Проучват за газ в блок ”Хан Аспарух” още 2 години

Срокът за търсене и проучване на нефт и природен газ в "Блок 1-21 Хан Аспарух" ще бъде удължен с две години.

Обратно в новината

Коментари - Проучват за газ в блок ”Хан Аспарух” още 2 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно има газ ама е по на юг сега прокарват другата тръба е там, ако копнат сигурно ще бликне само, че няма да е много здравословно.

тодор живков ми каза има имааа ама не газ а пръдня

Една on-line камера да бяха сложили поне , че да видим какви ги вършат.

Че го удължават докато налъма е на власт.

Френската компания "Тотал" е намерила нефт в блок "Хан Аспарух". Това става ясно от доклад на компанията от 28 октомври през 2016 г. публикуван на сайта Offshore enerdgy todey. Откритието е направено при проучвателните сондажи с кораб Noble Globetrotter II в продължение на четири месеца.

въпросните фирми под предлог, че уж търсят нефт използват сондажите за да заравят радиоактивни отпадъци в земната кора като за целта ловят такива тапанари като тиквочя на гола кукичка за разрешително

бе! И трите фирми ли ровят отпадъци?

а заравят и резултата се появява пет години по-късно

Медиите и Тотал преди година и половина. Тотал" намери нефт в Черно море в блок "Хан Аспарух" Френската компания "Тотал" е съобщи, че е намерила нефт при сондирането в блок "Хан Аспарух".

я камилата, я камиларя. "река тече под морето от Румъния към Близкия Изток" Изказване на една калинка преди 2 години. Изтекъл му мозъка.

БОКО ЗАПОВЯДА ДА НАМЕРЯТ ГАЗ!

си беше сложил по един маркуч в тоалетната и събираше пръдните, сега и газовото хранилищедо Бърдарски Геран да беше се напълнило, и Боко да беше срязал лентичката на хъба си

Значи--'хъба се отлага, с две години поне!:)))))) ...И главния Енергетик на Западните Балкани----пак ще ходи да бие метани в Истанбул!:)))) ..миналия път се върна със скъсан менискус, тоя път.......!?:)))))

Шило

Досега, освен пясък, друго намериха ли?

Тцъ... До тук са дали 30 милиона евро, ще дадат още 3 милиона, защото са балъчета.

Шило

Ти иронизираш, ама досега няма никакви обнадеждаващи резултати. И това е по сведения на хора, които са по тези платформи.

Тези не разбраха ли ,че газ там няма или ако има е малко и неизгодно да се разработва ,изпуснаха питомното сега ще гонят дивото ,на това мръсно и почти мъртво море само нефтодобив му трябва съвсем да загине и без това няма рибата и морските обитатели са на изчезване.

Румънците не само, че откриха, ами ще почнат и да добиват.

Не се бъркайте! Баце каза че е хан Кубрат! А щом ТОЙ го казва, така е! И друго което каза е, че там направо е бъкано с газ! Какво търсят тези аматьори, не знам! Още малко и ще му провалят хъба!