Изтече ултиматумът на Лондон към Москва

В полунощ изтече ултиматумът на Лондон към Москва да даде обяснения за отравянето на бивш руски разузнавач и дъщеря му в британския град Солсбъри.

Обратно в новината

Коментари - Изтече ултиматумът на Лондон към Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И се'а к'во?

Е, и???? Мей ще трябва да се поохлади, от Скотланд Ярд я опровергаха, а от НАТО не я подкрепиха, на всичкото отгоре заради изявлението си в нейна подкрепа от поста си светкавично изхвърча държавния секретар на САЩ - Тилерсън.....

Голям ум е Стивън Хокинг! Само не разбирам защо им трябваше на руснаците и него да бастисат :-(

SORRY! C'est la vie! НИЩО ЧУДНО И НИЩО НОВО!!! ОТ КАК СВЯТ СВЕТУВА - ТОВА Е СЪДБАТА НА РОДООТСТЪПНИЦИТЕ!!!

мей мей толко ли си тъпа .ами това е кгб.ако те са го убили с руски газ ли ще го направят.и малко ли други начини знае кгб за да не набърква русия в тази гадост.мирише ми на провокация

към изхвърляне на всички руснаци от Великобритания, а после, дай Боже, и от целия ЕС. Да си стоят в Русия, там нали текат реки от блага, икономиката е в небивал възход, а бе с една дума - РАЙ!!! Защо напират да живеят при содомити и джендъри? Защо?

глупако, нещата отиват към поредна воина, която ще съсипе европа, а бритовете само ще я запалят и ще гледат сеир... и не знам на какво се радваш...

На Русия Англия и Свети Петър

Поредната зле скалъпена сапунка, при която Крадецът вика "дръжте крадеца". Вместо да слушаме кудкудяканията и кряканията на разни дами, по-добре да използваме сивото си вещество. Сутринта ген. Бояджиев направи перфектен разбор на случката и за това, кой е виновен. Ясно е едно: 1. Този човек е бил пуснат официално от Путин да си ходи във Великобритания. Та ако е искал да го унищожи, още да е в някой затвор, осъден за държавна измяна. 2. Когато си шпионин на два стана и те усетят, гориш. В случая и Русия, и Великобритания имат по 50 % основание да се освободят от него. 3. Фактът, че подобно отровно вещество се съхранява и в непредвидимите укри, изяснява допълнително нещата.

По тая логика нашият премиер не е зле да даде ултиматум на Макрон до 24 часа да обясни защо вчера микробус Рено в района на Пазарджик отнема 1 човешки живот и вкарва 2-ма в болницата! Утре Меркел и т.н.

Много точно казано

колко искове трябва да има към наследника на СССР - Русия, за безбройните катастрофи с онези катафалки - Москвич и Лада, дето ни ги пробутваха десетилетия наред. Че и по 10 години се чакаше за тях.

Това е естесвения край на предателите

Мдам... Ултиматумът изтече... сега планетата Земя ще смени посоката си на движение... Щото другарката Мей така иска...

Какво е известно до момента по случая: - отрвянето на Скрипал и щерка му става на 13 км от единствената военна база на Англия в която има химическо оръжие. Малко доуточнение - Англия и ФАЩ са единствените държави в Света, които официално признават, че не са унищожили своето химическо оръжие, въпреки, че са подписали договор за това. - веществото с което казват, че е отровен Скрипал се е произвеждало в Узбекистан - република в която управлява ФАЩ. ФАЩ е "приватизирал" заводът производител и изнесъл всичко до шушка ! - въпросното вещество се съхранява в 15 бивши съвтски републики и най-големите наличности през 2015 са (познайте къде ?) В УКРАЙНА ! - създателят на веществото избягал в САЩ и е припознат от фащиянците като техен специалист и агент. - и сега най-важното. Ако има проби от това вещество с голяма достоверност може да се каже къде е произведено ! Поради тази причина ингилизките лъжци не дават проби от него на руснаците (което им е задължение по договора за неизползване на БОВ).

Най простата, логична и ефективна мярка е UK да изхвърли всички руснаци с визи, да блокира всички сметки на руските КГБ олигарси, да прекъсня всякакви политичрски, тъговси, културни и спортни контакти с Империята на Злото, това да направят и всички цивилизовани страни, аман от беса на кървавото кремълско джудже.

И какво става с британските петролни компании в Сибир и не само там ? А с останалите няколко десетки милярда "велико-британски" инвестиции в Русия ?

аМИ КАКВО ИМ ПРЕЧИ НА АНГЛИЧАНИТЕ САМИ ДА СИ СИНТЕЗИРАТ ТАЗИ ОТРОВА? з Имат от нея, знаят . че е възможно да се направи , Все пак химията и химическите реакции са едни и същи в Андлия и ев Рисия! И в англия има химици вероятно на високо ниво, които могат да я направят

Москва да не е София, че да се дупи на ингилизите моля??? Пък там НЕвелекобритания ли е, разединено кралство ли е може веч да дава ултиматуми само на аборигени ктао Боко...той и голем приятел с тия брит премиери зер...хи хи

Интересно защо българите емигрират в Англия,а не в русия?

за да се"чудят" ИДИОТИТЕ

Мислиш ли, че няма българи работещи в Русия!?! Относно мигриралите в Англия и работещите там имаше едни интересни репортажи от цветните плантации.

За пари разбира се! Не, защото изповядват английските нравствено-морални и етични ценности във външната им политика. С пари може да се купи всичко, нали...

Стандартния довод. Щото е много по-лесно да се имигрира в Англия(ЕС) отколкото в Русия. Стандарта на живот в Москва е не по-лош, напротив, от този в Лондон. И както е добре известно, повечето западни държави са крали от целия свят, за това и социалната им система може да си позволи да издържа новите имигранти. Половината нови мигратни от Източна европа са български и румънски мангали на помощи. Русия напротив, и по време на СССР е даваше повече отколкото вземаше.

Най простия въпрос е -как така из обединеното кралство се разнасят и използват бойни отровни вещества ? Дали са руски или американски или каквито и да е други. И дали някой който е произвел тези неща преди 50 години носи отговорност или този който съхранява и разпространява на територията на държавата.

всеки следовател си задава въпроса,на кои му е изгодно такова нещо. При всички случаи не на Русия.

Тия англо сакски транс гендъри,явно ги е засегнал и вируса на лудата крава? Не разбраха ли,че Русия не им е колония,и че си ги слагат на трите букви???

Тереза Мей убедително поведе редицата от случайници, оказали се на ключови место в европейската политика. Такава некомпетентност, неинтелигентност и липса на опит Британската империя не познава.

"...допълнителни контингенти на НАТО в близост до границите на Русия..." Ако някой още не е разбрал за що иде реч. Повод трябва, макар че напоследък хамериканците и в тази насока не се стараят много.

Ами то вече не остана място за нови контингенти около границите на Русия. Ще трябва да изселят местното население, както американците постъпиха с индианците.

Vinetou

Да не стане после като с химическите оръжия на Садам Хюсеин!?

объркали превода...??? имало ,,химически тоалетни,,...!!!

,,тереза меи,, се прави на ,,голда меар,,...??? русия не е египет...!!!

В село в Сибир е било отровено едно куче с някакъв химикал. Путин даде 24 часов ултиматум на Англия да обясни как и защо английски химикал е бил използван в Русия. Ако не го направи, Москва ще вземе съответни мерки. Лавров пък каза, че може да не пусне английския отбор по футбол на световното...

Усещате ли абсурда на ситуацията, който създаде Тереза Мей?!

ще кажат че е ,,провокация,, на путин за да ,,очерни,, демократичния запад...!!!

Някога великата британска империя се превърна в най-верен и жалък пудел на САЩ, които в случая я използват като маша, за да свърши черната работа; в добавка да отмъсти затова, че не получи домакинството на световното първенство. Що се отнася до "отравянето", всеки мислещ човек ще си зададе въпроса: защо точно сега и кой има интерес от от такава операция. Отговорът не е труден. Жалко за очакванията на футболните фенове, защото съм сигурен, че бойкот на първенството ще има.

Някога велика, британскат империя се превърна в ...... Мислете, като поствате!

Напоследък не зная кои са ми по-смешни - американците или англичаните.Но са еднакво жалки.

А преди една година с американски VX газ беше убит брата на последния Ким... пък тогава никой не седна да пита държавното управление на САЩ как така убийците са използвали произведения в САЩ нервнопаралитичен газ;)

Тази сутрин бившият ръководител на Първо главно управление на ДС , г-л Т. Бояджиев посочи че това е активно мероприятие срещу Русия , защото никой в Русия, най-малкото Путин имат интерес да отровят Скрипал и неговата дъщеря. В подкрепа на своята теза той изнесе много интересни факти около Скрипал и неговото семейство, които не се коментират нито в нашите СМИ, да не говорим за западните. Скрипал е осъден в Русия на 15 г. затвор за шпионаж и в последствие разменен за други руски агенти арестувани на запад. това което не се казва обаче е , че той е помилван след 5 г. от излежаване на присъдата с указ на президента на Русия и след това е разменен. Други факти които не се съобщават са , че той и неговото семейство са имали пълната свобода да посещават Русия и да се връщат безпрепятствено в Англия. Нещо повече , след неуспешно лечение в Англия, по собствено желание синът на Скрипал отива да се лекува в Русия , но явно болестта е била много напреднала и той почива в болницата. Скрипал лично отива в Русия и прибира тялото на сина си. Дъщерята, която е потърпевша в инцидента след няколко години пребиваване във Англия, по собствено желание се връща в Русия и живее там също няколко години. Всичко това показва, че ако руските тайни служби са искали да убият Скрипал или членове на неговото семейство са имали много възможности до сега.

Именно ти разкри истината и вярвам на теб, а не на английските служби.

Най-голямото постижение на английските служби при разследването на този случай е, че откриха думата вероятно, затова имаш основание да не им вярваш.

Логично!... и нищо ново... Една и съща плоча се върти, та чак е зациклила. Време е "Западът" да прояви повече творчество в яростната анти-руска пропагандна война... Нещата са ясни и прозрачни за всеки поне малко мислещ човек. Е, балъци все още има и то не малко... но намаляват, факт който следва да се отчита от идеолозите на анти-русизма...

И аз гледах това интервю. Генерал Бояджиев изнесе интересни факти и за отровното вещество. По времето на СССР, то се е разработвало и съхранявало на две места - един научен институт в Киев , Украйна и един научен институт в Таджикистан.

..."може би", "евентуално", "вероятно"... няма значение - важното е, че Русия и Путин са виновни!... Следват закани, ултиматуми, санкции и истерична пропаганда. Е, разбираемо е, като се има предвид, че идат избори в Русия и всички методи и активни мероприятия са оправдани. Логичният въпрос обаче остава - дали наистина Путин е такъв малоумен идиот, че точно преди президентските избори, да вземе да трепе и то точно по този начин, бивш агент-кагебеец, който така или иначе, отдавна е изпял всичко на чуждото разузнаване... Нещо, май не се връзва, доста плоско и елементарно е! Само дето тоя сериал, започва да втръсва... Май си трябва нов сценарий, а може би и нов режисьор... ;-)

НИЕ, АВГЛОСАКСОНЦИТЕ, ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА, КОЕТО НИ ХАРЕСА.ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ

Британски съд дали се произнесе по въпроса с екс-шпионина? Щото, ако не - за какво говорим? Вместо разследване и съд, вижте само какъв лай се надигна? По темата - лаят в Лондон, пригласят им от Вашингтон, Берлин и двама-трима от форума на ДИР. И това ако не е от хибридните атаки, здраве.

след срещата си с путин принц салман започна да ,,демократизира,, страната си...!!! борис джонсън след неговата среща с путин тъи като вече са ,,демократизирани,, ...започнаха да...??? един безпомощен ,,зов,,...че .. ,,и ние сме тук,и ние сме тук ...,,!!!

Само си помислете какви здрави нерви има Путин. Жив късмет е, че той държи КОПЧЕТО в Русия... С този бяс, който е обхванал някой среди ще докарате в Москва някой с по-къс фитил и око имате време да осъзнаете случващото се, горко ще съжалявате!

То това е целта на Англия и САЩ( и още няколко от развитите държави от Г-7)! Да разпалят война и да печелят от смъртта на хората- единствения печеливш западен бизнес, който Запада е измислил като заместител на робството! Робите воюват, господарите от Запада богатеят! Ама хората почнаха да разбират и на никой не му се воюва и умира за колониалните интереси на Англия и САЩ- двете империи на злото!

Пути след като натисне копчето ще им 1 минута да целуне портретите на Сталин и Ленин. И той много добре го знае. Куче дето много лае...

ти си от " белите каскети на шорош", нали? щамповате си едно и също! Каквито са ви господарите, такива сте и вие! Такива като вас Запада употребява за пропагандата, а после ги принася като " сакрални жертви" за пропагандата си срещу свободния свят неколонизиран от Запада!- Г. Марков, Политковская, Литвиненко, Березовски, Немцов, Скрипал!

...само така си мислиш от страх... Освен това, точно Путин е този, който не лае! Факт. Напротив, притеснителното е, че е прекалено тих, защото е известно, че кучето, което лае не хапе!... Очеваден обаче е бесния лай на краварите и техните подлоги!

На ракетите им трябват 20 минути да долетят от САЩ до Русия. Съответно и обратното (руските са малко по-бързи). Що се отняся до трайдънта, с който са въоръжени подводниците, той може да носи осем ядрени глави. но тогава лети само 3000 км. За да лети 8000 км трябва да има най-много три ядрени глави. Не са достатъчно. Отделно главите му са правени (най-новите) през 70-те години. Я летят, я гръмнат! Чичо ти Дони знае много добре, затова казва "Щв направя Америка отново велика". Нали вдяваш, дори президента и не я брои за такава в момента.

Куцо и сакато хайде на ултиматуми и санкции! Тези наистина се изживяват за господари на света.

Явно в западното общество критериите са снижени изключително много. Щом с някакви предположения веднага се обвинява друга държава правят се изводи без никакви доказателства, че даже се заплашва с някакви незаконни последствия.

Там на Запада това си е памтивека! Когато хората поискаха да задоволят низшите си потребности- дънки, цветни телевизори, Кока кола, дъвки с цветни картинки се превърнаха в аборигените за Запада! А аборигените Запада ги убива- икономически, с военни агресии или етнически конфликти! Затова в България на ЕС средната заплата е 650 лв, а в централен ЕС( баш Запада) е 2 500 евро! Такава дискриминация и по турско не е имало!

НЯМА ПРАВО ДА ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМИ.НЯКОИ СИ НАДВИШАВАТ ПРАВАТА.

Русофилите се хвърлят на амбразурата. Плюят по Тереза Мей и се дупят на Москва до умопомрачение. Сякаш са руснаци прописали на български в този форум.

Не русофилите! Българите разбраха, че българина Г. Марков употребен като дисидент от Запада, по същия начин беше отровен и превърнат в " сакрална жертва" за пропагандата на Запада срещу България, СССР и целия неколонизиран от Запада свободен свят! Ти остави русофилите, а се замисли как завършват употребените от Запада никому ненужни " олигарси, шпиони, тролове, дисиденти", всичките до един " закопани от Запада в " сакрални ковчези"- мъртви са по удобни за пропагандата на Запда, отколкото живи!

Великобритания е една нещастна мишка, която се опитва да влезе, макар и позорно, в световния информационен обмен. Даже се повдига на пръсти пред големите. Жалка картинка.

Има много достойни англичани учени творци итн. Но като изключим тях тези смешници са само за истанбулската конвенция (женчовци)

Г-жо Мей, Създателят на това вещество, за което Вие говорите, живее от 20 години в САЩ. Може би не отправяте въпросите си към когото трябва ...

Отдавна формулата на това вещество е известна и може да се синтезира от много хора. Добре че не го застреляха с калашник, защото тогава връзката с Путин щеше да е очевадна :-)

Като изтече ултиматума----Борис Джонсън оскуба ли си рошавата, празна кратуна--от яд?:)))))))

Както екзекутираха Марков и ни натопиха,така отровиха и руснаците.Англичаните с долно и мръсно крадливо и терористично племе.Ако убиеш госта си трябва да бъдеш наказан само със смърт.За тези мивки трябва да е ядрена смърт.

То беше ясно, че ще въртят, ще сучат и ще провалят Световното. Не успяха чрез натиска срещу ФИФА, сега тръгват с рогата напред. Както с Боинга над Украйна..., Немцов, Георги Марков, Папата ....

Ползата от цялата тази афера за баба ви Мей и англичаните ще е , че научиха още една руска дума:новичок.