Тръмп уволни Рекс Тилърсън и номинира жена за шеф на ЦРУ

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън е уволнен от президента Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп уволни Рекс Тилърсън и номинира жена за шеф на ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато вярваш на Лондонските сплетници и джендърполитици, от сорта на Терез Меюв---- ---собственият ти шеф ти го набива до колесника, че те и уволнява!:))))))))) .....Рекс, вервай им на англичаните!:))))

Кой друг? Аааааа, може да са гадните шваби зад Алпите? Може да са противните франсета зад океана? Италианците и те са си фашисти. Поляците са комунисти! Канадците са франсета. също. Британците- не са! Те не ни играят "сечено" в 60 от 40 случаи. Българите са! Гадните югоизточни мръсни славяни, които имат привилегията да съжетелствуват мирно с нашия основен партньор в района- Турция?! Те са- други няма А, аз защо подписах? Измамиха ме!

циркът наречен фащ продължава да удивлава своите клиенти ??????е това е новина от трън та на глог !!!!!!!!!!!!!!!!!!1този дето всичко знаеше а гледаше като мишка в брашно

Bреме е чичо Tръмп, да назначи Mоника люински, за държавен секретар, а Xилари Kлинтън, за нейна "заместничка", Tогава,.... нещата ще се "успокоят"!!??;)))

Честито на всички щатскостански съюзници, съюзничета и обикновени гъзолизачи! За шеф на щатскостанската разузнавателна централа е назначена дама със садистични наклонности, които демонстрира в Гуантанамо... Е те туй се казва тъжество на демокрацията! А, може би, на геймокрацията...

интересно ще успее ли Тръмп да изрине необходимия минимум, за да се успокои ситуацията или бандата на Оушън ще надделее

"...Той ще се справи фантастично!..." "фантастично", "велико", "страхотно".... демек както до сега. Голямо текучество, голямо чудо...

Девойката Джина Хаспъл, дето я гласят за шеф на ЦРУто е участвала в изтезания на задържани и след това е унищожавала документалните материали. Към нея има повдигнато обвинения към федералния прокурор на Германия и при влизане в ЕС има опастност от арест!

не само го уволни. на вълците го е хвърлил :)

Два гадни дъртака! Тръмп да се самоуволни.

Знаеше се отдавна. Не мелеха с бай Дончо. Оставаха му няколко месеца да навърши за пенсия, затова го оставиха да дослужи. С нищо особено не се прояви - нито добро, нито лошо. Халал да му е пенсията !

Не може Тръмп току-така да уволни Тилерсон!Тук е намесен Путин,той назначи Тръмп ,той сега уволнява и Тилерсон !?...Може би има и друга причина-Тилерсон е известен като много умен ,силен и независим човек!Но даже такъв човек не може да издържи на пристъпите на колективна лудост!Лудостта в управлението на САЩ се задълбочава!...Както и в Англия ,разбира се,даже в Англия последствията от лудата крава са по-силни!

Каква е причината>? Ники Хейли псевдоним на индийка, имигрантка, безкруполна натегачка ... по-католик от Римския папа.

А, бе учи се бе момче, САЩ отдавна си имаха, бивш директор на ЦРУ и Президент (Буш, старши). Да не говорим за многото генерали-Президенти на САЩ ....

Така и не разбрах всъщност този Тръмп нормален ли е? Според мен прави каша след каша и накрая ще бъде страшно.

Както е написал бати Дончо - Честито на печелившите!

по-добре да замести Тръмп, така ще са адекватни с президента-ченге в Москва, ха-ха!

Путин, не виждаш ли че Бай Дончо е вече за смяна бе ?

време е за размяна на съпруги - Путин във Вашингтон, и Тръмп - в Русия ..

Отровата, май ще се окаже поръчана от тилърсчу, и тоя пък от цруто да вземе да го издаде на патето доналд и нещата се нареждат. Хоп тилърсчу навън, а шефа на ЦРУ хоп на неговото място. Схемата е ясна ! Ей това са измислици, да не вземете да ме цитирате хахаха!

Сега ще видите как само след броени седмици Тилерсън ще започне да говори нормално, не като дебил от Конгреса, ЦРУ или от Държавния департамент...той всъщност все още е нормален, беше за малко в американската политика.

Ники Хейли се закани САЩ да бомбардират Сирия заради Източна Гута.Каква е причината официален дипломатически представител на САЩ да каже в ООН подобни думи-нещо,което да ги накара едновременно да искат резолюция от ООН по въпроса,знаейки,че няма да мине поради вето примерно на Китай,след,като КИтай отказа прием на Тилерсон преди няколко дни,а той е непосредствения началник на Ники Хейли.РФ отговори,чрез висш военен,че ще свяля ракетите и източниците от които са изстреляни ще бъдат унищожавани-ами,ако стане?"Голям камък хвърли,голяма дума не казвай!",а тук имаме две големи думи на Държавния секретар-ветото плюс заплахата за Сирия и накрая вместо да каже,че вярва в Бог повече отколкото на Тереза Мей,за което има по-голямо основание,Тилерсон даде вота си на англичаните-да не забравяме,че Тръмп е шотландец,да не забравяме доскорошната му кавга с Тереза Мей по повод неодобрението й на неговата политика-даже не си говореха до преди месец и нещо по телефона.Запада няма и не може да има единна политика срещу Китай и Русия,когато тези две държави имат общи,макар и конюнктурни интереси.Европа и САЩ попаднаха в общ неоикономически капан обладани от желанията си за големи печалби на Изток от износ на производство при евтина работна ръка.Те решиха след краха на СССР,че вече това столетие е тяхно,без да отчитат,че Горбачов им подари нещо,което с времето му се изплъзна от предателските ръце,като риба обратно в реката,а тигана за нея все още е върху огъня-в него може и две риби да се пържат,ако някой не го ритне встрани.Йес!Даа...Да!

Ники Хейли няма нищо общо с дипломацията, говори си каквото трябва и не трябва... какво има да я коментираме.

браво, точен коментар

Дядката управлява Кравария като едно ЕООД.Само дано без да иска не вземе по погрешка да се облегне на червения бутон,че голям цирк ще стане.

мислиш ли, че ще стигнеш до бисовете?

Верно ли през туитъра го е уволнил ? Бахти и държавата, бахти и президента - хахаха.

бе, къде къде са по-долу от нас. Кога ли ще ни стигнат?!

Ще очакваме нови горещи точки , май само Ким Чен Ун засега играе правилно карти

Уволнените били хора на Путин

Путин нареди на Тръмп да го махне. Ако не слуша и самия Тръмп ще изхвърли оттам.

Позорът в Африн отне глава ... Will be continued

Със сигурност Хаспел, ще им повдигне материала..

Напомняше им едно друго време, когато за нас, тогавашните младежи, Америка беше мечта и стремеж. Но, Америка или не, системата показа, че рано или късно фекалиите изплуват навсякъде. С Тилърсън или без него, физиката е една и съща и алчността и ламтежа за власт - също. Добрите идеи на света се опропастиха от алчност.

Кой всъщност управлява този свят и дърпа конците на всите тия, дето са на първия ред!

помпео ся ще ви напомпа :))))) ЦРУ!!!

Русият чичка все още си мисли, че е шеф на фирма, а не президент.

плъховете напускат кораба,само оранжевят шопар си мисли че ще изплува спасрн от сланините си.

Предстои да нападнат Иран Тилърсън не е съгласен.

Рексчо се съюзи с някоя си Тереса Май, срещу Русия и Доналд Трумп го уволни. По твитерчето. Твитер означава чуруликане.

Тереса Май също ще си ходи скоро...

Не, няма как да е това. Той по-скоро свърши черната работа на Вашингтон, не само като не заяви, че съществува и един друг вариант: Тереза Май лъже, който е и единствено възможния вариант, но фактически се солидаризира с нелепите ѝ блеърови лъжи. Явно и това не му помогна. По скоро е свързано с хоканията на които беше подложен относно Иран, а това вече директно е свързано с Нетаняху. С други думи от Тилърсън не бяха доволни ционистите, а щатската му длъжност явно не е съвместима с проционистка недостатъчност.

Или както пише Дончо по-долу, излиза че проблема му е свързан с устните му, но не с това какви са, а заради това че не целуват редовно и в захлас, подобно на доналдовите, пръстените на Нетаняху и останалите ционистките екстремисти.

последното, което каза Рекс, е че вярва на Тереза Мей за случката в Солзбъри. и го уволниха ....

така така споко ся ще усетите помпео :)))) той много ви обича :))) гладна кокошка просо сънува като едни тостове с шампанско в думата

И него ще го уволни Вовата... пардон, Тръмп исках да кажа!

Той този идва от службите и сигурно ще гледа не само зад фикусите за скрити руснаци а ще отковава и ламинат и дюшемета ха ха ?!

тилърсън нарече тръмп: идиот преди време почти съм сигурен кой от двамата е прав :))) дано този мандат се размине без големи бели...

След месец е срещата с Гладна Корея... имам подозрение, че след нея Тръмп ще установи, че са му гепили оня - големият бутон.

Шило

Явно и Тилърсън не е издържал на простотиите, които стават в последно време. Не иска да е бек вокал в група, която го кара да прави това, което счита за нередно.Или не се вписва в тези машинации.

От демокрация към автокрация! Всичко се изражда, рано или късно.

Новичока му изяде главата на Рексчо, аматьорска работа.

кой както иска да разбира ама отбраната се поема от ястреб .

"отбраната"?!?!? ........ти май не знаеш какво работи Държ.Секретар?!!!

това военният съветник го каза... държавният секретар е на първа линия .

е ся чакайте помпео да работи в полза на русия ахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахахаахахахахахаха

Шило

Вчера, Сената не каза ли на Помпео, че не става за нищо?

Тоя новия веднага че намери химическото оръжие на Асад.

От трън на глог, че по-висок!

Там коремни не въртят!?Направо салто мортале!

Божееее, сега братушките ще правят каквото си искат с говедата. цру е училище за идиоти. 132 пъти се опитаха да убият Кастро и не успяха.

Да абсолютни аматьори в сравнение с колегите им от КГБ.

и правилно е постъпил !!! този измекярин мрази русия без и тои да знае защо , като 80% от дебилните у нас ...

щом мрази русия, да си заминава!

Рекс Тилърсън е награден с Орден лично от Путин и руснаците се надяваха на него за падането на санкциите и продължаване на договора между Ексон Мобайл и Роснефт за добив на арктически петрол.

САЩ днес са точно това, което беше СССР през времето на Горбачов. Много банди се борят за власт и се унищожават взаимно. Най-хубавото, което можем да направим за тях е - да не им пречим! Те сами ще си унищожат държавичката ...

комай Тилърсън си отива, щото спомена, че вярва на англичаните за отровените хора в кралството.