Помпейо - желязна ръка в дипломатическа кадифена ръкавица

Майк Помпейо, номиниран днес от президента Доналд Тръмп да оглави Държавния департамент, е бивш военен, чиито дипломатически способности остават загадка.

Обратно в новината

Коментари - Помпейо - желязна ръка в дипломатическа кадифена ръкавица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп смени на поста "Първи дипломат" бизнесмен с военен, който всъщност не е бил военен, а е бил неприкрит лобист на едни от най-крупните конгломерати - Коук Индъстрийз. А какво стана с дипломатите им? Явно политиката на прикриване на една грешка с друга грешка не ходи по гората.

Тоя надменен янки едва ли ще донесе нещо добро на САЩ и света!Русия даде дипломатичен ултиматум , до октомври 2019 година да се отменят всички санкции и да се седне на мирни преговори !Ако ли не, Русия и "БРИКС" започват забрана на търговията си в долари , поетапно се спира газа за ЕС и се тръгва към икономически саботаж на Запада!Работата става сериозна и на тоя Помпео ще му се изпари надменото хилене към Русия!

:))))))))))Това ли си говорите в селската кръчма дебилчо......нет денег,нет бояршник

Баща му имал бол пари и завършил с отличие и на Маккейн баща му е бил Генерал и от въшлив пленник го направиха не само герой ама и Конгресмен . Ама айде стига с тази Демокрация защото за нищо не става видно е вече 27-28 години Демокрация а ние затъваме все по и по-по зле !

Помпейо - нещо като Пейо, на това ли ви прилича? Дира, аре стига простотии, бе....

как точно е роден през 1986 г. ?!? Правите елементарни грешки

Tръмп, е време да назначи Mоника люински за държавен секретар, а да сложи Xилари Kлинтън за нейна заместничка и нещата ще се "успокоят"!!!;))

2102 година още не е дошла, а докато дойде помпейо ще го помнят, колкото номним днес държавния секретар на сащ преди 100 години

Роден в Калифорния, през 1986 г Ми той изглежда много дърт за възраста си бе

научи се да четеш правилно Роден в Калифорния, през 1986 г. той завършва престижната военна академия Уест Пойнт с най-висок успех.

Ще го видим съвсем скоро що за стока е този господин. Имам неприятното усещане, че пак ще ги направят на глупаци американците и в частност Тръмп. Не за друго, а за да му проверят реакциите в стресова ситуация. Няма грам съмнение, че китайците са подковали гладно-корейците по устав преди поне месец. Досега Тръмп и сие си вкарваха автоголове, но съдията ги отменяше. Сега имат уникалният шанс американците да станат камикадзета точно преди последният съдийски сигнал. Вече е очевидно, че Путин тоя мач ще го спечели, дори и друг да вкара победният гол. Жалко.

трябваше първо да го пробва като главен преговарящ, пък тогава да го трампи, но винаги може и по зле да е

това са оправдания, просто си отмъщава на рекс за дето го е нарекъл напълно луд или нещо такова

Само в България можеш на 30 години да станеш външен или някакъв министър въобще.... Явно ДИР-аджиите я карат по инерция...

Де ти 1963 де ти 1986. Дира пак не могат да преписват като хората.

Какво се оплакваш бре, сложили са запетая.

Помпейо само внимавай де не се появи някой Цезар или Кайзер, да ти изгори главата...

Някой май не е чувал какво Цезар е направил с главата на Помпей, съвсем буквално.

ако съгласно ИК се окаже не "желязна", а мека китка?

Помпео роден в САНТА АНА-Ориндж Каунти /квартала на богатите/ Наи- интерсен ФАКТ е че ФЛАГА на Обшина Санта Ана Е 1кьм 1 с флага на Европеиското представителство н аБьлгария а имено 2 ТРИЬГЬЛНИКА /1 СИН и 1ЖЬЛТ/ А в Санта Ана -ОРИНДЖ живее на 1 един наш високопоставен политик ДЬЩЕРЯТА . Явно този БГполитик е тясно свьрзан физиччески и духовно с родното място на ЦРУшефа

"Желязна ръка" е добре за армията, полицията и тайните служби. За да е човек добър политик , трябва да е хлъзгав като мокър сапун, да се изплъзва от трудни ситуации, да премълчава и да хване удобния момент да наложи волята си. Такива "железни ръце" в политиката може да върнат човечеството в каменната ера.

Голям прас, много се оплашихме :р

Клоуните от ЦРУ, начело с някой си Помпейчо, най-богато финансираната циркаджийска организация, отново проспаха ракетната система "Сармат", хиперзвуковата ракета "Авангард", системата "Кинжал", ракетната система с ядрен двигател и безпилотните ядрени подводници. След като проспаха Крим, руските бази в Сирия и крилатата ракета "Калибър"!

Чисто любопитство - ти откъде знаеш, че са я проспали? Да не са ти пратили доклад от ЦРУ?

С други думи стари познати КГБ срещу ЦРУ. Интересно дали пък и тоя няма да почне да си чисти двора и да закачи падналите "герои" на сметката на подлия враг.

Военен правят дипломат,войнолюбците от САЩ. Толкова ли нямат дипломати,че слагат този клоун?

как може този Помпейо да твърди ,че ЦРУ трябва да бъде агресивно, брутално ,безмилостно и безпощадно !Та в тази организация работят само едни душички, алтруисти, баптисти и майки Тереза!Това няма да им допадне!

този човек знае как да унищожи света... и има желане за това.

От 1986г. успял да навърти 53 лазарника. Трябва определено да прескача нива този човек, направо петилетки!

Роден в Калифорния, през 1986 г.... Ми вземал е за една година - две, и в стареенето е отличник!

За вас препинателни знаци същетвуват ли и ако да, какво е тяхното предназначение? :-)