Ларгото отново се разпада (снимки)

Ларгото отново се разпада две години след ремонта му, който струва над 15 млн. лв., алармират от "Спаси София".

Обратно в новината

Коментари - Ларгото отново се разпада (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадливи нещастници!

НА ЛАРГОТО Е ЗАМЕСЕН И СИНА НА ВЕЖДИЧКАТА!!!ПО ГРОЗНО И ПРОФАНИЗИРАНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НЯМА В СОФИЯ!

Никакво преговаряне ! --> Allons enfants de La Двустъпковата !!!

15 млн лв, за лепило от гаража на бай Митю с много "песок" и малко цимент...краде се навсякъде и поголовно...

най-добре да го направим отново, за некви 20 милиони ли ще се пазарим .... добре, че отдолу има здрава основа останала от хиляди години

Брат'чеди и занапред ще ходите след проблемите и ще констатирате много, много подобни небивалици. Докато не хванете бика за рогата, това ще е положението. А то е такова в цялата държава, не само в София !

брадатия скулптор да върне кописионната Оез 2.000.000 лева дето ги държи в КТБ са му от там май

Преброих пет пукнати купола от стъкления покрив. Уж има охрана, но да не забравяме, че тук е България. Цари незаинтересованост и мръсотия и така до края на света.

Нали Софиянски беше строителя на Ларгото !

Проблема е в климата, ако температурите не падат по нулата, всичко ще е наред :)

Не, не е в климата, а че качествените работници всички заминаха за Германия и Австрия за по-добро заплащане.

Всичко лъже и краде в тая дървава !!!!

То не може да се краде безогледно и да има качество! Но при ББ и калинките виинаги е било така! Калинка, Цветелинка, Гинка, Калинка....

Част от плочките на Руски паметник са вече за ремонт.... Колко време мина от последния?

Задължен !

Някой да е очаквал да се получи друго, при перманентно действащата комбинация от некадърност и корупция?

не е подходяща. Корупция ДА ,тя е с комисионна над 80%. Е как ще има КАЧЕСТВО?Ние сме виновни ,платците като ги търпим.До кога?

Искат да свършат всичко като "за умряло", че след това да "усвояват" пари за ремонти. Затова не работят с професионалисти - рискуват да ги издънят. И за да е всичко по "3,14", избират некадърници.

Не е нужно да си експерт, за да видиш. Още при правенето на тия ремонти, на всички им беше ясно, че това е жалка история. В климата на София, не можеш да правиш ремонти с паянт. Тва са като плочки за баня залепени с плюнка и дъвка. Пълна трагедия. Една плочка не си седи на мястото. Тия парченца, такива каквито са, трябва да се редят вертикално, за да имат минорен шанс да оцелеят един сезон. Слагат плочки 1 см, крадат все едно са сложили 3 педи мрамор

сега като сложат СКОЧ ЛЕПЕНКИ и ще го оправят за....седмицата. Така се печели ,а не като нас учи,работи и пак учи до пенсия 150 евро.Абе банкянски рай.

снимковият материял е БЛОКИРАН,ЗАЩО ЛИ?

Работя в частна фирма. Ако някоя задача не бъде изпълнена качествено, жалка ни майка. Собственикът държи на името си. Явно в БГ той е единствен като гледам как си оставят ръцете. Ни срам ни очи.

Гарантирано от гроб!

Това новина ли е??след като всичко направено от фандък се разпада след месеци и не е необходимо да се обхожда София защото е на всякъде..Само дето мангизите не се ''разпадат'' а пълнят джобовете им..

Да се направи КОМИСИЯ и под комисия !

СРАМОТА! ЗА ВСИЧКИ НИ И КАТО БЪЛГАРИ И КАТО СОФИАНЦИ И КАТО СТРОИТЕЛИ И КАТО ПОЛЗВАТЕЛИ. СРАМОТА И НА ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГО ПОДДЪРЖАТ. ТОВА Е ЛИЦЕТО НИ ЗА ПРЕД СВЕТА! ЖАЛКА РАБОТА.

О винаги има проблеми, тук например е кой е взел рушвета за да се избере тази калпава фирма. Сега ще има нов търг и държавата пак ще плати. Данчето сигурно взима само %

трябва да се глобяват тези изпълнители, а приелия обекта да ходи на борсата! Гледам строежи, за да гледам сега ремонти, ама споко не било за моя сметка

Ам'чи ко искате ва. Във Винету за туй не пиши как съ прай, а с инна прочетени кинига толку!!! Айди де!!!

Още от пръв поглед е ясно, че никаква отводнителна система не е виновна, а некомпетентно строителство придружено с кражба на средства, което впрочем е стил на работа на управлението на Герб вече 10 години!Некадърници, които вече са опасни и вредни за хората!

Проблемът,г-н Министър не е в отводнителната система,а в отвратителната ви система на кражби и корупция при всеки"ремонт".КОЙ ще плати сега за ремонта на ремонта!?

няма да е КОЙ!

Гледах пелтеченето на министъра на културата дори да се приеме, че част от щетите са заради някакви колоездачи,а не поради лошо проектиране или изпълнение как е възможно това изобщо да се случи, та това е най-охраняваното място в държавата там са Министерски съвет и Президентството. С други думи не може да се опази този район,а какво остава по селата дето няма и един полицай.

Абе, нали тоя Боил е министер на колтурата !? Що ми се праи на строител ? Сигурно е ходил в Милано !? Там, ония римляните(не ромите) са сложили едни плочи, къде не знам колко века не са мръднали и милиметър !!! Да му имам на Боил отводнителните системи !

Тук става въпрос за некачествено изпълнена работа.Българинът толкова си може, мързелив, некадърен, ако непрекъснато не го наблюдаваш ше даде фира. Колко майстори съм имал, малцина са си свършили работата както трябва.

Vinetou

Въпрос към министъра: За скапаното осветление пак ли е виновна отводнителната система? И втори въпрос: Кой ще понесе конкретно отговорност (финансова, наказателна или и двете) за приемане и въвеждане в експлоатация на некачествено изпълнен обект?

Какво става бе, Фандъкова??? Къде са парите за ремонта??? Убавицата на Бойко нещо май трябва да отговаря?!? ОТНОВО!!!!

Ебаси, 15 милиона, за да наредят няколко квадрата плочки и пак не успяха. Проблема не е само в краденето, то е едно на ръка. Строителите са некадърни.

Строителите,че на тях се заплаща малко повече от минималната заплата и се набират само цигани,а по документи им пишат,че им плащат по 1500 - 2000 лв заплати!Отделно се строи с некачествен материал,който се изписва,като скъп и качествен! Далавери яко,никой не проверява,а дори и да проверява се оказва,че и проверяващия орган е в далаверата! В България съд и прокуратура няма и докато няма,тази държава ще се разпада от всякъде..

Обзалагам се, че ако тръгна да критикувам и архитектите и изпълнителите биха ми обяснявали със самочувствие как стоят нещата в живота, колко много разбират и как са повече от мен. Бездарна пасмина.

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ДАНЧЕТО-НАМАЗАЛА Е И СЕГА ЗА НОВ РЕМОНТ ПАК.ЛОГИЧНО ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ТИЯ МУХЛЪОВЦИ!!!!!

Безхаберие и некадърност цари в държавата на най-високо ниво..

Всичко построено у нас е некачествено, тъпо и грозно, защото сме тсрикати и некадърници.

След като чух, че през зимата не можело да се правят ремонти се притеснявам за културата на министъра на културата, отделна тема е идиотското решение са този стъклен купол малко над кота нула. Българска работа, тъпа и некачествена!

В голяма грешка си .Не се хвърлят на вятъра,потъват в джобчето на фъндъка. даскалицата по руски ,когато стана кмет какво притежаваше?а сега?

Статията пропуска, макар и казаната между другото, констатацията, че "счупените стъкла" на затварящите куполи не са заради некачествени ремонти, а заради допускане на велосипедисти-каскадьори, които се катерят по тях и правят екстремни каскади, удрящи и разтърсващи цялата конструкция, водеща до напукване на стъклата (добре е, че са специални и скъпи и не се счупват, а само се напукват и каскадьорите не са пропаднали). Това не е велосипедна рампа и не трябва да е "дуракоустойчива" (така изискваше младежът), а трябва "дураците" да си платят "дуращината" и да има контролни органи, които да ги изловят!

герб опорната точка я повтаряте до втръсване. Чуваме това обяснение от както управлявате София.

герберите са най-крадливата и мародерска пасмина !!цялата държава е в разруха !!по-зле сме от сирия !!!

Някой очаквал ли е друго? Нови подлези протичат, нови тротоари са на вълни, нов асфалт се нагъва и пука... Обичайното.

Българи са го правили, както и всичко останало дето се разпада в тази пропаднала държава ;)

В нашата държава само се харчат едни пари и се хвърлят на вятъра , нищо не е като хората ! Бул.Витоша е под всякаква критика - само дето махнаха трамвая от там. Крайно време е да има хора зад решетките за подобно нехайство.

За сетен път заявявам;Невежеството подплътено с интересчийство ще затрие човечеството!КОЯ ФИРМА ЗА СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР Е ОСЪЩЕСТВЯВАЛА НАДЗОРА????ТЯ Е ВИНОВНИЯТ!!!!!!!!!!!!!!

Ако някой е очаквал нещо друго нека да го напише!!!!!!!

нали знаете от кого? Пак дълго е издържало!

Казали на лисицата, тя го прехвърлила на опашката си!