Радев: Не е спазена технологичната дисциплина в ”Арсенал”

Аварията в "Арсенал" е резултат от неспазване на технологичната дисциплина.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Не е спазена технологичната дисциплина в ”Арсенал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

помни погребите на Баба Велика над Грудово....фатмака те преджобва за запалки и кибрит.....събуваш кубинките и обуваш диелектрически ботуши,после те пускат вътре да товариш камионите със снаряди...ама беше 73-75 та.... Времето беше друго...

Съболезнование към семейството на загиналия работник . Не вярвам на официалните изказвания ,ЗАЩТО във бъл.производствени фирми на дали някъде се спазват правилата за безопасен труд ,в много от тях дори няма и тоалетни (или ако има тя е една на 300 човека) Работниците постоянно са заплашвани , че ако споменат за проблемите в цеховете ще бъдат изхвърлени от работа .Работодателите се грижат само за джипове , секретарки и измамно заплащане. Българите са РОБИ и в чужбина и във България ,това е истината.

Понеже министър Радев не е единственият политик с тази фамилия, ако може уточнявайте в заглавието за кой точно Радев става въпрос.

виж как грамотно са го написали - "Това коментира пред журналисти в парламента министърът на вътрешните работи Валентин Радев" ей за този министър-политик става дума. другият пак е Радев, но не е министър , а президент.

За Протокола : Изявлението на Този г-н Радев : а. дава ДонякъдеПриемливо обяснение отн. Пострадалите б. по АбсолютноНикакъв начин НЕ адресира въпроса Защо Е станал Самият инцидент .

Нормално е да е виновен...нали е УМРЯЛ - Бог да го прости...а вторият мъж скоро и той ще се отърве от мъките си...няма нищо по-удобно от това да са виновни...няма кой да разкаже, няма други пострадали, няма очевидци...ситуацията е идеална за политиците, само...умрелия си е умрял...

Бог да ги прости и както винаги виновен е умрелия че не може да се защити

Да кажа, че продължават да се чуват гърмежите от мини и гранати, от полигона за изпитания.

ама хората по сигурността, охраната на труда и т.н. си режа главата директно, че са бивши полицаи и/или военни. Гарантирам. Винаги е така. Няма и свестни работници вече, няма деца вече, няма училища и учители свестни вече. Нормално. Мутренски бизнеси.

си дойдохме на думата "няма свестни работници". Защо е така е ясно.

Oхраната на труда е за да глобява пушачите и да наказва робите ако не са с арсеналски работни дрехи и обуща които не могат да защитят краката.Aко това се беше случло в Eвропа всички инспектори щяха да са безработни.

Големи отворковци пишат врели не кипели!Без да са наясно със нещата!

тоя радефф е уникално мал0умен, ар0гантен и елементарен.

"вътре има една бъркалка, в която се забърква някаква смес"... а тука има някаква калинка, дето пише някаква си статия...

Може нарочно да ни казват някаква бъркалка за да скрият някаква много важна технология за нац. сигурност и отбраната. Хахахахахахах. Да си се надсмея сам нали. Сигурно е някоя стара руска машина завещана ни от славните за страната ни години на Варшавския договор. Помислете си кой, къде и кого да обучи за правилна и безопасна работа. ПРИЕМСТВЕНОСТ НЯМА. Калинките вече не са само работници и инженери, калинките са професори и министри, че и на министрите шефове. Системата се завъртя здраво - няма хора, няма и преподаватели, няма сигурно и стари работници читави - как да се научат нови хора, а и отде хора?

,..виновни отново няма !

да не са тествали пак с американските колеги новата пратка за ИДИЛ ?

За 3 години, 7 човека са загинали в тоя завод. А шефът по безопасност на труда и здраве в Арсенал все не си дава оставката. Аре бе алкохолик. Оставка.

В завод не трябва да има човешка грешка. Намираме се в 21век.Така е по повечето заводи в развитите страни. Явно министърът не разбира от работата си. Когато човек влезе в работната зона, всичко трябва автоматично да се изключи.

Кога България ще спре да се занимава с оръжие. Кога ще се гласува такъв закон. Търговския бранш с оръжие е голяма загуба за България. Печалба има само за шепа мафиоти , а последствията са за всички българи. Работниците в тези заводи много лесно и бързо могат да си намерят работа в други сфери. Спирането на оръжейния бранш ще бъде голяма печалба и благоденствие за България.

4e kato mogat da si namerqt rabota da se mahat da ne sa zadaljeni da stoqt tam

Ти си пълен идиот! Знаеш ли колко семейства храни Арсенал? Знаеш ли колко данъци плаща на държавата? Провери данните и тогава пиши такива пацифистки слова!

Tо май само Aрсенал произвежда нещo,другите фармацевтични предприятия на пожарникарчето бълват амфитамини и през турция за сирия,нали буда затова е голям приятел на еpдухан

Ко речи, КО, В кой бранш, ще ги пратиш, имаш ли бегла представа колко хора работят в този бранш / не 12 000 в този завод/ и кой е този печеливш друг бранш. Носи се печалба не само за определени хора, движи се цяла индустрия.

Я по-добре проверете защо наистина са били там. Щото макар и да недолюбвах загиналия Върбан Пешков, то човекът определено държеше на техниката на безопасност. Всепризнат е за един от най-добрите специалисти в България, та ако е правил нещо опасно - много добре е осъзнавал риска. А никой не рискува просто ей така. Пак ще повторя, човекът беше много кадърен специалист, имаше семейство, не беше млад и неопитен и ако и да е рискувал - много вероятно е да е бил принуден да го направи въпреки волята си.

Задължен !

Като чуя Арсенал-Казанлък,първото нещо което ми идва у китарата, е на кого продават,че после това оръжие попада у брадатите демократи.......

стават от неспазване на технологията. 26 годишен,ако е и матов ходил на училище до трети клас.......

сигурно за вас думата технология е извънземна,но се превежда много просто....начин на работа.

Кой "Арсенал" бе? Компанията е една, а заводите много. Снимката от сопотския завод значи ли, че сакатлъкът е станал там?

Може да е Сопотския завод, ама на портала пише АРСЕНАЛ ARSENAL. Важно е лаф да става.

Казва ли ти некой?......Па смееш ли да питаш?

Какъв Сопот ве пич? Нещо си в голяма грешка. Явно нито в Казанлък си бил, нито в Сопот.