Станишев: България с лоши знаци към Европа

В емоционален дебат в Европейския парламент снощи, депутати от почти целия политически спектър остро критикуваха България.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: България с лоши знаци към Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно херсонско перде и фарисей!

Разкритикували България? A защо не разкритикуваха и другите 17 европейски държави, които също НЕ СА приели конвенцията? Специално български деца ли са им се приискали на евро педофилите?

Значи има и нормални хора,които не приемат тази отвратителна дяволска мръсория.Вие господине от какво имате нужда?От пари ли?Не предавайте децата ни и България!

Като той е джендър и вече смята, че всички трябва да са като него - ездетни гей-мишоци...

другари и другарки всички евро тъпаци може да си заврете кохезията там където искате но не и в българия ние си имаме мнение и ще си го отояваме

Ако това насилие и незачитане на чувствата и желанията на един народ се нарича "демокрация" - ЕС не е нищо друго освен поредната провалена утопия. Ако държите на ненасилието, изтеглете конвенцията и напишете друга, която няма противоречия, допълнителни обяснения, подмяна на тремини, в която хората наистина са равни, без преимущества на една или друга група по какъвто и да било признак.

И рече Господ: Понеже викът на Содома и Гомора е силен и, понеже грехът им е твърде тежък, ще сляза сега и ще видя дали са сторили напълно според вика, който стигна до Мене; и ако не, ще узная. Битие 18:20-21 защото ние ще съсипем мястото, понеже силен стана викът им пред Господа, и Господ ни изпрати да го съсипем. Битие 19:13

Угоди като този дал господ у бг.

ЕС е поредния блян за възраждане на Римската империя- от Карл Велики през Наполеон и Хитлер та до днес.Но разпадът на Древен Рим стартира с епохата на Калигула Нерон - не подбира сексуални практики и насилие за удоволствие хляб и зрелища.зи конвенция се върви в тази посока. Но какво да се прави history repeaats it self.

Хайде да направим една импровизирана анкета. Който го интересува мнението на съществото от снимката да ми постави минус. А молбата ми към всички медии е да не ни занимавате с психическите и финансови проблеми на провалили се политици.

Организирайте разяснителна кампания, защото синдрома на блеенето ще прерасне в реване.

Единствените катили в българското общество отново са комунистите начело с монтафонката Корнела Нинова. Това в което обвиняват българското общество е престъпление на комунистите и техните слуги в българския парламент - БСП.

..... кои са тези дето показваха и показват среден п...т? -Спрете 2 реактора АЕЦ-спряхте ги! -Спрете южен поток-спряхте го! -Няма шенген-против са! -Няма РМ2- против са! -"майната му на православието" -изцепи се един павиан? -"Майната и на кирилицата"-изцепи се майничката Фернандел.... -Ще правим ХЪБ-правете, но нямате газ-ще го пълните с пръднята на политиците... -Сега пробутват джендърска Конвенция, под сянката на защита на жените.... -Утре ще наредят да се покръстим и приемем исляма.... И какво постигнахте глупаци като само се надупвате на запад.... хайде моля СТИГА..а...а...а Явно властниците не разбират, че мачкат източното православие, което им е трън в очите.... При тази обстановка е крайно време всички "дашни" политици във 2 товарни вагона и да им драснат клечка кибрит.... може и в дунава, но празните глави ще изплуват. Нацията е смазана, искат да я унищожат..... Без един Самуил няма да просъществува..... Само бой и по-малко приказки, всичко ще си дойде на мястото...;

Абе Хамстер, българското общество винаги е уважавало и почитало жените и е било против насилието над тях. Виж за циганското общество не знам. Но то е проблем на ГЕРБ, чийто електорат са.

Да го духа ЕС!

Станишев/вечният губещ,човекът -слуз/: България с лоши знаци към Европа =========== 1.Към коя точно европа? Орбан беше в бг и знаците не му се видяха лоши. И не само на него. 2Кое ни задължава да изпращаме на не знам коя европа харесващи и знаци

Интересен е въпроса защо евроджендърите не скачат на Гърция, Словакия и т.н. а само на нас? Може би не са очаквали, че отпора ще е такъв, познавайки колко продажни и лигави са политиците на Бг. Е грешка, ама не всички са като уродливото същество Станишев. Боя ще е до последно, защото касае децата ни сатанисти проклети!

Не на жендърската конфекция и GREVIO.

Не на СерГейската конфекция !

Има ли някъде подписка за незабавно отзоваване на този от заемания пост, за да се подпиша с две ръце !

За всеки, който желае да даде аргументирано мнение против истанбулската конвенция има възможност да прочете повече и да се подпише електронно на подписка за изтеглянето и на сайта на Асоциация Общество и ценности link

ни отправя Европа през всички тези години на членство в ЕС след като бандити и ислямисти се настаниха в Шенген а ние сме извън него?!

Представителите на ЕНП в Европейския парламент призоваха българското председателство да постави въпроса на дневен ред за Истанбулската конвенция.

ЕНП е партията на Борисов

И да ми прости автора, но ще го публикувам : ТРЕТИ ПОЛ На неолибералната Европа дъската й все по-тревожно хлопа. Със някаква конвенция-хартишка отрече легитимната ми пи.ка, лиши ме съответно от нагона ведно с мустака и тестостерона. Не стига туй, а европолитици отказват ми алтернативни ци.и. Излишно е да питате защо - за тях не съм ни ТОЙ, ни ТЯ, а ТО. О кей! Отрязвам клетата си пи.ка... ...но пък нали ще трябва да се пи.ка... А при такваз дилема, най-добре е неолиберално да се мре.

Дай боже повече такива новини ! Майната и на Европата !

На Станишев етично, му показвам жеста на международното неодобрение ................. конфигурация от три пръста.

След Жан Виденов и Първанов,ред е на Станишев да изпере пешкира в БСП.

"България с лоши знаци към Европа" тоя задава ли си въпроса европейските знаци към БГ дали са хубави ? беше достатъчно време на власт за да предложи нещо елементарно за гласуване , но нейсе .... сега иска да се подмазва ли ? аман от евро-боклуци

И това ако не е джендърска хистерия...А това на снимката какъв джендър е?

е ПОЛИТИЧЕСКИ ДЖЕНДЖЪР за когото националната идентичност е като неустановимата (третополовата) полова идентичност която заедно със себеподобните си се бори да ни натрапи!!!

'Този' до кога смята да върти гъз пред "Европа"?

Тоя тип го влечат сектите, време е да го командироват в Херсон. Все пак консерваторите и реформистите са против!

курнелййка не иска конвенция,руско говорящият иска конвенция,вземете се оправете драги другари и другарки скъпи комунисти ,че ни писна от вашите простотии..поне замълчете..и се скрийте..никой и за нищо не ви вярва...!!!

Той като беше на власт как не е забелязал това нечувано насилие и потъпкване на правата на жените, че да измислят някой закон и да го приемат? Това е толкова лицемерно и прозрачно - Станишев изведнъж се загрижил, че има насилие над жени.

Бе то навремето и с евреите сме били единствените, дето не ги мразим, в цяла Европа ги мразели и ги предавали на немците.

И аз това казвам. Не може ли пък този път ние да сме прави и да отворим очите на Европа за рисковете от ИК? Нали така правят партньорите - казват, приятели, има такива и такива рискове. Не сте догледали и това ще ви коства много грижи в бъдеще. Защитете си и вие гражданите и махнете тази конвенция. Все пак сме Християнски държави, с ясни ценности. Ако нещо сте забелязали, че трябва да се приеме - да се направи чиста нова конвенция за всички хора - и жени и мъже и стари и млади и без подводни камъни.

Да не би съсела да го насилват в къщи?

Сере гей джендър от гей съюза. Ние държим на семейството джендър смот...н.

Съсела е готов да погребе България за още един мандат в ПЕС.

А ако БСП гласуват против.

Тоя пък, какво се напъва, ПЕС е 9 глуха, навсякъде социалистите са извън борда. И с И.К. положението им, ще стане още по-зле.

Сърди се на твоята партия БСП ! Какво ти е виновно правителството ?

https://link

Голяма обработка, голямо промиване на мозъци! Всички български политици, дето са на приятна заплата в Европейският парламент в хор ни карат да приемем тази конвенция! Това ли е българският интерес? Определено, не! А защо тогава тия български депутати, без значение дали са леви или десни, не защитават българският интерес? Отговорът е прост. Пусти пари, пусти пълни гушки, нали трябва да се отчетат някак за това. На каква цена обаче?! Наистина ли са толкова наивни, та не разбират какви ще са последствията? Наистина ли не им е ясно, че не е проблемът в насилието над жените? Всичко разбират, всичко им е ясно, а виж защо така правят е частично ясно!

Серьожа, пенсионирай се, избирателите ти са в БГ а не в ЕП... - Бойко ще се радва ако се върнеш в БГ политиката....

Дотегна ми да гледам как запълва мястото по медиите този износен политикан. Догодина му свършва мандата и се надявам повече да не се завърти в европарламента. И да го разкарат от ПЕС (не знам копга са им изборите) защото само глупости ръси. А и май наполвина е от 404, та съвсем не ми е симпатичен.

евросъюза ви.