Джина Хаспъл - първата жена, предложена за шеф на ЦРУ

Джина Хаспъл, предложена днес за директор на ЦРУ, ще е първата жена, която поема този пост.

Обратно в новината

Коментари - Джина Хаспъл - първата жена, предложена за шеф на ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с 30 годишен опит най-вече в Лондон. топлата връзка е бетонирана.

От цялата история извода е че да си президент в Щатите е сладка работа.Кой ти се опъва му биеш шута и продължаваш напред.

то си и личи че е садо-мазо

Мисля че на щандартенфюрер Хаспъл много ще и отива една SS-ска униформа.

Глупости! Тая баята кифла не заслужава да носи дизайн на Хуго Бос.

https://link/link/wp-content/uploads/2014/01/abu2.jpg Джендърите нещо да кажат в нейна защита?

От трън та на глог.Разбирай ,от един некадърник на друг!Тази би трябвало да я съдят в Хага.Но то оранжевата твар няма кого друг да хване да работи за него.Надява се "хаспела" да му го "вдигне".

"Джина е образцов шпионин и ревностен патриот с над 30-годишен опит" Ха-ха-ха това точно е в стил: "Джина е образцов комунист и ревностен патриот с над 30 г опит"

чудно как за 30г. не е постигнала освен опит и визия поне

за джихадисти и комунисти, нормалните човешки закони не важат.при тях се действа по извънредни закони. каквото и да е направила жената, правилно е! спасявала е и нас.

Представете си какво краварско мучене и евротеларастко квичене ще започне ако Путин сложи за шеф на разузнаването си, човек за който има публична информация че е участвал в мъчения на хора. Ще говорят за липса на демокрация,за диктатура за човешки права. Нищо де, все повече хора по света виждат реалната действителност за същността на кравария и ес-то.

Това дето Тръмп го прави, все едно Путин го прави, така че - МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, МУУУУУ-МУУУУУУУУУУУУУ

Тънките устни са винаки знак за супер зла натура....Такива ли започна да харесва Тръмп или ционистите му свиха сърмите и танцува по свирката им.Той нали и щерка си продаде и омъжи за евреин само и само да просперира,но не знае,че с ционисти да играеш все едно с с рогатия се е договорил

И има сили да се усмихва.Колко деградирала трябва да е като човек,за да има още сили да се усмихва след това,което е правила.УЖАС!

как каква - жендър

То ЦРУ е известно с убийства и тероризъм, пък камо ли някакви мъчения - дребна работа!

Щатите са се заринали в мръсотия. Не знам, как сами се понасят.

Що за изве-г жена да се занимава с мъчения. Жена който трябва да е майка и да изпива жалост и сътрадания. Това няка как да е човешко същество а сбъркан хуманоид

А мъж може да се занимава с мъчения - някак си по му отива да е джелатин... Нал тъй? Като се заправите на ощипани госпожици и ми иде да ви шибна по един за изтрезняване! Да не ги е измъчвала лично? А КГБ или което и да е друго разузнаване като хване шпионин от който трябва да извлече важна информция го кани на вечеря в Шератон, ? А не се втилясвайте!

тоя урод дали има деца?!

Е какво искате ве! Жената е професионалист, в областа на измъчването на хора и убийствата! Има солидна 20 годишна трудова кариера по затворите за изтезания като Абу Гариб и Гуантанамо Бей!!

срамота, и тоя жендър не е спазвал Стамбулската конфекция срещу вотърбоутинга и на жени и на мъже?!

Е ся...Кво толкова ве!!! Страната на недоразвитата педокрация носеща я с ракети и бомби с обеднен уран....Назначила за шеф на ЦРУ няква лелка която организирала затвори за изтезания на хора..Както и сама ги е ръководила и участвала... Все пак говорим за ЦРУ и кочината Говедарник, които откриха завода за мъчения Гуантанамо Бей, както и мъчеха всеки човек който можеха да натикат в Абу Гариб!! ГОВЕДАРНИКА!! НАЙ ПЕДОКРАТИЧНАТА КОЧИНА В СВЕТА, СПОРЕД ХЮМАН РАЙТС УОЧ!!!! А това че трепат по улиците в Фергюсън негра..Е това няма значение!

Светът се управлява от кръволоци.

Не е ясно тези, които управляват света дали са кръволоци, но със сигурност повечето от управляваните са кръволоци.

CIA - catholic intelligence agency. Повечето директори на тази агенция са католици. А когато католиците са са от такъв висш ранг на първо място служат на Ватикана и ако им остане мерак на американският народ. Римокатолическата езическа езотерическа църква е свързвам с тъмното средновековие, с еволюционната митология която няма науна основа, с теорията на относителността, която противоречи на информационните, физични и математичекси закони, с мита за глобалното затопляне благодарение на икономическата дейнонст на човека, с мита за пренаселването на Земята (къде точно?), с частните корпоративни армии действаши под фалшивият флаг на митичната ислямска държава, която се явява овчарското куче на папството нужно на икуменизма, с мита за опасността от изкуствен интелект какъвто не съществува, с мита за вечните мъки в ада на непокаляите се до краят на благодартното време грешници и с много други стари и настоящи митове и легенди. Измамата ще продължи до самият край на човешката история защото Бог свят казва че Вавилонската блудница, която се е опила от кръвта на Христовите мъченици черпи с виното на своето разпалено блудстване царе и народи. Господ каза да дадем кесаревото на кесаря и Божието Богу. Което значи че духовниците не трябва да се занимават с политика и ако го правят постоянно , не служат на Него а на Вавилон - царството на Сатана замислено за грешници.

valentor

кесаревото е от лошите да се получат сведения

Бате, ти малоумен ли си?

още една черта, дано ти просветне

Явно мъжете са се свършили ...

Вероятно е изнасилвала задържаните!

Може би Донката е мазо и Джинката ще му е домина?

Я колко лъчезарна усмивка...след като си измъчвал хората по затворите като в концлагери. Лицемерие? Неее! Това е "великият" Фащ!

valentor

защо ги е ... ? невинни овчици ? като са невинни чий го дирят да са там ? случайно ? случайно ли ?

Cтoлюбoвъ

Най-малко аз знам кой и защо влиза в онези затвори като Гуантанамо. Просто гледам усмихната леля, която е измъчвала хора. Да й симпатизирам ли? Ти оправдаваш ли я? По-блага ли ще стане начело на цру-то?

Сега, след като я осветиха, краят й е близо.

Тц,тц,тц..Къде са говедата от Хюмън Райтс Уоч и българските педита от БХК?! Защо не ходят по краварските тайни затвори на ЦРУ, да видят как мъчат хората!!!А боклуци недоклатени!

Как ли спи вечер, като знае какво е правила?

valentor

ако се наложи да защитиш/обезопасиш децата си / семейството/родата/нацията няма да си създадеш дискомфорт , нали ?

Нощем вещиците не спят, а яхат метлата.

прилича на Жана дАрк, от илюстрациите на Буте де Монвел

valentor

ха сетете се колко секюрити служби има в сащ? колко ? и защо ?

18

valentor

и защо ?

""Джина е образцов шпионин и ревностен патриот с над 30-годишен опит", заяви Майк " Да не скочи от прозореца с вик "Руснаците идват!". Както Дж. Форестал през 1949 г.!

valentor

ни можъх да разбера мъчените защо са билЕ мъчени

да кажат истината

От къде и намериха таз блага снимка в дира? Всички останали публикуват някакъв върколак с очила.

Знам какво пишете за мен в този форум, не си мислете, че не виждам!!!

Борчо, ти ли си бе? Днес на Козяк са раздавали заплати! Ти взе ли си центовете?

центовете съм ги зел, и от едни други неща взех центове, хапчета обаче няма, не съм наред с главата

лази, лази, пък излезе на челото

А бе, какво е това извънземно на снимката? Сигурно е дошло с онази совалка която я следеше онова F-18 и успя да я прихване чак от третия път, независимо, че се движеше с дозвукова скорост!

Сигурно е насилвала затворницитесексуално, кой друг ще си легне доброволно с това чудовище.

Въиииии, ДЖЕНДЪР и половина! Радост за соросоидите! Тя е от тяхната раса!

началника на фсб спешно стегна куфара и потегли на островите за среща !!!!!!а кои кого после ще видим ????

И мъченията са на аутсорсинг...компания за разпити има предмет на дейност,,ОБРАБОТКА НА БАЗА ДАННИ,,!!!!!

Тръмп започва да се отказва от хората които той сама каза че са най способните в Америка - шефове на корпорации. Дори и те не могат да работят с лудоста му. И кой остана? Бюрократите! Те останаха! Нищо ново под слънцето дами господа...нови обещания ама стари подходи.

Има усмивката на змия-липсва само раздвоения език!Да не говорим че и липсват устни.

откачените садисти сред жените са по-рядко явление отколкото сред мъжете, но която си е такава , може да дава уроци на мъжете садисти.

жената е позитивно усмихната

със същата усмивка е водила и мъченията на задържаните! направо чудесна роля за една жена, но какъв ли джендър е тая "патриотка"?!

Баа, таа се пенсионира догодина и...голяма пенсия ше вземе.