Румен Радев сезира КС за Закона за радио и телевизия

Президентът сезира Конституционния съд по повод разпоредба от Закона за радиото и телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев сезира КС за Закона за радио и телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пръдлйо тъп си като ромска шунда има си закони Ушко които важат за всички дори и за лизачи

Мунчо нарежда отгоре с жезъла! Киро, се оказа не този Киро от преди 9-ти!

Браво ... с очила изглежда поне два пъти по интелигентен

С очила и без очила Мунчо си е Мунчо!

Радев докара тези мошенници на власт сега се репчи. На кого бе нещастник. Киро ти го каза - марш оттук не е работа на президента да прави политика. Май Радев много си повярва и сега ще сърба попоарата която сам си надроби.

Не знаем защо този, тъй наречен СЕМ, съществува. Защо, например, оставя на самотек грамотността на техните "водещи, коментатори, анализатори", които ни заливат с просташки изявления, "нови" думи и наименования и пр. Всички наши телевизии и радиа са пълни с неграмотни хора, на които им липсва елементарна култура и чистота на БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК. Очакваме СЕМ да не гледа като сеирджия на тази пошлост, а да постави критерии и ясни правила на всички електронни медии в България.

Малоумен и неадекватен Радев(ветото)ще сезира ПАТРИАРХ Кирил?

няма ли,да се оплаче?

става дума...

СтриктноПреценително : Очевидно г-н Радев (&Екип) чете Внимателно Второстепенните аспекти и/или Насоки, като има Незабавност в Своите действия по ТезиВторостепенните. ...=> Е Задължително&Неотменимо да се Осигури ДиректенТуторат отн. Незабавност на неговитеДействия по ЗадължителнитеФорсмажори .

Крайно време е да се спре този рекет над бг гражданите с така наречените пакети които си налагат разпространителите. Всеки за да се почуствува свободен трябва да си избира сам каналите и колко да бъдат те. Да спрем да плащаме на краварските телевизи и дър жавна издръжка

и да гледаме само свинските RT телевизии, нали?

А законите на Пееф кога ще ги даде на КС?

Радев, закривай ги! Спешно и неотложно! Ако някой се дърви, ние сме отсреща!

Не важно да си отсреща, а насреща.

Чудя се кога е взел това решение - преди коремното или след коремното. (просто да знам колко го е стягал обръча или къде е била фуражката).

Тоя е много прост мисли мисли и истърсва някоя тъпотия Радев след на земята ако някога си бил на нея

дюкяна?

Тоя става смешен вече....

Дали е питал първо московския поп преди да сезира Конституционния съд.Току виж пак ще му тропат по масата.

Подкрепям г-н Радев един, истински интелигентен Българин.

ЕнтИлигентен шербетлията...

От началото на 2018 година от Русия са изтеглени 9,8 милиарда долара чужди капитали, което е 2,2 пъти повече отколкото през същия период на 2017 година, съобщава руската Централна банка. Банката съобщава, че външният дълг на Русия е достигнал 529,1 милиарда долара, с 15 милиарда повече отколкото през миналата година. Само за една седмица, от 1 до 7 февруари са "изтекли" 70 милиона долара.

Поредната дреболия от злобното човече Радев :(. Имал по-малък срок да си каже квотата, но квотите от събранието и президентството влизат в сила едновременно.Чуди се за какво да вдига шум и да се мисли за важен!

...да не затичкаш към умното човече Мутрагеньо - бойко върбаков,да те успокои???

са винаги важни