115 непогребани трупа стоят в моргата в София

115 трупа, които не могат да бъдат погребани, стоят в най-голямата столична морга - в Александровска болница. Сред тях и тялото на шесторния убиец.

Обратно в новината

Коментари - 115 непогребани трупа стоят в моргата в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли труп със имена зерлин ереджеб зейрулла

Има ли труп на име зерлин ереджеб зейрулла

Ако от 2005та година има чуждестранни граждани с нейдентифицирана самоличност, как ще я идентифицират бе? Данеби да чакат 20та годишнина, да го извадят за разпознаване в Фейсбук, че ще се е рачзрастнал още повече. В този дигитален свят да измислят, както писах по-долу закон, да има сайт кадето да ги качват ида се гледа. Ако ти е изчезнал човек, отиваш с документи че си го издирвал и го няма и ти дават лог ин за сайта. Или го намираш или не. Това е само добавка не е главното действие за да докажат, че може да го погребват, кремират. Трябва да има срокове, ако го държат 20г, няма да го идентифицират по-лесно, а сайта просто може да помогне в % от случайте. Иначе си има срок и се кремира. Запазват се снимки и информация от раследването в архив, може и с малко нещо за ДНК, не че е нужна ДНК.

Добре де, толкова ли немогат да направат един нов закон, да го гласуват и да го вкарат. Защо да се погребват, то места няма за "читавитеѝ хора, не че всички там в моргата не са читави. Все пак ако човек е скитник или просто няма никакви наследници, нека закона да разпореди да бъде кремиран. Тези с наследниците да има каде да ги сложим, че да ходят хората на гроб на свиждане.Заяо примерно скитник, без наследници трябва да бъде погребан следкато е държан години в камера, харчеща парите на данъкоплатците? Заяо трябва 6-рният убиец от еди каде си да бъде погребан, такива пък доказани, че и без близки да ги горят бе, луди ли са тези хора. Шесторен убиец, че го държат и в камера, защото нямало кой да го потърси. Той 6-рен убиец, погребение ще му правим, ако искат да платим и за армия с мускети, да гу гръмнем по няколко пъти в чест. Ми вижте как е решен проблема в Германия. Не е решен? Вижте Франция, вижте там кадето е решен и го направете.

е в Ларгото.

Ами пускайте ги в някоя фабрика за кренвирши - поне ще има месо!

Е че Бойко какво му е работата, да се заеме с труповете.

Тоя дето казал, че били чужденци с неустановена самоличност, да му вземат от заплатата по 15лв на ден ... да видим дали няма да намери начин да ги погребе. Малии, администрация да ти пази парите ...

ъъъъ... значи на пристанището в Бургас или друга индустриална зона ще е 2000-3000 на месец за 300 кв. трупове.... ако е важно за разследването нали!

Освен това е и свързал точно преди да се гръмне чехите с Гинка и е уредил сделката. Министърката няма нищо общо!

в тая държава и моргите не стават

"В хладилните камери се съхраняват няколко трупа на чужденци. Те са с неустановена самоличност." Как се установява националността на неидентифициран труп ?!

Което е следствие от културния шок:))

Само това ни липсва - да плащаме по 15 лв на ден за пълни хладилни камери. А на прокуратурата може да се постави срок-- дава разрешение за погребение, примерно в 10 дневен срок, след приключване на делото.

Никакъв шесторен убиец не е този. Малко са вярващите на тези глупости!

Решението е просто - кремация ! Само да се промени нормативната рамка ! Тогава нека си стоят !