Създадоха временна комисия за ЧЕЗ в парламента

Народните представители създадоха временна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства около продажбата ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха временна комисия за ЧЕЗ в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯВНО Е,ЧЕ СТАТУКВОТО СЕ ПАЗИ. НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДРУГИ ЛИЦА ДА УЧАСТВУВАТ В РАЗДЕЛЯНЕТО НА БАНИЦАТА. ВРЕМЕ Е ЗА НАРОДЕН СЪД. БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА. ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ.

abasador

aлоооо, дупетатите, спрете с простотиите си, самозабравихте се! Вие уважаеми господа, знаете ли кои са лицата Теменужка Петкова и Делян Добрев, знаете ли какво работят и за какво получават пари? Да продължа... знаете ли уважаеми безхаберници, кои са и какво работят тези от КЕВР или ДАНС? Знаете ли уважаеми, че Сектор "Енергетика" е определен в Постановление 181 на МС от 20.07.2009 г., като един от стратегическите обекти и дейности, който е от значение за НАЦИОНАЛНАТА сигурност на Република България? За какво стоите в НС и за какво ви избираме, едва ли някой може да отговори! Не са ли Ви достатъчни Министерство на Енергетиката, Комисията по енергетика в НС, Комисията за енергийно и водно регулиране, Държавната агенция Национална сигурност и няма ли в България главен Прокурор, че трябва да се назначи още една комисия, та да се харчат още пари и да кипи безсмислен труд!!! Докато системата за избиране на Народни представители не се промени тотално, подобни некадърници като вас, ще продължавае да си взимат заплатите и ще лъскат столовете в НС. Лек ден.

ТОЛКОВА ЩЕ Е И С ГИНКА. Акъде е Мая Манолова, да изиска договора от ГЕНКА? НАЛИ ТЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НИ КАТО ДЛЪЖНИЦИ ПО ЗАЕМ СКЛЮЧЕН МЕЖДУ ГИНКА И КРЕДИТОРИТЕ Й,ПОКОЙТОНИЕНЕСМЕКОНСТИТУИРАНИ КАТО СТРАНА, но щеплащаме лихвите и договорената цена. Ало, МАНОЛОВА! КЪДЕ СИ?

странно, ама да не би от днес, та до края на света, парламента ни да се занимава със всяка частна сделка в държавата ни?? те на нотариата функциите ли ще изземват? не им ли беше друга работата на депутатите??

Аз,лично не вярвам тази честна жена гинка да приживее това безчестие. Или се лъжа,времето ще покаже.

За пред кого е това" разделение "толкова години,като сте едно цяло и вкупом ограбихте България?Нима мислите ,че все още има някой ,който да ви се връзва? Жалко,много жалко е ,че затрихте България и нас само от алчност ненаситна. Проклети да сте.

Нелепостта става крещяща с всеки изминат ден, когато не става дума за сделка между две фирми просто, А ЗА ВНУШЕНИЕТО, КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАЛАГАТ, ЧЕ Гинка МОЖЕ ДА РАЗИГРАВА ... ДВЕ ДЪРЖАВИ ОТ ЕС, и че ТЕ ЗАВИСЯТ ОТ НЕЯ И РЕШЕНИЯТА Й!!! Но това е много добре, дори отлично от друга гледна точка, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТЛИЧНО И ДЕМОНСТРИРА ДОКЪДЕ СМЕ СЕ ДОКАРАЛИ И СА НИ ДОКАРАЛИ, вкл. и в ЕС РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НИ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ! Без да имам никаки намерения да подценявам или итонизирам познанията на интелигетната Гинка със завършен десети клас персонално и големите й бизнес умения и успехи!

Маските започват да падат една по една: =================== Милена Стоева, дясна ръка на Гинчето, заяви пред Ройтерс, че Инерком не иска държавата да участва в сделката. Това е изненадващ обрат на 180 градуса, случил се през почивните дни. Сега със страшна сила стои въпросът КОИ, КАКВИ И ЧИИ ТОЧНО ИНТЕРЕДИ ПРЕДСТСВЛЯВА И ЗАЩИТАВА, ИЛИ СЕ ОПИТВА ДА ГО ПРАВИ Гинка от Пазарджик! Това е въпрос за 360 милиона евро поне пред БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ, УПРАВНИЦИ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! А и пред чехите!

Разследването трябва на всяка цена да установи КОИ са лицата в България, вкл. ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ОНЕЗИ ЗАД ТЯХ които СА ВЗЕЛИ 50-те МИЛИОНА ЕВРО П ОДКУПИ, КОИТО ЧЕЗ са платили за да им позволят да стъпят в България! Със съвсем конкретните им имена! Това е и най-добрият начин и да се защитят българските интереси, вкл. и в арбитражното дело, което ЧЕЗ са завели срещу България и е на път ОЩЕ ЕДНА ОГРОМНА СУМА ДА БЪДЕ ИЗПЛАТЕНА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА (като например милиардите при Белене) за сметка на българите заради корумпираността, безхаберието и престъпността на българските политици и управници, на българската организирана престъпност, НА МАФИЯТА!!! Има начини, има доказателств, има и СВИДЕТЕЛИ!!!

Комисиите са да осигурят заплата на едни хора с костюми. Фактите всички ги знаем.

Страххх от надигащите се протести ....Извезан е тоя!

Така ще можем да представим на обществото обективната истина, заяви Цветан Цветанов. Хихихи;) А "обществото" си знае, че "ако искаш нещо да се забатачи, създай комисия";))

Теменужке, мила дружке, как хубава си....

Трябва да се установят съвсем конкретно лицата и кръговете (и фирмите им), които стоят задкулисно зад Гинка и са подготвили тази сделка за да турят ръка на тези активи на ЧЕЗ в България! И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМЕНАТА НА ЛИЦАТА ВЪВ ВЛАСТТА, В УПРАВЕЛЕНИЕТО, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С ТЯХ!!! Защото те са избрани и назначени на техните постове ДА ЗАЩИТАВАТ ДЪРЖАВНИТЕ И НАРОДНИТЕ, А НЕ ЧАСТНИ И НЕЛЕГИТИМНИ, а по всяка вероятност и ПРЕСТЪПНИ ИНТЕРЕСИ!!! и то в област, бизнес и дейност, КОИТО ИМАТ ТВЪРДО ОТНОШЕНИЕ И КЪМ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ! Явно е че едно от тези лица е премиерът Борисов - и точно затова той излъга няколко пъти по много фрапиращ начин, че дори и чешкият ку колега се сащиса и публично го опроверга! Те, всичките гореизброени замесени ИМАТ СЪВСЕМ КОНКРЕТНИ ИМЕНА! И те трябва да бъдат изкарани на светло пред българския народ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА! Президентът Радев свиква консулттивния съвет по национална сигурност заради ЧЕЗ, което е много правилна ПЪРВА СТЪПКА! Той зави, че ДОСЕГА НИЩО НЕ МУ Е ДОКЛАДВАНО ОТ СЛУЖБИТЕ ЗА ТАЗИ СДЕЛКА, тоест нищо не знае - ВРЕМЕ Е ДА НАУЧИ, И ТО НЕ САМО ОТ СЛУЖБИТ НА БОРИСОВ, НО ЦЯЛАТА ИСТИНА, И ДА Я ПРЕДОСТАВИ НА ГРАЖДАНИТЕ! Борисов и обкръжението му трябва, освен всички друго, да обяснят лъжите си, и МОТИВИТЕ ИМ ДА ЛЪЖАТ, вкл. фрапиращите им твърдения, че това не касаело нац. сигурност, че това си била коректна сделка между ЧАСТНИ фирми и държавата не можела да се меси, че нищо не знаели за сделката, което бе опровергано и от службите ни..

Регулаторът ни също направи изявление, че нямали разследваши функции... Настана жега, време за оправдания и усуквания НА ВИНОВНИТЕ И ЗАМЕСЕНИТЕ! Което е типично и характерно, очаквано и логично ЗА ТЯХ И ТАКИВА!!! ЧЕЗ и България имат КОНФЛИКТНИ ИНТЕРЕСИ и не бива и не можер няокй А ЧАСТЕН ИНТЕРЕС ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДАВА ДЪРЖАВНИЯ НИ ИНТЕРЕС, ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВНИЯ НИ, И В ПОЛЗА НА ДРУГИ (вкл ЧЕЗ)! А в корупцията СА УЧАВСТВАЛИ И ДВЕТЕ СТРАНИ, И ТО ЗА СМЕТКА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ, но най-ощетените сме ние, българите! Българските служби и особено президентът ТРЯБВА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА КОНСТАТИРАТ И ДОКАЖАТ КОЙ И КОИ В БЪЛГАРИЯ СА ВЗЕЛИ ТЕЗИ ПОНЕ 50 МИЛИОНА ЕВРО, КОИТО ЧЕЗ СА ПЛАТИЛИ КАТО ПОДКУПИ ЗА ДА СТЪПЯТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, ЗА ДА ИМ ПОЗВОЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ И МАФИЯ ДА СТЪПИ В БЪЛГАРИЯ!!!

Инфо, не очаквах, че си между осмедесет процентовите или това не си ти? "Българските служби и особено президентът ТРЯБВА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА КОНСТАТИРАТ И ДОКАЖАТ КОЙ И КОИ В БЪЛГАРИЯ СА ВЗЕЛИ ТЕЗИ ПОНЕ 50 МИЛИОНА ЕВРО, КОИТО ЧЕЗ СА ПЛАТИЛИ КАТО ПОДКУПИ ЗА ДА СТЪПЯТ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ..." Това са достойни размисли за всеки уважаващ себе си ...., сещаш се какъв!

Службите вече изнесоха наличната им информация пред две парламентарни комисии. Така че всички евентуални свързаности, обвързаности и прочие вече са известни на депутатите! Ако наистина тази информация не е достигнала до президенството, ще достигне, но от храста заек няма да изскочи!

Хората са го казали: Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне!!! Та въпросът ми е, дали пък някои не са си пожелали ЧЕЗ да ги няма в България? Че печалбата се изнасяла от страната и така се захранвала пенсионната система на Чехия?

ЧЕЗ продава бизнеса си в България и сега ривете, защо го продава, обществото не искало да се извършва тази сделка!!! А когато не го продаваше ...???

ЧЕЗ хубаво продава, но КОЙ купува?

Е па то е ясно като бял ден, който го иска и който го може!

Парламентарната комисия се свиква за парлама! Както по-долу се писа, тази комисия няма достъп до договорите между ЧЕЗ и Гинка. Така че със същия успех този договор ще се обсъжда и в Ганкиното кафене!

Създай комисия, за да не се реши въпроса. Всичко е вятър и мъгла...

Ако искаш да прикриеш даден проблем или далавера, направи парламентарна комисия.

Среща се Борисов със Гинка Върбакова от Пазарджик,и Бойко я поздравява със изпъната ръка тип Хай Хитлер,и и казва Гинке за мен беше ''ЧЕЗ'',след това Гинка се обръща и си вика,я да му се невиди,когато яде и пи 30г със комунистите,нищо не казваше,а сега се прави че не фи обича,а?Герберска Курва:)

Ти си един от най-големите профани тук и само смрад ръсиш но такъв ви е манталитета на вас селските комуноиди

Информацията е строго конфиденциална! Договорите между Гинка и ЧЕЗ никой няма да ги даде на тази комисия! Какво ще разследват? Някои твърдят, че в тези договори има клауза, че Гинка ще съдейства на ЧЕЗ при предстоящото арбитражно дело на ЧЕЗ срещу България. Ако това е така, то това е държавна измяна и Гинка трябва да лежи в затвора!

ChatGPT

Хора, идва края на света! Едното крило на БКП подкрепи другото крило на БКП за пръв път след разделението!

обществото не иска само истината, а иска спиране на сделката и нов избор, обществото не одобрява некомпетентността и арогантността

Нищо не пречи на което и да е "Общество" да спира сделки, които то ги извършва. В този случай обаче "Обществото" ЧЕЗ няма такова желание!

нали онова момченце Добрев каза, че всичко било наред...защо пускате такива недоразумения в политиката :?

а кои ядеше от намазаната филия бсп

Искаш ли да замажеш нещо и да го размиеш във времето Направи , КОМИСИЯ а след време и под комисия ! От 20 години нито едно " Комисия " не е излязла с категорично становище от което да е произлезело нещо !

ко прайм. БСП заложиха капан като си мислеха, че ГЕРБ няма да подкрепят комисията. Изненада. ГЕРБ я подкрепи и в капана падна БСП. Сега ще научим защо на държавата са оставили 33 % а не 34%, и някой намазал ли е дебело филията.

не БСП, а царя я даде на ЧЕЗ, нали? И второ, кой продаде тези държавни 33%? Не бяха ли герп?

На кого ги продадоха? И ще ви стане ясно кой иска да има 100% ЧЕЗ чрез гинка.

"заместник министър председател на регионалното развитие и благоустройството-Костадин Паскалев"......ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ТОЗИ ИНДИВИД БЕ ТЪПАНАРЧО????

По всички въпроси тези чакат да им падне тухлата на главата, за да започнат да мислят. В държавата настава все по-голям хаос и тези има още много комисии да създават. Но резултатът си остава все един и същ - изчезваме.

А така! Нещата временно ще бъдат замазани. Докато не излязат сметките...

А досегашната комисия с шеф Делян ДОбрев ??? те за какво им се плаща отгоре и отгоре на заплатата..о незаменими експерти от народното събрание :(

Делян бузичката, галеното момченце на ГЕРБ, ами той се беше снишил малко, ама вече позачерви гребен и пак извади лай..метката. Обръща се като фурнаджийска лопата. Отначало - фалшива новина, после - ама ние следим сделката... Врели-некипели...

Това нещо като комисията за фъстъците на Бай Уй ли ще бъде?

подкрепил за да следи изкъсо как ще се развиват нещата, а не за да открие истината както ви баламосва!

Браво. Трябва всички партии в Парламента, да се обединят, и да покажат истината около тази сделка. За всички хора с втора сигнална система е ясно, че тази фирма е подставено лице на някоя голяма акула /или от правителството, или политик/. Изключвам бизнеса, защото те нямат нужда от подставено лице. Прави ми впечатление обаче, че ГЕРБ могат да се съгласят с някое предложение на БСП, но обратното - не. Независимо БСП дали е в опозиция, или във властта. А хората вече искат обединение на така наречените политици, по някои национални и битови въпроси. Не отричане на всичко на всяка цена, само защото е предложено от другата партия. Визирам Корнелия Нинова.

Що ни правиш на тъпи? Те партийте отдавна са си обединени в името на лапаницата. Колко повече да се обединят. Народа иска да види независимо разследване, а не те сами да се разследват и да си издават присъдите. Схващаш ли разликата? Събрали се вълците да решат как да пазят стадото... НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ! Само тези, които с на хранилката, но и те ще побягнат с 300 като усетят смяна на посоката на вятъра!

...така е било, така ще бъде... Всички са в кюпа, знае ли простосмъртния бг дихател как се плуят и после сядат на кафе в парламента... Преставете си следното - как точно някой от големите ще си отреже клона на който стои??? Как точно ще стане?

Сега с тази комисия ще се опрадаят всички онези, които проспаха сигналите за продажбата на ЧЕЗ. А както животът е показал - от комисиите няма никаква полза, само допълнително заплащане на участниците.

Класика в жанра-в милата ни татковина ако искаш завинаги да затулиш какъвто и да е сигнал,правиш следното- създаваш комисия,която след 3 месеца излиза със становище,че всичко документално е изрядно,няма престъпление и затваряме страницата.

А така комуняги, сложиха ли ви го гербаджии, сега ще видим по кого ще плюете.

Малко ли комисии и органи има, че още създавате, ама нали трябва да лапнете още едни народни парици!

Къде се изгуби Кака Гинка Върбакова от Пазаеджик?Ще купува ли тока или не?

Седнала е да брои парите в дребни небелязани банкноти

Ще се разберем, другари! Както винаги сме се разбирали! За КТБ, за Белене, за всички патоци, заменките! Ще разпределим порциите и ще заключим, че всичко е законно и стабилно.

в тази комисия и ще се разтури. Герб са се съгласили ...но с какви документи ще разполага тази комисия? Предстои да видим...

Когато не искаш да се свърши нещо създаваш комисия! Комисия, не комисия, отговорността е на правителството и мястото на"спящата красавица"-прокуратурата е точно в този казус!