Осъдиха началник от ДАНС, разгласил държавни тайни

Софийски градски съд призна за виновен Мирослав М. – началник отдел в Специализирана дирекция „Финансова сигурност“ на ДАНС, който разгласявал държавни тайни.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха началник от ДАНС, разгласил държавни тайни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Информацията в 11-те документа съдържа и сведения...... както и за доброволните сътрудници, подпомагащи службите - Щом ако издадеш агентите си под прикритие се наказва с условна присъда, сме смешно, жалко подобие на африканско село, пълно с цигани, жега и чума..

тука в мангалистан ,кради, убивай , продавай секретна информаця ,всичко е позволено и най много да ти дадат една условничка за бог да прости .

Софийски градски съд осъди условно 70г експерт-вещо лице Живко Палазов за поискан и взет подкуп от страна... Цитирам:-"който няма пари Гори, гори..." САС го намери за невиновен, че е взел дар, който не му се полага... Тежко обвинение, леко потупване по дупето...

Ченген, а не Шенген.

Такива навремето не са ги съдили, ами направо до стената или я катастрофа, я ще паднат от балкона и за това е имало държава. А сега? Този продажник ще се движи между хората. Нещо, което не заслужава. Нека някой от властимащите ми обясни какъв стимул имам аз, когато видя някакво нарушение да сигнализирам и да съдействам за разкриването му и за наказване на извършителите? Колкото и да съм честен и човек с морал заради ей такъв педал, който за жълти стотинки продава държавата ще застраша семейството си и мене си. И вместо тази гнида да не види бял ден, излиза сух. Ей на този юда се надявам поне някой да му пръсне кратуната, защото от такива няма полза.

Съгласна съм

Съгласен! Тези в ДАНС точно затова имат големи заплати и привилегии - защото отговорностите пред държавата са големи. А за съда това не било толкова страшно - срамота!

НЕ Е осъден,помазан е,помилван условно

това не е осъждане, а погалване от ненормалния съд...вмирисани от върха...

Те са го съсипали , с тази условна присъда бре!

Аман от УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ! За такова престъпление , затворът е 20 годинки !

Условна присъда? Що не го погалите по главицата, ако и той ви е "погалил". Откога предателите, които подлежат по принцип на Военен съд, получават такива абсурдни присъди? Кога най -после ще се закрие корумпираната ни съдебна система, за да се поднови с изцяло нови кадри? Не стане ли това, сме обречени в пълния смисъл на думата като държава.

Ми 5 / техният данс/ за Англия 80 млн жители има 834 служителя. В България данс има 3500 служители- при има няма 7 млн население. Де е киро на кирия?

Да манат и онези,които са го предложили и назначили! Стиска ли ви?

ДАНС е местенце за нищонеправене! Ххаха ако се разровите в интернета може дори да откриете хора които работят в ДАНС и са си го написали в фейсбук профилите!

Тия не са полицай,бе колега.Те са контраразузнавачи.Що се обаждаш от коневръза.

Те си играят на контраразузнаване. Тихи, тъпи, мързеливи - обичат държавната служба...

Не им стиска на нашите законотворци да направят както е в Германия или Австрия - полицай, злоупотребил по подобен начин губи всичко - социални осигуровки, служебен стаж и куп други придобивки, започва жизнения си път отново...да сте чули немец полицай да е взел рушвет?А у нас - помия, винаги някой цвъко ще обяснява...Хората немат нерви да слушат обяснения, искат действия, но не псевдо, както е при нашите помияри...Но...

ДАНС е котило на тъповати синчета и щерки на милюционери. За годините на съществуването си има точно 2 подвига - проспа атентата на бургаското летище и не можа да намери Петко Сертов.

си прав. И на Гинка сделката проспаха. Така че не ги обиждай, правят каквото могат момчетата.

,,анархията е ,,маика,, на реда...,,!!! ,,батко....??? знаете кои ...???

"За това престъпление магистратите му наложиха 3 години условна присъда с 5-годишен изпитателен срок." Ебати дъното. Закривайте я тая кочина.

тя е закрита отдавна ,но не ни се вярва просто .

Едвали в тези документи е имало нещо по различно от писанията по медиите и разговорите между хората...Поредния мъглив ''облак'' за да не се разтъжим от вица че боко ''бил ангелче''...

" 3 години условна присъда с 5-годишен изпитателен срок за това, че е разгласил информация от 11 класифицирани документа, представляваща държавна тайна." Много "тежка" присъда,бе съдиите! А, кинтите, които е "спечелил" за тази информация, взехте ли или с част от тях плати на вас!

така изложените факти за продаването на бг държавни тайни звучат достатъчно рекламно за подобни служители .той ганьо сам си отписва държавата ,а после пак се сърди на турчина . защо не пишат ,кой е купувача ,защото има кипа ли ? то и присъдата е спрямо купувача -така ще продължават с бизнеса . съдиите трябва да бъдат разстреляни !

НАЙ ДЕМОКАРТИЧНИЯ СЪД НА СВЕТА- ТОЛУПИТЕ ГИ ОСЪДАТ САМО УСЛОВНО...

В по-демократичните страни такива ги разстрелваме

в Бг е най-силната демокрация . всеки прави каквото си иска .