Съдът заличи сдружение, финансирало ДОСТ със 100 000 евро

Пловдивският окръжен съд уважи искането на главния прокурор Сотир Цацаров и прекрати Сдружение с нестопанска цел „Асоциация Бату платформ“ .

Обратно в новината

Коментари - Съдът заличи сдружение, финансирало ДОСТ със 100 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало Дира.. "Скрихте" коментара ми по-долу защото темата е ЕЛИМИнирането на ЕТНИЧЕСКИТЕ партии в БЪЛГАРИЯ, така ли??????

... вярно е написаното от ... за справка на някои ... инженера Х и той милият му взеха земята и чака с нетърпение да пусне за господин Местан, а в неговата партия много българи се присламчиха, а завършиха някои си английска гимназия, Право в СУ, и на около 40 станаха от чакане и отчаяни преминаха, макар и българи от ДОСТ, има турци, които не искат кмета на кърджали, това с ушите съм чул,И,а... народа му писна да го лъжат , мамят и крадат ... има и такива, които повече никога няма да гласуват за никого, а и заминаха милите при мъжете и децата си в Германия, отчаяни, а са от интелигентните турци, възпитани, заможни, имаха фирма, фалираха и така нататък и така нататък, отиват, връщат се и децата им надхвърлиха над 35 години, а при турчите ... женят се,... пука ли им на управляващите, само знаят да дразнят народа, има възмездие, и сълзите все някога и на вас ще дойдат, няма да ви отминат... кой за когото си иска да гласува. народът е обезверен--разделени семейства, тия които са от 30 години на хранилка от народа, на тях им е изгодно, шест, шест, шест, а как да им напомниш, че не всичко в този живот е шест, шест, шест и прабаба26 след 26, простотията не ходи по гората, а при хората, и не всички останали са прости и неуки...

На симпатизантите на ДОСТ не им трябваше никакво финансиране Те си плащаха всеки месец членския с внос и така си подържаха и подържат партията си Омръзна ими на хората да ги лъжат Председателя на ДОСТ е винаги при хората Да сте виждали председатели на други партии в села или паланки не нали ето в това е разликата между ДОСТ и другите партии

Ентересно но факт на 27,03,2017г в 01,30часа имаше 2,8милионана избиратели като дпс имаше 200хиляди пф 200хиляди гласове и изведнъж двете партии на сараите в 02,00часа вече имаха по над 300хиляди гласа едните може да са искали да дават по нещо на хората но другите си присвоиха гласове директно от ЦИК защо няма осъдени в ЦИК

Двете партии на сараите ПФ И ДПС

ДПС имат повече гласове в северна БГ отколкото в южна бг Даже в Монтанско имат над 10хиляди гласа а в Кърджали само 8хиляди

за дост вече е ясно, сега да проучат дпс и бсп от къде се финансират. това са партии които работят против интересите на България, да се закрият, а лидерите да бъдат съдени ефективно!

А къде са парите? Изключително мазно същество, което се изсра в чинията от която ядеше не с лъжица, а с черпак. Как обичаше да говори с някакви високопарни научени фрази, тъй наречените "идологеми ", никой не го разбираше нито турци нито българи. Между другото и той не разбираше какви ги говори, а сега го слушам много рядко между другото да говори нормален литературен български език, не е на власт, лиготиите и превземките му свършиха. Козела не искам ни да го виждам ни да го слушам.

Трябва да се заличи и партията приела парите, а лидера и - в затвора!

Типично. На предишните избори в Турция бях при мои приятели в Истанбул. Тогава от партията на Ердоган обикаляха от врата на врата и раздаваха пакети кафе в метални кутии с логото на партията.

Сега имат пълното основание да заличат и т.н. протурска партия дост на това мазно мекере ,не може да съществува в България партия финансирана от чужда държава и ислямски фондове.

В Русия този гнусен Козел на снимката щеше да яде плутоний и други коктейли от Менделеевата таблица. В САЩ щеше да бъде демократично изтезаван в Гуантанамо докато не откачи. Само в България е политик и недосегаем!!!!

..и партия ДОСТ също ...

Свиня за правосъден министър в съюз с турчин,такова животно виждали ли сте?За пръв път свиня и фес да се погаждат,само в булгаристан може да се види!

Във всяка една нормална държава тоя минимум ще лежи в затвора доживот за държавна измяна. Да не говорим в по-сериозните държави как наказват подобна дейност.