София към Ердоган: Границите не подлежат на преразглеждане

Днешните държавни граници са утвърдени с международни, признати от всички договори и не се подлагат на съмнение и преразглеждане.

Обратно в новината

Коментари - София към Ердоган: Границите не подлежат на преразглеждане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тракиец аферим приятелю. турците мили нямат вина. много са добри, но всичко идва отгоре, само и само българите да останат на власт и завинаги в столичани в повече, демек в София, защото са националисти в кръвта си, дори ни казват, сложете си турското знаме, живели сме сред турци в по-големи градове, а и тракийците са ги пращали в някои из южна българия села, добри са, ако не ги закачаш, но то и турци и българи не останаха...повечето са помаци и цигани... дори си говорят... след време едните ще са новите българи, а другите новите турци. християнина масово напуска бг, не заради турците, а заради някои си калинки прости и неуки, отиват във Великобритания, а турците в Германия, масово цели родове заминават завинаги, купили са си жилища-на децата, и на тях си, не лъжат, а някои кеш, а други с кредит, плачат родителите им, две деца, внуци четири и няма кой да им каже Добър ден, само възрастни пенсионери ... и ...

Може, ако атентатите бяха с 10 години по-късно. Абе вие история четете ли?

Не знам до колко им се ще да ходят в Турция и да ги пращат да се бият срещу кюрдите и в Сирия дори. Аз ако съм младеж от Кърджали по-скоро бих отишъл в Германия. Също такасъм чувал от изселници, че нашите турци хич не ги обичат в Турция и често се случва да ги преследват и арестуват като анаршисти.

Само докато не привикат поредното премиерче, президентче или друго държавно чиновниче на козяк и генерал-губернатора не разпореди сваля на гащите. Е тоя филм сме го гледали. За тия, които им се вижда невроятно - да идат за няколко дни в кърджалийско не екскурзия.

Боко се занимава с: изпращане на линейки плащане обещетения на пострадали пътища в Албания уволняване и назначаване на дребни служители цената на паркомясто Но не и с опазването на границите на България. Къде го сега Боко да каже на приятеля си Ердоган, че не може да има териториални претенции. Жалък мишок.

Това беше планирано от ЦРУ през 80те гдини, но държавата не го позволи. После след преврата просто нямаше нужда, но ако потрябва, сценария ще бъде изваден веднага.

И ако наистина реши да си вземе ей така Кърджали, кой ще му попречи?!?! Нашата армия?!?! О, ужасТ! Пидиразите от ЕС и НАТО?!?! Може би! С протестни декларации! Да не дава .......!

Я първо да си оправи армията, че на времето сме воювали с милионна армия, а сега сме за никъде - НАТО няма да ни пази, вижте примера при съседите - гърците ги набиха и никой не се намеси.

Как може големият приятел на премиера да говори такива неща? Или от многократните им срещи е почувствал васалското му поведение? Разбира се реакцията на МВнР е правилна и така е по протокол, но тук би било добре да се намеси и Бойко Борисов, още повече че той е основният инициатор на подобряване на отношенията на Турция с ЕС.

МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ не струват и лист хартия, на която са написани ! / цитирам по памет проф. Иво Христов / Историята го е доказала, с хиляди примери! Доказва го и нашето КОЛОНИАЛНО положение в момента, което ни води към пълна разруха. После, не се сърдете на "чакалите" които ще дойдат за " останките "....

ОТЛИЧНИ СА, ОТЛИЧНИИИ , Най-отлични ще станат, когато му запушим устата на тема територии и населени места в България.

Колко показателна статия.. Съвсем ясно стана кои са платените и от къде получават инструкциите си. Под такива статии въобще ги няма защитниците на джендърите, джихадистите и плюещите по Русия. А относно границите... Тези слепи ли са? Не видяха ли нашите приятели от НАТО (САШ) колко цветни революции направиха точчно с тази цела?

Що навирате РФ във всяка новина ..то ясно, че за вас е като Слънцето и въздуха ама ....

Абе платения, Как пък само Русия видя от всичкото написано? Не можа да се стърпиш нали? Действа ти първосигнално със звън на центове.

Кипър, Газа, Голан, Ливан. Сирия, Косово...

кво търси тоя от потурчени насила потомци на траки,славяни и прабългари? Какви сродни души с тия варвари дошли от пущинаците на Анадола?

Tурците не са дошли от "пущинаците на Aнадола" ами са дошли от централна Aзия, както и многото нормални народи в днешна Eвропа. Mалко по на изток от "пущинаците на Aнадола" е земята "Xиндукуш" от където сте дошли бугарите - родственици на циганите. цигани и бугари - лика и прилика - все конекрадци. дир.бг е наи-двуличната интернет страница на Cвета. плюя ви на мръсните и подли лица.

Много му е мило Кърджали,само дето на Кърджали изобщо не му е до него,нито иска да има нещо общо с Тайпи!Колкото и да си прави устата,това е положението!А и помаците,от кога са братя,сестри и на кого биологични?

Точно казано!

ЕЙ СМЕШНИ ЧОВЕЧЕТА,КАКВО ТОЛКОВА Е КАЗАЛ ПРЕЗИДЕНТА ЕРДОГАН,НИЕ НИМА НЕ ГОВОРИМ ПОСТОЯННО ЧЕ ГРАНИЧИМ СЪС СЕБЕ СИ,ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ КОЙТО ЗА СЪРБИТЕ СА ИЗТОЧНИ,ЗА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДИНИЯ И ТН. И ТН....

Ние ГРАНИЧИМ със себе си. Докато те налагат асимилационна политика над население, с което нямат нищо общо, нито като генетика, нито като култура. Типичен пример - Кипър, където след десанта на турския аскер следва етническо прочистване в Северната част и заселване на стотици хиляди мигранти от контитнетална Турция. Ако бяха останали само на кипърските мюсулмани, Северно-Кипърската турска окупационна зона отдавна да е обезлюдена.

този аватар говори пред-изборно но и малко претеснително

"Нека Ердоган си прибере Всички турски Шпиони в Европа.Тодор Живков каза на турците да се махат всичките...На днешния ден, преди 105 години, на 13 март 1913 г, България побеждава Арабите- Османци- Турци ( сарацините) при Одрин, и Българската армия стига на 30 км от Истанбул по време на Балканската война... Арабите - турци нека бягат обратно към Саудитска Арабия..""

нещо не си разбрал . Не българската армия побеждава при Одрин а според нашето правителство победителите са Израел, България , Индия , Сърбия , Румъния ,Гърция , тъй като в нашата армия е имало евреи, българи,цигани , сърби ,гърци , румънци . Както вика нашия президент не била руската армия само ами още 10 страни обявили война на Турция само дето навсякъде руски могили имаа при Одрин българи са мрели

къде сте тия дето плюете русия ? Айде сега да ви видя с какво ще защитите кърджали ако турците минат границата . Само не чакайте руснаците да ни спасяват . Те разбраха много добре какви неблагодарници са спасили . Помолете кравопасящите да ви помагат ама те никога няма да се бият за нас против турция , щото тя им е много по важна с нейната армия отколкото локвата наречена българия

Ама душко Ердоган и Путин са първи дружки в момента ;)

Предателската продажна политика на управляващата СИК дава своите резултати. Мръсните пари трябва да се заработват.

Това изпратено ли е в Анкара или просто така СМРАД реши,че Боцковистите му се надигат, утре Лъжеца пак като отиде да целува Ердоганя , Ко прайм? Тая статия е за вътрешна потреба.

Е, нищо ново под Слънцето - дежурните приказки. И Даниел Митов не можеше да коментира границите на сърцето на Ердоган...Не можел, защото Ердоган говорел за ЕМОЦИОНАЛНАТА СИ ПРИВЪРЗАНОСТ към сънародниците си в България...

Към всички русофоби: Русия не е заплаха за България, но Турция - е.

И двете са, и двете.

Баце и кво сега, кланя се, кланя се и сега извади и вазелинчето за да си намажеш"гърба" Ох мамо, боли ме "гърба"!

В България турци няма. Има български граждани. И има такива, които през годините са били помюсюлманчени... къде насила, къде заради данъчни облаги... местното население се е поддало... чисти, чисти българи - турчеещи се заради предците си и приели ислям

това са измислиси от татово време,излез навıн и погледни ще ги видиш навсякıде по улисата,на строежите ,по пазара -другарко михаълова.дори някои незнаят,,маъшиния език,,

деер

Скоро столица ще ни е Анкара. За това способстват 240-праститутки на мафията и 7млн циганеещи се егн-та!

И как точно външно го в казала горепосоченото на Турция? В някой вестник ли,по телевизията ли ,с нота ли или мислено.Май само наум.

Ердоганя, това не са ваши братя и сестри, а са НАШИ БРАТЯ и СЕСТРИ, потурчени и приели друга духовна идеология наложена им от твоите предци-нашественици и окупатори на НАШИТЕ ЗЕМИ! "Те" са наша Генетична подгрупа и ТАЗИ Генетична връзка се простира много извън днешните граници на РБългария и достига до Босфора, благодарение на твоите предци, които КРАДЯХА с КРЪВЕН ДАНЪК от БЪЛГАРИТЕ ПЪРВОРОДНИТЕ ИМ МЪЖКИ ДЕЦА в Еничарство, за да ПОДОБРЯВАТ ГЕНЕТИЧНО измислената си ДУХОВНО ИЗОСТАНАЛА Османска империя!

Не мога да забравя как войната в бивша Югославия се водеше между сърби, хървати и...мюсюлмани. Никой не каза защо двете групи бяха споменавани като етноси, а третата я наричаха по религиозен признак. Делят ни насила, за да се мразим, а ние всички сме хора, независимо от езика, който говорим или Бога, на когото се молим.

Тц, ас не приемъм никфи турци да са ми братя и сестри! Ебали се с камили, кучета и коот друго им падне, фклучително негърки, а сега наши братя и сестри, не си познал! Брат и сестра ми е саму този, роден от моите двама родители!

рохана- казваъ го по смело туршина сиъе туршин,бıлгарина -бıлгарин,единия мüсулманин,другия християнин коъто не вижда разликата е копек.

Много точно казано!

защо тıрсите под вола теле-близнак,защо не се преведе буквално рещта на султан ердоган,кıде,кıдее изопашавате нещата,колко са бıлгарите в днешно време да не могат да разберат ше това е дезинформасия.

веднъж и аз да се съглася с теб;) предизборни простотии от Турска както и от Българска страна, чисти манипулации.

Брей, Външно да излезе срещу Ердоган! Чудо! Срещу Тайпи! В деня, когато именно чалмите османски са яли як български ... бой (един от многото) преди 105 години и сме им скрили фесовете да не казвам къде! В същия тоя ден преселниците от т.нар. Възродителен процес от България, дето се мислеха за турци и уж от 32 години би трябвало да са отдавна в душата на Ердоган, изведнъж се присетиха за България, щото тоя Ердоган ги остави на улицата буквално, без домове!Изринати са по същия начин, както ние тук ринем циганските гета при всеки по-голям нов строеж!Деба тъпата ви семка сбъркана,деба!

Защо не се изнасят официални данни за това как българските турци които работят зад граница на запад изкупуват новостроените жилища в районите на южна България? Ще бъдете смаяни ако се поинтересувате от тези факти.

Да,имаш предвид турчеещи се български граждани мюслета,дето 27 години ДПС им наливаше в главите ,че са турци,че ако не са те,омразните българи пак ще им сменят имената!Които пуснаха саудитите и радикалите ,не без финансови облаги да ги зомбират главите ,че и мюсюлмански училища създадоха под носа ни,щото сме толерантни,а те хитри!

Ама какво му се обяснявате на тоя, тези трябва да ги избутат от другата страна на босфора и много по-надолу и да не ги допускат, целия нормален свят..

Щяха. Още преди два века. Ама "прогресивните" сили от Западна Европа не разрешиха и конец да падне от пискюла на феса на султана.

Дира, вие задминахте цензурата и от Соц. време бе!

1916г. българската и турската армии извоюваха съдбовна победа над рОмънската и руската армии в добруджа, и осигуриха съществуването на България!!

Турска армия за добриджа срещу Ромънци и Казашките полкове не е воювала само Българи ако си чувал за хвърковатата чета.

коце, по добре да не беше се обаждал, синко! бенковски ще ти се разсърди!

Човече явно си много исторически неграмотен аз не се крия с ТОЙ само едно ще ти кажа Българи и Турци воюват заедно при Дарданелите Чанаккале има паметник на загиналите Български и Турски войни там сме съюзници.

Че Ердоган не е говорил за граници! Нашите пропагандатори нарочно му слагат думи в устата! Лъжат досущ като западните лъжци, от които се учат!

Никой не иска да чуе, а камо ли да изкаже е истината! Българите извън смесените райони говорят умилително за "трудолюбивите, скромни и приятелски настроените български турци", видите ли, толкова мачкани от властите и националистите в България, гонени, подложени на Възродителен процес т.н. А това е само маска!!! В главата на българските турци е само Турция, Ердоган и Ислям! Те не искат да се образоват, искат да експандират. Още през комунизма в тях тлееше силна преданост към Турция! Те не обичат България, интелектуално са назад заради ориенталските навици и религията. Можете ли да си обясните иначе защо 99.9% процента гласуват перманентно за ДПС? Няма ли сред привърженици на партии от другите части на политическия спектър? Положението в Кърджали е много трагично. Общите приказки на политиците за "етнически мир" и "разбирателство", прокламираната фалшива "политическа и етническа коректност" доведоха до това повсеместно турцизиране. Българите в Кърджали страдат и ги е страх, защото я сагъкнали нещо срещу ДПС, я им се е стъжнил животът! Това е истината.

Нека Ердоган си прибере Всички турски Шпиони в Европа.Тодор Живков каза на турците да се махат всичките...На днешния ден, преди 105 години, на 13 март 1913 г, България побеждава Арабите- Османци- Турци ( сарацините) при Одрин, и Българската армия стига на 30 км от Истанбул по време на Балканската война... Арабите - турци нека бягат обратно към Саудитска Арабия.

Герберастки калинки, нещо гузни ми се струвате! Да не сте цанили вече части от България?

Е, нали според вожда и учителя от банкя, с ердоган бяхме толкова близки, че чак се обръщахме с галеното Тайпи. Сега какво ще каже кормчията!Не е ли редно най сетне да си признае, че не става за нищо, а не непрекъснато да му е виновен някой друг, както на онзи треньор на Левски му беше виновен и световния империализъм. Нали беше голям държавник, и онзи пияница юнкер го потупваше по рамото! Ами сега! Нека да обясни какво е породило имперските амбиции на Тайпи!

Той Вождът, когато нещо не му отърва и когато може да се дискредитира, много обича да се прави на две и половина. Не знам друго научил ли е от ментора си бай Тошо, но това да приклекне и да се ослушва, като нас...ано дете, явно го е усвоил. Селски тарикатлъци.

Защо пък да не подлежат на преразглеждане. Мидия - Енос може да се разглежда като основа на добросъседските отношения между двете страни.