Сътрудник на Березовски открит мъртъв в Лондон

Близкият сътрудник на покойния руски магнат Борис Березиовски - Николай Глушков, е намерен мъртъв в британската столица Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Сътрудник на Березовски открит мъртъв в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както върви, следващия световен шампион по фудбол ще е Русия!?-При това ще има само финал! Сборная А ще играе срещу, Сборная Б и който и да победи все ще е Русия!

тъп гербер,дебел и прозд като мутрата борисофф

Когато си в добри отношения с Кремъл - си олигарх, а когато не си в добри отношения - магнат! Дир...дир...дир!

Добре де, разбрахме го вече - Англия не иска чужденци и ги избива.

епа те и българия я откриха там мъртва още на лондонската конференция! и кво?

изгодно е да се отвори погребално бюро в Лондон

даже две трябва да са.

Всички бивши шпиони до изборите да си стоят заключени в къщи - на сухари. Не е ясно кого още ще ... за да обвинят Русия.

омръзна ми всеки умрял да бъде отровен Май се търси все скандала. Никой не хвърчи към отвъдното, всички умират- едни по - рано, други по- късно. Все криминалета пишат

вдигни се от земята, ... пардон - от балконаааааа

аз съм мъж. От хибридните бойци на Путьо.

И англичаните казват че човека не е починал насилствено, но за сега се води терористичен акт. Айде платените да почват да плюят сега-5,4,3,2,1!

НЩ на руснаците: Вашингтон намерен нанести ракетно-бомбовый удар по кварталам Дамаска. В случае возникновения угрозы жизни нашим военнослужащим ВС РФ примут ответные меры как по ракетам, так и по носителям, которые их будут применять. Сахрова: Ако се "затвори" АрТ, всички английски медии, напусакт Русия". Боже мили светът е полудял . . . . . Предполагам някои си спомнят за "Радио свободна европа", "Гласът на Америка". . . . . . ще доживеем ли простотии отново. . . . . язък за световното

Цели народи биват затривани от лицето на земята, а Тереза Мей тъжи за един руснак. Това ще да е някакъв странен английски хумор.

ОК се превърна в отходната яма не само за бедняците от цял свят, но и за руските комунистически олигарси, бягащи от ръката на жестокото джудже в Кремъл, където обаче то ги застига и ликвидира методически, Путин върви по стъпките на комунистическите главорези, Лелин и Сталин, избивали поголовно политическите си противници.

Всеки, който е под крилото и наблюдението на англичаните бива убит. Хич не могат да опазят хората си ! А тръгнали света да оправят !

Предизвикателната политика на Кремъл ще доведе до нови санкции.Много вероятно е и бойкотиране на световното първенство по футбол.

То пък много ще липсват на някого на световното, ама ти да си напишеш твоето малоумно изказване.

много ясно че ми5 ги отстрелва защото им трябва "уважителна" причина да бойкотират игрите и да налагат санкции. Никой не е изненадан, чакахме да видим какво ще измислят.

Ееее жалко няма да вървят фанелките с надпис 1966....но поне ингилизите ще имат оправдание защо пак не са станали световни шампиони..... То и при тях един голям парадокс....уж най-силното футболно първентство а едвам са станали световни през 1966....

Комунистите си карат както преди 100 години - убиват ли убиват. Това не трябва да ни учудва, те са създадени убийци и терористи.

Защо руснаците тровят само в Англия?

Мдаааа... Руские немножко обосрались. Сейчас будет зачистка Кремля. Весь народ в говне, а Говно живет в Кремле.

Как пък все в Лондон ги тровят?

МИ 6 след Г. Марков отработи до съвършенство методите за отравяне на неудобните вече дисиденти! Тия дни английските служби преизпълниха плана с отравянията за години напред!

Редко много си глупав... Англетата ако имаха такива яки отрови първо Путя щяха да отсвирят, а не руски десиденти дето псуват Путлер под път и над път.

Създателят на отровата живее от десетилетия в САЩ.

По тъпата ти логика да.

Създателят на отровата живее от 28 години в САЩ и американците отдавна имат всичко нужно, дори американци са унищожавали лабораториите. С други думи, Тереза Кухата спокойно може да пита Тръмп за отровата. Всичко е документирано отдавна... Та всичко е едно лаене, както обикновено...

някой журналист що не вземе да пита Ходорковски ,като как се чувства ,спи ли нощем

Много пари, много фирми, много сътрудници... Искате никой от тях да не умира никога ли ?

Баси, тоя Путин не спи, бе! Последните две седмици шета из Лондон с бутилка от пепси, пълна с кво беше онова отровното. Обикаля адреси на разни руснаци и ги плиска с онова отровното от бутилката. ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТОВА Е САМАТА ИСТНА!

Кагебейшикът се е разработил

не ви върви последно време на " комундетата на шорош"! Просто хората ви научиха щамповките, дето ги повтарте до втръсване! Не мисли за " кагебейшниците", а за господарите от Запад какво правят с употребените от Запада " тролове, шпиони и олигарси"! Само не ми казвай, че ти си независим читател ей така надникнал в форума:)

Сътрудник на Березовски открит мъртъв в Лондон Явно това е "отговорът" на Москва за "фалшивите" обвинения на Лондон за убийството на руския разузнавач.

Руснаците отдавна не се интересуват от употребените от Запада и провалили се руски олигарси, шпиони, журналисти, опозиционери! Просто Запада така прекъсва живота на ненужните му и употребени руски олигарси, шпиони, журналисти превръщайки ги в " сакрални жертви" в Западната пропаганда срещу Русия, Китай и неконтролирания и неколонизиран от Запада свободен свят!

ми-6 ще преизпълни плана за мокрите поръчки и отравянията

Кой отрови Александър Литвиненко? "По тази причина, мисля, че сега е времето да кажа едно-две неща на човека, отговорен за моето настоящо състояние. Може да успеете да ме накарате да мълча, но това мълчание си има цена. Вие се показахте като нецивилизован и безмилостен, такъв, какъвто Ви изкарват най-жестоките критики. Вие показахте, че не цените живота, свободата или каквито и да било ценности на цивилизацията. Вие се показахте като недостоен за поста, който заемате и за доверието на цивилизованите хора. Може и да успеете да накарате един човек да замълчи, но вълната на протеста по цял свят ще ечи в ушите Ви, г-н Путин, до края на живота Ви. Нека Господ ви прости за онова, което сторихте не само на мен, но и на многообичната ни Русия. ..." из предсмъртното писмо на Литвиненко. Мир на душата му!

Кой отрови Александър Литвиненко? Същите отровиха Г. Марков за да подържат дългосрочно пропагандата си за " злия СССР, Източен блок, Русия, Китай и т.н., все държави от свободния свят, неколонизирани от Запада"!

Руснакът забавя, но не забравя!

И очевидно - Великобритания е несъвместима с живота на избягали там руснаци.

Запад като скорпион сам отравя употребените от " западната демокрация" и никому ненужни вече живи олигарси, шпиони, журналисти и т.н.! Тези, които избраха да останат в Русия все още са живи, за разлика от тези които избраха " да емигрират в разкошния Запад"!

Всъщност Немцов, който остана в Русия, беше достигнат от " възмездието на Западната демокрация"- след като харчеше милиони плащани му от Запада, а не постигаше нужния на Запада резултат като опозиционер в Русия! Запада не прощава на опозиционерите си нито в Русия, нито на Запад! Ако Немцов беше поискал закрила от руските служби вместо да парадира с " подкрепата на Запада", досега щеше да е жив!

В британската преса наскоро имаше признание на правителството, че на агенти от тайните служби е позволено да извършват определени криминални дейности (не специфицирани). Имаше някакъв обществен протест, който бързо заглъхна.

Почнахме ги!

: ) То, това прилича на криминале, за 5-годишни. Къде е скрито оръжието, със стрелка към него, хахаххаха

Доблестната английска полиция е забелязала Путин да се промъква, явно той го е убил. помагали са му руските хакери. Между другото, както обикновено ДИР ни спестява информация, която няма да е коректна, в статията съвсем малки допълнения, все пак: - "В Лондоне умер соратник Бориса Березовского" Та какво излиза, че всички "борци да демокрация" в Русия, които са герои на Запад, все са някакви измамници. Интересен е факта, че до сега никой не го е пипал, въпреки престъоленията му. А между другото, самият Березовски е искал да се върне в Русия. Дори е писал покайно писмо до Путин. Явно това е ускорило краят му. Няма как Великобритания да допусне, от нея да си ходят такива пиар личности. За това следва очистване и прехвърляне всичко на руснаците.

Абе, друго си е баш преди изборите в Русия, британците да се месят, за да си мислят овцете, че Путин е виновен, хахахха. Трябва да си мнооого тъп, за да си мислиш, че Путин има нещо общо с въпросните убийства. Сега и паричките на руските олигарси от лондонските банки ще вземат ; ) Някой от форума, да вземе да ми обясни що е то ''демокрация'' и има ли почва у Европа?! Ще ми е интересно...

Създателят на отровата от 28 години живее в САЩ, унищожението на отровата и лабораторията също е проведено от американци. Отдавна всичко е документирано. Прави си извода... Иначе Терезка и Борис Перчемлията квичат срещу Русия, откъде била дошла отровата.... Ми да питат създателя в САЩ....

Предателите сигурно треперят и се посират от страх дали не са следващите. Нека! Винаги трябва да се започне от предателите, после външните врагове лесно ще бъдат сразени

Треперят предателите, които са употребени от Запада и Запада " уж услужливо" им е предложил " сигурна емиграция като сакрални жертви в пропагандата на Запада срещу Русия и останалия извън контрола на Запада свободен свят"!!! Не знам как се чувства Ходорковски тези дни като следващата " радиоактивно или химическа сакрална жертва в пропагандата на Запада срещу Русия" , след като и той е в прегръдките на Запада!

Службите на кралицата са запретнали ръкави, за да помогнат на английския отбор по футбол при мач срещу Русия на световното първенство. По правилото "Три трупа (в Лондон) - дузпа (срещу РФ)".

Вярвам на Георги Инфандиев.Човека дотук почти предрече всичко.И беше прав .Нито едните нито другите.Направиха от света локва.Сега искат да издавят всички в нея.За алчността себелюбието и покварата няма почивен ден.

Трябва да започнат залагания: "Кой ще бъде следващата жертва?".

Не зная коя ще бъде следващата жертва, но да се обърна към англичаните. Пазете Кралицата, пазете Тереза, пазете Острова от запрашване и от какво се сетите.

Сигурно някой Русофоб у Българско

колко разбирачи тука

Малееее този Лондон става много опасно място за предатели и крадците :) Умират като мухи ....

на летището във Виена са разменени още руснаци.. Един от тях - след само една година в Англия, се завръща в Русия с думите - "По добре в Русия жив, отколкото в Англия - мъртъв." И си е жив и здрав човека..

Животът на аборигена не струва и пробито пени и аборигенът може да бъде пожертван по всяко време на денонощието без предупреждение, по политическа, икономическа, военна или каквато и да е причина. Животът на аборигените в Англо-Саксонския Свят е много, много гаден и страшен.

Казаха по новините ,че ще се запорират сметки на руснаци,ще се затворят и изгонят телевизии на руснаците,каквообщо имат тези институции с убийствата за да ги гонят и да им запорират сметките?

OmPoBeH

Ами нямат общо, но за сметка на това пък е демократично.

Зайо, ти що си без шапка?

демокрация баце- дънки, цветни телевизори и дъвки с картинки! реалността на демокрацията я разбраха по бруталния начин и платиха с живота си употребените от Запада олигарси и шпиони- Г. Марков, Литвиненко, Березовски, Немцов, Политковская, Скрипал, Глушков и т.н.!

Тези институции дават възможност на нормалните хора да разберат всъщност каква мръсотия и лъжа е запада, а това не се харесва на запада.

А те този отговор чаках,затова ти дадох +.Иначе на мен ми е ясна картинката!Важното за мен е на местна почва да имаме разумно управление,но едва ли ще стане.Наще слуги винаги са били подвластни на чужденци,дано да греша с последното и Бог да им даде мъдрост и разум за съхранението на собственият народ,но не вярвам!

Ако го направят значи в действителност може Кремъл да е замесен. Една от теориите е че Путин иска руските олигарски да върнат милиарди от УК в Русия.

По същия начин Г. Марков беше употребен от Запада за пропаганда срещу Източния блок и когато самия той се разочарова от английскта действителност, просто беше принесен като " сакрална жертва" от английските служби и ЦРУ! Папа Йоан Павел 2 заяви след атентата срещу него, че няма българска следа в него( Ватикана е най- мощното разузнаване в света)! И добре направи! Защото помнеше какво се случи с Хитлер, който отрови българския цар Борис- Германия се превърна в колония на Англия и САЩ вече над 70 години! Папата искаше да запази неприкосновеността на Ватикана, затова не обвини лъжливо и несправедливо България за атентата срещу него!

с убийства в чужбина започват и двете световни войни

Тогава хората сами се стремяха към войните- като доблест, национална чест и т.н.! Сега хората по света не искат да умират за колониалните и имперски интереси на Англия, САЩ и Франция!

А за болестта му - СПИН, и за сексуалните му отклонения, за които се говори в книгата "Времето на Березовски" защо няма допълнение. Тя не е биографична книга, а сборник от интервюта с известни личности от това време.. И интервюираните от Петр Авен говорят за наклонностите и болестта на тоз "съратник".. А и за признатата от Глушков - пред разследващите в Англия, караница ден преди смъртта с Березовски. И за нея нищо..

Такова чудо не е било, дори по времето на зрелия соц. Това което става в Русия е проява на чист сталинизъм. Путин през последните години стана неузнаваем.

Такова чудо си е било в демократичните западни страни от памтивека- употребените от тях да ги избиват, отравят, бесят и т.н.! Кой уби Линкълн и Кенеди- американците! Кой уби Г. Марков, организира атентата срещу папата, елиминира лейди Даяна- службите на короната и техните авери от презокеана!

ООН трябва да поиска от САЩ въздушни удари по Англия заради употребата от английските служби на радиоактивни и химически отрови за елиминирането на неудобните и употребени от Запада руски олигарси и провалени западни шпиони! Сега става ясно кой използва и кой доставя химическо оръжие в Сирия срещу сирийците- обучените и въоръжени от Англия и САЩ терористи и чужди наемници, ползващи мирното население като жив щит и обгазявано с химическо оръжие от терористите подкрепяни от Запада в Сирия!( Карла дел Понте, го каза ясно още през 2013, че терористите в Сирия използват хим. оръжие)!

...Мусолини, Садам, Кадафи, Путин...

Едни верни служители на Нейно Величество получаваха "Разрешение за убийство"... Очевидно документът не е формален.

Сигурно онези от " Челси" са го опаткали!