Висши военни на САЩ и Русия си говориха за Сирия

Началник-щабът на руските въоръжени сили Валерий Герасимов е провел разговор по телефона с колегата си от САЩ Джоузеф Дънфорд.

Обратно в новината

Коментари - Висши военни на САЩ и Русия си говориха за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради живота на ЧВК наемници(макар и свои), Вашингтон няма да размени нито един самолет, да не говорим пък за кораб...

Сега поне признаха, че има руснаци долу.

нямаме бърза работа.Всичко е въпрос на време и икономика

Залагам на това, че руснаците ще клекнат. 100%

Герасимов: "Поэтому, в случае возникновения угрозы жизням наших военнослужащих, вооруженные силы Российской Федерации примут ответные меры как по ракетам, так и по носителям (!) которые будут их применять." . .в превод означава . . ответни мерки, както по ракетите, но така също и по НОСИТЕЛИТЕ. Преведено на български: както по ракетите, така и там от къде то са изстреляни, самолет, кораб . . . . следователно, не на празно показаха "Циркон" - стрелба по кораби от 5000 км

Абе верно ли има още хора, които вярват на филмчетата на Путин, сглобени от стари клипове в YouTube?

Абе вярно ли,че има още хора, които ти приемат насериозно? Ти си гол, бос и завидлив.

Разговора го разбрах едните плахо попитали : може ли да удариме а другите им отговорили а сте ударили ще ви ударим през ръцете ... Това ми прилича като с Ким оня с големия бутон заплашваше ама бързо взе да сяда на преговори . А колкото до лъжливите англичани кога ще съдите Блеар в Страсбург изби с лъжите за химическо оръжие си сумати хора . Ще има ли справедлив съд за такива изроди !

Хехе, нищо не си разбрал. Измий си краката с топла вода, сложи си една кърпа с оцет на челото и си легни. И по-добре не ставай никога!

Блеър се е извинил, но на кого? На своите данъкоплатци, но не на унищожената държава и хора там. Парите им, виждаш ли, жалко. Те са са били изхарчени напразно. Това се казва цинично признание на грешка, но не е съжаление за убитите. А това е военно престъпление.

Ето нещо което макар и в страни от темата демонстрира много добре някои сегашни положения в световния ред. Един интересен лаф от дърт американец - участник във Виетнамската война: "Като гледам филмите за Виетнам сега - все печелим. Как по дяволите загубихме тази война тогава?"

Из дневника на един идиот-Русия ще свали самолетите и ще спре ракетите на американците

му е майката. Като му покажеш остена говедото веднага става хрисимо и гледа с влажен и измъчен поглед.

В Гута сирийците намериха химическа лаборатория. Ама средствата за масова дезинформация мълчат по въпроса като бити евозъг. Отговорът на руснаците беше "ако бъдат застрашени наши хора, ракетите ще бъдат свалени, а носителите им унищожени". Остава да видим какво ще стане.

Сирийците ли ти казаха, Путин ли ти се обади лично или по Алфа това?

Защо ми изчезват коментарите без следа?

ти със следа ли искаш да изчезват?

Ами преди пишеше ..."този коментар е премахнат поради едикво си едищо си". Вече и това не пише. Имаш ли някакво остроумно обяснение?

Успокой се, не си само ти. Такава е $и$темата. Бъглива като бездомно куче и продажна като... ще спестя сравнението.

Явно много инструктори са глътнали вода в Гута, щом краварите мучат толкова жално. Ама пригодили ли са корабите си да лазят по дъното?

Какво научихме? Че в Дамаск има значително количество руски войски от рода "ихтамнет". Тези, които Путин изтегли три пъти след Три Великие Победи над ИДИЛ и които хамериканците НЕ утилизираха в атоми до Ефрат цели два батальона

Какво научихме: американците идват от на майната си, без никой да ги е викал, без резолюция на ООН и заплашват да ударят столицата на суверенна държава. Чиста форма тероризъм.

А теб някой да те е викал?!?!?

ватниците са предупредени да разкарат хомодружинката си от сирийски военни обекти

утре да се почват

хамериканците дошли от на майната си, без никой да ги е викал, без резолюция на ООН и заплашват да ударят столицата на суверенна държава. Това не е ли тероризъм???

Джоузеф Дънфорд се предполага че разбира руски иначе мурзилката едвам шпреха руския

Ко казА, ко...?

Докато братушките не почнат да свалят щайгите на лудите телета, както сваляха ония антики Томахоук....говедата няма да се кротнат!

аналните ти братушки свалят само гащите си

При първото потопено корито, което изстреля томахоук по частите в Дамаск или свален самолет краварите ще напълнят памперса и ще подвият опашка. Другия им избор е да тръгнат на война с Русия, в която ще се включат Иран и Китай (вероятно) или СК, НАТО е мръвка, Европа първа ще отнесе плувката напълно е безпомощна, 2-3 самрата в столиците на Европа и край с напъните на пуделите, а САЩ ще бъдат гътнати откъм океана. За жалост това е апокалиптичен сценарий, но може би тази цивилизация, управлявана от нагли, обезумели алчни, корумпирани хора не заслужава да мърси красивата планета и трябва да отстъпи място на вид, който ще оцелее след апокалипсиса и ще еволюира до нещо по-добро...

Така си е

За жалост училищния побойник разбира само от едно, перчи се и мачка по-слабите, докато не се появи някой, на който му е писнало и му счупва зъбите в училищната тоалетна в междучасието. След това, побойника изведнъж става по-смирен и спира да тормози другите ученици - стара изпитана история, която действа. САЩ са училищния побойник и за жалост (защото пребиването в тоалетната може да е опасно за всички) не разбира от дума и може да се наложи някой да му строши зъбите, за да стане мирно и спокойно за всички.

Скарали се руснаците и американците, на кого е бащиния Сирия...

Пак ще има изпържени руски главочи и то повече!

Ким за нула време свали американците в стойка партер, а руснаците се опитват да водят демократични войни. Затова всякакви плъхове им се качват на главите.

Жидоянките разбират само от пердах. Те са смели като овце, само когато превъзходството им е на 5-10 пъти.

Нали 3 пъти се изтеглиха руснаците от Сирия и 3 пъти обявиха пълна победа? Сега четвърти път ще победят и ще се изтеглят?

Пречат ви, нали?

Руснаците са заплашили, че ще пуснат нова порция анимационни филмчета и изрезки от видео-игри! Мирише на много груз-200, груз-300 и ихтамнети.

Глупак, ами защо в една нощ ревнаха всички западни президенти и премиери и молеха Путин да спре бомбардировките в Гута?! - Нали им изпотрепаха за отмъщение хиляди вонни, "съветници", ЧВК. Груз -200, 300... не могат да им съберат чарковете.

ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ВИДИМ КАК "РАБОТЯТ" ....КИНЖАЛИТЕ , АВАНГАРДИТЕ , С 400,500 КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДАДЕ УРОК НА НЕКАНЕНИТЕ ЗАДОКЕАНЦИ !!!!

Нужни са ти само 2 шишенца боярищник и буйната ти младежка фантазия.

Началник-щабът на руските въоръжени сили Валерий Герасимов е заявил в разговора по телефона с колегата си от САЩ Джоузеф Дънфорд, че ВС на РФ ще продължат неуморно и непрестанно да се борят за мир ако ще и камък върху камък да не остане в Източна Гута и в цяла Сирия.

След заявлението на Руският нач.ген.щаб, че руските ПРО ще свалят американски ракети и техните съоръжения които ги изстрелват, в рамките на 1 час, нач.щаба на ВС на САЩ е позвънил на руския си колега с молба да се договорят по въпроса 04.00/14.2018 г.

Само че руснаците са се обадили, а не американците.

Сирия е паметник на тоталното бездействие на цялата световна миролюбива общественост. Говорят се само празни приказки, водят се скъпи помпозни преговори, на които не се постига никакъв резултат, след което всяка от страните обвинява другите за провала. Всеки преследва някакви свои интереси. Едните искат Асад да бъде свален. Другите искат Асад да остане на власт. На трети изобщо не им пука за мизерника Башар, те искат конфликтът да продължава и регионът да е дестабилизиран, за да си водят тяхната политика. Четвъртите пък продават оръжия на всички и вече дори не броят пачките. През това време умират хора, масово умират хора. Умират деца, жени, старци - хора, които нямат никакво отношение към всичко това и никому нищо не са сторили. Умират от бомбите и на тези, които са против Башар, и на другите, дето го защитават. А тях кой ще защити? Накрая идват едни пети, които заявяват, че ще се молят на някакъв измислен бог за спасението на жертвите. Всичко е глобално блудство!

Защо забравяте, че войната в спокойно живеещата държава Сирия бе разпалена с американски средства и под ръководството на тайните служби на САЩ КОГАТО СИРИЙЦИТЕ ОТКРИХА НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ, ЗАСТРАШАВАЩО ИНТЕРЕСИТЕ НА САУДИТСКА АРАБИЯ - ВЕРЕН СЪЮЗНИК НА САЩ В РАЙОНА? Лакомите американци си направиха планове как да "сложат ръка" върху сирийското новооткрито нефтено съкровище и веднага заляха страната с лъжливи обвинения и "мироналагащите"бомби с обеднен уран.

Знам каква мъка е да строиш, с честен труд. Взимаш заем, плащаш десетилетия ипотека, търсиш майстори, вместо почивка правиш ремонти, плащаш данъци... Накрая идва някой кретен и разрушава всичко. Като гледам руините, виждам стотици години похабен човешки живот, само и само някой да захапе кокала.

Време е за санкции за САЩ. Агресията им трябва да бъде обуздана, а после и спряна.Ние негодуваме от мутренски похвати в България. Но какво се случва на световната сцена - мутрата САЩ е по-безогледна и от най-закоравелия махленски бандит :)

Имаш пълното прави да ги обявиш. Започни с отказ да използваш американски компютър, ОС и Интернет - извади процесора от китайския си лаптоп и му удари една яка БГ тесла.

sonibvc@gmail.com

Толкова си тъп, че съм на 100% убеден че огледалата у вас се пукат като ти се огледеш.

Валерката казал в прав текст на Джоузефина, че ако пусне хвърчила над русите то това ще им е последния полет и то към отвъдното. Додузефина проплакала, че го натискат джинджърите от Вашингтон и се примолил поне да пуснат някоя бомба некаде из пустинята която да не се прехваща отрусите, че да отчетат дейност за да може конгреса да отпусни още 100-200 милярда бюджетче. Валерката сказал има конгрес има проблем няма конгрес няма проблем ще си помислим дали да не изпратим един съобщителен циркон до Вашингтон. чувам че вече памперси не достигали в краварника

Достатъчно е да им изпратим едно дронче към Сената или Белия им дом, за да се нас'рат...

Ти гледай да не те намерят къде си на картата, че дроновете ИМ са по-големи и по-яки и много повече, от дроновете ТИ.

Маалеей американците са знаели руски език. Ти да видиш.

да тече купонът - имат си приказката военните; ако остане на тях, война всъщност няма да има; за беда формулата е друга: амбициозни политици играят по свирката на алчни магнати и се избиват невинни люде