх - категорична съм, Мей е за бой. Самите британци не я обичет, тя беше силово наложена като заместница на камерон, тя не е избирана самата тя, тя остана на тоя пост като заместница на камерон.

ватенките са притиснати отвсякъде. Натикват го обратно в блатото Раша. " С момента объявления санкций против России в 2014 году многие компании сократили свое присутствие за рубежом. В частности, речь идет о ВТБ и Роснефти. Сейчас и Газпрома"

Моля ви не пипайте Абрамович , до приключването на висшата лига , че ще изпаднем от топ 6 ! Довечера е мача с Барса и след тези новини , ще ти бият като шкембе в плет. Но все пак Само Челси !

вземайте им парите на руснаците и шута-да си ходят в родината

По добре ще бъде да премахнете снимката на тая вмирисана коруба!

вмирисана коруба , Русуфилка е на майка ти оная работа. Синовете на дървари от Коми дето довлякаха руски пачаври пак се активираха.

Пък аз си мисля, че в този момент руските олигарси или си пият уискито с малко лед, или блъскат топката за голф , и им е през стика за намеренията на Мей.

с брекзит и с това и със злото, което причинява на другите, Великобритания само ще загуби.

Скоро напуснах този сайт, заради тоталното нарушаване свободата на словото от администраторите. Подал съм сигнал до няколко институции, дори едната в Брюксел и чакам отговор. Влязох сега не да поствам отново, а да ви приканя да напуснете всички сайта, има десетки други, където на отидем. Обезлюдете тоя корупционен сайт и всеки подобен като него.

Я кажи в кои да отидем ?

И ас се присъединевъм към вази. Имъм скрийшотове на действията им в полза на беззакония и срещу закона. Повикъйте ме за свидетел, Бруксел ми е наблизо, нема и 2 часа път от сисито през канала. Не, не се шегувам, серьозна съм. оставете имейл поне, да се свържеме.

привилегированите отроци когато им съобщят че ще трябва да напуснат Цивилизацията и британските университети и - обратно в Гавняшка и МГУ... Госпади какой УЖАС!

На кое викаш цивилизация бе смотан?

където учат 3000 от децата на висшата руска бюрокрация. Разбра ли, тъпан?