Министър Радев: Имало е натиск върху бития шофьор

Вероятно е имало натиск върху пострадалия при пререканието на бул. „България“ да подпише протокол, че е виновен.

Обратно в новината

Коментари - Министър Радев: Имало е натиск върху бития шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна е ясно, че в тази държава върлува безнаказано мафията! Който се надява при нужда да му помогне полиция или прокуратура се лъже жестоко. Рецидивисти с тежки престъпления, изнасилвания, трафик на хора, побоища, се разхождат свободно и продължават да тероризират гражданите! Единственото решение е оръжие за самозащита и при необходимост куршум между очите на нискочелите питекантропи!

Добре, че министърът поясни, тъкмо щях да си помисля, че само са го били, без да оказват никакъв натиск.

Който си е доказан боклук през годините си остава боклук завинаги. Въпреки, че за тях другите са различни и слабохарактерни!

само разстрел ги оправя такива.

много ми е интерсно след като министъра знае че са лоши хора ,защо все още се разхождат безгрижно тия лоши хора по улиците . ще трябва да се въоръжаваме и да взимаме правосъдието в свои ръце .

нямаше да пишат прякорите на бандитите. Ако бяха и умни, щяха да се сетят защо.

Ай пуснете го пак да ви е.а ......а и после ми обяснявайте защо не трябва да носим оръжие или да ни пазят частни охранители.

значи,според думите на министърът,тези "лоши" хора са известни на полицията.А вероятно има видео записи на всичко,което се е случило.Да допуснем!И тогава,защо тези официални лица,както е написано в статията на Дир.бг някак си излиза.че се оплакват.Или Дир.бг е полужълто е-издание,или представя нещата така както ще се продават по-лесно!?В този дигитален свят е все по-трудно да филтрираш истината от лъжата,образно казано.

човекът,срещу него сте вие,мутрите и цялата държава?????

им по една бира да ги почерпиш щом са ви известни!

Смешно подобие на министър, на корумпирания цирк, наречен полиция! Вижте колко му подхожда червения микрофон за нос! Истински клоун, но много по-безполезен. Ако човека имаше възможност да носи оръжие, дали тия четирима дебили щяха да го бият, или щяха да се споминат като Рижата? Пожелавам на този клоун да се случи същото с някой от семейството му, ама тогава сигурно дебелите задници и толупи ще се размърдат, заради шефа си.

Били криминално проявени... Били им известни... И какво направихте по въпроса бе, гербаджийски сополи?

"Единият от нападателите, известният на МВР Атанас Георгиев по прякор Гаргата, се е почувствал зле и е настанен в МВР болница, съобщи БНР" Дай боже да му стане толкова зле че да го настанят в орландовци.

Смешници!

най-добре да се пусне на свобода и с похвала този "Гарга", и да се предприемат сериозни действия за приемане на Истанбулската конвенция. На изпратените и поизмамени проститурки в Италия от конвенцията ще им стане по-хубаво, нали, а ако сутеньорът им е в затвора, няма да могат да разботят и печелят нормално.

какъв ,,натиск" бе смешник.Та те ще го убият без да се замислят.Преди седмица изнасилили,още преди пак нещо .И какво нищо,пазите ги за вас.Те ви вършат рабта и ги коткате. Въпросът е ЗАЩО ТЕЗИ ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА? Те това е важното.Какво прави мвр,прокуратура и съд? Събира ,,доказателства".

Събират пари, не доказателства.....

Историята доказва,че когато държавата не може да ти гарантира правата,спокойствието и живота, взимаш нещата в свой ръце!!!Как се появяват въоръжените групи?Едните за убиват и грабят,че да имат висок жизнен стандарт.Другите за да им дадат отпор.Кой са първите хайдути-двама братя и баща им.Понеже турци изнасилват жените им и сестра им,те тръгват да си отмъстят.Няма да сме нито първата,нито последната страна,в която това ще се случи!За лошо или за добро не знам,но и едните и другите от закона се третират като престъпници!!!

Че г-н премиера е най-мечтания....работодател. Ако аз не си свърша работата, шефа първия път ще ми ореже от парите ,а втория ще ми покаже вратата. А министрите на г-н Борисов живот си живеят.

Искам Министърът на МВР и Министърът на правосъдието да излязат и официално да се извинят на българския народ, за това че тяхните министерства очевидно не си вършат работата!!!

В Българиявсички бандити и крими- нално проявени сама свобода.Част от тях са в НС.

Е, г-н Радев, след като са ви известни, защо не са в затвора .... или трябва да продължават да изнасилват, бият..... Какви ще са неговите деца, щом баща им не го наказват за това? Още от сега мога да ви кажа.

Защото няма оплакване и излиза ,че са се сбили, а не са го пребили

Сега е момента по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, нашият премиер всесто да се дуе, какъв гарант на сигурността на Балканите сме, да вземе да каже ... " Г-да от ЕС, не се спряме с престъпноста: битова,организирана, икономическа ... моля окажете ни съдействие и подкрепа, помогнете България да стане правова държава".

По-добра идея за спасението ни не виждам. Не виждам обаче и хора от тези, дето са се проснали като октоподи в управлението, които да го направят.

Премиерът спи, той НИЩО не знае ??

Незабавен затвор за гаргите! Изнасилвачи и трафиканти на жени, та и на деца най- вероятно нямат място на улицата, какво остава да бият хора! Затвор или оставки! Щом народа можа да спре ИК, значи може всичко стига да има желание!

Пострадалият човечец си е сменил показанията като е усетил, че полицаите са в комбина с Гаргата грозна. Ако ПТПто е в Бояна, значи боклуците от 6-то РПУ са намесени. Гарагамелът ги държи на хранилка изцяло.

Явно много кандидати има за стария курорт"Беляне", "три години бачкане с бобена чорба"!

Натиск,пререкания, протокол, групово изнасилване, господата....радев, май и ти ще ядеш мариза от лошите господа. Ся се сетих, Борисов къде се покри?

Аборигенска държава, ако беше нормална държава на място тия щяха вече да са в панделата......ужасна държава. По добре при арабите в Германия отколкото в тая дупка.

Какъвто ни външния министър ,такъв и вътрешния. Само премиера е в неведение! Ако не беше трагично ,би било забавно....но на ''натискания'' на дали му е било на майтап.

Докато подобни боклуци правят държавата смешна, изобщо ББ да не ми се показва по телевизията.

Ако бяхме приели "ИСТАМБУЛСКТА КОНВЕНЦИЯ" нямаше да има побой

Извинявай ти идиот ли си или просто не проумях твоя сарказъм ??

Явно, не си проумял сарказъма. И не само ти.:)

Според министъра боя не е натиск, натиска е отделно. Ха дано и той да има късмет така да го натиснат малко.

И какво прави господин Гарга по пътищата на родината, след като е задържан за тежко престъпление изнасилване? Или трябва да задам въпроса тихо, за да не събудя упоените от висококачествени храни и напитки лица от съдебната система?Това държава ли е, или катун?

Кучетата си лаят, господата си бият гражданите. Туй то!

Като задържат някой протестиращ против хунтата го наричат "лице", като задържат някой рецидивист става "господин".

Доктореееее!!!!

Тия четиримата трябва да ги съдят за ... ми то в БГ за какво да ги осъдиш такива. Те трябва да се изтребват. И ако някой такъв ми налети в тъмното, окото ми няма да мигне!!!

Защо не кажат, че това е бандата на Гаргамела, който беше арестуван преди седмица за изнасилване?! Трябва да падат глави и да има уволнени.

Не да си подават оставки, направо да ги закриват провоохранителните и правораздавателните органи ... да знаем, че сами трябва да се оправяме - кой, както намери за добре. За две стотинки не са свършили полезна работа за обществото ... само ни смучат данъците. А като гледам, тя цялата държава ... към закриване е тръгнала с бясна скорост.

Какви господа бе сопол такъв. Тоя единия преди седмица участва в изнасилване, следствен няколко пъти за наркоразпространение, на свобода и тоя му вика Господин. Абе мама ти д*еба търгаш гнусен. У вас да дойде и докато клати дъшеря ти му викай Господин!

всичкото хубаво, но защо дъщерята да опира пешкира? нека да е той.

Крайно време е да се изскубят перата на гаргите, а в доста случаи- да им се откъснат и главите!

Лошите са ''ГОСПОДА'' , а нормалните хора в България са само граждани ! Какво уважени към ''господата'' , лъха от управляващите ?

Та нали , и управляващите са в графата ,.... ''ГОСПОДА''!

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С КРИМИНАЛНИ ПРОЯВИ СА ГОСПОДА, а останалите плащащи данъците на държавата са граждани на същата..... господа, господа по-скоро другари

ти за пръв път ли чуваш за побой по пътя?!? Къде живеете бе боклуци, слезте на земята и вижте истинските проблеми на избирателите, които ви хранят?!?

Ако те пребият 4-5 мутри на пътя, тоя пробелм ще го почувстваш съсвем истински

Лош господин Министър,лоша полиция!!!!!

докога ще се търпи този произвол на мутрите и техните покровители? Нали уж Боко щеше да се бори с всякаква престъпност, нали даже обеща на всяко село полицай, нали и битовата престъпност щеше да побеждава? А то какво - дори на улицата не може да си спокоен, че няма да те пребият или ограбят? Вижте какво става в късните часове около т.н. емблематични заведения - неправилно паркирани абсолютно безнаказано луксозни возила, агресивно поведение на дебеловратите във и вън от заведението, ако се мерне полицай, то е за да си прибере джобните... И така си е от години, така и ще бъде...

и беше почнал даже да прави нещо по въпроса, ама онези с големите кинти са го хванали и са му казали: "Имаш 2 избора - единият е да потулиш всичко, и да се сдобиеш с много кинти, слава и управление, а другият е да ти резнем тиквата. Какво избираш?" Та ето какво е избрал...

Ега си господата :)))))

"добре облечени бизнесмени"...

- мутрагени :)

Каква алтернатива има човечеца освен да си смени показанията...Кой ще го защити да не го пребият отново него и семейството му... Дори да се опита да ги съди,ако не е финансово по подготвен от биячите си съдът ще отсъди че нарочно се е ударил в тях и после е удрял с лицето и тялото си юмруците и обувките им с чел да ги дискредитира пред обществото...

Преди няколко години, имаше подобна случка в Бургас, но тогава мутрите не уцелиха човека, който се оказва с пистолет, и мутрите в Бургас намаляха с един.

Тогава просто едни мутри попаднаха на друга мутра

Сладурчета с минусите, първо проверете кой е Петко Лисичков и какъв е бил с Галевите ..па после фантазирайте за добрия гражданин убил мутрата

Вероятно е имало натиск ... върху шофьора?! Вероятно има СИЛЕН ПАРИЧЕН натиск от Чичко Паричко - Шорош, върху МЪЖЪТ-ДЖЕНДЪТ за да реши на 3 януари т. г. да ни направят всички нас джендъри. Това което не става с малко пари, СТАВА С ГОЛЕМИ ПАРИ. Но ние знаем как да из търгуваме задниците си. Това е то ДЕМОноКРАдЦИЯТА, ей!