Ердоган: Ще превземем Африн до вечерта

Президентът на Турция Реджеп Ердоган изрази надеждата си, че турските войски ще превземат сирийския град Африн до края на днешния ден.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Ще превземем Африн до вечерта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hие сме с вас и ви подкрепяме , браво на храбрият турски аскер гарантиращ мира в Cирия и единственият в света опълчил се срещу американският империализъм.

Излиза, че са нужни около 80 000 000 Корана...

герман "пиииич" жалък си ... а и на всичкото отгоре и неук. Hямаш никаква представа как ви е.еме мамата във Aфрин на терористите твои любимци. и ти си терорист.

Това тюркменско циганче...защо ли го спаси Путин от янките ?? всички се чудят??

Защото диктаторите си помагат, докато си укрепват вътрешната абсолютна власт, след което се хващат за гушите :(((

Тоя много ми мяза по риториката и ентусиазма си на Садамчо,Кадафито и някои други като него...по тяхният път върви...каква радост ще настане тогава в Турция.

По традиция след мащабни военни действия Турция отново ще се разпадне. Поробените народи ще се освободят. Само нашата крадлива неориентирана свиня се мляска със султана и му лиже подметките за някой лев.

Медиите в България не отразяват обективно операцията в Африн!Следя от 50 дни военните действия и се убеждавам в това!

вıпроса е решен за няколко дни африн пада,идва ред на мунбиш и тоъ има уговорка с уса,барзани в ирак се оттегли в шерупката си и остава беянсите да се вıрнат по родните места.султан ердоган ще бıде преизбран до 2023 години и нататıк.

А Кюрдската държава оттатък Евфрат(с главен град Хасаке), какво ще я правите?

ще последва примера на барзани-глас в пустиня.курдска дıрcява няма да има,запомни го.

Aма ви лаjaт яко , и вие се хващата на всяка лаja . Bсащност Eрдоган каза че " Aко не се сабразявахме с циливилните , за до довечера да сме превзели африн."

Казъл-рекъл.... Ердоган с никого не се съобразява на първо четене, камо ли с някакви си цивилни. То за това и руския самолет свалихте. Ама после маже обилно с вазелин и се дупи. Утре ще му видим пак лъщящия задник!

B земите освободени от турската армя савместно сас сирииската освободителна воиска се варнаха вече над 200,000сириици от Tурцiя. Cлед превземането на Aфрин се очаква още 250-300,000 сириици да се варнат по родните си места.Tова значи наи-малко 200-300,000 po-malko беjaнци за европа( включително за Bg ) . Bаз основа на това един истински балгарин какво по-вече може да иска от това ?

Мир, бре, керата! Що ще Турция в сирийски граници? Нямате ли си 30 милиона кюрди, в самата Турция, че да ми ходите да се биете със сирийските? Буре с барут е кюрдистан. Съвсем скоро ще избухне и тогава в сърцето ви ще се отвори място за още доста "турци". Е, териториите ще понамалеят, ама идеал и действителност при пропагандни режими доста се различават. Ватенките най-добре го знаят...

" риж арапин ( нерегистриран ) 1ч.0з.2018 1з:51 "Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо."" Cавсем неотдавна 1,500,000 шведи се отписаха от христянството и десетки царкви бяха искарани на тарг за продан.от 2010 до 2015 10,000 цaркви, манастири и параклиси бяха продадени в Xоландiя и Aнглiя. Kупувачите ги преварнаха в или крачми или публични домове. всяка година около 8,000,000 христяни преминават в ислям.. T какво беше казал ? 4е ислямат е распадаща религя ? да не би да си перепутал с христянството ?

Маааалко по-кротко с Ердовата пропаганда. По-голямата част от това, което казва е откровена лъжа. Милионите, с които замотава болните ви мозъци са с една единствена цел - да гласувате пак за него. Иначе светът не върви от християнство към мюсулманство, а от религия към атеизъм. Ама де акъл от руски трол, че да го проумееш?.... Апропо, утре сутринта ще видим дали Ердо е казал истината или за пореден път е излъгал. Тогава ще си ги мерим! За фактите иде реч...

Tапичкото ми , прочети по-горе какво сам написал. A аз сам си турчин живеещ в Tр , и знаещ кое как е. Hе от неграмотни ще се уча.

Германците стигнаха до Москва и въпреки всичко загубиха. Ердо не си ли прави сметка, че е в чужди земи?

Дори и самото наименование на операцията "Маслинова клонка" е подигравка с идеята за мир и добросъседство, а да не говорим, че директно противоречи на всички религиозни постулати - ДА НЕ СЕ УБИВА!!!! На Ердоган лакардиите съперничат единствено на Бойковите опашати лъжи!!!

"От терористи може да се очаква всичко, те не признават религията и са безнравствени". Сигурно Ердоган говори от личен опит. Самичък се е описал така добре, че какво да добавим повече (не че няма, излишно е да се коментира агресията и жестокостта у примати).

Ако това стане факт, ще бъде тъжна новина. Най-малкото защото доказва, че силата и този с по-голяма армия може да си прави каквото иска. И ще се окажат прави кюрдите, които казват, че единствения им приятел е планината. Сирия си е държава и би трябвало да не се допускат чужди войски да навлизат и воюват на нейна територия. Вижда се колко важи международното право. Както и в пещерната епоха правото е винаги на силния. Човечеството е напреднало най-вече в способите да се избива. Иначе никак. Колко ли ще ни търпи още Земята?

САЩ далеч от дома си 12000км какво търси в Сирия?...

"Ислямът е една примитивна бедуинска религия, един разлагащ се труп, който с вонята си, заплашва да убие всичко наоколо." М.К.Ататюрк Ердоган по голяма лъжа не можа ли да измисли(( скрили бомба под курана(( Стига се е правил на имам-бързо забрави синът му колко милиони направи от нефтените колони на ИД ?

Да се хвалиш, че си агресор, че завладяваш чужди земи, избиваш хора, Европо блуднице къде си, както по време на Априлското въстание, "Тия дървеници не свършиха ли" казва Дизраели. "Ние сме се събрали не да мислим кое е добре за българите, а кое е добре за нас" - Бисмарк на Берлинския Конгрес. А ние все още прималяваме пред европейските лицемери и винаги вървим срещу освободителката Русия.

Поклон на кюрдските защитници на Африн! С тази своя саможертва се разписват под неизбежното създаване на свободна кюрдска държава. Мога само да кажа: "Не воюват Афринските кюрди като герои, а героите воюват като Афрински кюрди!"

Да бе да, за това ли избягаха кюрдите "геройски" към пустинята хвърляйки оръжието си?

Aха ето го бе? Eто го малоумника. Cтрахливо д-пе що е то? Oтговор: всeки наричащ себе си грък. Cлава на Mакедония. Hе на гръцкото лицемерие и шовинизън на балканите и Cредиземноморието.

А'ве малака, ти/или семеносителят ти къде беше по време на Кипърската война; май си имаш опашечна болка, а ;)

Mного ясно проличава как един грък никога няма да е истински съсед на Tурция ,точно това го знае всеки турски поданик , точно за това Tурция трябва да е винаги на няколко стъпала по нагоре от комплексираните гърци. Hие турците имаме страшно велико минало , самият Cултан Mехмед превзел Kонстантинопол /истанбул/ много добре е рекъл че с това се е отмъстил на Aгамемнон за унищожението на древна Tроя .

Xo, xo! Голям хор, голямо нещо. Хор на настъпени мазоли, май. Отговарям на всички ви заедно, що касае "коментарите" ви за Гърция: 1821 Що касае сирийските кюрди, те са наистина повече от герои. Целият свят го видя и в Кобани и в Рака и сега в Африн.

Не се тревожете Той ако можеше отдавна щеше да го е превзел Самия факт че дрънка небивалици означава че се е оставил на генералите си да го заблудят Силно се надявах тава което американците направиха на руснаците на 6 февруари да го е отрезвило на май не е така

Коран и на снимка да видиш - не го пипай ..

Позорът в Африн отне главата на Тилърсън

Поредното самозабравило се диктаторче от азиатски тип. За Ердо и Путьо най-важно е да са големи "мъже"

интересно как забрави кой се хвалеше с 'най-големия си атомен бутон'? май беше ПОТУС Доналд Джей. Тръмп?

А нещо да кажеш за четирикратната канцлерка мути Меркел, която е узурпирала властта в Германия и не допуска никой друг.

а къде е американската авиация да помогне на кюрдските си съюзници? щото тя нали уж щеше да бомбардира силите на Асад заради обкръжените в Гута главорези от тахрир-ал шам, а тук не помръдва пръст да помогне на кюрдите?

Малиии..... това с корана и бомбата ако го измайсторят на един серял, като нищо ще обере маслинките догодина.

Ъхъм. Реално ставащото е прочистване и геноцид на малцинствата в анклава - основно кюрди, но и язиди и християни. В Турция и турските джамии в Европа войната там е обявена за джихад срещу неверниците. Турските военни ходят с лепенки по униформите на които пише "Стига ни само Аллах"... Пак викат, както е било едно време "Аллаху екбер" и т.н. Грабят, убиват (има маса видеа в ютюб и Туитър, щото те самите се хвалят). Бяха пуснали видео - убиха един човек за да му вземат трактора, на друго видео се кефеха - взели селото и си избираха къщи, щото Ердоган им обещал да им ги даде за да докарат и семействата си... Ясно беше, че Африн ще падне. Русия продаде кюрдите и съдейства на султан Ердоган основно за две неща - Турски поток и Източна Хута. Даже има изявлние на YPG от оня ден - Русия играе мръсна игра в Африн... Африн е относително малък анклав - 20 на 30 км. Реално от 3 страни е заобиколен от територията на Турция, което от военна гл.т. си е полуобкръжение. Великата турска армия го превзема със съюзниците й (открити джихадисти, вкл. освободени от затворите ИДИЛ-джии) има няма от 20 януари та до сега. Е, ще го вземат, но ядовете им ще започнат след това.

Русия не ги е излъгала защото нищо не им е обещавала. Кюрдите са си виновни като избраха грешната страна- САЩ.

ВЕЛИК ЛИДЕР НА ВЕЛИКА СТРАНА, нека Ердоган знае че в Кърджали има много негови достове и го чакаме тук.

Ти пък Той Африн не може да превземе ти го чакаш в Кърджали Турската армия е слаба и небоеспособна

След освобождението са ви пожалили родителите но май вас няма да има кой да защити ако стане патакламата рязани карабини

край на рахатлъка и превилегиите. На първо време ще послужиш в турската наборна армия, а после цял живот ще живееш в държава, в която ти викат гяур. Ще забравиш и достовете, и правата, и свободите. Барем си трайте, щото такава слободия като тука няма къде другаде да намерите.

ами ние го чакаме тук като наш дост на гости, не да ни превзема!

"морски" с атентати и тероризъм ли плашиш Tурция? Kои ще ги прави тези атентати - ти и твоите авери ли? Tакива империaлисти и терористолюбци като тебе правят атентати и военни преврати от по-бече от 60 години в Tурция. Kолко успяхте а? успяхте ли през последния си опит на 15.06.16 ? Hо всичко ще ви се връща един ден ... да знаете!

Последното не беше атентат, а плитко скроено самоатентатче, за да вкарате в кошарата турската интелигенция! Останахте вън само върлите ислямисти!

най-обичам малодушни помаци да се правят на турци но по това ще ги познаете,по-омразата им,че са нищожни същества

Vinetou

" в която участват редовни турски военни части и отряди на протурската опозиция" От Априлското въстание до днес нищо ново под слънцето - армия и башибозук смазват непокорните. Очакваме и кюрдски Батак.

батак е мит и лъжа. A във Aфрин ще прочистиме терористичното блато от което патиме по-вече от 40 години.

Коя е тази гнида, ало ДИР-а, поганците вън от форума!

Vinetou

Тези ги разправяй на ходжата в петък! Терористите сте вие - имперски терористи. Ама ще дойде Видовден.

Мит и лъжа е маслиновата ви клонка. Не можете да ги затриете всичките. Не можете да излъжете никого. Ще ви се върне тъпкано.

преди 3 год. 1 т.л беше 1лв,сега е 40 ст. поганецо,усещаш ли на къде вървите със султана заедно?

До колко? До шест без десет ли?

на този му говори Аллах,сигурно скоро ще си го повика.

Днес превзема Африн, Утре Кърджали Почвата се подготвя Ако сега ООН, Русия, САЩ не им дреме за Африн, защо утре да им дреме за Кърждали, което е било тяхно, и където 99% населението е турско??

май често цапаш гащите, а?

Той и Одрин е бил български ,защо да ми дреме за мераците на Ердоган

защо повтаряш номера който използвах преди половин час, не е коректно това

Тогава и ние ще казваме Русия ни предаде.

Ти бил ли си в Кърджали бе селка мотико.......99% били турци,турците са в североизточна България а в родопския край са ПОМАЦИ,защото турците са били земеделци а не планинци

"протурската опозиция" каква е тая опозиция не ми е ясно но не ми харесва това

по-голям виц не бях чел, това за корана и бомбата. А тоя дето го е видял с бинокъл отдалеч ли го е гледал. Турски локуми и истамбулска боза. А нещо, втори опит за преврет няма ли да има ..., за един приятел питам?

най-накрая и тези хора да превземат някой град. То в Сирия вече 7 години всеки превзема нещо. Разсипаха държавата, язък!

ТЕЙПИ, На 28 март течакам във Варна!

ще превземе и Варна, колко му е ..

чудя се защо никой не протестира че турция навлиза в чужда територия.

Сирийците бучаха преди месец, ама ги отсвириха и руснаци и американци и всички останали.

Машаллах Ефенди ...

Че той не е ли от твойте приятели, съюзници от НАТО?

Най-добрия приятел на гнома е,не си ли разбрал,че ще има сюнет за всички верноподанни комуноиди?

Ако можеше Ердоган и Тръмп да се евакуират... на Марс примерно и да си играят на войни, че около нормалните хора явно е опасно

Пред очите ни Турция извършва агресия към съседна страна, а ООН-то мълчи да не казвам като какво.

ООН отдавна е бита карта, изпята песен и т.н. Никой не се съобразява с него. Големите си правят каквото искат докато си играят на вето, малките никой не ги зачита. Не върви на добре света.

A къде беше OOH през последните 40 години, когато именно от кантон Aфрин бяха всички нападения над Tурция? главатарят на терористите от "пкк" беше в Aфрин по-вече от 15 години и именно от там бяха ръководени всички терористични атаки в Tурция от "пкк", както и всички терористи идваха на територията на Tурция именно от този кантон! именно по-резолюцията на OOH сме там за да предотваратим вече тези терористични атаки към Tурция и да изсушим терористичното блато. Aрфин ще бъде отново мирен град и в него ще заживеят отново мирните жители на региона от различните етноси. Aраби, тюркмени и кюрди бяха малтретирани от терористите много лошо, биваха рекетирани и насилствено държани в плен - като щит от цивилни!

Не е хубаво да лъжеш, засрами се от Бог. До 2011г.(когато почнаха размириците в Сирия), никой не нападаше Турция от сирийска територия. После вие тръгнахте да сваляте Асад(Турция има голяма "заслуга" за дестабилизацията на Сирия) и нещата излязоха от контрол. Кюрдите завзеха територии и наистина започнаха да нападат Турция, а вие да се оплаквате. Защо ви трябваше това?

Той разказа, че турски военен е загинал, след като е вдигнал от земята коран, под който се оказала бомба. Да беше "вдигнал "кръста" сега щеше да е жив. Както се казва "коранът" е опасен за живота ви.