Майка на 12 деца дължи милиони на държавата

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня.

Обратно в новината

Коментари - Майка на 12 деца дължи милиони на държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не дупка, не празнина, а цяла бездна е отворена в законодателството по тези въпроси! Защо многознайниците от НС не променят съответните законодателни норми така, щото нито безимотни цигани, декласирани елементи, пияници и пр. утайка на обществото да не стават собственици на подобни фирми!!! НО по-важно е да се маскират такива сделки като закупуването на Техноимпекс, суджукгейт, оградата, хасковогейт, ЧЕЗ-гейт и пр. простотии!!!!!

Без коментар ...... No comment ........

Проблема не е тариката бизнесмен и тази неграмотна жена.Проблема е в закона ,който позволява фирми със задължения да се прехвърлят.България е динствената страна в света където можеш да продадеш фирмата си с дългове.

за тази "майка" децата явно са страничен ефект от преспиването с някой мъж, което отгоре на това вероятно е ставало и в нетрезво състояние

Истанбулска конвенция трябва! Какво е това безобразие? Тръгнал си? Как така си е тръгнал, преди да го разстрелят? Друг дошъл, но и той е жив мръсникът му с мръсник... Вижте там децата да са добре и изкоренете... плевелите ! Заповед

Нали искахте българките да раждат бе, българчета? Кво ривети сега? Ето една достойна българска майка, способстваща за увеличаването на достойната и в никакъв случай не оскотяла до ушите горда българска нация!

бе? Българка, друг път! Знаеш ли около Карлово колко руси и синеоки цигани има? Въргаля се с циганин, ражда от 17-годишна, не се обичали, ама изкарали заедно 16 години и 7 хлебарки...айде моля ти се!

всеки който не ти отърва е циганин, нали? смешник такъв

Васил Левски е написал в последното си писмо "Байовци" следното нещо за всички наглеци и подлеци : "За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт" Т.е. този "Господин" - крадец , който е източил Държавни (Народни)пари прехвърляйки вината си на Една Многодетна Женица - наказанието е ЯСНО по-горе го пише. Поклон пред тази жена Родила 12 - деца. Наказание за Крадеца

жалко, че не е северна корея, някой да върви след теб и да ти пише излюпените мъдрости в тевтерчета ...ехх, тц тц тц

как успя да изплюеш 12-ка бе женоооо

papion

Да се чуди човек, как Господ дава на такава да роди 12 деца, а на свестни жени, не.

Свестните, според сегашните стереотипи жени, използват контрацептиви. Не е намесен Бог тука.

Господ дава на честните и чисти души. Явно на сведските жени, не им е такава душицата

От гледна точка на еволюцията и естествения подбор жената прави най-доброто на което е способна - да оцелява и да оставя поколение.. многобройно.

Не е "абсурд в абсурдната история на Веска", а е абсурд в абсурдната ни държава!

И тва , ако не могат да го разкрият и да заключат ментите, ба го и финансовото разузнаване,ба го и данса, и бопа, и икономическата и министъро.....

Много тъпа жена. Жалко за децата, тежък живот ги чака.

Такива откачалки трябва да се кастрират химически, а не да ги оставят да се размножават и да замърсяват нацията.

И сега какво, трябва да я съжаляваме ли?

Опитай се. Струва си!

Капитализъм. Грозна история.

луда-луда, ама има 12 'семенца', а вие нямате нито едно. без да работи, държавата ги гледа. взела е 20к, пак без да работи. Сега я показват, горката, като жертва, и ще има НПО да се грижат да и помагат. Не знам кой е лудия - тя или ние, дето търпим така да се е*бават с нас.

куку, ниеее! Щото 12-хлебарки, дето ги е изцвъкала, ние ги отглеждаме.

Да си сложила една спирала и да спре да прави деца, ей проста тиква. После другите и виновни.

и са толкова мозъчните възможности. Големият проблем за нас като общество са хората с костюми и образование, които създават законова възможност такива измами да се случват. И не да се показва снимката на тази жена, а на онзи дето й е обещал 20000лв.

големият проблем е, че не можеш да спреш това обремемено същество да се продуцира, знаейки, че няма да издържа децата си. И въобще, защо не е в лудница, под контрол, е интересен въпрос. Тя е кукувица - в двата смисъла на тази дума.

ми намерете този бизнесмен и готиво то много сложно като всичко в бг. това е то демокрацията

И като го намерят какво? Документално всичко е законно. Ти още малко ще искаш, тоя да припознае и децата?!?!

Понеже циганите станаха роми и понеже природата не търпи празно пространство,част от българите придобиха цигански манталитет.

адаптирай и оцелей, или умри. След като нямаме оръжия и НПО-та, които да пазят законноста и българското, това е един от вариантите. не е сладко...

За Красимир Тодоров, авторът на материала. За първи път в този сайт показва правилно използване на удареното ѝ.

да разбере какво прави не може а да ражда хрантутници може

Днес Гинка милионерката си купува "ЧЕЗ",както е тръгнало утре току виж Веска милионерката си купи магистрала Тракия. Всичко това е възможно само тук САЩ пасти да яде вече ние сме страната на неограничените възможности.

Защо не? Имаме прецедент - селянка от Крушовица си купи "Техноимпекс"! Тия, днешните по-тъпи ли да са от Първата Селянка-Милионер?

България се превърна в едно абсурдно и абстрактно понятие граничещо с фикцията и роботите на 21 век .

Luna0102

Гати плодовитата леля. На мен мъжа ми ако ми даде нещо да подпиша го прочитам, било то и по диагонал за да разбера за какво иде реч, а не да ми даде да си подпиша предсмъртното писмо, а после съм се самоубила без да знам, а тази от непознати ражда, на непознати се разписва... Да си направи психотест, ще я освидетелстват без проблем и няма да дължи на никой нищо, нито пък държавата ще може да я съди.

Щом му нямаш доверие (на мъжа ти), сменя го.

Luna0102

100% доверие имам единствено на себе си. Да си сменя и децата ли?

Не помощи, ами директно в затвора. Тия 20 000 лв дето ги е взела ще й стигнат.

Luna0102

Какъв затвор, жената не е добре с главата, а и тези 20 хил. не ги е взела- обещаното не е като завещаното.

Като не е добре с главата - в психото и без права да подписва сделки. 20 000 да ги е взела, сега кво - ще съжаляваме глупаците ли?

Ти откъде знаеш, че не е взела пари? Аз мисля, че ги е взела и ги е изхарчила за глупости. Дай на беден човек някоя хилядарка и му гледай сеира.

Сигурно са заети с издирване на българи, пошегували се с дебилния поп от Москва!

Дебил си ти соросоитско г.........

КЪДЕ В НАШАТА МИЛА РОДИНА СА СОЦИАЛНИТЕ, КОИТО ЯДАТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ??? НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИМ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ?

Социалните са й взели вече 10 деца. И те са на наша издръжка, бтв.

Един подпис под документ,за да има тежест,трябва да е положен в присъствие на нотариус.Как така прехвърлят фирми по кафенетата,не разбирам.

И без тежест може да се прехвърли фирма. А нотариусът не може да спре сделка, щото си имал 2 или 10 деца. Какво значение има колко деца имаш. Или трябва да отиде с бизнес костюм при него?

И СЕГА КОГО ТРЯБВА ДА СЪЖАЛЯВАМЕ?! Нея - че тя прави глупости? или нас, че разни тарикати с нейна помощ са ни ощетили с милиони левове?

Явно е, че жената не е добре психически. Кой ражда 12 деца без условия, без перспектива... да оставим че и без мъж... Съжалявам че го казвам, но на такива трябва да им се забрани да се размножават.

Трябвало е отдавна да и отнемат възможността да ражда, след като не може да се грижи за децата си! А и нямаше да се наплодят толкова чавета чакащи на държавата. Колкото до документите - да лежи в затвора! Без обяснения, че не знаела какво разписва.

АБСУРДНИ СА И НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! ТЯ ДЪЛЖАЛА? А БЕ ЩО ДАНЪЧНИТЕ НЕ ТЪРСЯТ ОНЗИ ДЛЪЖНИК И ЗАЩО ПРОДЛЪЖАВА ТАЗИ СХЕМА ДА СЪЩЕСТВУВА? ДА СИ ПРЕПРОДАВАМЕ ДЪЛГОВОТЕ НА ХОРА ИЛИ ФИРМИ КОИТО НЕМОГАТ ДА ГИ ПОКРИЯТ ИЛИ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЧУЖДИ ДЪЛГОВЕ!? ОТГОВОРА Е ПРОСТ ЩОТО ТАКА Е В КАПИТАЛИЗМА ХИТРИТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА Е ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА СА САМО ЗА МАСОВКА В ТЕАТРОТО!

Не е абсурдна статиятам, нито журналистите. Абсурдна ни е държавата управлявана от продажници. Нали те пишат законите? Е , написали са ги така, че да не закачат мошеника, продал фирмите, макар че е известно кой е. Защото и те са мошеници

Трябва всички да живеят в казарма тип соц. щото са тъпи и не гледат какво подписват.

Сама си е виновна. "Проблема на давещите се е проблем на самите давещи се"

та и гинкината работа такава. - Човекът ми даде да подпиша и каза: "Ши видим."

Знам аз защо е тази статияяяяя! Ако бяхме подписали ИК, тя нямаше да е такава :)

А ти ако не беше глупав щеше да имаш истинска работа и пари. Ама...

да вземем да изтребим пенсионерите и инвалидите или тези коитоса се родили с физически и умствени проблеми? Ете тва като твоето докато не се опариш да осакатееш например няма да усетиш какво означава живот!

Какви 20 000 лв.? Мангустата за 200 лв. ще подпише всички, ще си продаде децата, мъжете, и каквото друго и поискат!

Да, жената явно не е добре психически, за да има толкова деца, в тези дни наистина трябва да си луд за да го направиш в България! А на вас какво ви е оправданието, че сте празни в сърцата и душите? Поискайте сметка на крадците и службите, а не на тази бедна българка. На какво сте заприличали, на какво се радвате, кого съдите?

моме, всяко цигане, отхранено с моите пари, прави едно мое дете по-малко. всеки търтей, който издържаме - също. и още нещо, драга ми расистке. аз ако взема 20к лева и не ги върна,ще ме направят на маймуна. или пък ако наплодя 12 и ги гледам така, че социалните да трябва да ми ги вземат (чела ли си статията?) а тази я направиха героиня. такива 'нежни души' - като теб. нежни расисти, нежни към всичко, освен своя народ.

Будите съжаление.

Няма нищо по- хубаво от голямаото семейство,но това с 12 деца си е кучешко дело!Човек трябва да мисли и за живота на тези деца а не само да се множи като сган! Това е към жената ! А иначе,тази държаа е толкова гнусна ,че нямам думи !

Е значи Тая Веска може да се окаже акционер на оная Гинка а милионите дето ги дължи сигурно просто са отишли за Чез а