САЩ могат да създадат свои космически войски

Съединените щати трябва да създадат свои собствени космически войски, заяви президентът Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - САЩ могат да създадат свои космически войски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щях да пиша нещо за космическия щит,чадър,огледало блъф на Рони Рейгън,ама Рони си го взе със себе си в отвъдното и остави Горби да се обяснява мирно кой лъгал и кой вервал според инструкциите на Тачър,че и Тереза Фейк иска да й поверваме,ама слънцето е на икиндия,пък тя хортува,че било посред нощ?!Йес!Даа...Да!

Могат или искат?

Дъртият пърделник пак сънувал кошмари,сигурно е оцвъкал гащите наранина.Е като оглупееш на стари години има едно спасение,в трапа.И ще те помним като най големият некадърник.Амин.

Войната в Афганистан, ниските цени на нефта и ИСО (Инициатива за стратегическа отбрана) доведоха до краха на СССР. Сега сценарият се повтаря.

Ще остане ли жив победител? Стръв за война, нечувана

Това е причината нашият свят Създател да направи пътешествията в космоса невъзможни за нас преди да да очисти от грях и тление тези които Му се боят.

А от къде ще вземат толкова много летящи крави ,пардон - тюлене,а и памперси за тях?

Земните жители СКАПАХА планетата ЗЕМЯ, кой им пречи да направят същото и с КОСМОСА.Въпрос на време , желание май не липсва....

Да вземе пример от колегата Путин .Там за една нощ създадоха военно космически сили и сега всеки льотчик ,парашутист,екипите обслужващи самальотите и пистите са космически войни;)

Да както и руските АСАТ ракети носени от Миг 31....и руските въздушно космически лазери....и антисателитите и комплексите Нудол и С 500 ...се неща които краварника няма!

Краварника няма и комбайни с вертикално излитане.

Е та нали една генералска луда крава беше казала, че говедарника ще води първата космическа война в космоса!

Няма да се учудя, ако тия хукнат и из Вселената да крадат нефт и злато....

"и огромни разходи." В същност това е главната цел на кукловодите. И стадото да бъде подстригано възможно по-късо.

Няма ли психиатрични клиники в САЩ да го приберат този неизлечино болен психопат.

А какво стана с Тръмп-обществото, основано от група Путинофили в София? Спомням си как руснаците пееха оди за Промяната, която идвала с Тръмп Сега какво ви става?

Ей сега Путин ще ги накара да ядат ракети!!! Те и без това са затънали до уши в блатото на прекомерните харчове. Та сега и една военна надпревара в космоса им липсва. Руснаците отдавна са се научили да гладуват, сега това ще научат и дебелите американци.

Дали?

На този самовлюбен човек не му стига да се бърка навсякъде по земното кълбо, ами иска и в космоса да командва. Няма ли кой да му разроши перчема малко?

Колко му е - още някакви там трилиони дългове на гърба на американския данъкоплатец. Вече са толкова големи, че дали ще се удвоят или утроят съществена разлика няма. Все пак вселената е зона на американски жизнени интереси. Тоя е за принудително въдворяване.

Оставам с впечатлението, че през последните 30-тина години, всички американски президенти са върли поклонници на Лукас и "Star Wars". А и не само те...Ми просто да си поръчат на Лукас да им направи още няколко продължения на филма, па белким си начешат крастата...

Тези от Гражданската война не са имали сражения на територията си.За сметка на това се бутат по цялото земно кълбо. Сега и космосът им притрябва.

Те и руснаците са същите.

И как ги видя руснаците по цялото земно кълбо? Те си имат достатъчно територия, в голямата си част незаселена, че да ламтят и за други...Разбра ли са отдавна, че това не носи нищо добро и е причина само за главоболия...А приказките за Украйна, Осетия, Абхазия ги остави на онез зад океана, много им се ще да е истина, но на практика е далеч от истината...

википедиа "OuterSpaceTreaty" подписан от Сащ , в действие от 10 October 1967. Забранява използването на космоса за ядрено и всяко друго оръжие за масово поразяване ... но сламената глава не го интересува много май?

ако Путин беше казал такова нещо , сега щяха да го рисуват с зловещи изображения и да тръбят колко бил лош, но за Тръмпи всичко е на ред! ура!

има една Конвенция на ООН за демилитаризиране на космоса, Луната и другите небесни тела, към която са се присъединили всички страни и нямат право да разполагат военни съоръжения на изброените места....

Ами те и руснаците малко преди промените превърнаха институт за космически изследвания във военен. Още управляват там военното разузнаване. Станаха професори благодарение на закона на недоразумението Игнатов и не е ясно сега с кой ще воюват. С руснаците ли, които ги внедриха там по байтошово време, срещу тях ли? Противни и гнусни гадини!

Надписи в началото на филма: "В ролята на Хан Соло: Доналд Тръмп".

На тия политици трябва сериозно да им е омръзнал живота в последно време.То войни в космоса ли не щеш то хиперзвукови ракети ли не щеш и тем подобни.Хубаво нека си играят на войници само да не ни вкарват нас мирните хора в техните игри.

В Того каучуковите дървета работят на двоина надниса че баи дончо да направи по мощни ластици да стреля в космосА!!!!!!!z

+10!!! Жалкото е, че нас в Европа ще ни карат да опъваме ластиците, а те искат да си стоят на сянка.

Nikolai Vasilev

Много сте прав колега само че сега набаи дончо ще му опънат такъв ластик че ще отлети втретата галактика ссср отдавна го няма

Абе вие първо кацнете на Луната, пък после ще видим!

Чакайте малко дирници! Може/възможно е да създадат, Могат/способни са да създадат или Трябва/налага се да създадат! За един приятел питам ;)

Тръмпи па си назад! Ние отдавна водим война в конкурсите "Мис коя по убава" на междугалактическо ниво!

Те големите актьори вече са в преклонна възраст . То космически войски хубаво ама с какво ще се придвижват до там ? На оня колата му отиде та не се виде ... пък и колата нямаше багажник , ще ядат ли ще пикаят ли или направо ще ги изстрлват с прашки ? То и аз искам да стана милионер ама малко съм го закъсл с парите ... Та да плаща Е.С за създаването и на такива войски ли .

Правилно - отлитайте в космоса всичките янки, че да мирнем най-накрая на Земята !

Тръмп очевидно се бъзика! Космоса въобще не е това за което ни лъжат глобалистите! Всякакви приказки за космически войски са пълни глупости!

Тоя е гледал "Star Wars: The Last Jedi" . Някой да му каже, че това е филм, художествена измислица, фантастика и да му обясни какво значи "космическа"!

Като гледам, на дедо Дончо вече са му превели и дори обяснили онази реч на Путин, на която бяха показани готовите руски космически оръжия, които са приети на въоръжение от действащите войски! Добре, кво - за две седмици почти успяха! Сега, като му изгласуват в Сената няколко трилиона за целта, може и да почнат да мислят ... Ми с досегашните - превърнати в ненужни купища желязо и камари фина оптика, електроника и пластмаси, квошапраят?! То няма преработка на това нещо - нито пък световните океани могат да погълнат повече боклучак, отколкото вече плува в тях на цели стотици хектари площ ... Безумец, начело на 300 милиона безумци и неграмотници!

Добре казано ! И за мен щатите са някаква интернационална ненормалница.Нещо като международна лудница.

Перфектно. Взимайте се с колегите ви от всички други държави и заминавайте на ма...на Марс. Там си воювайте, колкото искате-вземете си и тези от 1-я % заможни избраници, да си играете заедно до насита. По някое време ще дойде и Дарт Вейдър, да си премерите силите с мечове, като в доброто старо време.

Всеки ден ново 200 !? Този човек е олицетворение на идиотизмът и за съжаление по някакъв си свой извратен начин е станал милиардер и след това с парите си и президент! Ако този човек изкара целия си мандат и не дай боже още един, то тогава наистина може света да свърши, защото се наблюдава една такава тенденция, че този плужек поражда конфликти до каквото се докосне и бърка на дълбоко с Мексико, Русия, Африка и леко опипва почвата с Азия в частност Китай и Корея ...

Те първо да си запълнят дупките по пътищата.

но дали толкова руски инженери и физици ще емигрират към уса, за да се сформира екип за космическите войски