ДАНС ще събира данни за пътници в самолети

Правителството одобри и предлага на Народното събрание да приеме промени в Закона за Държавна агенция „Национална сигурност“.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС ще събира данни за пътници в самолети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само със събирането ще останат. И какво, ако открият неподходящ субект за някой полет. Ще спрат полета ли, ще арестуват въпросния ли или ще се обадят на познат журналист да се поперчат по медиите? Никъде не се вижда превенция, камо ли някаква ефективност.

Списъкът на ДАНС , като продължение на Списъка на Шиндлер

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

отдавна не беше си поствал тъпотията, която от години "размножаваш" упорито и тъпо като вол из нета:)

Чакайте бе, нали досега, за последните години, над 120 млн лева на година са гласувани за подслушване и следене, нали милицията точно това прави, както при комунизЪма, така и сега. Поне да има файда от това занятие, ами то, само въздух в свирката... Бандитите се надсмиват над милиционерите...

Ох, неуморните ми търтейчета теее;) Събирайте, събирайте, че да могат после разни началници да предоставят инфото на когото трябва - "по целесъобразност";) Пък дет' се вика едната условна присъда ще я изтърпят - к'во толкова;)

А досега какво правеха от ДАНС? Само слухтяха по телефоните ли? И те вече не са ли част от някакъв голям, голям орган?

Данни се събират с качествени сътрудници,с които ДАНС не разполага.