Прогнозите и откритията на Стивън Хокинг

Починалият днес британски астрофизик Стивън Хокинг бе изключително загрижен за бъдещето на човечеството, често правейки предупреждения за нашето развитие.

Обратно в новината

Коментари - Прогнозите и откритията на Стивън Хокинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...за космически кораби развиващи близка до светлинната скорост... Ако сте чели книгата му( която може да си я свалите безплатно от"моята библиотека") ще разберече, че "близка до светлинната скорост" неможе да се достигне и човекът го обяснява разбираемо защо.Разбираемо, без формули. За компютърните вируси. Ако всяка програма, която се самокопира наричате "жив организъм"...да сте живи и здрави!

НЕ СЕ САМОКОПИРА ВЕЧЕ!!!ТЯ И ЕВОЮИЛИРА!!!!!очтчита,,грешките,, и прави УСТОЙЧИВО КОПИЕ/АДАПТАЦИЯ КЪМ УСЛОВИЯТА/!!!!А СКОРОСТТА НА ЕВОЛЮЦИЯТА Е СТРАШНА!!!!Тя се залага в СЛЕДВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ...за човека са около 30 години ,за микробите -часове ,НО ЗА ПРОГРАМИТЕ СА МИНУТИ И СЕКУНДИ!!!!!......ИМАШ ЛИ ИЗОБЩО ПРЕДСТАВА ??????

Нямам възможност да преценя научната му дейност, гледах два пъти филма за живота му. Да почива в мир след толкова борба и мъка.

Поне ЕДИН честен и признателен....

Господ е реален и съществуващ. Почивай в мир!

И ти го казваш, защото си срещал същия този Господ предполагам. Все едно да кажа, че Хари Потър е реален и съществува, само защото има редица книги за него? Религията е нанесла повече щети по нашата цивилизация отколкото всички войни взети заедно.

всъщност, не е религията, а е простотията. и не е нанесла, а нанася!

почти нищо общо с оригиналните изказвания. всичко е изопачено и преведено според интересите и доктрината на фашистката власт.

Днес света загуби един велик и необикновен ум, да почива в мир

Така е... Светла му памет! Редиците на умните хора, оредяха още повече, след кончината на този велик ум...

кои ти каза че е велик ум?

за световното правителство много ми хареса. Убедена съм, че "демократичната" власт на партиите вече е безумно опорочена и партийните лъжци трябва да отиват в небитието.

след 50-100 години ще се разправят небивалици, че в последния си миг повярвал в Бог, както се говори за Айнщайн и Дарвин. Конспираторите са уникална паплач.

Щом ние, хората сме създали форма на живот, като компютърните вируси, така и ние сме били създадени от някой! Бог ли е , космически разум ли е, както искате го наричайте! Предполагам, че Хокинг вече е разбрал, има ли нещо отвъд! Бог да го прости!

Бог да го прости човека. Но с такива идеи, казани на глас, си е направо чудо, че е починал чак сега.

Що? Щото на някой не му изнася ли, или кво? Аман от цензура и религиозна диктатура! "И все пак тя се върти", беше казал друг, докато средновековни джихадисти го печеха на кладата, мълвейки "божии слова" с кривите си уста!

Нищо лошо за човека, бог да го прости, ама и аз мога да правя същите страшни прогнози и да предупреждавам човечеството. Ето: Човечеството да внимава с ядрените оръжия, вулканите и астероидите, иначе лошо му се пише. Готово !

май нещо за бутона на чичо Дони намекваш? Внимавай, да не те намерят отровен с руски БОВ.

"Ако твърде много съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.

За разлика от теб, обаче, ТОЙ е знаел много точно, какво казва и защо го казва!... Сещаш ли се?! Не? Е, нормално, за твоите скромни умствени възможности... ;-)

Ако му го е казвал Господ, възможно е, иначе нищо от неговите твърдения не е доказано с наблюдения.