Без изненада: Меркел стана канцлер за четвърти път

Ангела Меркел бе избрана за четвърти път за канцлер на Германия, съобщи "Шпигел".

Обратно в новината

Коментари - Без изненада: Меркел стана канцлер за четвърти път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям праз! Баце пък е Канцлер на Балканите и най-големия шеф в Европа! - на-на-на;))

Нова дреха за старите копчета на Меркел.

Уникална глупост. Направиха нещо, против което германците гласуваха, но отново получиха същото и една недъгава Меркел, която никой не може вече, нито да гледа нито да търпи.

И Путин отново ще стане президент на Русия. Но за запада Путин е диктатор и там няма демокрация защото един и същи става всеки път, а за Германия това е нормално...

Абе... има една тънка разлика все пак- не си спомням в Германия претендентите за поста да са се споминали скоропостижно или да топлят зандана преди изборите!

6 месеца не могат да съставят правителство ! Пази боже от немска бюрокрация !

Сега вече са вързани в кърпа имигрантите които България трябва да приеме и интегрира. Голяма ,,радост,, е да се наричаме европейци.А кажем не, а са ни наказали като поляците и унгарците.

Честито правителство Меркел 4 на всички в Германия. Да си пожелаем по-голям просперитет от този при Меркел 3!

Четвърти мандат!?Това не може да се случи в демократична държава!Долу германският авторитаризъм и диктатура!Освен това я избраха само с 364 гласа,а в коалицията има 399!

Зорлем я напаиха пак канцлер, чак да я съжали човек

Значи царицата на ЕС може да управлява цяла Европа 4-ти пореден път,а Путин не може да си промени конституцията и да изкара 3-ти пореден мандат?????

може, разбира се, как да не може- тя конституцията е за това - да се сменя преди всеки избор, според както ни е наклонена капата

Несменяемият Путин е доказателство, че Русия е диктатура. Несменяемата Меркел е доказателство за силата на демокрацията.

2045-а. Руската войска обсажда Берлин. Яростни бомбардировки. Зад руската фронтова линия огромни високоговорители реват агитация на немски със силен руски акцент: "Немци, предайте се и ще прекратим бомбардировките!" Зад немската фронтова линия Ахмед и Якубу се чешат по главите. -От къде да им намерим на тия сега немци, за да се предадат?! -вика Ахмед разтревожен.

ейй, понеже в руската армия са само руснаци, ръйш ли...

Странна е логиката на соросоида, за Меркел може, а за Путин не трябва да има четвърти мандат, нали????? Усетихте ли шизофренията???? :))

Четвъртия Райх е окупирал Европа. Окупирал я е икономически, под предлог на някакъв съюз, наричан европейски.

Не "някакъв" съюз, а замисленият още от Хитлер съюз: През 1942 г. екип академици, банкери и икономисти, ръководени от министъра на киномиката на 3-тия Райх Валтер Функ предлагат на Хитлер и той одобрява план за създаване на Europaische Wirtschafts Gemeinschaft - Европейска икономическа общност (преди ЕС се наричаше точно така), с единна валута и т.н. и т.н.

На тази това ще е последния мандат(ако го изкара). Но потъвайки, ще завлече още много със себе си. Но на германците да им е хак и да не се оплакват.

Не се знае дали ще е последния мандат, то немския канцлер не се избира.

тия всичките които са гласували за нейната партия и за социалдемократите да приберат у тях поне по 5 "бежанци" от Сирия, Афганистан, Пакистан и т.н. Вазелин ще се раздава безплатно.

Т.пата крава наводни с черна сган Европа. Според мен наближава моментът на крайно десните организации

мути се опитва да бие рекордите на постсъветските лидери в средна азия; успява; та се питам: какво отличава един режим от друг

при азиатския тип режими има сливане на бизнеса и военните/ силоваците с политическата власт. при европейския тип режим тези среди имат свои представители във властта, които лобират по един или друг въпрос в техен интерес.

Жалко....

Путин ряпа да яде... хе-хе

аман!

Знамената да се свалят и да се обяви общоевропейски траур!

след тази "новина", вярващите в чистотата на демокрацията трябва да вземат да се размислят, и да прочетат нещо от класиците! "Държавата е класов инструмент... политическата система е в услуга на богатите, които чрез демагогия се крият зад лозунги за народното благо и гласът(вота) на народа". Няма разлика между Германия, САЩ и Русия...

половин година го съставят това правителство. междувременно "презряната" от мерекелица алтернатива за германия изпревари в социологичските проучвания социалдемократите на пияницата шулци. за огромно съжаление, може би е късно, защото тая коалиция реши -таван от 200 00 орки на година. това прави "таван" от милион орки за 5 години, здрави и прави криминални търтеи(вижте съседната статия, че германия изнемогва за работни ръце!) -криминалните търтеи могат да си доведат многобройните шариатски семейства в германия, да се множат на воля честито на новото правителство! само "тавана" на орките да не премина през България!

би трябвало да се избира пряко от народа

Когато в Русия властовик е с трети мандат е диктатор. Когато е в Германия е обичан демократично. Путя лош. Шмеркел добра. Хм? Така или иначе Путин излъчва здравомислие. Шмеркел не. А непочтеността в политиката е обща

Ми, да! Хайл Меркел ханъм - строителят на светлото комунистическо бъдеще на Европа!

Тя ще докара повече бели на Германия и ЕВРОПА, от Хитлер

Една част преминава през България а и българи ги прекарват на черно! Как си лаладжио?

Тя вече ги докара,но на глупавите дойчовци явно не им стига!

Хахахаха при западнярите няма изненади - свинщината винаги си е една и съща !

- 4 мандата поред? Защо така? - Ами избират я хората! - А Путин не може 4 мандата, два плюс два с прекъсване? - Ами.... не може - не е демократично някак си! Не го избират! - Значи преки народни избори не важат, а изборът на 400 партийни депутата важи?! Що така?

смята се, че в РФ изборите се манипулират.

Паисий

щото в Бундестага не се манипулират! ГСДП взе решение да подкрепи Меркел и депутатите й се подчиняват на партийната дисциплина. А преди изборите шефът им каза "никаква коалиция с Меркел".

Абсолютна лъжа! И как се манипулират, след като последните 8 години на всички избирателни пунктове има камери, които предават онлайн и всеки може да погледне и да види всичко. В коя друга държава има такова нещо, а?

- друга разлика има ли? - има, Меркел няма деца, а Путин има две дъщери!

това е гадно. не спекулирай с тези неща.

Чудовището, което докара милиони джихадисти в Европа, доведе на власт фашисти и екстремисти и активира разпадането на ЕС, вместо да е в затвора е отново лидер на Германия.

тая докато не направи цяла европа мюсюлманска няма да изчезне

Долу диктатурата на несменяемия Путин! Така де ... Да живее демокрацията, с четвърти пореден мандат на Меркел!

ей ся ше я атакуват българските еврофоби...

и комсомолците от ГДР са като нашите, захапят ли кокала пускане НЯМА!!!!!!

Не ми е ясно, защо тогава казват, че Путин е диктатор, а Меркел не ...

Такива са опорните точки :) И на черното ще се казва бяло, ако руснаците казват, че черното си е черно.

Тази е пример, че хора без деца не трябва да управляват други хора.

Точно. Хора без семейства и деца не трябва се оставят да определят съдбата на други.

Пояснение: Човек, който не е треперил над децата си не може да разбере страховете на другите и да действа адекватно. Тя живее в друг свят с постоянна охрана. Няма деца, които могат да бъдат убити на улицата от тези "изтерзани бежанци", които тя кани в страната си. Но децата на нормалните хора са по улиците и те се страхуват за тях.

А по коя конституция немският канцлер си позволява да управлява цяла Европа? Ако ще е така, то тогава всички европейци да имат право да гласуват на изборите в Германия.

къде си видял управление? Това че дава мнение което е рационално и я слушат е друг въпрос. Давай и ти бе сулчо. като вземете да с измисляте алтернативни факти.. та се забравите и почнете да си вЕрвате.

Паисий

само дава мнение? Кой покани бежанците? Меркел! Кой викаше после: Много са, вземайте и в другите страни с квоти? Пак Меркел. Кой заплаши Унгария, Полша и други като отказаха да приемат бежанци? ЕГАТИ "МНЕНИЕТО"?